به نقل از pnmail99 :
سلام
پس بالاخره از بین ipod video و zen vision m یکی رو انتخاب کردی؟ مبارک باشه
چند تا سوال داشتم:
2) 1) اگه دلیل انتخاب ipod رو بگی ممنون میشم چون منم می خوام یکی از اینارو بخرم ولی مردد هستم کدوم رو انتخاب کنم.
3) میشه بدون نصب نرم افزار و به صورت Plug & play و از طریق windows explorer فایل های data رو ریخت توی Ipod video?
4) گارانتی هم داره؟ از کجا خریدی تا اونجا که می دونم فقط یه مغازه تو پایتخت اونا رو میفروشه طبقه همکف سمت راست!
5) توی فورم های خارجی نوشتن که Ipod ها خیلی زود روشون خش می افته. درسته؟
ممنون از راهنماییت
ممون! :blush:
1-2!! - خب من برتری هر کدوم رو با هم مقایسه کردم، و دیدم اندازه و وزن برام مهمتر از ساپورت فرمتهای مختلف هستش!
الان هم یه برنامه Download کردم که اکثر فرمت هارو به MP4 و Setting مخصوص ipod تبدیل میکنه!! خیلی هم کیفیتی عالی ای داره!
در مورد LCD هم با اینکه Apple میگه 64K هستش، ولی من یکی باور نمیکنم!!
واقعا خیلی خیلی بیشتر از 64K کیفیت داره!!
موبایل من با اینکه 256K هستش، ولی نصف iPod هم کیفیت نداره!!!
یطور خلاصه گم که کیفیت تصویرش 100% راضی کننده ست! و خب بی نهایت ظریفه...
(فکر کنم نیازی به گفتن نبود!!!
)
3-برای هر فایلی شما میتونین اینکارو بکنین! هیچ مشکلی هم وجود نداره! فقط برای فایل هایی که میخواین توی خود ipod ازشون استفاده کنین (Music / Video / Photo) باید از برنامه iTunes برای Transfer استفاده کنین!
ولی برای حمل و نقل عادی از همون طریقی که شما گفتی میشه!
4- شما احتمالا فروشگاه هیتاچی رو میگی که خیلی از محصولات Apple رو هم داره!
راستش منم اول می خواستم از اون بخرم، ولی دیدم جاهای دیگه ارزون تر میدن!
من از فروشگاه دیجیتال خریدم که دقیقا نقطه مقابل درب ورودی میرداماد هستش! یعنی پشت کافی شاپ! گارانتی هم فقط international داره که تو ایران معتبر نیست!
5- از درست هم درست تره!
من فعلا پلاستیک روش رو نکندم برای همین قضیه! یه روز اینجوری کار کردم، دیدم پشتش هم که استیل هستش پر خش شد!!!
(البته اصلا تابلو نیست!!
) بعد دیگه برای اینکه بد تر نشه، توی اون بسته بندیه اولی اش بستمش و با چسب بستمش!
البته یه
چسب مخصوص که دقیقا سایز ipod هستش رو دیدم تو اینترنت میفروشن که گفتم دوستم برام از US گرفت، ولی حالا تا ماه دیگه که بیاره برام، باید با همین بسازم!