• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد mp3 player ipod

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از SonyStyle :
نه مشکلی نداره!
22.gif
چون خروجی USB یه چیز استاندارده! یعنی 5volt !!
23.gif
من که باهاش میزنم شارژ شه، خیلی هم عالی کار میکنه! 1ساعت هم کمتر طول میکشه شارژ شدنش!
20.gif
نترس، اشتباه نمیخری! چیز تابلویه! 2شاخه اش خطیه و تا میشه تو خودش، سیم نداره، زیرش فقط یه مادگی USB داره! که سیم خود ipod رو میزنی توش! بعدم هم که...
22.gif
Charging
Dock Stand رو توی جعبه اش نداره! فقط یه تبدیل داره که قطرشو به اندازه بقیه ipod ها میکنه تا توی تمام Accessories هایی که ipod باید روشون بشینه، جا بره!! همین!
31.gif
یه تیکه پلاستیکه در واقع!
24.gif

عملا جز CD و Earphone و USB Cable هیچی دیگه نیست تو جعبه اش!
33.gif
عوضش Creative ZEN Vision : M میخری، همـــــــه چی تو جعبه اش هست!
30.gif

راستی! من TV Output رو هم راه انداختم! یه کابل معمولی 3 به 1 خریدم! از اینا که یه طرفش فیش Headphone هستش، یه طرفش هم 3تا AV !! (زرد-سفید-قرمز)خیلی خوب پخش میکنه رو TV!
8.gif

اقا مرسی میرم سر وقتش فقط 60GB ش و پایتخت داره؟

اینجا accessories هاشو زده این کابلش 19$ ه !! کلاه کشی هم داره(محافظ) :lol: 29$

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Mehrzad6262 :
اقا مرسی میرم سر وقتش فقط 60GB ش و پایتخت داره؟

اینجا accessories هاشو زده این کابلش 19$ ه !! کلاه کشی هم داره(محافظ) :lol: 29$
بله! موجوده! هم سیاه، هم سفید!
34.gif

قیمتهای تو سایتش رو بیخیال! اون شارژ اصلیش که تو سایت زده 30$، تو پایتخت 75 تومنه!!!!!!
33.gif
33.gif
100.gif

در ضمن اون جورابه!!!
24.gif
22.gif
22.gif
نه کلاه! ولی خیلی با مزه ست!!
90.gif

ipod دار شدن شما هم از الان مبارک!!
27.gif

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوست عزیز مطمئنی ipod 4g همونی که صفحه ی آبی داره 30gb اصلا وجود نداره.

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از ipod remix :
چرا شما لینک google image دادی؟ خب لینک page رو میدادی!! لینک خود page میشه اینجا!
اینجا هم در واقع یه Accessories برای ipod 4G هستش! که یه جور Case هستش!
34.gif
ولی شما به اینجا دقت کن!! -->
.These iPod 4G Cases will also fit the iPod 20GB with color screen and the iPod photo 30GB
یعنی دقیقا همونی که من گفتم! 4G معمولی 20 و 40 داره، ولی 4G photo مدل 30GB هم داره!
23.gif

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به به من واقعا لذت میبرم این تاپیکهارو میبینم البته ما فقیر فقرا iPod shuffle داریم ولی باعث نمیشه از دیدن این تاپیک لذت نبرم!
موفق باشید

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از irgamer :
به به من واقعا لذت میبرم این تاپیکهارو میبینم البته ما فقیر فقرا iPod shuffle داریم ولی باعث نمیشه از دیدن این تاپیک لذت نبرم!
موفق باشید

:lol: :lol: :lol: قربان شما!!!
بابا شما كه كار درستي!! ديگه دستي تو همه ي Mac ها داري!!‌ما نوچه شما هم نيستيم! حالا يه ipod خريديم تازه!!:blush:
حالا ايشالا يه روز بشه بتونيم از اين windows و PC دل بكنيم و بريم سراغ Apple‌!!‌:happy: ;) فقط حيف كه اينجا قيمتاش افسانه ايه....:wacko: :wacko: :( :hmm:

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوست عزیز آیا راهی هستش که بشه از دست itunes خلاص شد و بدون itunes آهنگها رو روی ipod ریخت تا اجرا بشه اگه راهی هستش اگه بگی ممنون میشم.
فعلا خداحافظ

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز اگه می شه جوابم رو سریع بده!!!!!!!!!!!!
ممنون میشم طریقش رو هم بنویس

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از ipod remix :
دوست عزیز اگه می شه جوابم رو سریع بده!!!!!!!!!!!!
ممنون میشم طریقش رو هم بنویس

شرمنده! من اين هفته تهران نبودم، كلا on نشدم!!:(
تنها راهي كه غير از itnues من شنيدم و خودم هم استفاده نكردم، يه plugin براي winamp هستش كه اينكارو ميكنه!;)
ميشه با يكمي Search پيداش كرد...:happy:
ولي يه سوال اساسي!!‌چرا؟؟؟؟؟ itnues:blink: :blink: يكي از بهترين و user friendly تربن برنامه هايي كه من تو عمرم باهاش كار كردم!!:D برا چي شما دنبال راه ديگه اي هستي؟؟ :wacko: من حتي بقدري با iTunes راحتم كه گذاشتمش Default Audio Player !!
:lol:

X32X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخواستم بدونم با ای پاد ها میشه صدا ضبط کرد اگر میشه با کدوم مودلش و ایا به ابزار جانبی احتیاج داره ؟
با تشکر

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از X32X :
سلام
من میخواستم بدونم با ای پاد ها میشه صدا ضبط کرد اگر میشه با کدوم مودلش و ایا به ابزار جانبی احتیاج داره ؟
با تشکر

اینکار با لوازم جانبی مربوطه امکان پذیره! دقت داشته باشین که ipod یک mp3 player هستش!:happy: نه یک Voice Recorder !!:blink: نوع این لوازم جانبی هم بستگی به مدل ipod داره! حالا بعدا وقت کنم یه سری کامل از لوازم جانبی ها رو معرفی میکنم!;)

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز سلام
می خواستم بدونم ipod color چند ساعت شارژ می تونه نگه داره و اگه آهنگها رو با آخرین حد صدا و در حال نگاه کردن به عکس گوش بدیم به چند ساعت تبدیل می شه
فعلا خداحافظ

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از ipod remix :
دوست عزیز سلام
می خواستم بدونم ipod color چند ساعت شارژ می تونه نگه داره و اگه آهنگها رو با آخرین حد صدا و در حال نگاه کردن به عکس گوش بدیم به چند ساعت تبدیل می شه
فعلا خداحافظ
در حالت اول 8 تا 10 ساعت و در حالت دوم 3 تا 4 ساعت!
88.gif

X32X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SonyStyle :
اینکار با لوازم جانبی مربوطه امکان پذیره! دقت داشته باشین که ipod یک mp3 player هستش!:happy: نه یک Voice Recorder !!:blink: نوع این لوازم جانبی هم بستگی به مدل ipod داره! حالا بعدا وقت کنم یه سری کامل از لوازم جانبی ها رو معرفی میکنم!;)

میخواستم بدونم برای ipod nano این وسایل چی هستند و چه قیمتی دارند ممنون میشم جواب بدید

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از X32X :
میخواستم بدونم برای ipod nano این وسایل چی هستند و چه قیمتی دارند ممنون میشم جواب بدید

اینجا میتونین تقریبا تمام Accessories های انواع مدل های ipod رو ببینین!:happy: اگر هم دنبال لوازم نوع خاصی از ipod هستید، (مثلا ipod nano) بعد از انتخاب Category، میتونین از اون بالای page، انتخاب کنین که لوازمهای مربوط به کدوم ipod رو نشون بده! ;)
در مورد قیمت هم بگم که اینا قیمتهای آمریکاست!!:D و اکثر اینها نه اینجا پیدا میشه، نه اینکه میصرفه آدم بخره!!
14.gif
نمونه اش هم همون شارژ هستش که گفتم! قیمت تو سایتش 30$ هست، قیمت تهرانش 70 تومن!!!!!!:blink: :wacko: :eek: باقی چیزا هم به همین منوال...:wacko:

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوست عزیز اگه می تونی بگو: usb1.0 , usb 2.0 و fire wire هرکدام از اینها از طریق کامپیوتر چقدر طول می کشه تا ipod color یا ipod video فول شارژ بشه.

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
و یه چیزی رو می خوام بگم اینه که واقعا در این یک هفته ای که با ipod color کار کردم فهمیدم واقعا از همه ی موارد mp3 player تکی هست.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از ipod remix :
و یه چیزی رو می خوام بگم اینه که واقعا در این یک هفته ای که با ipod color کار کردم فهمیدم واقعا از همه ی موارد mp3 player تکی هست.
موافقم ... من قبلا" photo iPod داشتم الان Video iPod خریدم
اون قبلی بهتر بود :(

بالا