ipod remix
کاربر تازه وارد
دوستان عزیز دوست دارم این صفحه به یک مرجع برای ipod تبدیل بشه پس این صفحه رو به اعضای دیگه هم معرفی کنید تا هم ما و هم دوستان از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم.
سلام ... مرسی که لینک رو گذاشتی ... تازه امروز دیدم ... درگیر امتحانم تا فردا ... به محض اینکه تموم شه فردا اولین کارم تست این پلاگینه ...به نقل از ipod remix :سلام
دوست عزیز از این برنامه ای که لینکش رو گذاشتم استفاده کردی یا نه؟
به نقل از ipod remix :سلام
برنامه جدید آپدیت همه ی مدل های ipod اومده .میتونید از سایتش دانلود کنید.
منظورت نسخه بود؟؟به نقل از ipod remix :سلام
می تونی نقصه بدون ITUNES این برنامه رو بزاری چون من itunes رو دارم و نمی خوام دوباره دانلودش کنم وقت گیر می شه . اگه بزاری ممنون می شم . و بگو به این برنامه چه امکاناتی از ورژن های قبلش اضافه شده .یه سوال دیگم دارم و اون اینه که می شه بازیهای ipod رو بیشتر کرد یا نه.
فعلا خداحافظ
بابا ربطی به iTunes نداره! یه برنامه جداس!به نقل از IcedAngel :ببینم آپدیتش چه مزایایی داره چون من از وقتی ویندوزم رو عوض کردم دیگه iTunesرو نریختم و دیگه فقط به قصد شارژ کردن وصلش میکنم به کامپیوتر ... اگه واقعا" خوبه و به قول دوستمون بازی چیزی رو روش آپدیت میکنه منم بگیرم :blush:
آحه تا iTunes رو نصب نکنی که سیستم نمیشناسه دستگاه رو ... ببینم جدی باگها رفع شده ؟! ماله من خیلی باگ داره حس میکنمبه نقل از SonyStyle :بابا ربطی به iTunes نداره! یه برنامه جداس!
نمیدونم! ولی فکر کنم میشناسه! به هر حال یه برنامه جداس! نه اینکه version جدید iTunes بیاد firmware رو update کنه!به نقل از IcedAngel :آحه تا iTunes رو نصب نکنی که سیستم نمیشناسه دستگاه رو ... ببینم جدی باگها رفع شده ؟! ماله من خیلی باگ داره حس میکنم
سلام :blush: هنوز نه ... اومدم بگم اون آ÷دیت جدیدی که میگین برای ipod اومده رو بگیرم ... بعد فرمتش کنم . یه ویندوز از اول بریزم بعد با برنامه شما کار کینمبه نقل از ipod remix :دوست عزیز
اون برنامه ای که لینکش رو برات گذاشتم استفاده کردی یا نه؟؟؟
اینهم لینک iPod Update ! فقط برای استفاده، حتما باید از Member های سایت Apple باشین...به نقل از IcedAngel :سلام :blush: هنوز نه ... اومدم بگم اون آ÷دیت جدیدی که میگین برای ipod اومده رو بگیرم ... بعد فرمتش کنم . یه ویندوز از اول بریزم بعد با برنامه شما کار کینم
لینکش رو دارین ؟ من هر چی تو سایت اپل گشتم گیر نیاوردم ... فقط iTunes رو آپدیت میکنه
ممنون
دستت درد نکنه ... عضو هستم خوشبختانهبه نقل از SonyStyle :اینهم لینک iPod Update ! فقط برای استفاده، حتما باید از Member های سایت Apple باشین...
چشم ... حتما" ولی یه بار باید فرمتش کنم چون ریخته بهم ... در نتیجه یه بار اون پلاگین رو تست میکنم ... به هر حال از Library iTunes یه backup گرفتمبه نقل از ipod remix :سلام
ولی به نظر من از itunes استفاده کن
چون قسمت کانورتش خیلی خوبه
حالا بازم نظره خودته
فعلا خداحافظ