منظور از ipod hack، هک کردن شما نیست!! منظور اینه که اینا برنامه ها و راهکارهایی رو ارائه میکنن که شما بتونین کارایی رو انجام بدین که در حالت عادی نمیتونین با ipod انجام بدین!به نقل از ipod remix :سلام
اینم کلیه برنامه های ipod برای دانلود(تمام کانورتهاو ورژن جدید ipod و غیره ...)
اینم لینکش
http://www.ipodhacks.com/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index
حتما بهتون توصیه نمی کنم چون خودم دانلود نکردم و همون طوری که از نام وب سایتش معلومه که نوشته ipodhacks امکان هک شدنتون هست.
اول یه نفر امتحان کنه ببینه بی خطره بعد بقیه استفاده کنند. ولی بیشتر برنامه های ipod رو داره.
والا دقیق نه... ولی حدود 210...به نقل از WISE :سونی جان...دوستان...کسی از نانو 2 گیگ قیمت نداره؟
آها...بشدت مرسی از پاسخگویی. آخه من تو مایه 180 فرضش می کردم ...حالا چرا نمی دونم. بهر حال مرسی.به نقل از SonyStyle :والا دقیق نه... ولی حدود 210...بنظر من که نمی ارزه!خب آدم 40 تومن میزاره 4GB می خره دیگه!
photo که خیلی چماقه بابا!!به نقل از IcedAngel :این نانو ها به مفت نمیارزن خدایی انقدر کوچیکن ! من همه مدلهای ipod رو امتحان کردم ... تا نانو اومد رفتم خریدم ولی 2 ماه بعدش این ویدیو ها اومد اونو خریدم و نان رو پس دادم ... اصلا" چشم آدم نمیبینه چی به چیه !
اگه از من میشنوی برو یه photo iPod بگیر که از همش بهتره .... باور کن
برتریش باطریشه ... خیلی از این ویدیو ها بهتر میموند ... یه برتری دیگه هم که داه اینه که کمتر غات میزد ... این ویدیو ها رو وقتی عکس آلبوم میزاری دیدی یکم کند میشه ؟! اون نمیشد ... زود میومد ... نمیدونم چرابه نقل از SonyStyle :photo که خیلی چماقه بابا!!بعد برتریش نسبت به Video چیه؟؟
ولی کوچیک بودن ipod nano تایید میشه...منم باهاش آنجنان راحت نیستم! ولی خب سلیقه ایه...همین دوست من چون با چیزای ظریف حال میکنه، خیلی باهاش حال میکنه و راحت هم هست باهاش!
دوست عزیز اگه چند تا پست بالاتر رو بخونی، میبینی که گفتم همه اینها Fake هستن و فقط تصاویر مفهمی هستن که افرادی مثل من و شما کشیدنش! همچین مدلی وجود نداره!!به نقل از masoudboy :میخواستم قیمت این مدل جاسویچی Ipod را بدونم و اینکه آیا در ایران هست ؟؟
http://gallery.ipodlounge.com/ipod/displayimage.php?album=toprated&cat=-4&pos=16
باتری رو قبول دارم... ولی من مشکلی توی photo ندارم!!به نقل از IcedAngel :برتریش باطریشه ... خیلی از این ویدیو ها بهتر میموند ... یه برتری دیگه هم که داه اینه که کمتر غات میزد ... این ویدیو ها رو وقتی عکس آلبوم میزاری دیدی یکم کند میشه ؟! اون نمیشد ... زود میومد ... نمیدونم چرا
ارزونترین مدل میشه ipod Shuffle که 512MB و 1GB داره... دستگاه خیلی خوبیه، فقط یه عیب خیلی بزرگ داره و اونم اینه که Display نداره! یعنی نمیتونین ببینین کدوم Track در حال پخش شدنه یا توی آهنگها بگردین... وگرنه خیلی عالی و جمع و جوره!به نقل از masoudboy :در حال حاضر ارزان قیمت ترین مدل Ipod که در ایران است چه قیمتی داره و مشخصاتش چی هست . میخواهم خیلی کوچک و ظریف باشه و حافظه هم زیاد برام مهم نیست ؟؟
ماله من که سراسر مشکله ... باور کن ... وقتی میرم تو قسمت عکسها بعد که میام بیرون وقتی دکمه پلی رو نگه میدارم تا خاموش شه نمیشه !!! حتما" باید یه آهنگ پخش کنم تا خاموش شه:wacko:به نقل از SonyStyle :باتری رو قبول دارم... ولی من مشکلی توی photo ندارم!!البته زیاد هم ور نرفتم باهاش!فقط یه بار یه سری توش ریختم ببینم چجوریه... همین! نرم و روون و بدون مشکل بود... شاید ipod شما مشکل خاصی داره ...
این مشکل رو منم بعضی وقتا منم دارم!به نقل از IcedAngel :ماله من که سراسر مشکله ... باور کن ... وقتی میرم تو قسمت عکسها بعد که میام بیرون وقتی دکمه پلی رو نگه میدارم تا خاموش شه نمیشه !!! حتما" باید یه آهنگ پخش کنم تا خاموش شه:wacko:
به نقل از ipod remix :سلام
من هم می دونستم که اینها تخیله و می خواستم امتحانت کنم که از این امتحان سربلند بیرون اومدی.
بعد هم رفتم تمام اون پستها رو اسمشون رو عوض کردم و نوشتم تخیلیه تا کسی رو به گمراهی ندازم.