• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد Siemens SX1 ٠

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از H_R :
آقا من 256 روش داشتم (الان رمم سوخته ! دو روز بعدم گوشیم سوخت 15 روز توی پارس پردیس بود !) فرمتش رو نمیدونم فوقش با کامپیوتر آدم فرمت میکنه دیگه ولی رم 256 بهش میخوره !

اصولا گوشی اه بسیار ضد و نقیض 1024 تا دلیل میتونیم بیارم که 6600 سگش به این می ارزه ولی یه دلیل میارم که من اینو خریدم و پشیمون هم نیستم )اگه دیگه نسوزه ! ) mp3 ش استریو اه و خوراک mp3 گوش دادن !
من نگفتم فرمت نميكنه يا چيز ديگه . خودم بعد از چند وقت كه گوشيرو خريدم و مموري گذاشتم توش كار ميكرد اما قفل كردن وريست شدنش زياد شد كه بعد از چند وقت ..... :wacko: دار فاني را وداع گفت و به ملكوت اعلا پيوست

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سیم کارت تالیا رو چند دقیقه ای گذاشتم تو SX1 بعد که درآوردم سیم ثابت خودمو گذاشتم همش اشغال میزنه . نمیدونم چی شده نه دایورتش فعاله نه فیکس دیالها ولی اس ام اس رو هم میگیره هم میفرسته
تو چند تا گوشی گذاشتم کار میکنه ولی نمیدونم چرا تو SX1 میاد این طوریه
:wacko:

hamid1313

Registered User
لایک‌ها
0
گوشي من مموري كارت را نمي شناسد بايد چكار كنم هم گوشي را فرمت كردم و هم مموري كارت را ولي درست نشد البته يك چند روزي مموري كارت توش نبود

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
دومین گوشی sx1 هم به سلامتی به فنا رفت! به خدا من کاریش نکردم،خاموش شد دیگه روشن نشد:( شرکت زیمنس تا حالا 500 تومن با این گوشیای آشغالش که خود به خود میسوزه به من ضرر زده،کی جواب گو هست؟ کی؟ :hmm:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دومین گوشی sx1 هم به سلامتی به فنا رفت! به خدا من کاریش نکردم،خاموش شد دیگه روشن نشد:( شرکت زیمنس تا حالا 500 تومن با این گوشیای آشغالش که خود به خود میسوزه به من ضرر زده،کی جواب گو هست؟ کی؟ :hmm:

دومین؟ خوب این گوشی قدیمی هست و من هم تقریبا 1.5 سال داشتمش و کاریش نشد! حتما شما سیخش کردی که برای بار دوم میسوزه!:p

arash8867

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حدود یکسال این گوشی رو داشتم(پستم هنوز این بالا هست)
باهاش مثل یه گوشی فوق ضد ضربه برخورد کردم و آخ نگفت و متاسفانه آخرین بار گو شی به لبه جوب خورد و ال سی دیش شکست مجبور شدم عوضش کنم مثل یک سرباز برام کار کرد زنده باد SX1

بالا