• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد Siemens SX1 ٠

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
منم حدود 3 هفته بود كه sx1 گرفته بودم ولي از روز اول هنگ داشت بعد چند روز ديگه بالا نمياومد. فلش هم نميشد . دادم جمهوري فلش كردن تو همون روز بازم قفل كرد گه ديگه خاموش شد اصلا ديگه روشن نشد كه اصلا صفحه هم روشن نميشه حالا چي كار كنم تروخدا يه راهي جلوي پاي من بزاريد

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از siavash8027 :
سلام
من تازه عضو شدم و حدودا 1 ماه هست كه sx1 گرفتم تا حالا ازش اشكالي نديدم و كاملا راضي هستم هر چي هم باشه ( كه هيچ عيبي نداره ) از اون طرح هاي نوكيا بهتره . :D
گفتم اين رو بزن تا هر كي برنامه . بازي . زنگ . راهنمايي . سوال . اشكال و... در مورد اين گوشي داره بياد و بگه تا همه با هم ;) كمكش كنيم . برا شروع :
برا update ورژن firmware گوشي هاتون به آدرس www.siemens.com/sx1 مراجعه كنيد اونجا كاملا واضح توضيح داده خيلي هم راحت هست من ديروز اين كار رو كردم . با اين كار سرعت گوشي . اجرا چند برنامه با هم و برنامه ها خيلي بيشتر مي شه و در ضمن مي توانيد از مموري كارت بيشتر از 128 هم استفاده كنيد .
برا اونهايي كه مي خوان اس ايكس 1 بگيرن بگم حتما پشت جا باطري نوشته باشه made in gemany رو اون برچسب شماره سريال . در ضمن بگم چينيش خيلي آشغال هست البته خيلي هم كم هست .
خوب حالا شما هم 1 كمكي بكنيد . ( همه با هم كار براي سربلندي SX1 ) .
:D :D :D :D
منم حدود 3 هفته بود گرفته بودم ولي از روز اول هنگ داشت بعد چند روز ديگه بالا نمياومد. فلش هم نميشد . دادم جمهوري فلش كردن تو همون روز بازم قفل كرد گه ديگه خاموش شد اصلا ديگه روشن نشد كه اصلا صفحه هم روشن نميشه حالا چي كار كنم تروخدا يه راهي جلوي پاي من بزار

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
ميشه يه خورده بيشتر توضيح بدي؟فلش نشدن يعني چي؟اينكه روشن نميشه حتي لوگوي اولش هم نمياد يا لوگو مياد بعد زود خاموش ميشه؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
منم حدود 3 هفته بود گرفته بودم ولي از روز اول هنگ داشت بعد چند روز ديگه بالا نمياومد. فلش هم نميشد . دادم جمهوري فلش كردن تو همون روز بازم قفل كرد گه ديگه خاموش شد اصلا ديگه روشن نشد كه اصلا صفحه هم روشن نميشه حالا چي كار كنم تروخدا يه راهي جلوي پاي من بزار
اميدوارم اين بخش تداوم پيدا كنه .
دوست عزيز شما به نمايندگي برو و درخواست كمك كن .

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :

من تا حالا با اين مشكل برخورد نداشتم ولي شما دوست عزيز مي تواني به نمايندگي رسمي زيمنس در ايران مراجعه كني كه 100 % معتبر و رسمي هست . اسم اون هم هست پارس پرديس قشم من شمارش را ندارم ولي از 118 بگير داره من قبلا گرفتم اونها حتما مشكلت را حل مي كنند . در ضمن گوشي شما اصل هست ؟
در ضمن ديگه هم گوشيت را دست اين مغازه هاي جمهوري نده كه اگه خرابتر نشه درست نمي شه .
به زودي چند برنامه و بازي قرار مي دهم به شرطي كه ديگران هم همراهي كنند.
راستي دوستاني كه اس ايكس 1 دارن مي توانند با زدن كد #06#* در صفحه اصلي مشخصات گوشي رو ببينند .

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين 1 برنامه هست كه من خودم ازش استفاده مي كنم . براي نمايش عكس به صورت هاي مختلف مثلا اسلايد يا فول اسكرين و با كيفيت بالا . با وجود اين ديگه لازم نيست به قسمت image بريد . عكس رو باز كنيد . فول اسكرين كنيد بعد زوم كنيد تا عكس را خوب و كامل مشاهده كنيد . كلا برنامه خوبي هست . اگر مشكلي بود در خدمتم .
راستي من SMART MOVIE 2.72 را دارم ولي چون دمو بود ديگه كار نمي كنه اگر كسي كد رجيستر آن را داره بگه تا هم من هم ديگران استفاده كنه اگه خواستيد برنامه اش را هم مي گذارم . :cool:

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين هم اون برنامه اي كه بالا گفتم .

فایل های ضمیمه

• Splash Photo.zip
    268.1 KB · نمایش ها: 11

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از siavash8027 :
اين 1 برنامه هست كه من خودم ازش استفاده مي كنم . براي نمايش عكس به صورت هاي مختلف مثلا اسلايد يا فول اسكرين و با كيفيت بالا . با وجود اين ديگه لازم نيست به قسمت image بريد . عكس رو باز كنيد . فول اسكرين كنيد بعد زوم كنيد تا عكس را خوب و كامل مشاهده كنيد . كلا برنامه خوبي هست . اگر مشكلي بود در خدمتم .
راستي من SMART MOVIE 2.72 را دارم ولي چون دمو بود ديگه كار نمي كنه اگر كسي كد رجيستر آن را داره بگه تا هم من هم ديگران استفاده كنه اگه خواستيد برنامه اش را هم مي گذارم . :cool:

با سلام :)
از لينك زير برنامه كرك شده SMART MOVIE 2.72 رو دانلود كنيد.بعد از نصب فقط كافيه كد 0000 رو در قسمت رجيستر وارد كنيد.
SMART MOVIE 2.72

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از pinnacle :
با سلام :)
از لينك زير برنامه كرك شده SMART MOVIE 2.72 رو دانلود كنيد.بعد از نصب فقط كافيه كد 0000 رو در قسمت رجيستر وارد كنيد.
SMART MOVIE 2.72
دوستان اگه خدا بخواهد مي خوايم يك SX 1 سياه بگيرم .
فقط مي خوام بدونم دوستاني كه دارن مي تونن با تم و نوع فونت و رنگ و آب صفحه كنار بيان ؟ چون تو اين ريويوها و
منوآل خود دستگاه كه تو سايته بنظر من كمي ضمخت اومد . من نمي خوام توهين كنما يك موقع اشتباه نشه من
يكي از دوستداران قديمي SX1 هستم ولي مي خوام قبل از خريد اطلاعاتي كسب كنم /. ممنون اگر جو.اب بديد .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
SX1 یکی از گوشی های محبوب در این فرومه و قبلن در موردش خیلی صحبت شده. این چند روزه هم چندین تاپیک در مورد این گوشی ایجاد شده که باعث پراکندگی مطالب و سردرگمی بیننده ها میشه.
من عنوان این تایپک رو عوض کردم و از همه دوستان هم تقاضا دارم از این به بعد مسائل مورد نظرشون رو در این تاپیک مطرح کنن. من هم به مرور زمان تاپیک های دیگه که به نوعی مرتبط با این گوشی هستند رو به اینجا منتقل می کنم.
امیدوارم که این تاپیک هم یکی از تاپیک های موفق این بخش باشه.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
SX1 یکی از گوشی های محبوب در این فرومه و قبلن در موردش خیلی صحبت شده. این چند روزه هم چندین تاپیک در مورد این گوشی ایجاد شده که باعث پراکندگی مطالب و سردرگمی بیننده ها میشه.
من عنوان این تایپک رو عوض کردم و از همه دوستان هم تقاضا دارم از این به بعد مسائل مورد نظرشون رو در این تاپیک مطرح کنن. من هم به مرور زمان تاپیک های دیگه که به نوعی مرتبط با این گوشی هستند رو به اینجا منتقل می کنم.
امیدوارم که این تاپیک هم یکی از تاپیک های موفق این بخش باشه.
انشالله . خودتون اگه برنامه اي - چيزي داريد معرف كنيد خيلي ممنون مي شم.

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
دوستان اگه خدا بخواهد مي خوايم يك SX 1 سياه بگيرم .
فقط مي خوام بدونم دوستاني كه دارن مي تونن با تم و نوع فونت و رنگ و آب صفحه كنار بيان ؟ چون تو اين ريويوها و
منوآل خود دستگاه كه تو سايته بنظر من كمي ضمخت اومد . من نمي خوام توهين كنما يك موقع اشتباه نشه من
يكي از دوستداران قديمي SX1 هستم ولي مي خوام قبل از خريد اطلاعاتي كسب كنم /. ممنون اگر جو.اب بديد .

باسلام
من حدود 8 ماهه كه اين گوشي رو دارم و تا حالا حتي يكبار هم از اينكه تم هاي مختلف نميشه روي گوشي ريخت ناراحت نشدم چون فكر ميكنم تم فعلي و رنگ و لعابش كاملا با گوشي همخوني داره و زيباست.(البته با يك شگردهايي ميشه تم رو عوض كرد)
در مورد قيافه و نوع ديزاين من اين گوشي رو از قشنگترين گوشيها ميدونم.واقعا فانتزيه.از نظر سايز هم بزرگتر از ساير گوشيهاي هم رده خودش نيست و مثلا كمي از 6600 كوچكتره.اما مهمترين چيزي كه براي من مهمه صداي استريوي با كيفيت اين گوشي و كيفيت دوربين اين گوشي در مقابل گوشيهاي هم رده خودشه.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از pinnacle :
باسلام
من حدود 8 ماهه كه اين گوشي رو دارم و تا حالا حتي يكبار هم از اينكه تم هاي مختلف نميشه روي گوشي ريخت ناراحت نشدم چون فكر ميكنم تم فعلي و رنگ و لعابش كاملا با گوشي همخوني داره و زيباست.(البته با يك شگردهايي ميشه تم رو عوض كرد)
در مورد قيافه و نوع ديزاين من اين گوشي رو از قشنگترين گوشيها ميدونم.واقعا فانتزيه.از نظر سايز هم بزرگتر از ساير گوشيهاي هم رده خودش نيست و مثلا كمي از 6600 كوچكتره.اما مهمترين چيزي كه براي من مهمه صداي استريوي با كيفيت اين گوشي و كيفيت دوربين اين گوشي در مقابل گوشيهاي هم رده خودشه.
منم در مورد ديزاين با شما موافقم . اين گوش خيلي زيباست . صداشم كه خوب مسلما خيلي عاليه . من همه ي
حرفاتو در مورد اين گوشي قبول دارم . حيف كه نگرفت و اون 6600 گرفت :wacko:

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
منم در مورد ديزاين با شما موافقم . اين گوش خيلي زيباست . صداشم كه خوب مسلما خيلي عاليه . من همه ي
حرفاتو در مورد اين گوشي قبول دارم . حيف كه نگرفت و اون 6600 گرفت :wacko:

همون بهتر كه نگرفت و اون 6600 گرفت با اون طرح كتلتيش . چون اگر مي گرفت مثل اون جوات مي شد من نمي دونم آخه اين چي داره :wacko: . به هر حال خوشحالم كه اينو گرفتم و راضي هستم . :happy:

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا اين گوشي اينقدر قابليت داره كه اصلا به فكر تم نمي افتي به نظر من كه چون همه برنامه هاي 6600 روش اجرا مي شود و هم MP3 و RADIO و .. از اون بيشتر داره و با توجه به اين كه اون واقعا جواته اين خيلي سر تره . اتفاقا خيلي هم ظريف هست . در ضمن ميگن مشكي هاش تو ايران از هر 10 تا 9 تاش خرابه . سعي كنيد نگيريد . سوالي بود در خدمتم ولي باز هم انتخاب با شماست و زيبايي سليقه اي است . :p :p :p :p :p :p :p

is_razi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
به نظر من اينا همه علايم رجيستر نبودن گوشي هست ... تو اين دو روز تغيير مكان داديد؟ منظور مثلا از تهران به شهرستان خودتون ؟

سلام منم همين مشكل با گوشي sx1 دارم.دو سه روز اول كار كرد ولي بعداز اون موقع هر وقت شماره گيري ميكنم پيام no network coverageميگيرم. راستي منظورت از تغيير مكان دادان چيه مگه چي ميشه.
البته من يه سفر از شهرستان به تهران داشتم فكر كنم بعد از همون موقع اين اشكلو پيدا كرده.
لطفا راهنمايي كنيد. :blink: :( :wacko:

amir_tajbakhsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از is_razi :
سلام منم همين مشكل با گوشي sx1 دارم.دو سه روز اول كار كرد ولي بعداز اون موقع هر وقت شماره گيري ميكنم پيام no network coverageميگيرم. راستي منظورت از تغيير مكان دادان چيه مگه چي ميشه.
البته من يه سفر از شهرستان به تهران داشتم فكر كنم بعد از همون موقع اين اشكلو پيدا كرده.
لطفا راهنمايي كنيد. :blink: :( :wacko:
سلام دوستان.
من هم مي‌خوام طي چند روز آينده SX1 بگيرم. راجع به مسائل ديگه مشكلي ندارم؛ اما از چند نفر شنيدم صداي زنگ و همين‌طور گوشي (موقع صحبت) انواع SIEMENSها خيلي ضعيفه و در محيط‌هاي كمي شلوغ، اصلاً نمي‌شه باهاش حرف زد و به خاطر همين، اونها گوشي‌هاشون رو عوض كردن. اين مسئله صحت داره؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amir_tajbakhsh :
سلام دوستان.
من هم مي‌خوام طي چند روز آينده SX1 بگيرم. راجع به مسائل ديگه مشكلي ندارم؛ اما از چند نفر شنيدم صداي زنگ و همين‌طور گوشي (موقع صحبت) انواع SIEMENSها خيلي ضعيفه و در محيط‌هاي كمي شلوغ، اصلاً نمي‌شه باهاش حرف زد و به خاطر همين، اونها گوشي‌هاشون رو عوض كردن. اين مسئله صحت داره؟
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
چه دوستاي خالي بندي داري

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ميخواهم براي sx1 يك handsfree بگيرم ( منظورم اون گوشي استريو كه تو جعبه اش هم هست نيست ) . از همون هايي كه مثل بلوتوث هست ولي سيم داره :blink: ;) كسي تا حالا خريده ؟ قيمتش چنده ؟ قيمت خود بلوتوث چنده ؟

اينم عكس هاش

Sony-sx1.gif

wandtpremium.jpg

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
دقيقا :eek:
منم گوشيم همينجوري شد
من بهمن گرفتم,يه 2 هفته ايي دستم بود,كلي هم مواظبش بودم,اما يهو اين پيغام no network coverage رو ميده
كه بعضي وقتا مثلا2,3 ساعت خوب ميشه باز همونجوري خراب ميشه,قاطي ميكنه,مواقعي كه قاطي مي كنه,بعضي وقتا علامتirtci هم يهو گم ميشه, نمايندگيش هم هيچ كاري نتونسته بكنه
من خودم اول عاشق اين گوشي بودم اما الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(
من خودم توصيه ميكنم نخريدش
اگه واسه گوشيت راه حلي پيدا كردي من رو هم بيخبر نذاز,ممنون ميشم :blush:

بالا