• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد Siemens SX1 ٠

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
آنتن دهيش عاليه ...

صداش هم بستگي به اين داره كه آهنگ شما چه مدلي باشه

من كه مشكلي با صداش ندارم

براي وصل كردن به كامپيوتر هم بايد اون برنامهاش رو ويندوز نصب باشه ... تا حالا با مشكل شما برنخوردم

Tigerboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر کی نخریده تا بعد عید صبر کنه قیمتش میاد پایینتر :cool:

گوشی فقط 7610 نوکیا :cool:

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان :(
من الان دو روزه به يه مشكل اساسي باsx1 بر خوردم:
اصلا نميتوني باهاش شماره بگيري!!!(با اينكه درجه انتن پره)
وقتي يه شماره رو ميگيري dc ميشه و اين پيغام رو ميده:no network coverage يعني انتن نميده!!!!
وقتي هم بهش زنگ ميزني ميگه در دسترس نيست
در ضمن اين علامت شبكه ir-tci رو هم نشون نميده.(به صورت manuel هم search كردم)
خواهش ميكنم اگه كسي ميتونه كمكم كنه چون من شهرستان هستم برام سخته براي گارانتيش اقدام كنم
متشكرم :blush:

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nevisande :
سلام دوستان :(
من الان دو روزه به يه مشكل اساسي باsx1 بر خوردم:
اصلا نميتوني باهاش شماره بگيري!!!(با اينكه درجه انتن پره)
وقتي يه شماره رو ميگيري dc ميشه و اين پيغام رو ميده:no network coverage يعني انتن نميده!!!!
وقتي هم بهش زنگ ميزني ميگه در دسترس نيست
در ضمن اين علامت شبكه ir-tci رو هم نشون نميده.(به صورت manuel هم search كردم)
خواهش ميكنم اگه كسي ميتونه كمكم كنه چون من شهرستان هستم برام سخته براي گارانتيش اقدام كنم
متشكرم :blush:

اگه مشكل سخت افزاري براي گوشي پيش نيومده باشه شايد كاراي زير مفيد باشه:
اگر ناراحت از دست دادن برنامه هايي كه رو گوشيته نميشي اول از CONTACT گوشي يا هر چيزي كه مهمه يه بك آپ بگير بعد اگه مموري كارت داري اونو خارج كن.سپس كد #7780#* رو تو گوشي وارد كن .بعد كليد yes رو فشار بده.اين كد گوشي رو به حالت تنظيمات اوليه ميبره .
اگر مشكل برطرف نشد اينبار كد #7370#* رو وارد كن و مراحل قبل رو تكرار كن.اين كد درايو C گوشي رو هم فرمت ميكنه بهتره بعد انجام اينكارها يكبار گوشي رو خاموش و روشن كني.
جواب كارت رو اينجا بنويس.موفق باشيد :)

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
چرا اينطوري شده ؟ يعني چي كار كردي اينطوري شد ؟ از اول همينطوري بود ؟ از كجا گرفتي ؟ رجيستر شده هست ؟ ....

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نظر من اينا همه علايم رجيستر نبودن گوشي هست ... تو اين دو روز تغيير مكان داديد؟ منظور مثلا از تهران به شهرستان خودتون ؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از Niaz_Ch :
به نظر من اينا همه علايم رجيستر نبودن گوشي هست ... تو اين دو روز تغيير مكان داديد؟ منظور مثلا از تهران به شهرستان خودتون ؟
يه خورده در مورد اين رجيستر توضيح مي‌دي؟

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
رجيستر باز چي چيه؟
والا نميدونم اين گوشي رو داداشم دو ماه پيش از نمايندگي تهران خريده بيد.
وقتي هم مي خواسته بخره بهش گفته بودن بايد ما خودمون روش نرم افزار نصب كنيم,وگرنه گارانتي بي گارانتي!!!
بعدش هم اونو واسم اورد شهرمون (زاهدان) تا چند روز قبل هم مشكلي نداشتم. يهو خودش اينطوري شد.
دو روز قبل هم يه بار اينطوري شد بعد خودش خوب شد!!!
البته همه نرم افزارهاش خيلي توپ كار ميكنه مشكل با تلفنه.
هيشكي ديگه توي شهر اين مشكل رو نداره.
بخدا من كاريش نكردم :(

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
يه بار هم به تنظيمات پيش فرض كارخونه برش گردوندم ولي نشد :blink:
اما هنوز فرمتش نكردم :f34r:

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
گل بود به سبزه هم آراسته شد!!!
حالا تازگيها بعضي وقتا خودش يهو خاموش ميشه(با يه صداي خفن!!!) تا باطريش رو هم در نياري و دوباره هم كه روشن كني باز خودش خاموش ميشه
نگفتين اين رجيستر چي چيه؟

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
اين رجيستر كردن رو امور مشتركين انجام ميده فك كنم

اين گوشي رو زمين نزدي ؟ اگه با رجيستر حل نشد ببر نمايندگي فلاش بك كنن ;)

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nevisande :
گل بود به سبزه هم آراسته شد!!!
حالا تازگيها بعضي وقتا خودش يهو خاموش ميشه(با يه صداي خفن!!!) تا باطريش رو هم در نياري و دوباره هم كه روشن كني باز خودش خاموش ميشه
نگفتين اين رجيستر چي چيه؟

فكر كنم هنوز گوشي رو فرمت نكردي.اگر گوشي خاموش ميشه و شما نميتوني اونرو فرمت كني يه راه ديگه براي فرمت گوشي وجود داره .وقتي گوشي خاموشه دكمه # و * با هم بگير و در همين حالت گوشي رو روشن كن.با اينكا گوشي در حالت فرمت روشن ميشه و عمل فرمت انجام ميگيره.اين روش رو امتحان كن احتمال اينكه جواب بگيري خيلي زياده چيزي رو هم از دست نميدي.من قبلا اينكارو انجام دادم.
براي كسب اطلاعات و دريافت نرم افزار در مورد SX1 ميتوني به iraniansatellite.net مرا جعه كني.
موفق باشي. :) :) :)

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
آقا اين اصلا داغونه!!!
فرمتش هم كردم.
اما نشد هيچ! حالا تازگيها هربار كه روشنش ميكني,خودبخود خاموش ميشه!!!
(ميدونستيد اگه شما روي گوشيتون نرم افزار بريزيد گارانتي باطله؟؟؟؟؟!!!!!!)
اگه sx1 دارين به صفحه 68 مراجعه كنيد(اينو اون آقاهه توي نمايندگي هم گفته بود) :wacko:

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
نه دوست من گارانتي باطله يعني چي ؟ با يه فرمت همه جچيز برميگرده سر جاي خودش

نرم افزار كه در سخت افزار تاثير نميذاره!

شما گوشي رو ببر يه جا بگو فلاش بك كنن !!!

samand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه sx1دارم و نمی تونم فایل های بزرگ رو با بلوتوث دریافت کنم چون می ریزه روی خود گوشی؛ هرچی هم گشتم نتونستم گزینه ای پیدا کنم که بتونم بریزم روی مموری! کسی می دونه چی کار باید بکنم؟
یه نکته دیگه منو قتی می خوام گوشیمو رو xpنصب کنم پیغامnot digitally significationمیده و وقتی می خوام روش فایل کپی کنم هنگ می کنه! چجور می تونم درایور گوشی رو آپدیت کنم؟

samand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا بي معرفتا جواب بدين!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
:lol: :lol: :lol:
بي معرفت چيه عزيز ...شايد بچه ها نمي دونن مشكل چيه :wacko:
من كه 6230 دارم رو بلوتوثم كه كليك مي كنم رو xp بغل ساعت روي quick connect ميزنم بعدشم File transfer بعدش تمام پوشه هاي تو گوشيمو نشون ميده و يك پوشه هم بنام مموري كه فايلهارو ميگيرم با موس ميكشم ميندازم اون تو و ديگه تو بافر گوشي نمي ره در مورد sx1 نمي دونم روش چه جوريه :happy:

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از samand :
سلام من یه sx1دارم و نمی تونم فایل های بزرگ رو با بلوتوث دریافت کنم چون می ریزه روی خود گوشی؛ هرچی هم گشتم نتونستم گزینه ای پیدا کنم که بتونم بریزم روی مموری! کسی می دونه چی کار باید بکنم؟
یه نکته دیگه منو قتی می خوام گوشیمو رو xpنصب کنم پیغامnot digitally significationمیده و وقتی می خوام روش فایل کپی کنم هنگ می کنه! چجور می تونم درایور گوشی رو آپدیت کنم؟

باسلام :) :) :)
براي حل مشكل اولت برنامه MsvDriveE رو از طريق لينك زير دانلود كن و نصب كن.بعد از نصب برنامه رو اجرا كن.پس از اجراي برنامه هيچ پيغامي دريافت نميكنيد ولي برنامه اجرا شده واز اين به بعد تمام پيغامها روي مموري كارت ذخيره ميشن.برنامه رو فقط يكبار اجرا كن و از اجراي دوباره اون اجتناب كن .بعد از اولين اجرا برنامه به طور خودكار در هر ريستارت يا خاموش و روشن كردن گوشي اجرا مكيشه و نيازي به اجراي مجدد اون نيست.اگر برنامه رو چند بار اجراكني پيغام خطا مشاهده خواهي كرد وامكان داره هر چي تو inbox باشه از بين بره و هيچ وقت هم وقتي گوشي روشنه مموري كارت رو در نيار.
براي برگردوندن گوشي به حالت اول فقط كافي گوشي رو خاموش كني و مموري كارت رو از گوشي در بياري و دوباره گوشي رو روشن كني.وبعد از اون دوباره گوشي رو خاموش كرده و مموري رو سر جاش قرار بدي.اگر خواستي ميتوني دوباره برنامه رو يكبار اجرا كني.
MsvDriveE

راه حل مشكل دومت رو هم به زودي برات مينويسم.
موفق باشي :)

samand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pinnacle :
باسلام :) :) :)
براي حل مشكل اولت برنامه MsvDriveE رو از طريق لينك زير دانلود كن و نصب كن.بعد از نصب برنامه رو اجرا كن.پس از اجراي برنامه هيچ پيغامي دريافت نميكنيد ولي برنامه اجرا شده واز اين به بعد تمام پيغامها روي مموري كارت ذخيره ميشن.برنامه رو فقط يكبار اجرا كن و از اجراي دوباره اون اجتناب كن .بعد از اولين اجرا برنامه به طور خودكار در هر ريستارت يا خاموش و روشن كردن گوشي اجرا مكيشه و نيازي به اجراي مجدد اون نيست.اگر برنامه رو چند بار اجراكني پيغام خطا مشاهده خواهي كرد وامكان داره هر چي تو inbox باشه از بين بره و هيچ وقت هم وقتي گوشي روشنه مموري كارت رو در نيار.
براي برگردوندن گوشي به حالت اول فقط كافي گوشي رو خاموش كني و مموري كارت رو از گوشي در بياري و دوباره گوشي رو روشن كني.وبعد از اون دوباره گوشي رو خاموش كرده و مموري رو سر جاش قرار بدي.اگر خواستي ميتوني دوباره برنامه رو يكبار اجرا كني.
MsvDriveE

راه حل مشكل دومت رو هم به زودي برات مينويسم.
موفق باشي :)

بابا دمت گرم مشكل دومي خيلي مهمتره ؛تازگي هنگ نمي كنه مستقيم ريست مي شه نمي دونم مشكل گوشيه يا كامپيوتر؟

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
سلام ... ببخشيد چي هنگ ميكنه يا ريست ميشه ؟ گوشي يا كامپيوتر ؟

بالا