• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد Siemens SX1 ٠

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از samand :
بابا دمت گرم مشكل دومي خيلي مهمتره ؛تازگي هنگ نمي كنه مستقيم ريست مي شه نمي دونم مشكل گوشيه يا كامپيوتر؟

خوب بري حل مشكلت بايد نرم افزار Mobile Phone Manager يا به طور مختصر MPM رو دانلود و نصب كنيد.اين نرم افزار برخي گوشيهاي ديگه زيمنس رو هم ساپورت ميكنه و از اين بابت براي دوستان ديگه هم قابل استفاده هستش.من لينك 2 ورژن از MBM رو ميگذارم وگوشيهايي رو كه ساپورت ميكنن رو هم مشخص ميكنم.
بعد از نصب MBM شما بايد SX1 Add-on for MPM رو دانلود و نصب كنيد كه لينكش رو برتون ميگذارم.فرقي نميكنه كه كدوم ورژن از MBM رو نصب ميكنيد ولي حتما بايد SX1 Add-on for MPM نصب كنيد تا SX1 رو سا پورت كنه.
بعد از انجام اين مراحل نرم افزار mRouter3 رو هم دانلود و نصب كنيد.
موفق باشيد. :)

MPM v3.04.40.43 for M65, S65, SL65
MPM v3.04.40.43 for C65, CX65
MPM SX1 Add-on v3.04.40.43
mRouter3Beta

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
سلام من چند وقته که ميخوام يه sx1 مشکی بخرم ، اما چند نفر به من گفتن که از هر 10 تا
7 تاش خرابه ، ميخوام ببينم جريان چيه ؟

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shams03 :
سلام من چند وقته که ميخوام يه sx1 مشکی بخرم ، اما چند نفر به من گفتن که از هر 10 تا
7 تاش خرابه ، ميخوام ببينم جريان چيه ؟
:blink: :blink: :blink:

ALI_SX1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظره من نگيري بهتره اخه ديگه sx1 فكر نكنم توليد بشه اگر هم بشه تقلبيه اگه خواستي بگيري همون رنگه نقره اي رو بگير

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
این یه نسخه Limited Edition McLaren design ـه که به سفارش مک لارن و با رنگ مشکی ساخته شده. این کار تقریبا رایجه و تولید کننده ها همواره دنبال یه فرصت می گردن که محصولاتشون رو جذاب تر کنن، دقیقا همانند Sharp 902 Ferrari Edition.

1074_Siemens-SX1.gif

می شه گفت که تنها تفاوتش با SX1 رنگ بدنه اش ـه ، البته زیمنس سعی کرده که قابلیت فیلم برداری و پخش موسیقی این گوشی رو یه مقدار Highlight کنه در حالی که از لحاظ Spec این دو محصول دقیقا یکی ان. البته یه سری جزئیات ش متفاوته، مثلا یه ShortCut به صفحه اطلاعات McLaren F1 داره و یا از صداهای مرتبط با مسابقات اتومبیل رانی به عنوان زنگ استفاده شده.

لینک مشخصات

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه . تقلبي نيست . فكر كنم اونور آب قيمتش حدود 440 دلاره
ولي خداييش قيمتش خيلي بالاست به نسبت امكاناتش.
تو تهران نميدونم چنده
يه چيزي تو مايه هاي 200 تومن مي ارزه

ALI_SX1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم يه بلوتوث دارم گوشيم هم زيمنسه بلوتوپه نوكياست ولي به هم ميخورن كار ميكنه

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنيدم كه اين گوشي با يك رم 128 عرضه ميشه اين درسته؟

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام خيلي از لطفت ممنون اگه لطف كني و يه لينك براي آنتي ويروس هم بدي عالي ميشه
باز هم ممنون

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
دوستان کسی ميدونه اين حفره ای که پشته siemens sx1

هست (اين وره دوربين ) برايه چيه ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
mot720-antenna-cable-150h.jpg
.:.
magneticantenna.jpg

بدون شرح​

PuMa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اينجا يك آنتن اضافي ميخوره براي افزايش آنتن دهي توي مناطقي كه خدمات شبكه محلي خيلي ضعيف باشه.

DonVito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shams03 :
دوستان کسی ميدونه اين حفره ای که پشته siemens sx1

هست (اين وره دوربين ) برايه چيه ؟

مثل همه گوشيهاي زيمنس جاي آنتن خارجيه.

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام من چند تا بازي و يك آنتي ويروس لازم دارم از كجا ميشه پيدا كرد؟
مدل گوشي من siemens sx1

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام :)
دوست عزيز كليه نرم افزارهاي و بازيهاي منطبق با Series 60 Platform مثل نرم افزارهايي كه روي نوكيا 6600 و 3650 و... نصب ميشن رو ميتوني روي گوشيت بريزي (البته گاهي وقتا يه استثتائاتي وجود داره)پس نيازي نيست دنبال نرم افزارهاي مختص SX1 بگردي.
لينك هاي زير شما رو به بخشي از سايت زيمنس ميبره كه چند بازي زيبا و نرم افزار كاربردي رو به مناسبت كريسمس به صورت مجاني براي دانلود گذاشته.حتي دستورالعمل استفاده از اونها رو هم براي دانلود قرار داده.دانلودشون كن و حالشو ببر.
SX1 GAMES
SX1 TOOLS

سه تا آنتي ويروس رو هم تو لينك زير براتون گذاشتم. :)
لینک
از SX1 لذت ببر. :) :happy: :)

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوچيكتيم داش :) :D :)

is_razi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من چند روز قبل يه گوشي sx1 خريدم .واسه سه روز اول خوب كار ميكرد ولي يه دفعه نميدونم چي شد كه هر چي شماره ميگيرم پيام no network coverage ميگيرم. سيم كارتمم درسته و با گوشيهاي ديگه تو همون محل كار ميكنه.
توي اينترنت هم گشتم يه چند نفري هم مشكل منو دارند .البته گوشيها متفاوتند.
لطفا يه راهنمايي بكنيد .
:blink: :eek: :wacko: :hmm:

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تازه عضو شدم و حدودا 1 ماه هست كه sx1 گرفتم تا حالا ازش اشكالي نديدم و كاملا راضي هستم هر چي هم باشه ( كه هيچ عيبي نداره ) از اون طرح هاي نوكيا بهتره . :D
گفتم اين رو بزن تا هر كي برنامه . بازي . زنگ . راهنمايي . سوال . اشكال و... در مورد اين گوشي داره بياد و بگه تا همه با هم ;) كمكش كنيم . برا شروع :
برا update ورژن firmware گوشي هاتون به آدرس www.siemens.com/sx1 مراجعه كنيد اونجا كاملا واضح توضيح داده خيلي هم راحت هست من ديروز اين كار رو كردم . با اين كار سرعت گوشي . اجرا چند برنامه با هم و برنامه ها خيلي بيشتر مي شه و در ضمن مي توانيد از مموري كارت بيشتر از 128 هم استفاده كنيد .
برا اونهايي كه مي خوان اس ايكس 1 بگيرن بگم حتما پشت جا باطري نوشته باشه made in gemany رو اون برچسب شماره سريال . در ضمن بگم چينيش خيلي آشغال هست البته خيلي هم كم هست .
خوب حالا شما هم 1 كمكي بكنيد . ( همه با هم كار براي سربلندي SX1 ) .
:D :D :D :D

بالا