• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یادتون میاد چند سال پیش چه خشتکی از دکتر صیاد تکه تکه کردند؟ چون گفت داورا پول میگیرن؟ فوتبال و داوری ما مثل تمام بخش های اقتصادیمون سرشار از فساد مالیه

اون بنده خدا رو مجبور به عذر خواهی و پس گرفتن حرفهاش کردند.

منظورت دکتر سیار هست>؟ :D

من قبلا هم یادمه در تاپیک استقلال هم گفتم..همیشه هم نظرم این بوده...

این که کارشناسان داوری از چندین سال قبل در برنامه 90 اینجوری نشون میدادن که هیچ داوری امکان نداره عمدا سوت بزنه یک عمل بسیار خنده دار و درواقع خیانت بزرگ به فوتبال ما بود!

اینجاست که حرف های امیر قلعه نویی مشخص میشه وقتی میگه 90 خائن به فوتبال ماست یعنی چی!

اینجا هوادارای بقیه تیم ها هم درک میکنند...پ

از موقعی که یادمه...در برنامه 90 همه پول میگیرن..رشوه میگیرن الا داور ها!

داور ها رو به اندازه پیامبر ان الهی معصوم جلوه دادند! همین امثال فنایی و ....که همش در برنامه 90 تکرار کردند که یک داور امکان نداره به عمد قضاوت کنه!

در حالی که اتفاقا داور ها آسیب پذیر ترین قشر در گرفتن رشوه در فوتبال هستند حتی بیشتر در ایران! چون کمترین دستمزد رو میگیرن و کمترین امنیت رو در بازی و استادیوم دارند!

چطوره که امکان این که فلان داور ها در اینالیا یا انگلیس به رشوره گرفتم مجکوم بشن هست ولی در این کشور بی در و پیکر و بدون صاحب با این فوتبال داغون و بی پولی داور ها نیست؟؟؟

داور ها در ایران 100% رشوه میگیرند البته نه در همه بازی ها و نه همشون! ولی امکان نداره باور کنم که داور ها همه انسان های معصومی هستند که به حقوق 100 هزار تومن برای هر بازی راضی بشن!

البته من نمیگم قهرمانی رشوه گرفته....

کلی میگم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته من قبول دارم بازی تراکتور پرسپولیس همین قهرمانی یه پنالتی مزحکی گرفت که خود ما هم خندمون گرفت و من یادم نمیاد پرسپولیسی ای که اون پنالتی رو تایید کرده باشه

اونجا توجیهش این بود که هند دیده

اما این صحنه امروز عجیب بود. خطا اینقدر واضح بود که کارشناس داوری بهش میگه فن کمر.

والا ما که موندیم در کار این قهرمانی. اکثر بازی های بزرگی که دادن به این به واسطه رفتارهای بعضا نامناسبش و تصمیمات بحث برانگیزش مشکل دار شده.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آره همون سیار، سالهاست فوتبال ایران رو پیگیری نمیکنم. بنده ی خدا رو مجبور به عذر خواهی کردند.
امیر قلعه نوعی خودش مرکز این مافیایی انتقال بازیکنهاست. کاری به اون ندارم اما در مورد داوری فردوسی پور گفته خوبند، چرا این همه مدیر توی این چندسال هیچ انتقادی نکردند؟ اصلا چرا خود قلعه نوعی چنین مطلبی رو هیچ وقت مطرح نکرد؟

چون منافع همه در حمایت از داوری بوده، میدونستند که یه روز این رشوه ها به کارشون میاد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
البته من قبول دارم بازی تراکتور پرسپولیس همین قهرمانی یه پنالتی مزحکی گرفت که خود ما هم خندمون گرفت و من یادم نمیاد پرسپولیسی ای که اون پنالتی رو تایید کرده باشه

اونجا توجیهش این بود که هند دیده

اما این صحنه امروز عجیب بود. خطا اینقدر واضح بود که کارشناس داوری بهش میگه فن کمر.

والا ما که موندیم در کار این قهرمانی. اکثر بازی های بزرگی که دادن به این به واسطه رفتارهای بعضا نامناسبش و تصمیمات بحث برانگیزش مشکل دار شده.
آره اون خطا که جالب بود !
ولی قضیه اش زمین تا زیر زمین با این بازی فرق داره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در ضمن من اعتقاد دارم داور بازی رو خراب کرد.

اصلا مشخص نیست که اگه داور اون اشتباه رو نمیکرد چه کسی برنده میشد. شاید اصلا سپاهان با گلهای بیشتر و بازی زیباتری برنده مسابقه میشد. شایدم بازی مساوی میشد

اما داور با تصمیم بحث برانگیز خودش مسابقه ای که میتونست یه بازی خوب باشه رو زیر سوال برد و خرابش کرد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آره همون سیار، سالهاست فوتبال ایران رو پیگیری نمیکنم. بنده ی خدا رو مجبور به عذر خواهی کردند.
امیر قلعه نوعی خودش مرکز این مافیایی انتقال بازیکنهاست. کاری به اون ندارم اما در مورد داوری فردوسی پور گفته خوبند، چرا این همه مدیر توی این چندسال هیچ انتقادی نکردند؟ اصلا چرا خود قلعه نوعی چنین مطلبی رو هیچ وقت مطرح نکرد؟

چون منافع همه در حمایت از داوری بوده، میدونستند که یه روز این رشوه ها به کارشون میاد

انتقاد زیاده شده اتفاقا....قلعه نویی ...دایی ...همه و همه بارها از داوری انتقاد کردند! جتی علی پروین که برخی اونو پدرخوانده دهه 60 فوتبال ایران میدونن با تمامی احترام...مصاحبه های آتشینی علیه داوری ها داره...

در ضمن انتقاد کردن از داوری کار مدیر عامل ها نیست....شما کجای دنیا رو سراغ داری مثلا مالک باشگاه منچستر بیاد از داوری حرف بزنه؟؟

بیخیال!

داوری رو برنامه 90 باید نقد میکرد که نکرد!! فقط یه سری صحنه آهسته هر هفته نشون میدن همش میشه اشتباه داوری...هیچ کس هم ککش نمیگزه...تا حرف میزنه کسی سریع کارشناس داوری برنامه میگه: براتون متاسفم! قشر داوری ضعیف ترین قشر ....سالم ترین.....

نمیگن؟

والا همینجوری مدیر ان و مربیان میان روی خط برنامه اتهام عمدا قضاوت کردن نمیزنن...اینجوری بهشون حمله میشه در برنامه 90...سریع آقای فنایی باد توی غبغب میندازه که آی داورا پیامبر خدا هستند...همش سهوی هست...

چه برسه به اینکه به قول شما قلعه نویی بیاد روی خط بگه فلان داور رشوه گرفت؟

بعدشم مگه همه مدرک اثبات دارند؟ یا وقتی به یه داوری رشوه میدن تیم مقابل متوجه میشه که بخواد بیاد حرفی بزنه؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
انتقاد زیاده شده اتفاقا....قلعه نویی ...دایی ...همه و همه بارها از داوری انتقاد کردند! جتی علی پروین که برخی اونو پدرخوانده دهه 60 فوتبال ایران میدونن با تمامی احترام...مصاحبه های آتشینی علیه داوری ها داره...

در ضمن انتقاد کردن از داوری کار مدیر عامل ها نیست....شما کجای دنیا رو سراغ داری مثلا مالک باشگاه منچستر بیاد از داوری حرف بزنه؟؟

بیخیال!

داوری رو برنامه 90 باید نقد میکرد که نکرد!! فقط یه سری صحنه آهسته هر هفته نشون میدن همش میشه اشتباه داوری...هیچ کس هم ککش نمیگزه...تا حرف میزنه کسی سریع کارشناس داوری برنامه میگه: براتون متاسفم! قشر داوری ضعیف ترین قشر ....سالم ترین.....

نمیگن؟

والا همینجوری مدیر ان و مربیان میان روی خط برنامه اتهام عمدا قضاوت کردن نمیزنن...اینجوری بهشون حمله میشه در برنامه 90...سریع آقای فنایی باد توی غبغب میندازه که آی داورا پیامبر خدا هستند...همش سهوی هست...

چه برسه به اینکه به قول شما قلعه نویی بیاد روی خط بگه فلان داور رشوه گرفت؟

بعدشم مگه همه مدرک اثبات دارند؟ یا وقتی به یه داوری رشوه میدن تیم مقابل متوجه میشه که بخواد بیاد حرفی بزنه؟

بله کار مدیرعامل ها نیست، اما مطمئن باش این قضیه که طرف پیشنهاد 60 میلیونی داده برای بار اولش که نبوده!!! مطمئنن این قصه سر دراز داره، اونایی که تا امروز سکوت کردند بدون شک نفــعی در این سکوت داشتند که چیزی نگفتند. انتقاد از عملکرد داوری همه جای دنیا هست.

اما صحبت واضح و روشن از فساد در داوری و فوتبال بحثش کاملا جداست

من معتقدم اونایی تو این فوتبال که به جایی رسیدن همشون، بازم تکرار میکنم، همشون با استفاده از ابزار و اسباب غیر فوتبالی و مافیایی به این جایگاه رسیدن. منظورم بازیکنها نیست. مربیان و .... هستش. ( مشخصا افرادی که در 8 سال اخیر یه دفعه.....)

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
یه سوال ؟
چرا روزی که قهرمانی برا پرسپولیس جلو تراکتور پنالتی مشکوک گرفت و بعدش خطای 100 % دهنوی روی کریمی رو پنالت نگرفت از این بحثهای مافیا و رشوه و داوری متمایل به تیم مقابل نبود
اوکی منم قبول دارم داور اشتباه کرد ولی این اشتباهات جزئی از فوتبال یه روز به نفع پرسپولیس جلو تراکتور یه روز به ضرر این قضیه برا استقلال هم پیش اومده و برا اکثر تیم های لیگی از داوری هم منفعت بردن هم ضرر
خواهشا کل کل هم رها ندازین و مثال الکی هم نیارین که فلان بازی به نفع ما بوده یا نه

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
یه سوال ؟
چرا روزی که قهرمانی برا پرسپولیس جلو تراکتور پنالتی مشکوک گرفت و بعدش خطای 100 % دهنوی روی کریمی رو پنالت نگرفت از این بحثهای مافیا و رشوه و داوری متمایل به تیم مقابل نبود
اوکی منم قبول دارم داور اشتباه کرد ولی این اشتباهات جزئی از فوتبال یه روز به نفع پرسپولیس جلو تراکتور یه روز به ضرر این قضیه برا استقلال هم پیش اومده و برا اکثر تیم های لیگی از داوری هم منفعت بردن هم ضرر
خواهشا کل کل هم رها ندازین و مثال الکی هم نیارین که فلان بازی به نفع ما بوده یا نه

برادر من اشتباه داریم تا اشتباه. این بازی دقیقه 3 اشتباه بود؟؟؟ اصلا عجیب بود. همچین چیزی تو فوتبال ما سابقه نداشت. اگه میثم حسینی فحاشی کرده بود و بگوش قهرمانی رسیده بود میشد یگی درست بوده اما این مورد خیلی عجیب بود خیلی.
در ضمن این بازی 6 امتیازی بود و داور خیلی راحت بازی رو برای حریف حرفه ای در آورد

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
قضاوت امروز محسن قهرمانی در بازی پرسپولیس و سپاهان واقعا پر حرف و حدیث بود!

من البته دقیق موفق نشدم صحنه خطا رو ببینم، چون ضربه آهسته رو نشان ندادند. هر چه بود آسیب بدی زد به بازی. فکر می کنم حتی اگر هم قرار بر گرفتن خطای میثم حسینی بود، باید کارت زرد می داد نه قرمز!

اما در مورد دست های پشت پرده و این مسایلی که رویانیان جو داده به قضیه و اینها ...

نه، هنوز نمی توانم بپذیرم. به عقیده من قهرمانی گیر اصلی ش کله شق بودن مفرط و احساس خدای داوری بودن هست. تصورش اینه که دید او با بقیه فرق داره و البته غالبا در همین دید متفاوت! دسته گل های اساسی به آب داده!

البته این بحث که یکی از دوستان که گفتند داوری ما هم خیلی علیه السلام نیست و شائبه رشوه درش وجود داره هم نمی شه صد در صد ردش کرد چون واقعا فوتبال ما در مسیر درست حرکت نمی کنه و کاملا افسار گسیخته شده، اما باز هم نمی شه تا یک صحنه به ضرر ما اتفاق می افته زود بگوییم این داور بازی رو در آورد! ...

با این وجود اتفاق امروز داوری حاج محسن رو بیشتر از ضعف ایشان و اعتماد به نفس محمود گونه اش می بینم تا مسایل دیگر!

perspoli3

Registered User
لایک‌ها
322
یه سوال ؟

اول کریمی روی دهنوی خطا کرد ' واقعا بعضیا بدون اینکه یه چیزیو ببینن دوست دارن درموردش حرف بزنن ' جالبه

shahab99

Registered User
لایک‌ها
72
تماشاچیای پرسپولیس امروز به داور توهین نکردن ؟ اگه کردن باید از پرسپولیس امتیاز کسر شه ...
خیر توهین نکردن فقط میگفتن پنالتی پنالتی

اما اگه خیلی قانون مند هستید بهتر شعار تماشاچیان استقلال در بازی با ذوب اهن رو بشنوید بعد نظر بدید اونجا هم که فکر نکنم داور به ضررتون گرفته باشه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خیر توهین نکردن فقط میگفتن پنالتی پنالتی

اما اگه خیلی قانون مند هستید بهتر شعار تماشاچیان استقلال در بازی با ذوب اهن رو بشنوید بعد نظر بدید اونجا هم که فکر نکنم داور به ضررتون گرفته باشه
پرتاب سنگ توی زمین هم شامل اون 1 امتیاز میشه یا نه ؟ اگه قرار به قانونه باید برای همه به نحو یکسان اعمال بشه حتی اگه توی بازی با ذوب آهن شعار داده شده که من نشنیدم باز باید از استقلال امتیاز کم کنن ! ولی چیزی که مشخصه اینه که سر استقلال رو توی اون جریان 1 امتیاز بریدن ...

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
پرتاب سنگ توی زمین هم شامل اون 1 امتیاز میشه یا نه ؟ اگه قرار به قانونه باید برای همه به نحو یکسان اعمال بشه حتی اگه توی بازی با ذوب آهن شعار داده شده که من نشنیدم باز باید از استقلال امتیاز کم کنن ! ولی چیزی که مشخصه اینه که سر استقلال رو توی اون جریان 1 امتیاز بریدن ...

سر شما رو اگه بخاطر 1 امتیاز بریده باشند که نبریدن سر مارو برای 3 امتیاز این بازی و امتیاز هایی که داریم از داوری از دست میدیم رو بریدن

این رو کسی نمیگه؟؟؟؟

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
یه سوال ؟

دوستان جواب دادند دیگه خعلی جالبه این حرف ها خخخخ

تو بازی ذوب آهن همین شماها نبودید که میخواستید داوری رو بکشید بعدش تو 90 نشون دادند از داوری سود بردید ؟؟؟؟

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سپاهان - پرسپولیس و فرصتی که از دست رفت/ اشتباهی که ممکن است سرنوشت لیگ را عوض می‌کند

IMG10183097.jpg

بازی تیم‌های سپاهان و پرسپولیس در حالی جمعه شب با برتری نماینده اصفهان به پایان رسید که حرف و حدیث‌های فروانی پس از آن به وجود آمد؛ آنجا که داور مسابقه در دقایق ابتدایی بازی خیلی قاطعانه اقدام به اخراج مدافع تیم میهمان کرد. اکنون پرسش این است که قضاوت چنین دیدارهای حساس و سرنوشت‌سازی آیا نباید به دست داورهای کارآزموده‌تر سپرده شود؟

به گزارش خبرگزاری مهر، فوتبال دنیا مدت‌هاست که جای خود را از ورزش به یک نمایش پربیننده تلویزیونی داده است. این موضوع نه فقط در ایران بلکه در دنیا چنین است. تماشاگران میلیونی پای گیرنده‌های خود می‌نشینند یا به ورزشگاه می‌روند، پول و وقت هزینه می‌کنند تا ساعت و یا ساعاتی توام با هیجان را تجربه کنند. اما موضوع داوری همواره برای فوتبال چالش برانگیز بوده است. موضوعی که مسئولان فیفا را به فکر انداخته برای پایین آوردن ضریب اشتباهات داوری تا حد ممکن به فناوری‌هایی از قبیل توپ‌های هوشمند و وسایل مخابراتی روی بیاورد.

در کشور ما که البته وضعیت فوتبال آن به هیچ وجه با ممالک دیگر قابل قیاس نیست، داوری هم به همان میزان پراشکال است و چه بسا بدتر. به نظر می‌رسد مجموعه فوتبال قرار نیست چاره‌ای اساسی برای این معضل بیندیشد. بی تردید وضعیت فوتبال ایران از وضعیت داوری آن جلوتر است کمااینکه ما به جام جهانی صعود کرده‎ایم و در رده های پایه همواره موفقیت‌هایی کسب کرده ایم اما داوری ما در آسیا مورد اقبال نیست نشان به این نشان که بازی‌های مهم قاره را کمتر به داوران ایرانی می‌سپارند.

دیدار تیم‌های سپاهان - پرسپولیس یکی از همان سرگرمی‌های فوتبال است که قضاوت داور، زیبایی آن را از بین برد. از آنجا که شهرآورد فوتبال ایران به دلیل حساسیت‌های کاذب، زیبا و جالب از آب درنمی‌آید، دیدار تیم‎های پایتخت با سپاهان همواره جذاب بوده و برای فوتبالدوستان ایرانی فرصتی بوده تا از تماشای بازی لذت ببرند منوط به اینکه اشکالات و اشتباهات سوال برانگیز، این زیبایی را از بین نبرد.

صرف نظر از اینکه چه تیمی برنده یا بازنده می‌شود، نوع بازی پرسپولیس و سپاهان که هر دو فوتبالی تهاجمی ارائه می‌کنند همواره جالب توجه بوده و فدراسیون فوتبال باید این فرصت را برای آشتی تماشاگران با فوتبال مغتنم بشمارد. اما مسابقه‌ای که می‌توانست به دلیل جایگاه دو تیم در جدول رده بندی بسیار زیبا و جذاب از کار درآید به دلیل اشتباه نادر داور مسابقه، ناراحت‌کننده و پرایراد از آب درآمد.

مدافع پرسپولیس در دقیقه چهارم بازی با سپاهان در حالی از زمین اخراج شد که بازیکن سپاهان گردن وی را در دست گرفته و فن کشتی بر روی وی اجرا می‌کرد. اینکه داور با نشان دادن کارت قرمز بازیکن پرسپولیس را اخراج می‌کند چندان مهم نیست؛ مهم اینجاست که این کار خیلی سهل‌انگارانه صورت می‌گیرد. این اولین اخراج جنجال برانگیز تاریخ فوتبال نیست و آخرین آن هم نخواهد بود اما داوران در اینگونه موارد با کمک‎های خود وارد شور می‌شوند و بعد تصمیم‎گیری می کنند. در این صحنه کمک داور بیش از هر کس دیگر می‌توانست نظر بدهد اما قهرمانی معلوم نیست با اتکا به چه دلیلی دو اشتباه بزرگ را تومان مرتکب می‌شود و هم پنالتی اعلام می‌کند و هم کارت قرمز نشان می‌دهد.

اکنون سوال اینجاست که تماشاگر برای فدراسیون فوتبال چقدر مهم است. هوادار فوتبال ایرانی از قضاوت داوری کم لطمه نخورده کما اینکه در 9 هفته گذشته لیگ همواره مربیان تیم‎ها مدعی بوده‌اند که داور در خصوص تصمیماتش دچار اشتباهاتی بوده اما اشتباه داریم تا اشتباه. اشتباه قهرمانی از آن دست اشتباهاتی است که سرنوشت لیگ را عوض می‌کند و کمیته داوران باید تصمیمی جدی در این خصوص اتخاذ کند.

اگر تماشاگر برای فوتبال مهم است باید به وی احترام گذاشته شود. این شرط احترام متقابل است. ساماندهی به وضعیت داوری یکی از همین بدیهی‌ترین حقوقی است که یک تماشاگر فوتبال باید از آن برخوردار باشد.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
اشتباهات قهرمانی به ضرر پرسپولیس در 6 بازی:

1-سال 85 یه پنالتی اشتباه برای سپاهان در فینال جام حذفی گرفت

2- سال 86 یه پنالتی برای پرسپولیس در نیمه نهایی حذفی نگرفت

3-سال 89 سه پنالتی برای پرسپولیس نگرفت

4-سال 1391 در دربی 3 پنالتی برای پرسپولیس نگرفت

5- سال گذشته در بازی پرپسولیس فجر از اول تا آخر بازی به سود فجر سوت زد و یه پنالتی هم برای پرسپولیس نگرفت

6- مقابل سپاهان به اشتباه 90 دقیقه پرسپولیس 10 شد یه پنالتی هم به سپاهان داد.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سر شما رو اگه بخاطر 1 امتیاز بریده باشند که نبریدن سر مارو برای 3 امتیاز این بازی و امتیاز هایی که داریم از داوری از دست میدیم رو بریدن

این رو کسی نمیگه؟؟؟؟

داوری همونقدر که به ضررتون بوده به نفعتون هم بوده ... همین آقای داور مگه اون پمالتی کذایی رو واستون نگرفت ؟!!

سر ما رو روی اون 1 امتیاز بریدن .. آره داداش ... اگه کسی بود حق ما رو بگیره این 1 امتیاز رو هم مثل اون 2 امتیازی که بتون برگردوندن ، برمیگردوند ...

ضمن اینکه 2 تا پست پایین تر صحبت از 90 و بازی ذوب آهن کردی ... به روباه گفتن شاهدت کیه ؟

اولا که کدوم سود ؟ اگه به همون اراجیف 90 و قادر هم استناد کنیم داوری ضررش واسه هر دو تیم یکسان بوده ... ثانیا اون صجنه که آندو تو محوطه خورد زمین به هیچ وجه من الوجوه پنالتی نبود ... اگه اون صحنه پنالتی بود خطای مدافع پرسپولیس روی بازیکن سپاهان هم پنالتی بود ... در این حد ...

در ضمن مطمئن باش که 3 امتیاز این بازی هی فرقی توی سرنوشت لیگ نخواهد داشت ...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
داوری همونقدر که به ضررتون بوده به نفعتون هم بوده ... همین آقای داور مگه اون پمالتی کذایی رو واستون نگرفت ؟!!

سر ما رو روی اون 1 امتیاز بریدن .. آره داداش ... اگه کسی بود حق ما رو بگیره این 1 امتیاز رو هم مثل اون 2 امتیازی که بتون برگردوندن ، برمیگردوند ...

ضمن اینکه 2 تا پست پایین تر صحبت از 90 و بازی ذوب آهن کردی ... به روباه گفتن شاهدت کیه ؟

اولا که کدوم سود ؟ اگه به همون اراجیف 90 و قادر هم استناد کنیم داوری ضررش واسه هر دو تیم یکسان بوده ... ثانیا اون صجنه که آندو تو محوطه خورد زمین به هیچ وجه من الوجوه پنالتی نبود ... اگه اون صحنه پنالتی بود خطای مدافع پرسپولیس روی بازیکن سپاهان هم پنالتی بود ... در این حد ...

در ضمن مطمئن باش که 3 امتیاز این بازی هی فرقی توی سرنوشت لیگ نخواهد داشت ...

معمولا همین طور هست:

تیم ها (هر تیمی که باشه فرقی نمی کنه) وقتی از ناحیه داوری آسیب می بینند، راحت ترین چیزی که می گویند اینه که دست های پشت پرده باعث باخت ما شد، کسانی (هیچ وقت هم معلوم نشده چه کسانی هستند!) نمی خواهند ما موفق شویم و ...

ببیند، کلا یک مقدار آش شور شده ... هم داورها ممکنه که در این فوتبال بی در و پیکر دچار لغزش های مالی شده باشند (امیدواریم صحت نداشته باشه این فرض، و الا در صورت صحت و رو شدن مدرک یا مدارک قطعی دیگه سنگ رو سنگ بند نمی شه) هم این که سر مربی ها هم عمدتا با فرافکنی همه چیز رو گردن داور می اندازند، در حالی که واقعا فوتبال مان هم از نظر فنی خیلی مشکل داره و مشکلش فقط اشتباهات داوری نیست.

فعلا در ارتباط با قضیه داوری مسابقه دیشب عده زیادی از کارشناسان داوری اعلام کرده اند که داوری قهرمانی در نتیجه بازی تاثیر گذار بوده و به این سادگی هم نمی شه گفت که این 3 امتیاز در سرنوشت لیگ تاثیر نداره. به هر حال چند تیم الان با صورت فشرده در حال رقابت هستند و چنین نتایجی کاملا تاثیر گذار هست.

پ.ن: دوستان لطف کنند اسم فردوسی پور رو به طور صحیح با "عادل" یا همون "فردوسی پور" خالی عنوان کنند، قادر و جابر و ژاور و ... بگذارید کنار!

بالا