• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
هویت شما م از قبل ثابت شدس امدی 3 امتیاز مارو بی ارزش کنی....

این هویت شناسیتون نمیگه انقدر زود با فشار وسط هفته برا استقلال بازی گذاشتن جریانش چیه

این الان به من چه ربطی داره . هویت من :))) وقتی طرفدارای یه تیمی میرن تو روزنامشون گل پرسپولیس رو 2 متر عقبتر میگن آفساید بوده دیگه آدم مگه میشه با اینا حرف زد . :) خیلی خوشحالم آندو از استقلال رفت .

http://video.varzesh3.com/video-clips/margins/ناداوری‌ها-به-سود-پیکان-در-بازی-با-نفت/

این هم ببینید بد نیست

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
واقعن بازی با نفت معلوم شد باید یه تیم خاص قهرمان بشه . دوستانی که اشتباهات داوری به نفع ما رو میگن چند به چند بوده مگه شما الان چند سال هست پشت سر هم داوری ها در کل به نفع شماست . جالبه با این همه هم تو دو فصل قبل قهرمان نشدین .

می بخشید ولی عادت هوادار های پرسپولیس شده که ناکامی های خودشون رو با بهانه آوردن و تهمت زدن به تیم های دیگه توجیه کنند .
وقتی که سپاهان قهرمان می شد ساکت شده بود آدم بده و تبانی و داوری به نفع اونا بود .
و ....
شما خسته نمیشید از اینهمه توجیه که برای ناکامی هاتون می آرید ؟!!
همونقدر که توی این سال ها برای استقلال داوری ها به نفع بوده به همون اندازه برای پرسپولیس بوده ولی چرا تو چشم نمیاد به خاطر اینکه هوادار پرسپولیس عادت کرده به غر زدن به تیم های دیگه تا ناکامی های خودشون به چشم نیاد و پشت داوری و کج بودن زمین قرار گرفته اند .

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
خب طبق حرف خودتون پس ما هم این منطق شما در مورد پرسپولیس رو میتونیم الان استفاده کنیم دیگه؟
یعنی الان اگه استقلال قهرمان بشه با این 6 امتیاز 100 درصد اشتباه ( 3 امتیاز سایپا و 3 امتیاز پیکان) اونوقت نظر شما چی خواهد بود ؟اگه پیکان سقوط کنه به خاطر این 3 امتیاز چی ؟
3 امتیاز اشتباه بازی با ملوان رو هم فاکتور میگیریم :D من فقط منطق خودتون رو به کار بردم ..همین.

واقعیتش من اصلا از حرف شما سر در نیاوردم !!! یا شاید شما منظور من رو متوجه نشدید!!!
من گفتم اگر شما میگید استقلال اون سال اشتباه داوری به نفعش بوده و قهرمان شده پرسپولیس هم به همون اندازه نفع برده...همین به همین راحتی!!!

در ضمن این حرف خودتون هست منطق ما نیست شما آخر فصل استقلال قهرمان بشه یا هر تیم دیگه ای میگید با اشتباه داوری قهرمان شد!!! اونم اشتباهاتی که از نظر شما اشتباه هست و برای شما هم اصلا اتفاق نمی افته!!!
پس این منطق ما نیست و منطق خودتونه و از این حرفتون خیلی تعجب میکنم که میای اینو میگی و نطر من رو میپرسی ... یعنی اگه استقلال قهرمان بشه شما نمیای بگی با داوری قهرمان شد؟!! اتفاقا این منطق ما نیست...

من فقط در جواب شما که آسیا رو ملاک قرار دادی گفتم امسال تیم هایی که سالم و بدون زد و بند داوری به آسیا رفتن میبینیم که چیکار میکنن!!!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
می بخشید ولی عادت هوادار های پرسپولیس شده که ناکامی های خودشون رو با بهانه آوردن و تهمت زدن به تیم های دیگه توجیه کنند .
وقتی که سپاهان قهرمان می شد ساکت شده بود آدم بده و تبانی و داوری به نفع اونا بود .
و ....
شما خسته نمیشید از اینهمه توجیه که برای ناکامی هاتون می آرید ؟!!
همونقدر که توی این سال ها برای استقلال داوری ها به نفع بوده به همون اندازه برای پرسپولیس بوده ولی چرا تو چشم نمیاد به خاطر اینکه هوادار پرسپولیس عادت کرده به غر زدن به تیم های دیگه تا ناکامی های خودشون به چشم نیاد و پشت داوری و کج بودن زمین قرار گرفته اند .

سلام. دوست عزیز واقعن اینطور نیست من بی طرف نگاه میکنم . استقلال چند سال قبل قهرمان شده بود فکر کنم سال 83 یا 84 بود یادم نمیاد بسیار خوب بازی میکرد و اصلن داوری ها یک طرفه نبود حقش هر موقع هم استقلال خوب بازی کرده گفتم حقش بوده منتها الان چند سالی هست نه تنها من نمیگم خیلی ها میگن که داوری ها ... تیم ما خیلی خیلی با روزهای اوجش فاصله داره اصلن هیچ توجیهی نیست اما اینکه داوری های تیم شما رو دارین با ما مقایسه میکنید بی انصافیه . سپاهانی که شما گفتین قبول کنیم تو اون 3 سال بهترین تیم ایران بودن . به هر حال امیدوارم تیمی که میخواد قهرمان بشه مثل تیم سال 83 استقلال خودش خوب بازی کنه 4 تا 4 تا گل بزنن تا هیچکس جرات نکنه حرفی بزنه ... اما نه با داوری های مسئله دار .

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
اگر واقعا نیتتون حمایت از تیمای نفت و سایپا و پیکان هستش باید خدمتتون عرض کنم:
داوری تو طول لیگ به سود و ضرر تیما بوده اگه به سه بازی اخیر پیکان توجه کنیم اولین بازیش مقابل گسترش با ناداوری تونستن یک امتیاز رو کسب کنن تو اون بازی بازیکن گسترش با اشتباه داور اخراج شد در حالیکه باید بازیکن پیکان اخراج می شد.
بازی دوم پیکان با تیم استقلال به زعم برخی کارشناسان داوری به ضرر تیم پیکان بوده
و همچنین بازی سوم با نفت به سود پیکان بوده.
تیم پیکان در سه بازی اخیرش تونسته 2 امتیاز کسب کنه در حالیکه داوری کاملا در این 2 امتیاز تاثیر گذار بوده و از سوی دیگه اگر بنا رو بر این بگذاریم گل پیکان در بازی استقلال سالم بوده 1 امتیاز از دست داده و در کل 1 امتیاز براش باقی مونده.در سه بازی اخیرش داوری در دو بازی به سود این تیم بوده.

و این قضیه دقیقا برای تیم سایپا و نفت هم اتفاق افتاده

اما اگر دوست دارید صرفا به ضرر استقلال حرف بزنید قضیش کاملا متفاوته و باید عرض کنم که داوری ها هر چقدر هم به نفع استقلال باشه باز نمیتونه مانع نتیجه نگرفتن تیم های بالای جدول و همچنین تیم پرسپولیس باشه.
پس بهتره تیمهای دیگه به همراه تماشاگران عزیزشون تمرکز لازم رو برای نتیجه گرفتن تیم خودشون داشته باشن چون عاقلانه نیست آخر فصل بگن که هر سال تیم خاصی قراره قهرمان بشه و به همین دلیل ما بازیها رو پشت سر هم می باختیم چون اون وقت حتی ممکنه از لیگ برتر هم حذف بشن!!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام. دوست عزیز واقعن اینطور نیست من بی طرف نگاه میکنم . استقلال چند سال قبل قهرمان شده بود فکر کنم سال 83 یا 84 بود یادم نمیاد بسیار خوب بازی میکرد و اصلن داوری ها یک طرفه نبود حقش هر موقع هم استقلال خوب بازی کرده گفتم حقش بوده منتها الان چند سالی هست نه تنها من نمیگم خیلی ها میگن که داوری ها ... تیم ما خیلی خیلی با روزهای اوجش فاصله داره اصلن هیچ توجیهی نیست اما اینکه داوری های تیم شما رو دارین با ما مقایسه میکنید بی انصافیه . سپاهانی که شما گفتین قبول کنیم تو اون 3 سال بهترین تیم ایران بودن . به هر حال امیدوارم تیمی که میخواد قهرمان بشه مثل تیم سال 83 استقلال خودش خوب بازی کنه 4 تا 4 تا گل بزنن تا هیچکس جرات نکنه حرفی بزنه ... اما نه با داوری های مسئله دار .

من بازی های استقلال رو دنبال کردم این چند ساله و اشتباهات داوری اونقدر نبوده که شما می گید حداقل بیشتر از تیم های مثل سپاهان و تراکتور و پرسپولیس نبوده.
به طور مثال تو همین هفته تراکتور باید یک بازیکنش اخراج میشد و پنالتی که براش گرفتن پنالتی نبود. و بازی رو هم 3-2برد. چرا هیچ سر و صدا به وجود نیامد؟ چرا هیچ کی هیچ چیزی نگفت ولی در مقابل اگه یک اشتباه به نفع استقلال صورت بگیره زمین و زمان و به هم میارند.
تو همین بازی برگشت با سپاهان 2ترا پنالتی به گفته خود کمیته داوران برای استقلال گرفته نشد اینقدر بزرگ شد . حتی تو بازی رفت که سپاهان برد داوری به نظر من به سود سپاهان بود و البته دربی هم به همین منوال بود. ولی شما سر و صدایی از استقلال شنیدید. شاید مقصر مقصر مسولین استقلال هستند که یاد نداری مثل پرسپولیس شلوغ کنند.
و این تنها به این خاطر هست که پرسپولیس ها با قلعه‌نویی مشکل دارند البته خود استقلالی ها هم مشکل دارند ولی پرسپولیس ها به همین خاطر همیشه شلوغش می کنند. در صورتی که به یک اندازه سود بردند جفتشان از داوری.
برای همین هم میگم پرسپولیس پشت داوری قایم میشند. در هر صورت مشکل پرسپولیس داوری و غیره نیست مشکل کم حوصلگی مسولین و هوادارش هست و از دست دادن راحت آدم های مثل گل محمدی و اعتماد به درخشان و دایی و حالا برانکو و قطبی!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رایی که قطعی بود... معلق شد...

نکته اول : "تجدیدنظر خواهی ویژه" یعنی چه؟ آیا مسبوق به سابقه است؟ کجای آیین نامه انضباطی آمده؟
نکته دوم : بازیکن مذکور، قبلا در تیم تراکتورسازی سابقه چنین رفتارهایی داشت. فراموش نکردیم فشار هوادارهای بنر به دست تا نمایندگان مجلس رو برای بخشش این بازیکن. تخفیف (که
تعلیق یکی از شکلهای اون هست) برای کسی صورت میگیره که اساسا سوءسابقه نداره و برای اولین بار مرتکب تخلف میشه... (کما اینکه مشمول بازیکنی مثل صادقیان نشد)
نکته سوم : چرا اعلام تعلیق حکم اینقدر سریع اتفاق افتاده ولی اعلام رای جدید به آینده نامعلوم ارجاع شده؟ چه مستندات جدیدی ارائه شده که به زمان برای بررسی نیاز داره؟
نکته چهارم : چرا به اعتراضات سایر تیمها به این سرعت ترتیب اثر داده نمیشه (اگر نگیم رد میشه)؟
نکته آخر : مربی محترم استقلال چه منبع خبری داشت که باعث شد مرخصی (موافقت شده) بازیکن رو لغو کنه؟

تردیدی نیست که با توجه به انتساب من به یک تیم خاص ، تلقی هواداری از این پست بکنید. اما وجدانا اینبار بدون برداشت رنگی از پرسشهای من پاسخ بدید. مخصوصا اون دسته از کاربرهایی که منطق، انصاف و احترام رو همیشه رعایت میکنن...

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
پیام صادقیان که با یه ضربه به داور فقط و بعد هم قشنگ یادمه عادی از زمین خارج شد باید 3 ماه محروم بشه و بازیش داغون...
اما جاسم عزیز و نور چشمی امیر با اون طرز وحشیانه رفت بیرون و فقط 2 جلسه محروم !
اما جالبیش اینجاس:D:D
اون 2 جلسه هم هوتوتو...
هرگونه نتیجه گیری به عهده خودتان..;):D
من صفحه قبل همین تاپیک هم گفتم...اخر فصل شده و سناریو های هر سال در حال تکرار شدن هست..

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قضیه اینه که جاسم کرار هر چقدر هم سابقه داشته باشه!!! هیچ کاری نکرد که مستحق 3 جلسه محرومیت و نگاه کردن به سابقه ش بشه!!! واقعا کاری نکرد!

همون سناریو محرو میت های آندو تیموریان زیر فشار رسانه ای عادف فردوسی پور رو دارن در مورد کرار تکرار میکنن!

غافل از اینکه استقلال بدون کرار هم میبره! با همین کادر فنی قدیمی و با افکار قدیمی !!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اول اینکه صادقیان داور رو زد برای همین دو ماه محروم شد. کاری که کریمی تو آسیا کرد و یک سال محروم شد.
کرار فقط اعتراض شدید کرد که کارت دوم رو گرفت و توهینی هم نکرده وگرنه فغانی گزارش می داد. فکر نمی کنم که این دو نا ربطی به هم داشته باشه.

هر چند که بهتر بود که نمی بخشیدند چون باید یاد بگیره که خودش و کنترل کنه چون تو بازی های بعد هم این اتفاق ممکنه بافته.
ولی اینکه این و با قضیه صادقیان مقایسه کنیم اشتباه هست. کرار نه داور رو زد نه توهینی کرد و به خاطرش کارت قرمز گرفت که به نظر 2جلسه دیگه براش زیاده

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
شما نسبی درنظر بگیرید. من درباره مدت و کیفیت محرومیت حرفی نزدم. کما اینکه با برخوردی که با صادقیان شد هم مشکلی نداشتم و ندارم. منظورم کیفیت برخورد با احکام انضباطی در قالبهای "ویژه" بود... این "ویژه" از کجا میاد؟ آیا محل ادعای مخالفان در آینده نیست؟ مگر اینکه بگید "به جهنم که هست". اون دیگه بحثی است جدا...

و اینکه شما از همه پرسشهای من چرا فقط "صادقیان" رو دیدید؟

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
قابل توجه دوستان محرومیت دو جلسه ای جاسم کرار شد سه جلسه!!!
کرار سرانجام 3 جلسه محروم شد
شخصا نمیدونم چه دلیلی داره که این همه حساسیت برای استقلال وجود داره و میخوان شرایط رو به نفعش جلوه بدن هرچند که مطمئنا یه مافیای رسانه ای پشت پرده اش هست خیلی ها از این شدیدتر هم اعتراض کردن حکمی در موردشون داده نشد

جالبتر از همه حکم دو جلسه رو به سه جلسه تبدیل کردن!!!
و یه جلسه رو بی خود تعلیق کردن و یه جلسه هم اضافه کردن تا کرار به دو بازی حساس مقابل نفت تهران و فولاد نرسه

یحیی گل محمدی سالی که در پرسپولیس مربی بود توسط داور اخراج شد توجه کنید توسط داور... اما بازی بعد و بعد جلسه رویانیان با فدراسیون محرومیتشو بخشیدن!!! اما کسی نیومد بگه چطور حکم داور و کارت قرمز داور بخشیده میشه!!! خیلی از این موارد برای تیم های دیگه بوده که این همه حساسیت به وجود نیامده اما دلیل این واکنش ها و حاشیه سازی ها برای استقلال چیست و از کجا خط میگیرن خدا میداند...

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من قبلا هم گفتم فقط برای استقلال شو تبلیغاتی درست می کنند. وگرنه بقیه که سود می برند اشکالی نداره!!
خیلی جالبه بازی با گسترش گفتند اشکال نداره بازی کنه بعد دوباره محروم کردند که به بازی نفت نرسه دیدن بازی با فولاد هم هست پس محرومیت رو 3جلسه کردند!! تازه برای کاری که کارت قرمز داشت و محرومیت اش 1جلسه هست.

بعد آخرش هم استقلال سود برده و حمایت میشه!!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اونچه که اتفاق افتاد بسیار بدتر از اتفاق قبلی بود. من از شما درخواست کردم که "وجدانا" بحث رو رنگی نبینید اما ظاهرا بی فایده بوده... مخلص کلام، تا زمانی که بررسی های "ویژه" برای افراد "ویژه" و در موقعیتهای "ویژه" انجام میشه، نباید انتظار بالاتری برای بهتر شدن اوضاع داشت...
به باور من رای اخیر، رسوایی بزرگی بود برای سیستمی که انگار "تعمد" داره که هر اشتباهش رو با اشتباه بزرگتری بپوشونه...

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
جالبتر از این کارا نوع برخوردشون با حرکت پور علی گنجی بود که حتی یه جلسه فرمالیته هم براش نذاشتن! بعد بالا پایین پریدن کرار براشون شده بحث روز! اونم بدون گزارش داور بازی!(در صورتی که چند وقته دارن رو گزارش فغانی مانور میدن)
این سیستم حال بهم زن خیلی وقته اپیدمی شده
اول به جای دادن حکم قابل بررسی مجدد ، حکم قطعی صادر میکنن! (این یه سوتی!) بعدش برای حکم قطعی درخواست بررسی ویژه میاد! (این دوتا) که اصلا اون حکم اولیه با استناد به چی صادر و سریعا قطعی شده خودش جای کلی بحث داره.
بعد اون هم حکم قبلی رو به دلایل خاصی! سنگین ترش میکنن (واقعا شرم آوره) این حرکت بارها تو این فوتبال اتفاق افتاده، حالا هر سری به یه نوعی
بحث کردن راجع به سیستم کثیف حاکم بر فوتبال ایران دیگه خیلی تکراری و خسته کننده و ملال آور شده
در ضمن به همه اون اشخاصی که با دیدن این حکم در پوست خودشون نمیگنجن تبریک ویژه عرض میکنم
پاینده باشید

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اونچه که اتفاق افتاد بسیار بدتر از اتفاق قبلی بود. من از شما درخواست کردم که "وجدانا" بحث رو رنگی نبینید اما ظاهرا بی فایده بوده... مخلص کلام، تا زمانی که بررسی های "ویژه" برای افراد "ویژه" و در موقعیتهای "ویژه" انجام میشه، نباید انتظار بالاتری برای بهتر شدن اوضاع داشت...
به باور من رای اخیر، رسوایی بزرگی بود برای سیستمی که انگار "تعمد" داره که هر اشتباهش رو با اشتباه بزرگتری بپوشونه...

من بحث رنگی نمی کنم منظورم جواب به شما نبود.
این رفتار از خصوصیت های فوتبال ایران هست. این اتفاق فقط برای استقلال هم نیوفتاده برای تیم های دیگه هم اتفاق افتاده ولی شو تبلیغاتی فقط برای استقلال بوده.

هر چند که دوست دارم این 2جلسه باشه برای کرار ولی هر چی نگاه می کنم می بینم حرکت کرار بیشتر از همون کارت قرمز محرومیت نداشتن. حالا چرا مسولین استقلال نباید دنبال این باشند که حکم ناحق رو عوض کنند برای من جای سوال هست؟؟ حالا شما می گید ویژه ها چرا اتفاق می افتد من میگم مسولین استقلال از وضعیت هردمبیل فوتبالمون گلیم خودش رو می کشه بیرون. کاری که شاید تیم های ضعیف لیگ ازش برخوردار نباشند ولی تیم های به غیر از تیم های ضعیف ازش استفاده می کنند.
نمی تونی تو این سیستم با راه راست به حقت برسی!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
نمی تونی تو این سیستم با راه راست به حقت برسی!
متاسفم که باید این قسمت رو با تاکید، بپذیرم... قوانینی که راه فرار دارن، و اگر نداشته باشن بسیار قابل انعطاف هستن و بدتر از اون مجریانی که حتی به قواعد کار خودشون هم واقف نیستن این بستر رو فراهم میکنن...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
توی وقتای اضافی بازی پرسپولیس با نفت به نظرم یه پنالتی صد در صد برای نفت گرفته نشه ... جالب این بود که فغانی کاملا به صحنه مشرف بود ...

بالا