• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری در راه اندازی هایپ حرفه ای و سود دهی واقعی

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
خب یعنی با فارکس میشه سود بدون ریسک داد به این پولها؟
اگه صرفا میخوای اسمشو بذاری تا ملت اعتماد کنن پس نیازی نیست در واقعیت فارکس کاری بشه
ولی اگه واقعا میخوای توی فارکس کار کنی ایا به نظرت سودش مطمئنه؟ و عمر هایپ رو بالا میبره یا میزنه همون سرمایه اولیه هم نابود میکنه؟
نهایتا اینکه اسم فارکس گاهی اوقات برعکس موجب فرار کاربر میشه چون با ریسک عجین شده
بحث اسم نیست اسم بازی برا موقعیه که بخوای پونزی باشی بحث اینه که بشه سایت رو حسابی کشش داد
تا دو سال فرضا و بیشتر سه سال و بعد برا همیه بارو بست

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اشتب نزن داداچ اونایی که تو هایپ سرمایه میزارن یا کلا از اینترنت درامد دارن بیشتر جهان سومی هستن و از کشور های فقیر هستن هند و پاکستان و ایران و فیلیپین و اینجور کشورها هستن آخه پول این مردم خوردن داره؟
داداش من سوال نکردم از کسی که ایا خوردن داره نداره که شما داری به من اموزش میدی خوردن نداره شما نخور شما با همون زندگی فقیرانت حال کن .کی جلوتو گرفته .
من میدونم و اون دنیا و خدا و هندیا و پاکستانیا و چینیا و روسا
صبح تا شب دیقه به دیقه با نام همون خدا دار و ندار مملکتمو خوردن خدا نبود پای ما ک وسط میاد خدا زنده میشه و ناراحت اونم به خاطر یکی دو میلیارد پول ناقابل.این حرفا برا من نون و اب نمیشه .شکمم با این داستانا و قصه ها سیر نمیشه و نخواهد شد.
دنیا یعنی نون خوردن از حماقت دیگران احمقها نباشن دنیا قرار نیست رو پا بشه .
تمام ادیان و سیاستمداران و هر کی رو که بگی از حماقت دیگران نون میخورن .منم اینو یاد گرفتم و اموزش دیدم که از حماقت دیگران میشه بهترین زندگی رو داشت بزرگان میخورن ما نخوریم .تازه من وجدان دارم هیچ وقت حق هیچ هموطن رو نخوردم تا الان بزرگان که خوراکشونه.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بله مانیتور دارم و فعالیت هم دارم ( آدرسش بماند )
سایت ایرانی اصلا...
فعالیت در فروم های مربوطه نتیچه بسزایی دارد.
شما که تجربه داری و کسب درامد کردی اونم 15 20 باید دید کله پاچه ای محلتون چیکارس دقیق که ولش کردی!
توصیه می کنم اگر واقعا کار بلدی دوباره شروع کنی تو این وضع نت ایران میشه با هایپ مانیتورینگ بهترین درامد رو کسب کرد.
من دنبال پول بزرگتر از اینا هستم خرجم بالاست من ادرس سایتمو بگم که شاید باور نکنی این سایت مال منه ولی به قول شما ادرسش بماند.من دیگه چشم و توان زیادی برام نمونده 12 ساله که جر خوردم پا نت تا به ی جایی برسم سایتمم واگذار کردم .میخوام بازنشسته کنم خودمو من نهایت تا یه سال دیگه الی دو سال کشش داشته باشم .
یه راهنمایی بهت میکنم مانیتورتو بکش بالا حسابی اگر روش کار کنی حسابی میشه بعد هی هایپ بزن بزار توش و اونموقع با اون هایپا ماهی 15 تومن رو به چشم خواهی دید .شایدم 30 تومن زرنگ باشی بارت بستست بعد فقط برو تفریح عشق کن ماشین مدل بالا سوار شو حالشو ببر

Last edited:

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
تازه من وجدان دارم هیچ وقت حق هیچ هموطن رو نخوردم تا الان بزرگان که خوراکشونه.
ایول با وجدانت حال کردم:D:D:D
این انجمن آموزش کلاهبرداری رو کم داشت که به مهر شما چشمون به شکوهش روشن شد:general107:
میخوای کلاهبرداری کنی دیگه چرا به دیگران یاد میدی الان منو هوسی کردی:D:D

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
یاد دادن ک عب نداره بزار ملت حال کنند پولدار بشن عشق کنند تازه کلی هم ارز وارد کشور کردند خوبه.
تو این انجمن کلاهبرداری خیلی شده مثلا اون اقایی که بالای 5 هزار تا پست داشت و کاربر قدیمی بود بیتکوین ملتو میگرفت با سودش پس میداد میگفت ضمانت من اعتبار منه تو این انجمن گفتم ملت نکنید این کارو این اخرش به گا میده یه هفته شد بعدم مینیموم رو برد بالا و همه رو بالا کشید غیب شد باز صد رحمت به هایپ باز یارو یه هزینه ای کرده هایپ زده این یارو که همینجوری اومد یه مشت کلاهبرداری کرد و زد به چاک
ضمنا همین هندیها خودشون یک دزدا و جونورایی هسن که نگو از ایران بیرون رفتی به دو کس اعتماد نکن هرگز اول ایرانیا و دوم به هندیا لختت میکنند

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
یاد دادن ک عب نداره بزار ملت حال کنند پولدار بشن عشق کنند تازه کلی هم ارز وارد کشور کردند خوبه.
تو این انجمن کلاهبرداری خیلی شده مثلا اون اقایی که بالای 5 هزار تا پست داشت و کاربر قدیمی بود بیتکوین ملتو میگرفت با سودش پس میداد میگفت ضمانت من اعتبار منه تو این انجمن گفتم ملت نکنید این کارو این اخرش به گا میده یه هفته شد بعدم مینیموم رو برد بالا و همه رو بالا کشید غیب شد باز صد رحمت به هایپ باز یارو یه هزینه ای کرده هایپ زده این یارو که همینجوری اومد یه مشت کلاهبرداری کرد و زد به چاک
ضمنا همین هندیها خودشون یک دزدا و جونورایی هسن که نگو از ایران بیرون رفتی به دو کس اعتماد نکن هرگز اول ایرانیا و دوم به هندیا لختت میکنند

او آره اونو که بیت کوین دزدید تو انجمن گفت ضمانتم اینه که کاربر قدیمی پی تی هستم یادمه یه عکس دماغ هم رو پروفایلش بود خخخخخ
تالا ازین راه پول مول بالا کشیدی یا اولین باره میخوای انجام بدی؟

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
کدوم راه هایپ؟؟؟؟ عیدی یکی زدم قبل از عید 50 میلیون دستمو گرفت ولی سه ماه بعد زدم 2 میلیونم ضرر کردم
اره همین هایپو میگم. 50 تومن زدی به جیب باز میگی دنبال بیشتر ازینا هستم خخخ

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
خوب 50 پولی نیست چیکار میشه باهاش کرد ماشین مدل بالا خرید یا خونه یا چی با صد میلیون و دویست میلیون و اینا کاری نمیشه کرد من زن و ی بچه دارم خرجم بالاست ضمنا هیچ شغلی هم ندارم جز همین اینترنت

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
خوب 50 پولی نیست چیکار میشه باهاش کرد ماشین مدل بالا خرید یا خونه یا چی با صد میلیون و دویست میلیون و اینا کاری نمیشه کرد من زن و ی بچه دارم خرجم بالاست ضمنا هیچ شغلی هم ندارم جز همین اینترنت
من خودمم پیشتر به سرم زده بود یه سایت هایپ بزنم پولی که جم شد برم بت بزنم اگه باختم که هیچ اگه سود کردم سایتو میبندم اونایی که سرمایه گذاشتن پولشونو پس میدم سودشو میزارم تو جیبم؟ ولی بازم ریسکش بسیاره . در ضمن نمیدونستم چجوری باید همچین سایتی راه اندازی کرد

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بحث اسم نیست اسم بازی برا موقعیه که بخوای پونزی باشی بحث اینه که بشه سایت رو حسابی کشش داد
تا دو سال فرضا و بیشتر سه سال و بعد برا همیه بارو بست
خب یه جوابی به سوالای همون پست میدادی دیگه
ممنون

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
من خودمم پیشتر به سرم زده بود یه سایت هایپ بزنم پولی که جم شد برم بت بزنم اگه باختم که هیچ اگه سود کردم سایتو میبندم اونایی که سرمایه گذاشتن پولشونو پس میدم سودشو میزارم تو جیبم؟ ولی بازم ریسکش بسیاره . در ضمن نمیدونستم چجوری باید همچین سایتی راه اندازی کرد
هایپ زدن خیلی سخته خصوصا الان که بازار به هم ریختست .
هایپ اساسی بخوای استارت کنی پولشم داشته باشی یه مه میشه تا استارت بشه اماده شدن همون گرین بار خودش 20 روز طول میکشه.
و مهمترین اصول اینه که بدونی تو کدوم مانیتورا ادد کنییی چون بیشتر مانیتورا یک قرونم اینوست نمیگیرند برات. مانیتور مهمه در کل تجربه خیلی مهمه اینجورا نیست که ادم هایپ بزنه و هی اینوست براش بیاد.البته هایپای ارزون قیمت هم میشه زد با هزینه 300 هزار تومنی
ضمنا با بت زدن سود دادن خیلی خطرناکه مگه اینکه از اونایی باشی که بت زن خوبی باشی که اگر اینطور باشه هم سایت بت یا پولتو میخوره مثل وان ایکس یا محدودت میکنه مثل پلانت که نتونی بت بزنی همه جا

Last edited:
بالا