adsclick.click
Registered User
- نوشتهها
- 294
- لایکها
- 88
سایت فیلم دیدین کسی جدیدا مجوز vod گرفته باشه؟
میدن الانم؟
میدن الانم؟
نه / ج .سم.پ ؟
بله میدن . با شرایط خوب . ولی باید از سرورهایی که بهتون معرفی میکنن مطلب بزاریدسایت فیلم دیدین کسی جدیدا مجوز vod گرفته باشه؟
میدن الانم؟
سایت عمومی فیلم رو که اصلا فراموش کن , حوصله داستان های بعدش رو ندارم , هدفم تمرکز روی همکاری در فروش هست
البته یه چیز دیگه هم هست که سوال برام پیش اومده , موضوع نوع لینک همکاری دهی آپ اِرا هست
آپ اِرا یک لینک همکاری برای هر محصول میده با شناسه شما , منتها مشکل خود آپ اِرا هست تمام پروسه خرید در سایت خودش انجام میشه
مثلا فرض کنیم یک مشتری قصد خرید چند فیلم رو داره , با اولین کلیک به سایت اصلی آپ اِرا منتقل میشه و خرید رو انجام بده
طبیعتا دیگه بر نمیگرده به سایت من و ادامه خریدش رو همونجا در آپ اِرا انجام میده
اینطوری جذب مشتری سخت میشه چون خیلی ها وقتی قصد خرید دارند در گوگل سرچ میکنن و به اولین سایت میرن و حتی نام سایت رو چک نمیکنن !
اون بابا که پست گذاشته بود از این به بعد تیم سا.نسو.ر تشکیل میدیمنه / ج .س
آره یه بخشاییش رو هم راه انداختن. ولی هنوز خیلی کار دارهاون بابا که پست گذاشته بود از این به بعد تیم سا.نسو.ر تشکیل میدیم
بعضی وقتا تنبلی باعث میشه آدم بموقع کاری رو انجام نده, تقریبا همون اوایل که آپ اِرا شروع به فعالیت کرد میدونستم که بزودی این سیستم جای دانلود رایگان رو میگیرهببینید اکثر بازدید کننده ها فقط یک فیلم رو میخوان بخرن و اکثرا هم بین لینک 1 تا 3 گوگل کلیک میشه .
شما به این موارد توجه نکنید. برای یک سایت فیلم دانلود ایرانی شما اول نیاز به یک دامنه خوب و یک برنامه پست زنی 2 ماهه بدون توقف دارید. که توی این مورد باید فیلم و سریال همراه با نقد و زندگی نامه ها رو درج کنید.
و در همین حال لینک سازی رو هم به مرور انجام بدید. بعد از یک مدت به بازدید مناسب و درآمد مناسب خواهید رسید. ولی کلا زیر 4 الی 6 ماه انتظار درآمد خوب نداشته باشید .
این رو هم توجه بفرمایید که رقابت بسیار شدیدی الان توی صفحه اول هست. مثلا سایتی مثل هکس دانلود برای 1 سریال که هنوز منتشر نشده اومده برای لایه اول لینک سازیش فقط 5 عدد ریپورتاژ از خبرگزاری ها گرفته که مطمئنا بالای 2 الی 3 میلیون خرج کرده ! که حالا اگه لایه های بعدی رو در نظر نگیریم.
و باید با همچین سایتهایی رقابت کنید. اگه توان مالی و دانش سئو اولیه داریه شروع کنید . وگرنه زمان و هزینه رو برای یک سایت دیگه بکنید به صرفه ترتون هست.
سلامالان سایتهای فیلم عمومی هم درآمد خوبی دارن. سایتی مثل مستر مووی الان از هیچی نداشته باشه از ترافیک ماهیانه 20 الی 30 میلیون درآمد داره .
قبلا خیلی خوب میدادن الان هم کم میدن یا اینکه کلا نمیدن ! اگه به ازای فضای که بهت میدن بتونی حداقل دوبرابر ترافیک دانلود داشته باشی همکاری میکنن یعنی 1 ترا فایل داشته باشی در روز 2 ترا دانلود کنن حداقلسلام
خوب هستید؟
یه توضیح مختصر در مورد "درآمد از ترافیک" میدید؟ کدوم شرکت میده و بابت چی، ترافیک مصرفی کاربرا؟
همکاریشون به چه صورته؟ سرور رایگان میدند؟قبلا خیلی خوب میدادن الان هم کم میدن یا اینکه کلا نمیدن ! اگه به ازای فضای که بهت میدن بتونی حداقل دوبرابر ترافیک دانلود داشته باشی همکاری میکنن یعنی 1 ترا فایل داشته باشی در روز 2 ترا دانلود کنن حداقل
بله ولی باید ترافیک حفظ بشه یهو بیاد پایین میگن منتقل کن دیتاسنترها پول میدن بابتش چون ترافیک داخلی هستش خیلی ساده بخوام بگم کاربر مثلا 1 گیگ پهنا که میخره اگه استفادش داخلی باشه قیمتش خیلی خیلی کمتر در میاد ولی پولی که بابت اون یگ گیگ از کاربر میگیرن همونقدره که برای 1 گیگ بین الملل میگیرنهمکاریشون به چه صورته؟ سرور رایگان میدند؟
بعد چه سودی واسه خودشون داره؟
میگم فایلارو بردی روی hetzner نگران کپی رایت نیستی ؟ برای یدونه عکس که نمیدونستم کپی رایت داره ایبوز فرستاده بودن و کل هاست و قطع کردن !اگه خواستین سایت بزنین و مشکلتون فضا بود
بیاین دربارش صحبت کنیم
در حد 10 الی 100 ترا رو میگم.از خارج
قبلا خیلی خوب میدادن الان هم کم میدن یا اینکه کلا نمیدن ! اگه به ازای فضای که بهت میدن بتونی حداقل دوبرابر ترافیک دانلود داشته باشی همکاری میکنن یعنی 1 ترا فایل داشته باشی در روز 2 ترا دانلود کنن حداقل
من محتوای ورزشی ارشیو کردممیگم فایلارو بردی روی hetzner نگران کپی رایت نیستی ؟ برای یدونه عکس که نمیدونستم کپی رایت داره ایبوز فرستاده بودن و کل هاست و قطع کردن !
ریسک داره کلا حتی من ایپی سرورم معلوم نبود به کلاد فلر نماینده قانونی اون محتوی (عکس) ایمیل زده بود و اونام دیتاسنتر و معرفی کرده بودن جالبه یه عکس ساده بود که تو نت تو چنتا سایتم بودمن محتوای ورزشی ارشیو کردم
دوبار گند زد به سرور و آرشیوم ...
رفتم امریکا
هیچ ابیوزی نمیاد
هزینه هلند سنگین استریسک داره کلا حتی من ایپی سرورم معلوم نبود به کلاد فلر نماینده قانونیی اون محتوی (عکس) ایمیل زده بود و اونام دیتاسنتر و معرفی کرده بودن جالبه یه عکس ساده بود که تو نت تو چنتا سایتم بود
سرور های هلند چرا استفاده نمیکنی؟