• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همیاری وب مسترها جهت معرفی سایت های جدید اسپم به گوگل

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
اومدی توی تاپیک ضد اسپمر ها تبلیغ اسپمر میکنی؟
بدم قیمه قیمت کنن؟:D

nic-hdl: kf137-irnic
person: khashayar forozanfar
e-mail: [email protected]
address: Ista Building,No 4,Hafez Street,Shariati Ave., Tehran, Tehran, IR, Tehran, Tehran, IR
phone: 02166000000
source: IRNIC # Filtered

nic-hdl: sn308-irnic
person: Sina Nasiri Bavili
e-mail: [email protected]
address: shahrak nour meydane fajr 12 metri samin kuche panjome garbi pelake 310 tabage 3, tabriz, azarbaijan shargi, IR
phone: 09372091083
source: IRNIC # Filtered​

سایت مال این هاست . من ریپرت میدم .

یک سر دیگه قضیه هم آقای انی کاظمی هست . صاحب سایت تاریخ ما که بک لینک زیادی به این سایت ها داده .

همین طور سایت اسپم facenama.com هم شریک شون هست . ( از این سایت پاپ میگیره . شاید هم یکی از مالک ها باشه )

اسپمر اصلی:

ppsi.ir
imageha.ir

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528
اینطوری ک تاپیک داره میره جلو , خبر فارسی و شهر خبر هم ریپورت کنید : دی

+ کل سایت های تفریحی ..

الان فرق سایت های تفریحی با اونایی ک رباتی مطلب میزارن چیه؟ .. اینکه تفریحی یخورده کند تر این عمل انجام میشه؟!

همش کپی ..

enimini

Registered User
لایک‌ها
4
این جانب اِنی، نیازی به اسپمر و این قبیل فکاهیات و مزخفیات ندارم.
فعالیت بنده مشخص و واضح است، به هر روی نیاز است در گفته خود، در شخصیت سایتی که نام می برید، حتی شخصیت مورد نظر، کمی تامل، تعقل کنید.

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086

jahaniha.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان واقعآ اگه همکاری می کنید تا من آمار سایت های اسپم بگیرم همه با هم به گوگل و فتا گزارش بدید ، این ها یچور کلیک دزدن دیگه فقط تگ و تیتل رو میکشن ، حالا کاری به سایت های جدید ندارم که از طریف ایفریم میان توی سایت اول از همین سایت ها که از روبات مطالب ما رو کپی پیست می کنن شروع کنیم تا برسم به بقیه ، اگه واقعآ همگی باهم اینکار رو بکنیم کمتر از یک ماه یا همشون فیلتر میشن یا میرن لیست زرد گوگل خلاصه من چون خودمم از سایتم سوء استفاده میشه بیشترین سایت های اسپم رو آماده می کنم تا گزارش بدیم حالا اگه موافق هستید تایید کنید تا من تا فردا لیست بگیرم
با تشکر از همه

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
من هستم لطف کنید لیست بگیرید هم تو گوگل وبمستر هم تو فتا ریپورت میدم

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
میدونین مشکل چیه
مشکل اینه که هنوز تعریف درستی از اسپم ارائه نشده
بعضی سایتها ربات جستجوگرن بعضیا هم کپی کاری میکنن و بعضیا اسم سایت منبع رو هم میذارن ولی چه فایده که بعضا تو نتایج بالاتر از سایت منبدا هستن. من خودم میخوام سایتیو اد کنم واقعا گاهی میمونم چون تعریف درستی از اسپم ارائه نشده.. شما سایتهای خارجیم برین مثلا بزنین کرک فلان برنامه یا نال شده فلان اسکریپت یه نتایجی میاد که اصلا انتظارشو نداره.

کلا من سایت داشته باشم RSS رو تعطیل میکنم

شاید بشه روی پلیس فتا هم حساب کرد لا اقل چند نفرشون رو بگیرن!!! بقیه بترسن... یا اینکه فیلتر کنن...

RSS یه پوان مثبت در سئو هست و بستن اون از یک کار بهینه شده صرف نظر میشه و این خوب نیست
ضمنا فقط از فید استفاده نمیشه که ! اصلا RSS هم نداشته باشی با ربات این کارها رو میکنن مثل googlebot که خودش یه رباته و کاری به RSS نداره .
یه مدت بود که وب پارسی خیلی خیلی به گند کشیده شده بود و حتی قوانینی هم بود برای برخورد با سایتهایی که کلماتی غیر مرتبط در برچسب ها و کلمات کلیدی به کار می بردن که یادمه تلوزیون هم در موردش صحبت کرد ! اما الان دیگه کار از برچسب هم گذشته و اسپمر و ربات دارن دوران باستانی وب پارسی رو زنده می کنن ولی مثل سابق کسی اهمیت نمیده !
لااقل این سایت شیلترینگ خودمون بیاد چند نفر رو بزاره مسئول این کار و به گزارشات رسیدگی کنند شبانه روز و لااقل این سایتها شیلتر بشن .
اما باز شیلتر دوای درد نیست و موتورهای جستجو هم باید در این مورد قوانینی داشته باشن .
پس این همه فعال وب ایرانی که میگن تو گوگل و فیسبوک و بقیه شرکتها کار میکنن کجان ؟
چطور گوگل برای سایتهایی که کپی رایت رو رعایت نمی کنن برنامه داره اما این اسپمرها نه !

webbranding.ir

Registered User
لایک‌ها
139
یک خبر فوری
اگر وب سایت شما زا گوگل پنالتی دریافت کرده و یا اینکه حذف شده است به این تاپیک سر بزنید و راهکار های فرار از الگوریتم پنگوئن رو ببینید.
لینک بیلدینگ صحیح یاد بگیرید و اشتباهات و تقلب ها را جبران کنید.

http://forum.persiantools.com/t381849.html

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
یک خبر فوری
اگر وب سایت شما زا گوگل پنالتی دریافت کرده و یا اینکه حذف شده است به این تاپیک سر بزنید و راهکار های فرار از الگوریتم پنگوئن رو ببینید.
لینک بیلدینگ صحیح یاد بگیرید و اشتباهات و تقلب ها را جبران کنید.

http://forum.persiantools.com/t381849.html

برادر بسیجی اینجا تاپیک سئو و پنالتی گوگل نیست . ریپورت سایت اسپمر هست .

الان ممکن هست برادر ها سایت شما رو هم ریپورت بدن ! رعایت بفرمایید

lergo

Registered User
لایک‌ها
188

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
funfarsi.com
فکر کنم بزرگترین سایت اسپم فارسی باشه
هر مطلبی می نویسم بعد از نیم ساعت کپی می کنه :(
همیشه هم در صفحه اول گوگل و اولین هست :(
دوستان زحمت بکشید اینو هم ریپورت بدین
زیر دامنه هم زیاد داره مثلا :
http://ahang.funfarsi.com

مثلا اینجا منبع نوشته به روش جدید که هیچ سودی برای نویسنده اون مطلب نداره :
منبع : downloadblogfa [dot] blogfa [dot] com [slash] post-132 [dot] aspx
البته این سایت مال من نیست

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
وب فارسی خیلی وقت هست با اسپم داره پیش میره , متاسفانه این مسئله روز به روز داره بدتر میشه ! حتی قبل از اسپمر های مثل میهن ربوت که تا نیم میلیون بازدید داشتند وجود داشته .
حتما بین دوستانی که توی این تاپیک فعالیت دارند کسانی هستند که سایت تفریحی دارند حتی اینها هم به نوعی اسپم میکنند ! (شما فقط تگ های سایت های تفریحی رو ببینید) , چون در ابعاد کوچکتری و با کلمات کمتری فعالیت میکنند کمتر کسی بهشون توجه میکنه !
گوگل هم مطمئنا این رو فهمیده , و خیلی وقته که به قدمت سایت خیلی توجه داره و حتی اگه کپی و ... هم انجام بدن بازم مورد توجه گوگل قرار میگیرین اینگونه سایت ها .

البته این سایت های که اینجا مطرح شد اکثرا قدمت کمی دارند , و خیلی زود از بین میرن ولی بازم سایت های وجود داره که چندین ساله دارن با همین اسپم بازدید های زیادی میگیرن .

یکی از سایت های قدیمی سایت (ت ا ر ی خ م ا ) هست که رنک بالای داره , البته جدیدا بررسی نکردم با چه روندی کار میکنه برای همین لینک قرار ندادم :)

سایت دوم هم پرشین تریس هست که 1 و نیم میلیون ایندکس داره و در ظاهر سایت تحلیل داره اسپم میکنه

main.jpg
که خودشون هم نوشتن : امکان ذخیره 1000 کلمه جستجو شده برتر سایت (و ایندکس اون در گوگل و بالاتر رفتن سایت پرشین تریس تو اون نتیجه از سایت ثبت کننده و ... :|) بدون اینکه لینک خروجی هم بده :)
نمونه خارجی همین سایت :
http://www.statsrecord.net/q/قرص-الفن-ایکس-ال

سایت های زیادی وجود دارند که خیلی وقته) دارن با همین روش ها بازدید میگیرن و با ظاهری متفاوت و گول زن کار میکنن .

یه توصیه به وبمستر ها :

در صورتی که شما مطالب اختصاصی تهیه میکنید ! و تمامی موارد سئو (تایتل , تگ , نحوه پست زدن , پیوند یکتا و ...) رو توی سایتتون اصولی بکار میبرید و اصولی پیش میرید اصلا از فعالیت اینگونه سایت ها نترسید , مطمئنا گوگل دیر یا زود این سایت ها رو میبنده و دوباره شما به جایگاه اصلیتون در اون مطلب خواهید رسید (مواردی از قبیل بستن فید و ... هم اصلا فایده ای نداره) چون اصولا روش جمع آوری مطالب این سایت ها فرق داره , حرص و جوش خوردن هم هیچ فایده ای نداره .

Last edited:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
وب فارسی خیلی وقت هست با اسپم داره پیش میره , متاسفانه این مسئله روز به روز داره بدتر میشه ! حتی قبل از اسپمر های مثل میهن ربوت که تا نیم میلیون بازدید داشتند وجود داشته .
حتما بین دوستانی که توی این تاپیک فعالیت دارند کسانی هستند که سایت تفریحی دارند حتی اینها هم به نوعی اسپم میکنند ! (شما فقط تگ های سایت های تفریحی رو ببینید) , چون در ابعاد کوچکتری و با کلمات کمتری فعالیت میکنند کمتر کسی بهشون توجه میکنه !
گوگل هم مطمئنا این رو فهمیده , و خیلی وقته که به قدمت سایت خیلی توجه داره و حتی اگه کپی و ... هم انجام بدن بازم مورد توجه گوگل قرار میگیرین اینگونه سایت ها .

البته این سایت های که اینجا مطرح شد اکثرا قدمت کمی دارند , و خیلی زود از بین میرن ولی بازم سایت های وجود داره که چندین ساله دارن با همین اسپم بازدید های زیادی میگیرن .

یکی از سایت های قدیمی سایت (ت ا ر ی خ م ا ) هست که رنک بالای داره , البته جدیدا بررسی نکردم با چه روندی کار میکنه برای همین لینک قرار ندادم :)

سایت دوم هم پرشین تریس هست که 1 و نیم میلیون ایندکس داره و در ظاهر سایت تحلیل داره اسپم میکنه

مشاهده پیوست 342585
که خودشون هم نوشتن : امکان ذخیره 1000 کلمه جستجو شده برتر سایت (و ایندکس اون در گوگل و بالاتر رفتن سایت پرشین تریس تو اون نتیجه از سایت ثبت کننده و ... :|) بدون اینکه لینک خروجی هم بده :)
نمونه خارجی همین سایت :
قرص الفن ایکس ال

سایت های زیادی وجود دارند که خیلی وقته) دارن با همین روش ها بازدید میگیرن و با ظاهری متفاوت و گول زن کار میکنن .

یه توصیه به وبمستر ها :

در صورتی که شما مطالب اختصاصی تهیه میکنید ! و تمامی موارد سئو (تایتل , تگ , نحوه پست زدن , پیوند یکتا و ...) رو توی سایتتون اصولی بکار میبرید و اصولی پیش میرید اصلا از فعالیت اینگونه سایت ها نترسید , مطمئنا گوگل دیر یا زود این سایت ها رو میبنده و دوباره شما به جایگاه اصلیتون در اون مطلب خواهید رسید (مواردی از قبیل بستن فید و ... هم اصلا فایده ای نداره) چون اصولا روش جمع آوری مطالب این سایت ها فرق داره , حرص و جوش خوردن هم هیچ فایده ای نداره .

اسپم راهکار زودگذر هست ولی چند تا از سایت هایی که الان بازدید بالایی دارند اکثرا از همون ایمیل اسپمینگ به این سطح از بازدید رسیدن و پایدار شدن !
زمانی که گروههای یاهو باگ داشتن و همه فکر میکردیم که ایمیل اسپم رو به مرگ هست اینا ایمیل ذخیره میکردن .

ضمن این که این سایت های Content leecher به طور کلی از روبات های صفحه خوان استفاده میکنن که روش پیچیده ای برای تحلیل هدف داره ولی بالاترین بازدهی رو تو کش رفتن مطلب میده .
راهی برای جلوگیری ازشون نیست و دلیلی برای بستنشون از گوگل هم نیست .
ساده است یک سایت مطلب رو میزاره و 24 ساعت برای ایندکسش صبر میکنه . یک سایت دیگه این مطلب رو چند دقیقه پس از انتشار کش میره و بین 30 دقیقه تا 1 ساعت بعد ایندکس میشه و میره بالا .

در واقع سایت منبع لیچر میشه و duplicate content محاسبه میشه .

این مشکلات تا زمانی که وب فارسی صاحاب نداره ادامه خواهد داشت .

YasDL.com

Registered User
لایک‌ها
74
سایت جدید اسپم

به ظاهر مثل ار اس اس خونه
ولی فرقی با بقیه اسپمرها نداره

beekno.com

روزی بیش از 50 تا ورودی به من میده :blink:

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
اینم به سایت های اسپم اضافه شده فقط تازه سیستم اسپمشو راه اندازی کرده زود گزارش بدین تا رشد نکرده

کد:
http://www.irtvdownload.com

یکی از اعصاب خورد کن ترین سایت ها ست که فقط تگ ها رو کپی می کنه تو سایت خودش و از لینک دانلود و متن خبری نیست ...
اینم یک نمونش :
کد:
http://www.irtvdownload.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85-%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%84%DB%8C%D8%B3
/

بالا