• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همیاری وب مسترها جهت معرفی سایت های جدید اسپم به گوگل

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
اسپمر imageha.ir
که داره اسکریپتش رو هم میفروشه!!!!
فاجعه داره شروع میشه باید منتظر دهها اسپمر جدید باشیم که نت رو بمباران میکنن!
گوگل جان واقعا برات متاسفم فقط بلدی حرف بزنی و مقاله بدی از پیشرفتهات. روز به روز داری بدتر میشی و گند میزنی به نت!!!!!!!!!!!

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
ما باید یک جوری جلوی این سایتها رو بگیرم

وقعا سخن حکیمانه ای شما فرموده اید
ما تو همون یک جوری موندیم واتسه همین 2 تا راه حل گذاشتیم
شما بهتر سراغ دارین حتما معرفی کنید

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
به نظر من فقط توی زبان فارسی این همه پیج و سایت اسپم هست و چرا توی سایت های انگلیسی اینقدر اسپم نیست؟

البته دلیل دیگه اینه که یوزر خارجی مثل یوزرهای ایرانی نیستن که بیشترهاشون فزق اسپم با غیر اسپم رو نمی دونن چیه! و اگه بدونن هم بیشترشون نمی دونن میشه ریپورت داد به گوگل!

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
به نظر من فقط توی زبان فارسی این همه پیج و سایت اسپم هست و چرا توی سایت های انگلیسی اینقدر اسپم نیست؟

البته دلیل دیگه اینه که یوزر خارجی مثل یوزرهای ایرانی نیستن که بیشترهاشون فزق اسپم با غیر اسپم رو نمی دونن چیه! و اگه بدونن هم بیشترشون نمی دونن میشه ریپورت داد به گوگل!
حرف ایشون کاملا تایید میشه ،من یه پیشنهاد دارم پایین سایت یه فوش بد بزاریم مثلا بوووووقه ننه هرکی که کپی کنه و ... خیلی جواب میده .دی

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
میدونین مشکل چیه
مشکل اینه که هنوز تعریف درستی از اسپم ارائه نشده
بعضی سایتها ربات جستجوگرن بعضیا هم کپی کاری میکنن و بعضیا اسم سایت منبع رو هم میذارن ولی چه فایده که بعضا تو نتایج بالاتر از سایت منبدا هستن. من خودم میخوام سایتیو اد کنم واقعا گاهی میمونم چون تعریف درستی از اسپم ارائه نشده.. شما سایتهای خارجیم برین مثلا بزنین کرک فلان برنامه یا نال شده فلان اسکریپت یه نتایجی میاد که اصلا انتظارشو نداره.

کلا من سایت داشته باشم RSS رو تعطیل میکنم

شاید بشه روی پلیس فتا هم حساب کرد لا اقل چند نفرشون رو بگیرن!!! بقیه بترسن... یا اینکه فیلتر کنن...

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
میدونین مشکل چیه
مشکل اینه که هنوز تعریف درستی از اسپم ارائه نشده
بعضی سایتها ربات جستجوگرن بعضیا هم کپی کاری میکنن و بعضیا اسم سایت منبع رو هم میذارن ولی چه فایده که بعضا تو نتایج بالاتر از سایت منبدا هستن. من خودم میخوام سایتیو اد کنم واقعا گاهی میمونم چون تعریف درستی از اسپم ارائه نشده.. شما سایتهای خارجیم برین مثلا بزنین کرک فلان برنامه یا نال شده فلان اسکریپت یه نتایجی میاد که اصلا انتظارشو نداره.

کلا من سایت داشته باشم RSS رو تعطیل میکنم

شاید بشه روی پلیس فتا هم حساب کرد لا اقل چند نفرشون رو بگیرن!!! بقیه بترسن... یا اینکه فیلتر کنن...

RSS یه پوان مثبت در سئو هست و بستن اون از یک کار بهینه شده صرف نظر میشه و این خوب نیست

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
این شد یه چیزی
دوستان یک لینک بدین که کاملا مشخص بشه اسپمه که آدم راحت اددش کنه
اضافه شد به تولبار
صفحه ابی بالا نیامدن ویندوز7

این که هنوز فعاله جالبه
http://ahang.funfarsi.com/صفحه-ابی-بالا-نیامدن-ویندوز7/
و
فان فارسی
زدهوبلاگ مورد نظر غیر قابل دسترس می باشد

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
در صورتی که مشترک فید نداشته باشید مطمئنا بستن فید برای سایت هایی با عمر کم خیلی بهتره از باز گذاشته فیده
من سایتم هنوز دو ماه عمر نداره ولی مطالبش توسط ده تا اسپمر کپی میشد فید رو فعلا بستم
چون مطالب تماما اختصاصی هست و سرعت ایندکسم خیلی بالا نیست سایت های اسپمر مطلب منو که 3 ساعت زمان گذاشتم براش رو به اسم خودشون تو گوگل ایندکس می کنن و مطلب من میشه کپی از نظر گوگل
با این تفاسیر بستن فید منطقی هست یا خیر ؟

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
در صورتی که مشترک فید نداشته باشید مطمئنا بستن فید برای سایت هایی با عمر کم خیلی بهتره از باز گذاشته فیده
من سایتم هنوز دو ماه عمر نداره ولی مطالبش توسط ده تا اسپمر کپی میشد فید رو فعلا بستم
چون مطالب تماما اختصاصی هست و سرعت ایندکسم خیلی بالا نیست سایت های اسپمر مطلب منو که 3 ساعت زمان گذاشتم براش رو به اسم خودشون تو گوگل ایندکس می کنن و مطلب من میشه کپی از نظر گوگل
با این تفاسیر بستن فید منطقی هست یا خیر ؟

این هم کار جالبیه
اولش که هنوز سایت بزرگ نشده بست وقتی بزرگ شد باز کرد

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
بالا