• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هنگ ناگهانی کامپیوتر و بالا نیامدن ویندوز پس ار ریستارت

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزیز خیلی ممنون که تا الان راهنمایی کردید.واقعا سپاسگذارم.مشکل دسترسی به اطلاعات هارد حل شد.اما SSD رو بردم یه کامپیوتری اونجا به یه سیستم وصل کرد و تست کرد و گفت خراب شده.باید یکی دیگه بخرید.حالا من احتیاج به دو راهنمایی دارم.
اول اینکه یه SSD خوب 128 اگه میشه معرفی کنید که امروز بخرم و سیستمم دوباره راه اندازی بشه.
دوم اینکه این مشکل سخت افزاری قبلا هم پیش اومده.من چند ماهه که این سیستم رو خریدم.همون هفته اول مادربوردش سوخت.شرکت گارانتی گفت که بخاطر نوسان برق بوده اما بهرحال تعویض کرد.در طی این چند ماه چندین بار خودم دیدم که برق در طول روز و یا شب قطع شده. الان بنظر شما این مشکلات بخاطر نوسان برق هست و اگه اینطوره یه دستگاه محافظ برق واقعی ( یو پی اس و یا استابلایزر ) که مشکل رو حل کنه بهم معرفی کنید که بخرم.چون دیگه نمیتونم متحمل ضرر خرابی سخت افزار باشم.
خیلی ممنون.
ssd شما مگه گارانتی نداره ؟ اگر نداره بفرستید ببینم تعمیر میشه یا نه
Plextor M5S 128GB SATA3 SSD
استبیلایزر فاراتل بگیرید
پاورتون چیه ؟
http://www.faratel.com/product.aspx?pro=STB25R

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
ssd شما مگه گارانتی نداره ؟ اگر نداره بفرستید ببینم تعمیر میشه یا نه
Plextor M5S 128GB SATA3 SSD
استبیلایزر فاراتل بگیرید
پاورتون چیه ؟
http://www.faratel.com/product.aspx?pro=STB25R
من کامپیوتر رو اسمبل شده از مازستا خریدم.سیستم گارانتی خودشون رو داره.البته بعد خرابی مادربورد گفتن اگه دوباره همچین مشکلی پیش بیاد بخاطر نوسان برقه و ما قبول نمیکنیم.اگه میشه آدرستونو لطف کنید تا هر وقت فرصت شد بیارم خدمتتون خودتون یه بررسی کنید. ضمنا اگه این " استبیلایزر فاراتل " رو بخرم دیگه مشکلی پیش نمیاد؟
::ویرایش::
ببخشید مدل پاور گرین 700 وات HIGH PERFORMANCE هست.

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من کامپیوتر رو اسمبل شده از مازستا خریدم.سیستم گارانتی خودشون رو داره.البته بعد خرابی مادربورد گفتن اگه دوباره همچین مشکلی پیش بیاد بخاطر نوسان برقه و ما قبول نمیکنیم.اگه میشه آدرستونو لطف کنید تا هر وقت فرصت شد بیارم خدمتتون خودتون یه بررسی کنید. ضمنا اگه این " استبیلایزر فاراتل " رو بخرم دیگه مشکلی پیش نمیاد؟
::ویرایش::
ببخشید مدل پاور گرین 700 وات HIGH PERFORMANCE هست.
بله تو فروم شهر سخت افزار مورد شما رو یادمه . من منزل کار میکنم . SSD رو برام بفرستید تا ببینم قابل درست شدن هست یا نه .
احساس میکنم مشکل نوسان مطرح نیست . بیشتر بر میگرده به خروجی مشکل دار پاور .
به جای استبیلایزر به نظرم یک پاور VANGUARD COOLERMASTER با گارانتی آواژنگ بگیرید . چون اون دفعه هم مادربردتون رو مشکل دار کرده بود .

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
بله تو فروم شهر سخت افزار مورد شما رو یادمه . من منزل کار میکنم . SSD رو برام بفرستید تا ببینم قابل درست شدن هست یا نه .
احساس میکنم مشکل نوسان مطرح نیست . بیشتر بر میگرده به خروجی مشکل دار پاور .
به جای استبیلایزر به نظرم یک پاور VANGUARD COOLERMASTER با گارانتی آواژنگ بگیرید . چون اون دفعه هم مادربردتون رو مشکل دار کرده بود .
بله اون دفعه هم شما خیلی کمک کردید. پس لطف کنید بگید چجوری ssd رو براتون بفرستم؟
ضمنا اون مدل استبیلایزر که معرفی کردید قیمت بالایی ( 1100000) داره، و این پاوری هم که معرفی کردید : ( نمیدونم منظورتون کدوم یکی هست)
Cooler Master Vanguard 1000W *Gold*: 820,000
Cooler Master Vanguard 750W *Gold*: 440,000
قیمتی بین 440 تا 820 داره. با توجه به این قیمت ها امکان آزمایش و خطا وجود نداره.باید مطمئن بود راه حل کدومه و سپس اقدام به خرید کرد.
ضمن اینکه این کامپیوتر 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته روشن هست و زیر بار پردازش های سنگینه، چون شغل من معماری و شبیه سازی سه بعدی هست و میخوام یکبار برای همیشه این مشکل حل بشه که دیگه وقت و هزینه ام تلف نشه.
حالا با توجه به تمام این تفاسیر تشخیص دقیق و نظر قطعی شما کدوم راه حله؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله اون دفعه هم شما خیلی کمک کردید. پس لطف کنید بگید چجوری ssd رو براتون بفرستم؟
ضمنا اون مدل استبیلایزر که معرفی کردید قیمت بالایی ( 1100000) داره، و این پاوری هم که معرفی کردید : ( نمیدونم منظورتون کدوم یکی هست)
Cooler Master Vanguard 1000W *Gold*: 820,000
Cooler Master Vanguard 750W *Gold*: 440,000
قیمتی بین 440 تا 820 داره. با توجه به این قیمت ها امکان آزمایش و خطا وجود نداره.باید مطمئن بود راه حل کدومه و سپس اقدام به خرید کرد.
ضمن اینکه این کامپیوتر 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته روشن هست و زیر بار پردازش های سنگینه، چون شغل من معماری و شبیه سازی سه بعدی هست و میخوام یکبار برای همیشه این مشکل حل بشه که دیگه وقت و هزینه ام تلف نشه.
حالا با توجه به تمام این تفاسیر تشخیص دقیق و نظر قطعی شما کدوم راه حله؟
بهتون آدرس میدم در PM
مدل Cooler Master Vanguard 750W
شما جلوی این پاور یک محافظ پیشرانه بگذارید به هیچ مشکلی نمیخورید . پاوری که برای شما نصب شده ابدا مناسب سیستم با نوع کاربری شما نیست .
این پاور کولر مستر به هیچ عنوان مشکلی برای قطعات شما ایجاد نمیکنه و سلامت عملکرد سیستم رو تضمین میکنه .

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
بهتون آدرس میدم در PM
مدل Cooler Master Vanguard 750W
شما جلوی این پاور یک محافظ پیشرانه بگذارید به هیچ مشکلی نمیخورید . پاوری که برای شما نصب شده ابدا مناسب سیستم با نوع کاربری شما نیست .
این پاور کولر مستر به هیچ عنوان مشکلی برای قطعات شما ایجاد نمیکنه و سلامت عملکرد سیستم رو تضمین میکنه .
الان رفتم توی سایت فروشگاهی که سیستمم رو ازش خریدم.چندین مدل کامپیوتر اسمبل شده ورک استیشن برای فروش گذاشتن.مشخصات همشونو که چک کردم دیدم پاورشون حداقل
Enermax Gold Revolution 850W هست درحالیکه برای سیستم من پاور Green 700W 80plus Bronze گذاشتن.
قبلا هم دوستان دیگه ای گفته بودند این پاور مناسب نیست.
عذر میخوام اگه میشه بهمراه آدرستون،شماره تلفنتون رو هم بدید که در مورد این مسئله کاملتر بتونم راهنمایی بگیرم.
ممنون میشم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
الان رفتم توی سایت فروشگاهی که سیستمم رو ازش خریدم.چندین مدل کامپیوتر اسمبل شده ورک استیشن برای فروش گذاشتن.مشخصات همشونو که چک کردم دیدم پاورشون حداقل
Enermax Gold Revolution 850W هست درحالیکه برای سیستم من پاور Green 700W 80plus Bronze گذاشتن.
قبلا هم دوستان دیگه ای گفته بودند این پاور مناسب نیست.
عذر میخوام اگه میشه بهمراه آدرستون،شماره تلفنتون رو هم بدید که در مورد این مسئله کاملتر بتونم راهنمایی بگیرم.
ممنون میشم.
اشتباه کردند که گرین 700 -hp که خروجی واقعیش 700 وات نیست رو بستند برای شما . مخصوصا کار شما 24/7 هست . همون کولر مستری که گفتم بهترین انتخاب برای شماست . حتما یک محافظ پیشرانه هم تهیه و بین برق و سیستم قرار بدید .
شماره تماس و آدرسم هم براتون pm کردم .

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
ببخشید در مورد قضیه ای که بصورت خصوصی صحبت کردیم میخواستم بپرسم این مدل پاور خوبه و پاسخگو هست؟
Enermax Revolution X'T 730W *Gold

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
غیر از اون فقط این چند مدل موجوده، البته برندها متفاوته.بازم یه نگاه بندازید
Corsair RM850W Gold_ 649000
DeepCool DQ 750W Gold_ 510000
Enermax Revolution 87 Plus 850W_ 630000
EVGA SuperNOVA 750W G1 GOLD_ 433000

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
غیر از اون فقط این چند مدل موجوده، البته برندها متفاوته.بازم یه نگاه بندازید
Corsair RM850W Gold_ 649000
DeepCool DQ 750W Gold_ 510000
Enermax Revolution 87 Plus 850W_ 630000
EVGA SuperNOVA 750W G1 GOLD_ 433000
Enermax Revolution 87 Plus 850W

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز خیلی ممنون که تا الان راهنمایی کردید.واقعا سپاسگذارم.مشکل دسترسی به اطلاعات هارد حل شد.اما SSD رو بردم یه کامپیوتری اونجا به یه سیستم وصل کرد و تست کرد و گفت خراب شده.باید یکی دیگه بخرید.حالا من احتیاج به دو راهنمایی دارم.
اول اینکه یه SSD خوب 128 اگه میشه معرفی کنید که امروز بخرم و سیستمم دوباره راه اندازی بشه.
دوم اینکه این مشکل سخت افزاری قبلا هم پیش اومده.من چند ماهه که این سیستم رو خریدم.همون هفته اول مادربوردش سوخت.شرکت گارانتی گفت که بخاطر نوسان برق بوده اما بهرحال تعویض کرد.در طی این چند ماه چندین بار خودم دیدم که برق در طول روز و یا شب قطع شده. الان بنظر شما این مشکلات بخاطر نوسان برق هست و اگه اینطوره یه دستگاه محافظ برق واقعی ( یو پی اس و یا استابلایزر ) که مشکل رو حل کنه بهم معرفی کنید که بخرم.چون دیگه نمیتونم متحمل ضرر خرابی سخت افزار باشم.
خیلی ممنون.
بهترین ssd موجود توی ایران samsung pro850 هست. فقط پیدا کردنش یکم سخته.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
با تشکر از همه دوستان و راهنمایی هاشون. مشکلات حل شد و سیستم فعلا داره بخوبی کار میکنه.اما احساس میکنم گرافیک کمی مشکل داره.چون رنگ ها رو بخوبی نشون نمیده.البته خیلی مشخص نیست اما برای من که روزی 5_6 ساعت با سیستم کار میکنم کاملا مشخص هست که گرافیک یه مشکلی پیدا کرده.بهرحال الان یه اس اس دی سامسونگ روشه و یه محافظ برق خوب هم براش گرفتم.فعلا داره کارم رو راه میندازه و سال بعد میخوام بفروشمش.
از همه دوستان متشکرم.

بالا