• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هواداران تیم ملی هلند

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
به نظر من باید هونتلارو بذاره به جای فن پرسی. اصن یه جوریه این فن پرسی. هونتلار خیلی سره. هر چند تو این بازی جفتشون خراب کردند.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تبریک تبریک. دستتون درد نکنه این برزیل مغرور را حذف کردید. اسنایدر هم خیلی عالی بازی کرد.

دعا کنید اسپانیا هم از پس آرژانتین (یا آلمان) بر بیاد تا یه فینال خوشگل اروپایی با هم بازی کنیم. :)

amk

Registered User
لایک‌ها
9
من از برزیل بدم میاد ولی از آرژانتین بیشتر.
من میخواستم از اینور برزیل میرفت بالا که اگه احیانا از اونور آرژانتین اومد نتونن اونا قهرمان شن.
ولی خب هلند اومد دیگه :)
امیدوارم هلند نماینده ی شایسته ای باشه :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریک به هلندیا ... اما شما مارو نبردید ... فیلیپه ملو بود که مارو نابود کرد وگرنه تا دقیقه 50 رنگ دروازه برزیل رو ندیده

بودید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک به هلندیا ... اما شما مارو نبردید ... فیلیپه ملو بود که مارو نابود کرد وگرنه تا دقیقه 50 رنگ دروازه برزیل رو ندیده

بودید

این بی انصافیه که می گی تا دقیقه 50 دروازه رو ندیده بودیم!!!!
از بابت برد تبریک می گم
گر چند که اون روبینیو هم باید اخراج می شد

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
فکر کنم الان جاى اسمايلى زير بايد دقيقا توى‌ اين تاپيک باشه :

00020677.gif

+ تبريک براى برد امروز ^_^

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
باور کن موقع گل هلند تو و شرلوک هولمز اومدید تو ذهنم گفتم حالا چطوری دارن خوشحالی می کنن
من که پریدم خوردم به سقف . یه ربع از بازی رو که دیدم مطمئن بودم میبازیم به طور بدی هم میبازیم . ولی بردیم . باورم نمیشد اصلا . ده دقیقه آخر هم اونقدر عصبانی شدم که داور سوت رو که زد خیلی خوشحال نبودم . واقعا هلند 98-2000-2004 کجا و این ها کجا ؟!این هلند با این بازیش آبرومون رو برده واقعا . همیشه ما حذف هم میشدیم حقمون نبود ولی این دفعه توی 80 دقیقه 1 موقعیت داشتیم و دو تا گل زدیم و بردیم .جام 98 اگه هلند- برزیل یادتون باشه دو بار عین همین صحنه ای که برای هلند پیش اومد برای برزیلی ها پیش اومد و داویدز با تمام وجود دوید و توپ رونالدو رو زد . امیدوارم که بازی بعدی جبران کنیم و خوب بازی کنیم وگرنه بعید نیست چهارم بشیم .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
درسته ما تا دقیقه 50 رنگ گل شما رو ندیدیم . شما هم از دقیقه30 دیگه دروازه ما رو ندیدید . تازه عقب هم بودید !!

keyvan1122

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بودید

اولا تبریک به همه دوستداران فوتبال هلند که سالهاست به استحقاقش نرسیده دوما عزیز برزیل نه تنها بازی رو باخت اخلاق رو هم باخت و اون فاستوس هم باید اخراج باشید و اون ملو وحشی هم باید از فوتبال محروم می شد سوما در نیمه دوم برزیل هیچ کاره بود و کاملا اسیر چهارما از اول بازی تیم برزیل و بازیکناش فقط گریه کردن و در نهایت کی گفته که همیشه باید برزیل بره فینال اگر اینجوره پس چرا اصلا مسابقه برگزار می کنید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فکر کنم الان جاى اسمايلى زير بايد دقيقا توى‌ اين تاپيک باشه :

00020677.gif

+ تبريک براى برد امروز ^_^

چه افتخارییییییییییییییییییییییییییییییییییی
بانو مفتخرم از دیدار شما و هم شادی بودنتون:blush:
تبریک به شما و همه ی هلند دوستان

شرلوک@
اصلا اون هلند سابق نیستیم این مشخصه
ولی
داریم نتیجه می گیرم
چیزی که این همه سال حسرتش به دلمون موند

امروز می تونستیم راحت چندین گل بزنیم!نمی دونم چرا شوت نمی کردن چرا می ترسیدن

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
سیاه احمق !! اگه پنالتی رو گل میکرد الان غنا بالا بود .. هلند راحت میتونه غنا رو ببره . خدا کنه تو پنالتیا ببرن .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اصلا اون هلند سابق نیستیم این مشخصه
ولی
داریم نتیجه می گیرم
چیزی که این همه سال حسرتش به دلمون موند

امروز می تونستیم راحت چندین گل بزنیم!نمی دونم چرا شوت نمی کردن چرا می ترسیدن
خوب وقتی میتونستیم گل بزنیم که برزیل وا داده بود وگرنه در شرایط عادی چیز زیادی برای گفتن نداشتیم . فکر میکنم مثل آلمان 2002 تا فینال بریم و اونجا ببازیم . مگر اینکه آرژانتین بیاد بالا . در اون صورت شانس داریم . آلمانی ها و اسپانیا ئی ها از عمق عالی کار میکنن . چیزی که ما توش ضعف داریم . در هر صورت باید وایساد و دید شاید بازی بعدی امیدوار کننده تر باشه .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب وقتی میتونستیم گل بزنیم که برزیل وا داده بود وگرنه در شرایط عادی چیز زیادی برای گفتن نداشتیم . فکر میکنم مثل آلمان 2002 تا فینال بریم و اونجا ببازیم . مگر اینکه آرژانتین بیاد بالا . در اون صورت شانس داریم . آلمانی ها و اسپانیا ئی ها از عمق عالی کار میکنن . چیزی که ما توش ضعف داریم . در هر صورت باید وایساد و دید شاید بازی بعدی امیدوار کننده تر باشه .

من بازم می گم که این تیم شله
امروز روبن خیلی رو اعصاب بود
دقایق اخر نیمه اول به راحتی می تونست پاس گل بده نداد
شروع نیمه دوم باز توپ رو الکی نگه داشت و گرنه می تونست یه پاس توی عمق بده
حرف برای گفتن داشتیم ولی این روبن(مخصوصا این ادم)امروز بد جور بد بازی کرد
بماند که فن پرسی هم...

من فکر می کنم اروگوئه حریف بهتریه تا غنا

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
مرجان جان میتونی بگی بازیکن خوب هلند کی بود ؟! به نظر من که هیچ کس به جز دروازه بان که دقیقه 30 یه توپ خیلی فوق العاده گرفت که میتونست تیر خلاص هلند باشه در مورد اروگوئه موافق نیستم .اروگوئه خیلی حروم زاده است بحرین جلوش مثل سوئیس میمونه . دقیقه 10 یه گل به هلند میزنه . بعد بازی رو میکشه به گه کاری 2-3 نفر اخراج میشن , بعد دقیقه 70 یه گل دیگه هم میزنه و ... هلند شانس بیار مثل امروز گل نخوره وگرنه عمرا نتونه مثل برزیل بازی رو برگردونه . ولی غنا عالی بود . یه مشت کاکا سیاه که خیلی راحت تو 6 قدم توپ ها رو میزنن بیرون . چه 6 تا گل خورده باشن چه 3 تا جلو باشن در هر صورت شیوه بازیشون شرافتمندانه است . 11 نفر روی خط نمیچسبن .

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تبریک میگم
میگن پیشگوهای افریقایی قهرمانی هلند رو پیش بینی کردن
ولی اشتباه می کنن چون هلند نایب قهرمانه
قهرمان آلمانه
من فینال مورد علاقم آلمان هلند هست که هلند احتمال زیاد یه پای فیناله
ان شالله آلمان هم یه پای دیگش باشه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سلام سلام تبریک به تمام هلندی ها من جمله خودم از بچگی طرفدار هلند بوده وهستم . خانومه پرسیانا واقعا اگر خودشون باشن من تعجب میکنم هلندی که هست فلایت سیمولاتور باز هم هست افسانه شجاعانی هم هست وای خدا.خانوم پرشیانا ما دربه در دنبال شما میگردیم. حتما پرسیانا به تایپیک افسانه شجاعان سر بزن.وای اومدیم درباره هلند بنویسیم چی شد واقعا عجیبه . ایشالا جام قهرمانی رو هم میگیریم.

Last edited:

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
من الان واقعا نمیدونم چی بگم واقعا نمیدونم .دوستان عزیز به این تایپیک برید و پست شماره 5119 منو با 5129 رو حتما بخونید .http://www.forum.persiantools.com/t22158-page342.html هرگز فکر نمیکردم بیام اینجا میخواستم برای تیم محبوبم بنویسم یهو پرسیانا رو دیدم .. آقا ایندفه من دیگه واقعا نمیدونم چی بگم خانوم پرشیانا شما واقعا که هستید؟؟؟؟

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بچه ها به يه چيز دقت كردين
چهره ي هانتلار شبيه سرباز رايان توي نجات سربازرايانه :دي

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من که پریدم خوردم به سقف . یه ربع از بازی رو که دیدم مطمئن بودم میبازیم به طور بدی هم میبازیم . ولی بردیم . باورم نمیشد اصلا . ده دقیقه آخر هم اونقدر عصبانی شدم که داور سوت رو که زد خیلی خوشحال نبودم . واقعا هلند 98-2000-2004 کجا و این ها کجا ؟!این هلند با این بازیش آبرومون رو برده واقعا . همیشه ما حذف هم میشدیم حقمون نبود ولی این دفعه توی 80 دقیقه 1 موقعیت داشتیم و دو تا گل زدیم و بردیم .جام 98 اگه هلند- برزیل یادتون باشه دو بار عین همین صحنه ای که برای هلند پیش اومد برای برزیلی ها پیش اومد و داویدز با تمام وجود دوید و توپ رونالدو رو زد . امیدوارم که بازی بعدی جبران کنیم و خوب بازی کنیم وگرنه بعید نیست چهارم بشیم .

تاييد ميشه. ( قسمت هواپريدن اينا رو نميگم كيفيت كار هلند رو ميگم)
يه صحنه موقعيت گل داشتين كه نميدونم كي بود مث يه اماتور پشت به دروازه بود و نميدونست بايد توپ رو چكار كنه يا مخصوصا يه موقعيت ديگه كه حتي عادل هم گفت؟؟؟
تيمي كه ميخواد بره براي فينال نبايد اينطوري باشه

خدائيش نيمه اول هيچ حرفي بري گفتن نداشت هلند و حماقت دونگا و غرور بازيكنها باعث اين نتيجه شد. نيمه دوم هلند بهتر بود كه بديهيه. روبينيو نيمه اول عالي بود . از وسط زمين تا دروازه هلند يه خط مستقيم و بدون مانع بود كه خيلي جالبه براي هلند كه ميخواد قهرمان بشه ينطوري اونم فقط با 2-3 پاس گل بخوره (صحنه گل برزيل رو ميگم)

هنوز هم امريكاي جنوبي داره چوب بازي احساسي و غرورشو ميخوره.

هلند خوب بازي نكرد خوب بازي رو اداره كرد نيمه دوم مخصوصا با خطاهاي فن بومل و . گمان نمي كنم اگر نيمه اول 2 تا خورده بود ميتونست خودشو جمع كنه.

شانس اوردن كه برزيل 10 نفره هم شد. يادم به په په افتاد تو يكي از بازي هاي رئال

بالا