من که پریدم خوردم به سقف . یه ربع از بازی رو که دیدم مطمئن بودم میبازیم به طور بدی هم میبازیم . ولی بردیم . باورم نمیشد اصلا . ده دقیقه آخر هم اونقدر عصبانی شدم که داور سوت رو که زد خیلی خوشحال نبودم . واقعا هلند 98-2000-2004 کجا و این ها کجا ؟!این هلند با این بازیش آبرومون رو برده واقعا . همیشه ما حذف هم میشدیم حقمون نبود ولی این دفعه توی 80 دقیقه 1 موقعیت داشتیم و دو تا گل زدیم و بردیم .جام 98 اگه هلند- برزیل یادتون باشه دو بار عین همین صحنه ای که برای هلند پیش اومد برای برزیلی ها پیش اومد و داویدز با تمام وجود دوید و توپ رونالدو رو زد . امیدوارم که بازی بعدی جبران کنیم و خوب بازی کنیم وگرنه بعید نیست چهارم بشیم .
تاييد ميشه. ( قسمت هواپريدن اينا رو نميگم كيفيت كار هلند رو ميگم)
يه صحنه موقعيت گل داشتين كه نميدونم كي بود مث يه اماتور پشت به دروازه بود و نميدونست بايد توپ رو چكار كنه يا مخصوصا يه موقعيت ديگه كه حتي عادل هم گفت؟؟؟
تيمي كه ميخواد بره براي فينال نبايد اينطوري باشه
خدائيش نيمه اول هيچ حرفي بري گفتن نداشت هلند و حماقت دونگا و غرور بازيكنها باعث اين نتيجه شد. نيمه دوم هلند بهتر بود كه بديهيه. روبينيو نيمه اول عالي بود . از وسط زمين تا دروازه هلند يه خط مستقيم و بدون مانع بود كه خيلي جالبه براي هلند كه ميخواد قهرمان بشه ينطوري اونم فقط با 2-3 پاس گل بخوره (صحنه گل برزيل رو ميگم)
هنوز هم امريكاي جنوبي داره چوب بازي احساسي و غرورشو ميخوره.
هلند خوب بازي نكرد خوب بازي رو
اداره كرد نيمه دوم مخصوصا با خطاهاي فن بومل و . گمان نمي كنم اگر نيمه اول 2 تا خورده بود ميتونست خودشو جمع كنه.
شانس اوردن كه برزيل 10 نفره هم شد. يادم به په په افتاد تو يكي از بازي هاي رئال