• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هواداران تیم ملی هلند

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
تبریک به هلندی ها مخصوصا مرجان و علی !
اما خدایی اروگوئه با این که 4 تا از یاراش نبودن حریف دست و پا بسته ای نبود ! اخرای بازی دیگه ...
خدایی اگه المان بیاد فینال( انشاا.. که نمیرسه ) باید بفرستینش تو قوطی ها ! :rolleyes:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
علی جون تبریک میگم. هم به شما هم به مرجان و هم بقیه دوستان طرفدار هلند

اگه فان در سار بود مساله ای نبود اما در فینال با این دروازه بان و خطر دفاعی گاهی اوقات متزلزل کار سختی در پیش خواهید داشت.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
راستی یادم رفت
گل جیوانی واقعا خیلی قشنگ بود!
خیلی به دلم نشست ...
یاد زمانی افتادم که تو آرسنال بازی میکرد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اما خدایی اروگوئه با این که 4 تا از یاراش نبودن حریف دست و پا بسته ای نبود ! اخرای بازی دیگه ...
خدایی اگه المان بیاد فینال( انشاا.. که نمیرسه ) باید بفرستینش تو قوطی ها ! :rolleyes:

ممنون علی جان :)
ایشالا
اما من فک نمیکنم آلمان بیاد بالا!

اگه فان در سار بود مساله ای نبود اما در فینال با این دروازه بان و خطر دفاعی گاهی اوقات متزلزل کار سختی در پیش خواهید داشت.
ممنون مهرداد عزیز

اما من یجوری به قهرمانی ایمان دارم هر چند قبول دارم دروازه بانمون در حد ادوین نیست .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ممنون از تبریک تک تک بچه ها
یکی یکی تشکر خواهم کرد

فعلا یه ذره نفس راحت بکشم چون این دروازه بان حسابی منو سکته داد:happy:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مبارک باشه.

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
تبریک میگم
آلمان اگه بیاد بالا فیناله به یاد ماندنی خواهد بود

keyvan1122

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم تبریک می گم سالهاست که طرفدار فوتبال هلندم همین که رفتیم فینال و 6 بازی جام جهانی رو پشت هم بردیم فوق العادست....

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک میگم
آلمان اگه بیاد بالا فیناله به یاد ماندنی خواهد بود

ممنون از تبریکتون

ممنون جوادی
تبریک تبریک تبریک تبریک ... میگم به تمام طرفدارای واقعی هلند

از بردن این بازی کاملا مطئن بودم!
از همین الان استرس فینال منو گرفته!
اما قهرمان میشیم!

تو این بازی هم کاملا برتر بودیم در تمام دقایق و اروگوئه حرفی برای گفتن نداشت!
گل اول رو خیلی بد خوردیم ...
خرس قهوه ای پیر واقعا روی اعصاب بود و بدحور دوست داشت اروگوئه بازیو ببره! اینو وقتی نشون داد که اروگوئه گل دوم رو زد! و توی اون دقیقه ثانیه ای رو از دست از حرف زدن برنداشت برخلاف تمام دقایق بازی!ضمنا از جملات قصار فیدل کاسترو هم ..! و واسه ایشون هم یه دستمال کشی رفت!

داور هم واقعا ...! 3 دقیقه وقت تلف شده اعلام شد که حدود 5 دقیقه گرفت و انگار دوست داشت بازی بره وقت اضافه!

تبریک به هم تیمی عزیز
بالاخره رفتیم فینال
سومین فینال
داور که حسابی رو اعصاب بود

مرسی علی
اروگوئه حریف خیلی سختی بود!خیلی
تیم چند دقیقه فشار اورد و تونست دو گل بزنه!
من نمی دونم چرا استفاده نمی کنن از این فشار!!

مرسی مهرداد جان
اخ گفتی...
این دروازه بان...........

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
خیلی عجیبه تیم امسال . خدا شخصا میخواد ما رو قهرمان کنه . ما باز 1 موقعیت داشتیم 3 تا گل زدیم . شانس آوردیم همه جوره . کی فکر میکرد اون گل سوم روبن به دردمون بخوره ؟!. دفاعمون خیلی عقبه . توپ پخش کن نداریم . فروارد هامون بی دقتن . ولی شانس داریم !! یه بازی دیگه دوووم بیاریم قهرمان جهان میشیم !! کی باور میشه ؟!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سلام سلام سلام سلام آقا چرا فقط تبریک به علی و مرجان پس من چی ؟؟ .(شاید علی منظورتون من باشم.) :rolleyes:من که آخرش داشتم سکته میزدم اگر گل میخوردیم میموردم.هزار ماشالله هم به داور خیلی از سوت ها به نفع اروگوئه بود زمان تلف شده که صد هزار ما شالله 5 دقیقه بود اصلا انگار نمیخواست بازی تمومشه اصلا برای همچین بازی نباید داوری هم چون ایرماتوف رو میزاشتن میخواست یک چند دقیقه ای هم صبر کنه شاید 4 سال دیگه اصلا جام جهانی نره میخواست یه ذره دیگه تو جو خوش شانسی باشه مرتیکه... . این داور رو اعصابم راه میرفت ااااااااه. به هر حال تبریک به همه هلندی های واقعی نه کسانیکه هر تیمی خوبه میگن ما طرفدار اون تیم هستیم.من که از بچگی طرفدار هلند بوده و هستم و خواهم بود. این دوستای ما هم برامون اعصاب نزاشتن تا حالا طرفدار آرژانتین و غیره بودن حالا شدن اسپانیایی وای خدا یدونه یدونه دیگه مونده این هم هلند ببره ما قهرمان هستیم.حال این غیر فوتبالی گرفتشه.از رنگ عوض کردن متنفرم.

گزارش بازی همه خوب بودن اما دروازه بانمون معلوم بود استرس داشت.و خوب نبود. فان در فارت اولش بد بود اما آخرش خوب شد.

نکته مهم این مسابقه در واقع خیلی عجیب و غیر قابل باور گزارش جواد خیابانی بود.!!!!! به شدت ضد هلندی بود .

تازه بچه ها اگر یادتون باشه بازی با روسیه یورو 2008 همین خیابانی گزارش کرد اونجا هم خیلی طرفداری روسیه رو میکرد .!!!! ولی ایندفعه دییییییییییییییییگگگگگگگگگگگه... .:blush: در ضمن اروگوئه اگر دقت داشتین مثل روسیه در اون سال میخواست ضربه بزنه که من یه ذره ترسیدم اما خوش بختانه نتونستن ادامه بدن. استراتژی روسیه در اون مسابقه این بود که دفاع میکردن توپ رو که میگرفتن پاس میدادن به خط حمله شون اون که همون آرشاوین باشه توپ نگه میداشت تا همه برگردن که هلندی ها کم اوردن اگه یادتون باشه در دقایقی اروگوئه هم از این تاکتیک استفاده میکرد اما نتونست ادامه بده.و در نهایت ما گل زدیم و ... .

فقط نکته منفی دیگه روبن باید اون تک به تک رو گل میکرد. چهار تایی میشد و اصلا بازی به اون شرایط آخر نمیرسید.

به هر حال تبریک به هلندی های واقعی من جمله خودم .

به نظر من فینال خوبه با اسپانیا بیوفتیم چون اصلا حس خوبی نسبت به آلمان ندارم .

بچه ها یدونه دیگه مونده دعا کنید. خدا قهرمانی حق ماست.خدا قهرمانی حق ماست.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خب
بردیم و رفتیم فینال!
تنها تیمی هستیم که همه بازی ها رو بردیم تا رسیدیم به اینجا!
ولی ولی
این تیم شل هستش!یک بازیکن که جنگنده و به قول من متعصب باشه تو تیم نیست!!!!!
چاشنی شانس در تیم دخیل هست!
چند دقیقه فشار اوردیم و گل دوم و سوم رو زدیم!
این نشون میده اگر بخوایم فشار بیاریم می تونیم هجومی و خوب بازی کنیم!
روبن واقعا روی اعصابه!خیلی خیلی تکروی می کنه و دیر می جنبه!راحت می تونست گل چهارم رو بزنه ولی انقدر لفتش داد که دروازه بان گرفتش
اوخ اوخ از دروازه و دفاع چی بگم!!!
مطمئنا هر کدوم از تیم های اسپانیا و المان بیاد فینال از بابت این خط دفاع خیلی عذابمون میده!
اسپانیا با اون پاسهاش احتمالا راحت می تونه نفوذ که و المان هم...
جدا بودن ون در سا شاید خیلی مفید میبود این دوره
ولی تا اینجا اومدیم بالا
فن پرسی کلا محو محو بود تو بازی
الان جاش نیست یاد خوب هایی که قبلا داشتیم رو بکنم!!!
با همین بضاعت فعلا دوام اوردیم اونم دوام خوبی

ولی این روند واسه فوتبال هلند نخواهد بود
من منتظرم دوباره نسل جدیدی رشد می کنه توی هلند و باز می تونیم اون بازی دوست داشتنی رو ببینیم ازش
ولی مهم اینه که این تیم با همین روند کسل کننده و سکته دهنده:)happy:)قهرمان بشه
چون فوتبال هلند نیاز داره به این افتخار!

واسه بازی فینال من فکر می کنم پرسینگ بهترین حربه باشه!چون این جوری هم حریف کلافه می شه هم می تونیم روی ضد حمله حساب کنیم!
و البته امیدوارم در فینال پاس رو به عقب به دروازه بان ندن!!!هر بار که بهش پاس میدن من میمرم و و زنده می شم!!!

شرلوک و kapitan-ali به شما هم تبریک می گم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

هلند همیشه تیم اول من خواهد بود
اولین تیمی که باهاش فوتبال رو شناختم
و انقدر این تیم رو دوست دارم که بدون وصف و توصیفه
:blush:
اون وقتا که تیم ملی ایرانو دوست داشتم:دی می گفتم اگر یه روز با هلند بازی کنه من 100% طرفدار هلند خواهم بود
خیلی هم بابت این علاقه م مورد تمسخر قرار گرفتم!حتی اوایل همین جام
و لی ادم پای دوست داشتنش می ایسته!اونم استوار:rolleyes:

کلا همه صدا و سیمایی ها از بخت برزیل انقدر ناراحتن که باید تحملشون کنیم!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سلام جری عزیز تبریک به شما . مبارک باشه اما من با یکسری از صحبتات موافق نیستم. در مورد اینکه گفتی هلند هلند سابق نیست قبول دارم اما این نکته رو فراموش نکن تمام تیم ها ستارگانی دارن و یک زمانی باید برن و دیگه بازی نکنن نمونه ایتالیا بازیکن های قدیمی خودش رو آورد دیدید چی شد حالا جالبه اصلا پشتوانه خوبی هم نداره به نظر من البته . اما هلند با توجه به اینکه همه ستاره هاش یک دفعه رفتن اما نسلی هم اومدن که تا اینجا اومدن و این نشون میده فوتبال هلند خیلی به فکر آینده هست نمونه ای دیگر قهرمان شدن هلند در اروپا در رده جوانان و.... شانس رو قبول ندارم نسبت میدین ما خوب دفاع کردیم اما دروازه بانمون خوب نبود حالا اگر حرف دوستان رو هم ملاک قرار بدیم مثل شما جری عزیز و شرلوک عزیز که میگید شانس هم بوده من در جواب میگم ما تو طول این 10 12 سال هرچی بدشانسی بوده گریبانگیرمون شده نخواین که بگم چون میدونم که میدونید حالا یک جام مثل امسال شانس با ما بوده.چه ایرادی داره.

starchess

Registered User
لایک‌ها
0
مقادیری عکس از 3 چهره دوست داشتنی هلند
دو تاش که عشق خودم(رود گولیت و کلایورت)یکیش هم از اسطوره های عزیز(یوان کرایف)

سلام

این پاتریک کلایورت کجاست ؟ اطلاعی دارید ؟ یه جا خوندم مربیگری میکنه ، درسته ؟ خیلی زود کنار کشید . اوجش در جام 98 و یورو 2000 بود . تا یورو 2004 هم بود . بعد دیگه ندیدیمش در هلند . در حالیکه الان احتمالا حدود 35 سال سن داره .

رود گولیت چطور ؟ جایی مربیگری میکنه ؟ یا کلا کاری به فوتبال نداره ؟

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
تبریک تبریک تبریک تبریک ...
خرس قهوه ای پیر واقعا روی اعصاب بود و بدحور دوست داشت اروگوئه بازیو ببره! اینو وقتی نشون داد که اروگوئه گل دوم رو زد! و توی اون دقیقه ثانیه ای رو از دست از حرف زدن برنداشت برخلاف تمام دقایق بازی!ضمنا از جملات قصار فیدل کاسترو هم ..! و واسه ایشون هم یه دستمال کشی رفت!

داور هم واقعا ...! 3 دقیقه وقت تلف شده اعلام شد که حدود 5 دقیقه گرفت و انگار دوست داشت بازی بره وقت اضافه!

تبريك تبريك
حتماً فينال با اسپانيا ديدني خواهد بود.
اين خرسك حال منو هم به هم ميزنه. خيلي طرفدار تيمهاي آمريكاي جنوبيه. تو بازي پاراگوئه هم همش همينو مي گفت. تو اين باز هم شورش رو درآورد و وقتي 3 بر 1 بودند گفت: من خودم دوست دارم كه اروگوئه يك گل بزنه تا نزديكتر بشه و بازي جذاب تر بشه. جون عمه ات. دستمال!
يا همش مي گفت با خودكار ننويسيد. با مداد بنويسيد. هنوز معلوم نيست هلند بره فينال و از اين مسخره بازي ها

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
تبریک میگم ... هلند همیشه محبوب بوده ... اگه اینبار قهرمان بشن :rolleyes:

با تشکر از مرجان جان منم یه سری عکس خاطره انگیز از از فان باسن , ریکارد و کلا هلند اون قدیم ندیما بذارم دور هم لذتشو ببریم :دی

فایل های ضمیمه

• holland-1988.jpg
    holland-1988.jpg
    22.7 KB · نمایش ها: 6
  • 78960498.jpg
    78960498.jpg
    35.8 KB · نمایش ها: 5
  • foto_253497_CAS.jpg
    foto_253497_CAS.jpg
    38.9 KB · نمایش ها: 5
  • 147062.jpg
    147062.jpg
    53.6 KB · نمایش ها: 4
  • frank2.jpg
    frank2.jpg
    67.7 KB · نمایش ها: 4
  • frank-rijkaard-.jpg
    frank-rijkaard-.jpg
    142.8 KB · نمایش ها: 4
  • vanbasten1988vc4.jpg
    vanbasten1988vc4.jpg
    58.8 KB · نمایش ها: 4

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تبریک به همه هواداران هلند خصوصا مرجان و علی جگوار عزیز :)

پ.ن: مرجان حالا نظرت در مورد پیش بینی من درباره نظرسنجی تاپیک شرط بندی چیه؟ ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مرجان میبینم که یه دونه از اون عکسهای هلندی رو زدی تو اواترت

بالا