اون وقتا که تیم ملی ایرانو دوست داشتم:دی می گفتم اگر یه روز با هلند بازی کنه من 100% طرفدار هلند خواهم بود
چه جالب منم همین احساس رو در مورد ارژانتین دارم ! :happy:
اون وقتا که تیم ملی ایرانو دوست داشتم:دی می گفتم اگر یه روز با هلند بازی کنه من 100% طرفدار هلند خواهم بود
سلام جری عزیز تبریک به شما . مبارک باشه اما من با یکسری از صحبتات موافق نیستم. در مورد اینکه گفتی هلند هلند سابق نیست قبول دارم اما این نکته رو فراموش نکن تمام تیم ها ستارگانی دارن و یک زمانی باید برن و دیگه بازی نکنن نمونه ایتالیا بازیکن های قدیمی خودش رو آورد دیدید چی شد حالا جالبه اصلا پشتوانه خوبی هم نداره به نظر من البته . اما هلند با توجه به اینکه همه ستاره هاش یک دفعه رفتن اما نسلی هم اومدن که تا اینجا اومدن و این نشون میده فوتبال هلند خیلی به فکر آینده هست نمونه ای دیگر قهرمان شدن هلند در اروپا در رده جوانان و.... شانس رو قبول ندارم نسبت میدین ما خوب دفاع کردیم اما دروازه بانمون خوب نبود حالا اگر حرف دوستان رو هم ملاک قرار بدیم مثل شما جری عزیز و شرلوک عزیز که میگید شانس هم بوده من در جواب میگم ما تو طول این 10 12 سال هرچی بدشانسی بوده گریبانگیرمون شده نخواین که بگم چون میدونم که میدونید حالا یک جام مثل امسال شانس با ما بوده.چه ایرادی داره.
سلام
این پاتریک کلایورت کجاست ؟ اطلاعی دارید ؟ یه جا خوندم مربیگری میکنه ، درسته ؟ خیلی زود کنار کشید . اوجش در جام 98 و یورو 2000 بود . تا یورو 2004 هم بود . بعد دیگه ندیدیمش در هلند . در حالیکه الان احتمالا حدود 35 سال سن داره .
رود گولیت چطور ؟ جایی مربیگری میکنه ؟ یا کلا کاری به فوتبال نداره ؟
تبريك تبريك
حتماً فينال با اسپانيا ديدني خواهد بود.
اين خرسك حال منو هم به هم ميزنه. خيلي طرفدار تيمهاي آمريكاي جنوبيه. تو بازي پاراگوئه هم همش همينو مي گفت. تو اين باز هم شورش رو درآورد و وقتي 3 بر 1 بودند گفت: من خودم دوست دارم كه اروگوئه يك گل بزنه تا نزديكتر بشه و بازي جذاب تر بشه. جون عمه ات. دستمال!
يا همش مي گفت با خودكار ننويسيد. با مداد بنويسيد. هنوز معلوم نيست هلند بره فينال و از اين مسخره بازي ها
تبریک میگم ... هلند همیشه محبوب بوده ... اگه اینبار قهرمان بشن
با تشکر از مرجان جان منم یه سری عکس خاطره انگیز از از فان باسن , ریکارد و کلا هلند اون قدیم ندیما بذارم دور هم لذتشو ببریم :دی
سلام خدمت دوستان
تبریک به همه هواداران هلند خصوصا مرجان و علی جگوار عزیز
پ.ن: مرجان حالا نظرت در مورد پیش بینی من درباره نظرسنجی تاپیک شرط بندی چیه؟
مرجان میبینم که یه دونه از اون عکسهای هلندی رو زدی تو اواترت
چه جالب منم همین احساس رو در مورد ارژانتین دارم ! :happy:
برای اینکه اقای شریفی هم شب راحت بخوابه عوضش کردم :دیداش رضا اواترت منشوریه ها
نه این تکیش بهتره :دیرضا اینو بزار:happy:
http://celebfa7.files.wordpress.com/2010/07/uruguay-holland-world-cup-2010-celebfa-32.jpg
از تبریک سینا هم ممنون:blush:
مهرداد@
این رضا کلا همش عکس اواتورهای دخملا رو می زاره نمی دونه پشت سرش چیا می گن هی من مجبور میشم ازش دفاع کنم
مرجان جان اواتر شما هم منشوریه
نه این تکیش بهتره :دی
تو اون خوب معلوم نیست :دی
خب سلام به رفیقای هلندی :دی به خصوص مرجان و علی.
اومدم بگم به امید قهرمانی هلند :دی
مرجان یعنی میگی دلمون رو خوش کنیم؟ :دی