Bhrzk
مدیر بازنشسته
دفاع وحشتناک بود
و
یاد هافبک ها و مهاجم ستارمون بخیر
حالا چرا گریه میکنی ؟
خوب آلمان خیلی قوی بود ... از سبک بازی اشنایدر خیلی خوشم میاد . . . اما یکیمی تو بحث لیدر بودن مشکل داره . نباید تنها باشه وسط زمین .
دفاع وحشتناک بود
و
یاد هافبک ها و مهاجم ستارمون بخیر
خیلی بد شدشانسو میبینی جری .
E سلام منم طرفدار هلندم ، ازون طرفدارا ها! ازونایی که از کودکی به عشق وان باستن و برگ کمپ میگذروندم
مرثی از اطلاع رسانی
تو این گروه فقط آلمان خیلی قدرتمنده ، دانمارک رو که آخرین بازی ها همیشه بردیم پرتغال هم خیلی ضعیف شده
تیم خوب هست اما آلمان عالیه فکر کنم اونا قهرمان بشوند ولی تا آخرش طرفدار نارنجی هستم
واقعیتش با اینکه خیلی هلند رو دوست دارم اما دیدن بازیکنان حال حاضر یه کمی اذیتم میکنه چون همشون منو یاد جام جهانی و فینالش میندازن
ممنونخوش اومدین
فقط یه چیزی
فان باستن و برگمپ تو یه دوره نبودن:دی
چند سالی فاصله داشت دورشون اون وقت شما تا زمان برگمپ هم در زمان کودکی بودین؟:دی
(شوخی م یکنم یه وقت ناراحت نشید)
والا این المان خیلی رو فرمه!
اون پرتغال هم بالاخره رونالدو رو داره
و دانمارک به نظر من همیشه حریف سختی بوده
اره اون کارتها رو خوب یادمهممنون
وااا عزیز من چرا ناراحت شم
20 امتیاز به تو ، وان باستن اوجش تو یورو 88 بود تا 92 هم دوره اوجش ادامه داشت اینا قبل از دوره منه
یادته اون زمان یه آدامسایی بود که عکس فوتبالی داشت یا یه کارتایی بود که باهاش بازی می کردیم اینا تو زمان ما تولید میشد اما تصاویرشون مربوط به 2 یا 3 سال قبل از اون بود. من آلبوم هایی از عکس های اون دوره رو جمع می کردم وان باستن رو هیچ وقت پخش زنده ندیدم اما استیل و بازیشو با لباس تیم 88 و آث میلان همیشه دوست داشتم
اما برگ کمپ چرا 94 و 98 بازیهاشو میدیدم
زیادم بد نیست . پرتقال دیگه اون پرتقال اول قرن نیست . دانمارک هم که هیچی . اگه نتونیم اون ها رو ببریم دیگه هیچی . اما خوبیش اینه که حتی اگه به آلمان ببازیم دیگه تا فینال بهش نمیخوریم !
ممنون
وااا عزیز من چرا ناراحت شم
20 امتیاز به تو ، وان باستن اوجش تو یورو 88 بود تا 92 هم دوره اوجش ادامه داشت اینا قبل از دوره منه
یادته اون زمان یه آدامسایی بود که عکس فوتبالی داشت یا یه کارتایی بود که باهاش بازی می کردیم اینا تو زمان ما تولید میشد اما تصاویرشون مربوط به 2 یا 3 سال قبل از اون بود. من آلبوم هایی از عکس های اون دوره رو جمع می کردم وان باستن رو هیچ وقت پخش زنده ندیدم اما استیل و بازیشو با لباس تیم 88 و آث میلان همیشه دوست داشتم
اما برگ کمپ چرا 94 و 98 بازیهاشو میدیدم