• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هواداران تیم ملی هلند

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
هلندی هاش کجان؟
کسی نیست بازی های هلند رو داشته باشه یا واسه تهیه شون راهنماییم کنه؟

سپاس
والا دوست من چون من تاحالا دنبال یه همچین چیزی نبوده ام واسه همین جوابی نداشتم که به شما بدهم
این خیلی خواسته ی باحالی هست که شما دارین اما دسترسی به اون یکمی مشکل هست چون معمولن فیلم ها و این چیزها طرفدار داره برای خرید ولی فوتبال اونهم هلند مرجعی رو نمیشناسم که این کار رو انجام بده
اما همیشه جوینده یابنده است و اگر به درخواستت رسیدی حتمن اطلاع بده چون خیلی باحال میشه
من فقط یه راهی به نظرم میاد اینکه اون بازی ای رو که می خواهید دانلود کنید تو نت سرچ کنید مثلن من این گزینه رو سرچ کردم : netherlands-brazil football 1998 download
اونوقت از بین صفحات یکیشون رو کلیک کردم و این پیج الان برام آماده دانلود است : FIFA World Cup 98 - Brazil vs Netherlands (Semifinals) Torrent Download :)

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
سلطان پاتریک کلایورت بعد از گل به برزیل ، نیمه نهایی 1998

19980707_GoalBrazil.jpg

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
با تشکر از امیر ارسلان عزیز
به خاطر مسائلی چند سالی هست که نتونستم فوتبال رو پیگیری کنم
حالا هم شدیدا هوس کردم بازی های چشم نواز هلند رو دوباره ببینم مخصوصا جام 98 و یورو 2000
اگر چیزی پیدا کردم چشم همسنجا اطلاع میدم

سپاس

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
تو جام جهانی 98 حقمون قهرمانی بود . اما افسوس!!

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
تو جام جهانی 98 حقمون قهرمانی بود . اما افسوس!!

:( افسانه ای ترین تیم تمام دوران هلند.
در حق هلند همیشه اجحاف شده اما این مورد رفتار ستمکارانه ی فوتبال رو شاهد بودیم :(

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بدجور دلمان دارد ضعف می رود با گلزنی های فن پرسی

سالم بمونی پسر که یورو باید اتیش بزنی به دروازه حریفان:)

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
29 فوریه با انگلییییییییییسسسسسسسسسس بازی داریم در انگلیسسسسسسسسسسسس. بعد یه بازی دوستانه با آلمان در آلمان بعدش یه بازی دیگه با ایرلند شمالی.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
دلم برای دیدن بازی های هلند تنگ شده
البته واس بازی هایی که واقعا هلندی بازی کنه
این نسل فوتبال هلند چنگی به دل نمی زنه باس منتظر نسل جدید بود
البته امیدوارم فن پرسی مصدوم نشه چون تو یورو واقعا بهش امید بستم این روزا فوق العاده اماده س

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دلم برای دیدن بازی های هلند تنگ شده
البته واس بازی هایی که واقعا هلندی بازی کنه
این نسل فوتبال هلند چنگی به دل نمی زنه باس منتظر نسل جدید بود
البته امیدوارم فن پرسی مصدوم نشه چون تو یورو واقعا بهش امید بستم این روزا فوق العاده اماده س

زبونتو گاز بگیر :دی
یورو مال ماست

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
هلند 1974بهترين تيم تاريخ فوتبال جهان

ديگو مارادونا سرمربي کنوني الوصل امارات اعتراف کرد که بارسلونا بهترين تيم کنوني فوتبال جهان است اما با اين وجود گفت که هلند 1974 بهترين تيم تاريخ فوتبال جهان است نه بارسلونا.

مارادونا که اين هفته تيمش در چارچوب هفته چهاردهم ليگ امارات با نتيجه تحقير آميز چهار بر دو مغلوب عجمان شد، در گفتگو با روزنامه اسپورت 360 امارات گفت: تيم هاي بسيار زيادي را ديده ام که فوتبال زيبا را به نمايش گذاشته اند اما بر اين باورم هلند 1974 بهتر از همه آنها است و لقب بهترين تيم تاريخ فوتبال جهان شايسته اين تيم است.

مارادونا که تيمش با بيست و يک امتياز در رده پنجم جدول رده بندي ليگ امارات است، افزود: وقتي چهارده ساله بودم براي نخستين بار بازي هلند را ديدم. بازيکنان اين تيم انگار زمين چمن ورزشگاه را لمس نمي کردند و قبل از رسيدن توپ به آنها کاري را که بر عهده شان بود به نحو احسن انجام مي دادند. مي توانم اقرار کنم که آنها از پشت سر هم چشم داشتند! بر اين باورم که اين تيم بهترين تيم تاريخ فوتبال جهان است.

مارادونا درباره بارسلونا گفت: بدون شک آنها بهترين تيم حال حاضر فوتبال جهان هستند. اما آيا آنها بهترين تيم تاريخ فوتبال جهان به شمار مي آيند؟ نمي دانم، زمان در آينده پاسخگوي اين سوال خواهد بود. بر اين باورم که يکه تازي بارسلونا در حال حاضر به علت پائين آمدن سطح کيفيت ديگر تيم ها است، به طور مثال در ليگ هاي معتبر اروپايي تنها يکي، دو تيم بيشتر مدعي کسب عنوان قهرماني نيستند و ديگر تيم ها فقط نظاره گر هستند که اين نمي تواند به پيشرفت فوتبال کمک کند.

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
با هزار بد بختی ویدئوی 2 تا از بازی های قدیمی هلند رو امانت گرفتم
تماشای بازی های هلند با حضور ادگار ذاویدس کمی شارژمون کرد :D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خواستم بگم
هوای تاپیک دوست داشتنیمو دارم:)

باس واس این تاپیک اختصاصی لایک سفارش بدم:دی

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
رود گولیت، ستاره سابق فوتبال هلند، تیم ملی آلمان را شانس اصلی قهرمانی در رقابت های یورو 2012 دانست.

تیم های ملی هلند و آلمان در ماه نووامبر در دیداری دوستانه به مصاف هم رفتند و شاگردان لوو موفق شدند با نتیجه 3-0 حریف را شکست دهند و گولیت معتقد است اختلاف دو تیم کاملا مشخص است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آن دیدار دوستانه نبود. وقتی آلمان مقابل هلند قرار می گیرد، همیشه فشار زیادی روی دو تیم است. ما همسایه هستیم و به همین دلیل هر دو تیم برای پیروزی تلاش می کنند و در این دیدار، آلمان یک پیروزی قاطع به دست آورد.

آلمان در کنار اسپانیا آشکارا یکی از مدعیان اصلی قهرمانی است. رسیدن به قهرمانی برای هلند دشوار خواهد بود. "
گولیت همچنین در مورد انگلیس و ایتالیا، کشورهایی که بیشتر دوران حرفه ای اش را در آنها سپری کرد، گفت:" در فوتبال انگلیس یک مشکل وجود دارد. در باشگاه های بزرگ، ستاره های اصلی بازیکنان خارجی هستند برای مثال انگلیسی ها فاقد یک بازی ساز واقعی هستند. هرچند آنها به هر حال بازیکنان خوبی دارند.
فوتبال ایتالیا در بحران به سر می برد. مشکل آنها استادیوم هاست. یک نمونه خوب یوونتوس است. در استادیوم دل آل پی تنها 16 هزار نفر بازی ها را دنبال می کردند. اما در ورزشگاه جدید تقریبا همه بلیت ها فروخته می شود و یوونتوس نیز بازی های خوبی به نمایش می گذارد. اما ایتالیایی ها می دانند در تورنمنت ها چطور بازی کنند. امیدوارم آنها به بالا ترین سطح برگردند."

هلند و آلمان در رقابت های یورو 2012 در یک گروه قرار دارند.

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=69004&title=گوليت:_آلمان،_از_مدعيان_قهرماني_يورو_است

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
به گزارش دیلی میرر، هفته آینده فان در فارت یک مامور دوجانبه خواهد شد. او از یک سو همراه با تاتنهام در روز یکشنبه در شهرآورد شمال لندن به مصاف آرسنال خواهد رفت و سپس در روز چهارشنبه در ترکیب تیم هلند در دیداری دوستانه برابر انگلیس صف آرایی خواهد کرد.

او در این بازی رویاروی ''کایل واکر'' و '' اسکات پارکر'' هم تیمی های خود در تاتنهام قرار خواهد گرفت.
گل زنی این بازیکن هلندی در ویمبلی به تیم ملی انگلیس دور از انتظار نیست.
او گفت: فکر می کنم ما این بازی را دو بر صفر برنده می شویم. من بازیکنان تاتنهام را می شناسم و امیدوارم تیم انگلیس جایگاه خوبی در رقابت های اروپایی کسب کند چون هواداران این تیم استحقاق چنین شادمانی را دارند.

فان در فارت پیش بینی کرد بازی انگلیس و هلند دیداری تماشایی شود و گفت: همیشه بازی مقابل هم تیمی هایمان در باشگاه ها تجربه دلپذیری است. امیدوارم پس از این بازی با لبخند به جمع هم تیمی هایم در تاتنهام بازگردم.
تاتنهام در دیدار گذشته خود در ورزشگاه امارات بازی دو بر صفر باخته را به پیروزی سه بر دو تغییر داد.
بازیکنان '' هری ردنپ'' در این فصل هم چنین رقیب سرسخت خود را با نتیجه دو بر یک در ورزشگاه وایت هارت لین شکست دادند.

پیروزی تاتنهام در دیدار روز یکشنبه فاصله این تیم را با توپچی ها به 13 امتیاز می رساند و موقعیت آنها در رده سوم لیگ برتر تحکیم می بخشد.

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=68960&title=فان‌در‌فارت:انگليس_را_با_2گل_شکست_مي‌دهيم

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
برت فن مارویک، سرمربی تیم ملی هلند، برای دیدار دوستانه چهارشنبه شب مقابل تیم ملی انگلیس، دو چهره جدید را به تیمش دعوت کرد.
اولا جان، بازیکن توئنته و لوسیانو نارسینگ از هیرنفین که هر دو هافبک کناری هستند، با بازی های خوبی که در دیدارهای اخیر تیم شان به نمایش گذاشتند، سرمربی نارنجی ها را متقاعد کردند تا آنها را برای این دیدار به تیمش دعوت کند.
آرین روبن هم علی‌رغم اینکه در هفته های اخیر نمایش های خوبی در ترکیب بایرن نداشته و جایگاهش در ترکیب اصلی را از دست داد، بار دیگر به تیم ملی هلند دعوت شد.

فهرست کامل تیم ملی هلند:
دروازه بان ها: تیم کرول، مارتن استکلنبرگ، میشل ورم
مدافعان: خالد بوله روز، جفری بروما، یوریس ماتیسن، اریک پیه ترز، رون ولار، جان هیتینگا
هافبک ها: مارک فن بومل، اربی امانوئلسون، نایجل دی یونگ، استین شارز، وسلی اشنایدر، کوین استورمن، جونجیو وینالدوم، رافائل فن در فارت،
مهاجمان: کلاوس هونتلار، اولا جان، لوک د یونگ، درک کوئیت، لوسیانو نارسینگ، رابین فن پرسی، آرین روبن

فهرست تيم‌ملي‌هلند براي ديدار مقابل انگليس

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اولا جان بازیکن خیلی خوبیه من بازیشو دیدم

جالبه بدونید برادر کالینز جان بازیکن مس سرچشمه کرمان هست!

بالا