• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هواداران تیم ملی هلند

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک به رفقا

هر کی تونست لینک خلاصه بازی یا گل ها رو بزراه ببینیم:)

ممنون محسن جان بابت لینک

ویوا هلند

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
این لینک گل های بازی

گل اول روبن به نظرم جالب بود
با یه ترفند ساده دو تا مدافع حریف به راحتی گول خوردن:دی

گل اول انگلیس هم افساید بود

و اینکه
روبن
توپ هایی که اصلا فکر نمی کنی رو گل می کنه اما توپ هایی که باید رو نه:دی

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
چهارشنبه شب تیم ملی هلند در ورزشگاه ویمبلی لندن موفق شد ۳ بر ۲ انگلیس، میزبانش را شکست دهد. در این بازی گل پیروزی بخش تیم سرزمین لاله‌های نارنجی را «آرین روبن» در ثانیه‌های وقت اضافه آخر بازی به ثمر رساند.

مهاجم تکنیکی عضو تیم بایرن‌مونیخ اظهار داشت: کسب این پیروزی برای همه ما هلندی‌ها با توجه به رقابت دیرینه‌ای که با انگلیسی‌ها داریم، لذت‌بخش است. این یک بازی به ظاهر تدارکاتی و دوستانه بود اما فو‌ق‌العاده خوشحال‌کننده است، در ثانیه‌های پایانی موفق شدیم جشن پیروزی مقابل میزبان بگیریم. برای تیم هلند این برد نتیجه‌ای مهم و بزرگ است. با اتکا به این پیروزی می‌توانیم خیلی بهتر خود را برای جام ملت‌ها مهیا کنیم.

وی که در این دیدار گل نخست خود و یارانش را در دقیقه ۵۷ زد، افزود: از همه بازیکنان تیم تشکر می‌کنم. بخصوص از هونتلار که سازنده گل نخست بود. او حتی سعی کرد دو مدافع را با خود از جریان بازی خارج کند تا من آزاد شوم و بتوانم دریبل زده و راحت گل بزنم.

او در مورد گل دوم خود که پیروزی را به نام یارانش ثبت کرد، نیز عنوان کرد: اعتراف می‌کنم گل دوم من تا حدی شانسی بود. چون یکی از مدافعین انگلیس خواست توپ را دفع کند که به اشتباه به من داد تا گل بزنم.

روبن خاطرنشان کرد: امیدوارم بازهم بتوانم به شرایط بهتری از جنبه آمادگی برسم تا علاوه بر هلند، برای بایرن مونیخ نیز بازیکنی کاملا موثر باشم.

روبن‌: پيروزي بر انگليس لذت بخش است

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
امیر قزوین ــه :دی

آقای گل تاج سرماست
RVP10

اوف،اشتباه کردم خو:دی

نارنجی بنویس پسر
می خواد بترکونه هااااا
یه تنه می خواد هلند رو قهرمان کنه
اقا یه عکس توپ با پیرهن هلند بزار ازش روحیه بگیرن بچه ها
34zn0n5.gif

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
من یه قهرمانی تو اروپا مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خـــــــــــــام میخام

:worried:​

_44683956_netherlands_466new.jpg

_41676210_holland78empics416.jpg

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
برت فان مارویک، سرمربی تیم ملی هلند به رود فان نیستلروی مهاجم هلندی باشگاه مالاگا اعلام کرد که در رقابتهای یورو2012 روی او حسابی باز نخواهد کرد.

طبق اعلام فان مارویک، به روزنامه آلگمین داگبلاد هلند، او دراین باره با نسیتلروی صحبت کرده. فان مارویک گفت:« من به نیستلروی زنگ زدم تا به او بگویم که در لیست بازیکنان فراخوانده شده به ترکیب تیم جای یندارد.دوست داشتم که او زودتردر جریان قرار بگیرد.»

از سوی دیگر رود فان نیستلروی با رفتار کاملا خوبی این تصمیم را پذیرفته و اعلام کرده که مربی تیم ملی هلند با رفتاری کاملا حرفه ای او را در جریان این خبر قرار داده.

این درحالی است که مهاجم سابق تیمهای یونایتد و رئال مادرید امیدهای زیادی داشت تا بتواند برای اخرین بار در تورنمنتی رسمی پیراهن تیم ملی هلند را برتن کندکه با این تماس تلفنی رسما شانسی برای برآورده کردن آرزویش نخواهد داشت.
فان مارويک: نيستلروي جايي در يورو ندارد

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فن نیستروی توقع داشته دعوت شه مگه؟! اونم با وجود مهاجمایی مثه رابین و کلاوس و ...؟!!!

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
یه چند تا عکس شاید نشون میده طرفدارای هلند بی دلیل گرایش به رنگ نارنجی ندارند به عنوان مثال وسایل شخصی ای که استفاده می کنم معمولن رنگ نارنجی توشون زیاده :

DSC00948.JPGDSC00949.JPGDSC00950.JPGDSC00951.JPGDSC00952.JPGDSC00954.JPGDSC00955.JPGDSC00957.JPG

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
Last edited:

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
چه میکنه دوست عزیزمون gnome . رفته رفته فضای احساسی ما هم عوض بشه چون داره یورو شروع میشه انگار همین دیروز بود با بچه های دوست داشتنی تایپیک خودمون یعنی هلند در بازی های جام جهانی اینجا بودیم و نقد میکردیم. بازی های جام جهانی خاطره های خوبی بود بیشتر شاد بودیم اما شب آخر .... قسمتمون نبود اما اومدیم انتقام بگیریم . ...

هنوز لیست بازیکنها اعلام نشده اما . خب ما یه بازی داریم با آلمان 22 می یعنی حدودا 24 روز دیگه تو آلمان .... به نظر من نباید تو این بازی با یارای اصلی بازی کرد ....

26 می یعنی 4 روز بعدش با بلغارستان تو خونه خودمون
30 می با اسلوواکی
2 ژوئن با ایرلند شمالی این 3 بازی همش تو هلند هست .

چه ریسکی خدا کنه بازیکنامون مصدوم نشن .

گروه هم از این قرار است که با آلمان و پرتقال دانمارک بازی داریم اگر خبری دیگه بود حتما میذارم .............

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ليست 36 نفره تيم هلند به تفكيك تيمهاي باشگاهي :

- Goalkeepers: Maarten Stekelenburg (Rome), Tim Krul (Newcastle), Michel Vorm (Swansea), Erwin Mulder (Feyenoord) and Cillissen Jasper (Ajax).

- Defenders: Vurnon Anita Gregory van der Wiel (Ajax), Khalid Boulahrouz (Stuttgart), Wilfred Bouma, Erik Pieters, Jethro Willems (PSV), Urby Emanuelson (Milan), John Heitinga (Everton), Hedwiges Maduro (Valencia), Joris Mathijsen (Malaga), Nick Viergever (AZ Alkmaar), Ron Vlaar and Stefan de Vrij (Feyenoord).

- Media: Ibrahim Afellay (Barcelona), Mark van Bommel (Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Adam Maher (AZ Alkmaar), Stijn Schaars (Sporting), Wesley Sneijder (Inter Milan), Kevin Strootman, Georginio Wijnaldum ( PSV) and Rafael van der Vaart (Tottenham).

- Forwards: Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Ola John, Luuk de Jong (Twente), Siem de Jong (Ajax), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (PSV), Luciano Narsingh (Heerenveen), Robin van Persie (Arsenal) and Arjen Robben (Bayern Munich).​

بالا