• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هواداران تیم ملی هلند

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
به خاطر رنگ نارنجی مجبور شدم پیراهنی که مارک مورد علاقه من بود رو تن نکنم
چند ساعت می چرخیدم تا پیراهن نارنجی روو پیدا کنم :D

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ترکیب جدید تیم مشخص شده.

دو بازیکن خط خوردن :

اوربی امانوئلسون و هدویگز مادورو.

Goalkeepers: Maarten Stekelenburg (AS Roma), Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City)

Defenders: Vurnon Anita (Ajax Amsterdam), Khalid Boulahrouz (VFB Stuttgart), Wilfred Bouma (PSV Eindhoven), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Malaga), Ron Vlaar (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Ajax Amsterdam), Jetro Willems (PSV Eindhoven)

Midfielders: Ibrahim Afellay (Barcelona), Mark van Bommel (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Adam Maher (AZ Alkmaar), Stijn Schaars (Sporting Portugal), Wesley Sneijder(Inter Milan), Kevin Strootman (PSV Eindhoven), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur)

Forwards: Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Luuk de Jong (Twente Enschede), Siem de Jong (Ajax Amsterdam), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (PSV Eindhoven), Luciano Narsingh (Heerenveen), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern Munich)

با همین ترکیب 22 می با بایرن بازی میکنیم.

26 م هم با بلغارستان با همین بازیکنا بازی میکنیم تا نفرات جدید اعلام بشن.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
روبن دیشب خیلی بد بازی کرد....روحیه ش هم که پایینه الان..

امیدوارم یورو اینجوری نباشه...وگرنه کارمون سخت میشه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
روبن دیشب خیلی بد بازی کرد....روحیه ش هم که پایینه الان..

امیدوارم یورو اینجوری نباشه...وگرنه کارمون سخت میشه.

اصولا روبن یا افتضاحه یا عالی
دیشب یدونه توپ درست نزد!!
اگر اینجوریه
ترجیح میدم تو یورو مصدوم باشه و بازی نکنه!
به شدت بگیر نگیر داره!
یعنی دیشب رو مخ من بود!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اين يعني چي؟؟ :D

Dutch-forward-Klaas-Jan-Huntel_54295341506_54115221158_352_180.jpg
Dutch-forward-Klaas-Jan-Huntel_54295341506_54115221155_600_244.jpg

شالكه يه بازي دوستانه دوستانه تو آمريكا داشته كه هونتلار با دروازه بان تيم حريف برخورد ميكنه و حتي بيمارستان هم بوده .

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
به نقل از روزنامه زوددويچه سايتونگ، چهارشنبه شب تيم ملي هلند که در رقابت‌هاي يورو 2012 با آلمان در کنار دانمارک و پرتغال همگروه است، در ديداري دوستانه در ورزشگاه آليانس آره‌نا مقابل بايرن انجام خواهد داد. علت اين امر توافقي است که ميان مسئولان فدراسيون فوتبال هلند و سران بايرن سال گذشته در پايان کشمکش يک ساله بر سر آرين روبن ايجاد شد.

روبن گفت: خوشحالم اين بازي دوستانه انجام مي شود تا مناسبات طرفين حسنه شده و همه چيز شکل عادي بگيرد. براي من مهم است مناسباتي خوب و صميمانه ميان تيم باشگاهي که در آن بازي مي کنم با فدراسيون وجود داشته باشد.

در سال 2010 و پس از پشت سرگذاشتن تعطيلات تابستاني پس از پيکارهاي جام جهاني 2010، وقتي آرين روبن به تمرينات بايرن مونيخ بازگشت، با مشکل جراحتي عميق روي پايش مواجه شد. موضوعي که باعث خشم مسئولان تيم مونيخي شد تا از بي توجهي مقامات تيم هلند در مورد استفاده نادرست از اين ستاره ، انتقاد کنند. اين اتفاق باعث ماه‌ها کشمکش شد تا اين که طرف هلندي پذيرفت ديداري دوستانه به عنوان غرامت با باوارايي‌ها در پايان فصل انجام شود.

روبن افزود: مي دانم پس از بازي شنبه شب فينال ليگ قهرمانان اروپا، يواخيم لو، سرمربي تيم ملي آلمان مي خواهد براي يورو 2012 بازيکنان مونيخي‌اش را هرچه سريع‌تر در اردو داشته باشد، اما فکر مي کنم سه روز تاخير آنان موضوعي بغرنج نباشد و برگزاري اين مسابقه دوستانه باعث رفع شدن تمام سوتفاهم‌ها شود.

روبن:خوشحالم مناسبات بايرن وهلند حسنه شد | ورزش 3

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خط حمله خیلی سرتر ازسایرخطوط هست قهرمانی مال ماست در هر صورت

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
با گم کردن کوله ام بهانه ای شد تا کوله جدید رو نارنجی بخرم

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اوضاع تیم چطوره بچه ها ؟ خیلی وقته بازی هلند رو ندیدم ! ولی من از مارویک چشمم آب نمیخوره ! به درد تیم ملی بلغارستان میخوره تا هلند ! شادابی هلند رو گرفته . روبن هم که مطمئنا رو مخمون خواهد بود :eek:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
الان داره با بایرن مونیخ بازی می کنه
اگر کسی کانالی پیدا کرد بگه من هم نگاه کنم

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امشب بازی با بلغارستان هست
دوستان اگر اطلاعی از شبکه های پخش کننده داشتن بگن
در ایران از شبکه ورزش!!! پخش میشه که فک کنم فقط تو تهران در دسترسه!!!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
شبکه ورزش چیه دیگه ؟؟؟ چرا پس ما نداریم؟ نکنه از این دستگاهی که جدیدا اومده هست؟

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
فن مارويک پيش از اين اسامي 36 نفر را در فهرست اوليه اش معرفي کرده بود اما امروز فهرست نهايي اش را با حذف نام بازيکناني مانند وورنون آنيتا (آژاکس)، سي يم دي يونگ (آژاکس) و آدام ماهر (آلکمار) براي رقابت هاي پيش رو اعلام کرد.

هلند که در گروه دوم رقابت هاي يورو 2012، با تيم هاي دانمارک، آلمان و پرتغال هم گروه است، پيش از آغاز اين رقابت ها ديدارهاي دوستانه اي با بلغارستان، اسلواکي و ايرلند جنوبي خواهد داشت.

فهرست کامل هلند:

دروازه بان ها: تيم کرول، مارتن استکلنبرگ، ميشل ورم

مدافعان: خالد بولهروز، ويلفرد بوما، جان هيتينگا، يوريس ماتيسن، گريگوري فن در ويل، ران ولار، يترو ويلمس،

هافبک ها: ابراهيم آفلاي، مارک فن بومل، نايجل دي يونگ، استين شارس، وسلي اسنايدر، کوين استروتمن، رافائل فن در فارت

مهاجمان: کلاوس يان هونتلار، درک کوئيت، لوک د يونگ، لوسيانو نارسينگ، رابين فن پرسي، آرين روبن

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=973750&title=فهرست_نهايي_هلند_براي_يورو_اعلام_شد

بالا