masoud_h81
Registered User
- نوشتهها
- 454
- لایکها
- 1,099
اینه حال و روز هلندیا :دی
دیدی ؟الان یعنی هیچی :دی
اگر به اختلاف 1 گل هم پرتغال رو ببریم صعود می کنیم .... البته به شرطی که آلمان جوانمردانه بازی کنه و دانمارک رو ببره.....
والا اینطور که بوش میاد احتمال تبانی المان زیاده چون همینطور که فردوسی پور می گفت تجربه اینکار رو داره
فردوسی پور گفت آلمان تبانی میکنه؟ من از سه ندیدم ولی بعیده اینو بگه.
آلمان بدون شک به یه سری بازیکنش استراحت میده و این منطقیه( اسمش هم تبانی نیمشه البته چون تبانی اون معنی پشت پرده ای خودش رو داره. )
چرا که بار خودش رو بسته و نیازی نداره ولی هنوز هم خیالش اونقدر راحت نیست که بخواد بیاد برای مساوی یا اگر باخت مشکلی پیش نیاد. چون امکانش هست با باخت اختلاف دو خود آلمان هم حذف بشه.
بنا بر این من فکر میکنم با هر ترکیبی بیاد تو زمین قطعا به برد فکر میکنه و احتمال زیاد موفق هم میشه.
من فکر میکنم هلند در اوج خوش اقبالی قرار داره که با دو باخت هنوز تقریبا چیزی رو از دست نداده اونم به شکل کامل . به احتمال 80 درصد میگم اگر اختلاف دو پرتقال رو ببره صعود میکنه. با سه امتیاز ! :دی فکر کن آلمان بازیش رو میبره.
تیم دوم هم بذاره بازیکن ها انگیزه تثبیت شایستگی رو دارند. به فرض گومز بازی نکنه کلوزه میخواد بازی کنه. نیمکت آلمان قویه. مرته ساکر / گوتسه/ کروس/پدولسکی و ..
سلام خدمت عمو جواد گل
اره دقیقا از کلمه تبانی استفاده کرد و حتی گفت کدوم بازی بوده فک کنم سال 82 گفت
سر و صدا زیاد بود نتونستم بفهمم مقابل کدوم تیم رو میگه
اگه رفقا اطلاعی دارن به ما هم بگن
خیلی توضیح نداد گفت آلمان ها واضح ترین تبانی قرن رو تو 82 انجام دادن و به دور بعد صعود کردن و میگفت که تو بازی آخر آلمان با تمام قوا به مصاف دانمارک نخواهد رفت
تبانی 1982 یکی از سیاه ترین نقاط تاریخ فوتبال هست. مربوط به بازی آلمان و اتریش میشه . اون زمان بازیهای آخر بصورت همزمان برگزار نمیشد. الجزایری ها در بازی اول آلمان رو 2-1 بردند به اتریش 2-0 باختند و شیلی رو 3-2 بردند که این بازی آخرشون یک روز قبل از بازی آلمان - اتریش که آخرین بازی بود برگزار شد. در نتیجه آلمان ها و اتریشی ها میدونسند که نتیجه 1-0 یا 2-0 به نفع آلمان باعث صعود این دو تیم همسایه و هم نژاد میشه و الجزایر بدبخت حذف خواهد شد.اره اره همینو گفت و اشاره ای هم داشت که با مسایلی که بین 2 کشور هست احتمال داره دوباره این کار رو بکنه
اگه میدونید منظورش از تبانی 82 چی بود یکم توضیح بدید