• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هواداران تیم ملی هلند

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

آقای سرمربی،به همراه روبن!همین امروز از تیم برو!همین امشب برو!
برو تا شاید هلند محبوب من دوباره با بازی زیبا شکل بگیره!

انصافا در کویت خیلی موثرتره بازیش ... روبن فقط حرکات فردی داره که آخرش هم هیچ سودی نداره .
بعد هم اینطوری رو زمین ولو میشه ولی چه فایده ...

Arjen-Robben-en-el-terreno-de-_54313874327_54115221152_960_640.jpg

.

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
حق هلند بود که بالا نیاد...تو تیمی که معلوم نیست هونتلار نوک بازی می کنه یا فن پرسی ...تو تیمی که دفاع وسطش 33 سال سن داره و 178 سانت قد... تو تیمی که یه روبن فکر می کنه همه کارست
حذف شدن ساده ترین اتفاق ممکنه
امیدوارم هوادارهای هلند ناراحت نشند

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
شب سختی بود
یادم نمیاد اینقدر بد بازی کرده باشه
انتظار ها از تیمی که تو بازی های مقدماتی بیشترین گل زده رو داشت از این بیشتر بود
انتظار هامون کشید به جام جهانی
خداکنه یه فکر اساسی بکنند
مربی و دفاع واقعا افتضاح بود
بی برنامگی و بی هدف بازی کردنشون عینهو فوتبال خودمون بود

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
ایم مربی به هیچ دردی نمیخوره ! کسی که نتونست با این همه بازیکن یه نتیجه خوب بگیره!!

از نظر دفاع هم که هیچی....

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
خيلي بهتر شد كه حذف شد انصافا پرتغال خيلي بهتر از اين تيم بود حتي معتقدم دانمارك هم از هلند سرتر بود.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
انصافا در کویت خیلی موثرتره بازیش ... روبن فقط حرکات فردی داره که آخرش هم هیچ سودی نداره .
بعد هم اینطوری رو زمین ولو میشه ولی چه فایده ...

.

عکس اینو نزار محسن!
که رسما می خوام بکشمش!!!
یعنی فقط یکبار ،فقط یکبار من از این بشر بازی موثر ندیدم اون وقت همیشه ترکیب اصلیه!!!
ای خدا
:thumbsdow

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

واقعیتش اینه که فوتبال هلند رو دوست دارم. مربی و بازیکن خوب همیشه دارند / زیبا بازی میکنند و دلیل سومم برای خودم هست و اون اینکه جام نمیگیره. این جام نگرفتن نقطه تاریک تیمی به این عظمت هست ولی از طرفی بعد از مدتی که یه تیم بزرگ جام نمیگیره احساس خاصی برای خودش بین هوادارا میخره که به شکلی دیگه محبوب میشه. مثال میزنم بیاد بیارید زمانی رو که اینتر بعد 18 سال قهرمان سری آ نشدن و همیشه مدعی بودن چه وضعی داشت! اون موقع من شخصا برای اینتر جایگاهی رو خاص قائل بودم بخاطر اینکه مثلا سالها میدیدم که این تیم قهرمان نمیشه و ولی هر بازی استادیومش پر میشه و هواداراش انگار خبری از نتایج تیمشون و قهرمان نشدن هاش ندارند. که حالا بماند در ادامه چی ها شد و ..

هلند به این دلایل هلند خاصی هست.

اما در این دوره به نظرم من تیم بودند و نبودند. بودند به جهت سابقه خوب در دو سال قبل و بازیکنان و کادر حفظ شده و ... اما تیم نبودند به نظر من به این دلیل که توی این تیم تفرقه بود.
نگاه کتید به اعتراض هایی که فن در فارت به مربی و فن بومل میکرد که چرا من باید روی نیمکت باشم در حالی که از فن بومل آماده ترم. و بعد مربی این رو بی پاسخ میذاره چون ظاهرا بومل داماش هست. از طرفی اشنایدر تو روی فن در فارت وایمیسه / از اون طرف فن پرسی کاملا تو همچین تیمی بی انگیزه به نظر میاد. نه کاملا بی انگیزه ولی اون میل همیشگی توش دیده نمیشه. از طرفی هونتلار در حالی که امید تیم هست بعد فن کاملا در حاشیه هست و نگاهی که بهش میشه مثل فن نیست. اینها به نظر من خیلی تاثیر داشت. شما به نیمه دوم بازی قبل نگاه کنید وقتی که فن در فارت میاد تو و چهره فن بومل رو دقت کنید جدای از علت تعویض ولی حس میشه چهره یه شکست خورده رو داره. / یا ببینید دیشب تو صحنه ای که یه نیمچه تحرکاتی شد فن در فارت وقتی دید اشنایدر رفته داره دخالت میکنه خیلی راحت مسیرش رو تغییر میده و میره کنار وامیسته نگاه میکنه در حالی که کاپتان تیمه و تو صحنه پیش اومده حضور داشته. اینها تاثیر بدی میذاره تو وحدت یه تیم.
تو بازی بعد مربی هم تسلیم میشه. اینها همه مثل زنجیر هست واگر قبل جام بیشتر بهش دقت شده بود خیلی چیزهای دیگه الان برای علل میشد برشمرد.

جدای از این مسائل حاشیه ای هلند به نظرم در زمین هم علیرغم اینکه دوست داشتم موفق باشه اما شایسته صعود نشون نداد.
دفاع این تیم به شدت ضعف داشت. هر بار از کنار تو هر سه بازی اراده شد دفاع دور خورد / تو عمق که دیگه هیچی / و آفساید گیری هم بخوبی نشون داد با هم هماهنگ نیستند. نیمه دوم هلند خوش شانس بود که یه نتیجه تلختر براش رقم نخورد.

بهر حال فقط یه تیم اول میشه و بقیه ناکام هستند حالا با شکلهای مختلف.
هلند تفکر جدیدی نیاز نداره / فقط باید ضعف های دفاعیش رو پوشش بده و یکدلی به تیمش برگرده. شاید با بازنشسته کردن یکی دو مهره یا خدا حافظی و ..
این بین با اینکه میگم تفکر جدیدی نیاز نیست اما مربی بهتره تغییر کنه چرا که اون دید قبلی و دید فعلی الان تداخل کرده و بهتره یه فرد جدید بیاد که پس زمینه ای براش وجود نداشته باشه . همه میدونیم تو تیمهای بزرگ اروپا و جهان یک تغییر مربی اونقدر در روند یک تیم تغییرات بنیادین ایجاد نمیکنه و سیستم کارش رو انجام میده.

بهرترتیب نشد دیگه. ایشا.. جامهای بعدی.

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
انصافا انتظار نداشتم هلند اینقدر ضعیف ظاهرشه...از ون پرسی اسنایدر فن بومل...انتظار نداشتم اینقدر شیربرنجی بازی کنن..روبن که به کنار اصلا داخل ادم نیس..تک رو....
بهرحال امیدوارم جام جهانی باز بشه همون هلند همیشگی...

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
با تمام وجود غمگینم
تیم عزیزم حذف شد این درد نه به اندازه ی فینال جام جهانی اما به مقدار زیادی تمام زندگیمو تحت تاثیر قرار داده واقعن نمیدونم چطوری بازی های بعد رو نگاه کنم در حالی که تیم محبوبم بعد از این نیست
حالا ازون طرف یه قمری پشت پنجره ام بچه گذاشته بود اون هم از امروز با بچهه غیبش زده عجب وضعی شده بخدا
اما به افتخار تمام بازیکنان دوست داشتنی هلند در سطح اول اروپا ، همه ی ستاره های قدیمی هلند ، لباس زیبای نارنجی و به عشق سرزمین شور و آزادی مطلق به آینده امیدوارم هرچند شاید برای شکلگیری نسل جدید بیش از دو سال صبر لازمه ، ما که چیزی قریب به دو دهه منتظریم این هم روش.​

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
تیم ملی هلند امروز ظهر به آمستردام بازگشت. بازگشتی زودهنگام و پرونده ای که سه باخت در آن ثبت شده است. ده ها هوادار نارنجی پوش از آنها استقبال کردند ولی بیشتر کودکان و نوجوانان بودند که از بازیکنان بخصوص "فان پرسی" و "فان در فارت" امضا می خواستند.

هیچ یک از اعضای تیم ملی تمایل به مصاحبه و صحبت در مورد بازی با پرتغال را نداشت. همه با عجله چند امضا دادند و با جدیت و چهره هایی که نشانی از خوشحالی نداشت به سوی اتوبوس تیم ملی رفتند تا هر چه سریع تر به خانه هایشان بازگردند.

آرین روبن در مورد علت عم موفقیت تیم ملی هلند، اشارۀ کوتاهی کرد به مشکلات داخلی تیم ولی توضیح نداد که دقیقاً منظور از مشکلات داخلی چه مشکلاتی بوده است.

در ادامه صحنه ای از بازی با پرتغال نشان داده شد که برت فان مارویک از بیرون زمین داد می زد و بازیکنان را راهنمایی می کرد. در آن لحظه با زوم کردن دوربین روی "آرین روبن" مشخص شد که خطاب به فان مارویک" گفت: خفه شو دیگه!!!

احتمال می رود میان مربی و بعضی بازیکنان درگیری و اختلاف نظر وجود داشته است.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
به نظرم من مربی مقصر هست

کسی که نتونه تیمش و بازیکناشو مدیریت کنه مسلما نتیجه نمیگیره

تنها بازیکنی که با غیرت برای هلند بازی می کرد وسلی بود

امثال روبن و ... این تیم رو به فنا دادن

روبن(خیلی ازش بدم میاد) اگر یه نیم فصل زیر دست فرگوسن بود ادم میشد و دیگه از این غلطا نمیکرد که به مربی بگه خفه شو! البته بازم میگم تقصیر خود مربی هست

گزارشگر ها گیر داده بودند به خط دفاع تیم! ولی به نظر من خط حمله فوق العاده ضعیف تر از دفاع بود

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
به نظرم من مربی مقصر هست

کسی که نتونه تیمش و بازیکناشو مدیریت کنه مسلما نتیجه نمیگیره

تنها بازیکنی که با غیرت برای هلند بازی می کرد وسلی بود

امثال روبن و ... این تیم رو به فنا دادن

روبن(خیلی ازش بدم میاد) اگر یه نیم فصل زیر دست فرگوسن بود ادم میشد و دیگه از این غلطا نمیکرد که به مربی بگه خفه شو! البته بازم میگم تقصیر خود مربی هست

گزارشگر ها گیر داده بودند به خط دفاع تیم! ولی به نظر من خط حمله فوق العاده ضعیف تر از دفاع بود

آره موافقم ، اگه یه مربی بزرگ بود بازیکنا فکر همچین کارایی رو هم نمیکردن
در کل برای جام جهانی خیلی چیزا باید عوض بشه :hmm:

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
تا جاییکه که حافظه ام یاری می کنه هلندیها در چندین مقطع تیم خوبی داشتند که اسیر حواشی و مشکلات داخلی بخصوص درگیری بازیکنان با مربی بوده . از هلند 2012 بزرگتر ، هلند 1990 بود با اون مثلث طلایی رایکارد و گولیت و باستن . تیمی که دو سال قبل با افتدار قهرمان اروپا شده بود. اون زمان یادمه که بحثی بود در مورد رینوس میشل و اینکه این مرد تنها مربی بوده که بازیکنان هلند مثل یک پذر ازش حرف شنوی داشتند و براش با تمام وجود بازی می کردند مردی که هلند رو در سال 1974 نایب قهرمان جهان و در سال 1988 قهرمان اروپا کرد و قدرت واقعی فوتبال این کشور رو به دنیا نشون داد. کسی که بعنوان مبدع توتال فوتبال شناخته میشه و البته امروز دیگه تنها یاد و خاطره او باقیمانده و فوتبال جهان این مربی بزرگ رو در سال 2005 از دست داد. فیفا رینوس میشل رو در سال 1999 بعنوان مربی قرن انتخاب کرد
بعد از او همین تیم در جام جهانی 1990 با لئو بین هاکر حاضر بود تیمی که روی کاغذ حتی قویتر از ایتالیای میزبان و آلمان مدعی به نظر میرسید و شانس اول قهرمانی محسوب میشد. اما در همان ایام ، مثل امروز خبرها حکایت از درگیری های داخلی و عدم اعتقاد ستارگان تیم به کار سرمربی ، داشتند. معضلی که به جان هر تیمی افتاده عاقبتش ناکامی بوده مثل فرانسه 2010 و مثل هلند 1990 و شاید هلند 2012

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
300.RinusMichels.jpg

spacer.gif1002004000102624.jpg

واقعا لقب ژنرال برازنده اش بود.

"Both as a player and as a trainer there is nobody who taught me as much as him. I will miss Rinus Michels. ... I always greatly admired his leadership." Johan Cruijff

Last edited:

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
مثل اینکه جناب فن مارویک هم موندنی شد :

Bert-van-Marwijk-006.jpg

به نقل از ایسنا :

با وجود نتايج ضعيف در يورو 2012
فان‌مارويك در هلند ابقا شد

رييس فدراسيون فوتبال هلند با وجود نتايج ضعيف فان ماوريك در يورو گفت كه اين مربي تا سال 2016 در تيم ملي هلند به كارش ادامه خواهد داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اگر چه هلند در رقابت‌هاي يورو 2012 نااميد كننده ظاهر شد، اما فدراسيون فوتبال اين كشور اعلام كرد كه فان ماوريك سرمربي تيم تا پايان قراردادش يعني سال 2016 در پست خود باقي خواهد ماند. هلند كه قبل از شروع رقابت‌هاي يورو 2012 از شانس‌هاي اصلي قهرماني به شمار مي‌رفت در هر سه بازي خود متحمل شكست شد تا وداع تلخي با اين رقابت‌ها داشته باشد .

فان اوستين رييس فدراسيون فوتبال هلند، گفت: با فان ماوريك تا سال 2016 قرارداد داريم و مي‌خواهيم با او تا پايان قراردادش همكاري كنيم. حتي ممكن است كه قرارداد او را تمديد كنيم و در جام ملت‌هاي اروپا 2016 هم بر روي نيمكت تيم باشد.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
آخر چی شد؟
تشریف بردن یا هستن؟

بالا