بله فرمايشات شما كاملا درسته !خب من خودم به عنوان یه آلمانی قبول دارم که اسپانیا خیلی بهتر بازی کرد و پیروزی حقش بود ! فقط میگم نباید براش مظلوم نمایی بشه چون کم هم در حقش لطف نشده (حالا چه میلی متری چه ده متری)
دقیقا!!!کدوم 6 تا پنالتی؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا یه چیزم به داوری بدهکارین. گلتون به پرتقال آفساید بود ، گلی که پاراگوئه بتون زد هم سالم بود آفساید اعلام شد. هر 2 بازی هم 1-0 بردید. دیگه چی میخواین؟
توي جام جهانيه 2006 كه كره اصلا از گروهش صعود هم نكرد(بعد از سويس و فرانسه سوم شد)دقیقا!!!
اسپانیا منو یاد کره جنوبی 2006 می ندازه! :دی (اصلا استحقاق فینالو نداشتن!)
البته دیگه بعد از قهرمانی هلند این حرفا رو نمی زنید دیگه! :دی
توي جام جهانيه 2006 كه كره اصلا از گروهش صعود هم نكرد(بعد از سويس و فرانسه سوم شد)
فكر كنم منظورت جام جهانيه 2002 هست،جهت اطلاع ميگم همين كره اي كه ميگي ،با ناداوري سر
اسپانيا رو بريد(همونطور كه كه با ناداوري ايتاليا هم مقابل كره شكست خورد)
پس اونجا هم حقمون فينال بود كه داور نذاشت :دي
در مورد اون جمله ي دومت :
طرفداراي المان هم قبل بازي صحبت از 4 تا و 6 تا ميكردن كه نتيجش رو ديديم
هیچ فرقی نداره! چه 2002 چه 2006
از هر نظر شبیهن
چه 2006 : که حتی اسپانیا نباید از گروه خودش بالا می اومد ( اگه شیلی کم کاری نمی کرد کار به اینجا ها نمی رسید!) و ( البته اگه به تیم های قدر برخورد می کرد! که فقط می شه بگی با آلمان به عنوان تیم درست و حسابی بازی کرده )
و چه مثل 2002 کره : که فقط با ناداوری بالا اومد !
در مورد جمله دومت هم:
زیاد دور نیست . ایشالله خودتون شاهدش هستید :happy:
لينك از ويديوش ميذاري لطفا؟وای چه جالب بود اون ویدیوی ملکه پویول اب شد بیچاره از خجالت
دقت کردین ملکه چند بار نزدیک بود بخوره زمین بعد اومدن وسایل رو جمع کردن
ممنون
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2899150&postcount=275لينك از ويديوش ميذاري لطفا؟