• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
خب من خودم به عنوان یه آلمانی قبول دارم که اسپانیا خیلی بهتر بازی کرد و پیروزی حقش بود ! فقط میگم نباید براش مظلوم نمایی بشه چون کم هم در حقش لطف نشده (حالا چه میلی متری چه ده متری)

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خب من خودم به عنوان یه آلمانی قبول دارم که اسپانیا خیلی بهتر بازی کرد و پیروزی حقش بود ! فقط میگم نباید براش مظلوم نمایی بشه چون کم هم در حقش لطف نشده (حالا چه میلی متری چه ده متری)
بله فرمايشات شما كاملا درسته !
اشتباهات داوري (هر چند كه به نظر من عمدي نيست) توي نتيجه خيلي تاثير داره
مثلا توي بازي المان-انگليس اگه اون گل سالم انگليسو داور اعلام ميكرد ، شايد اصلا انگليس تيمش از هم نمي پاشيد و بازي رو ميبرد
ولي اين اين اشتباه داوري ايا چيزي از ارزش هاي المان كم ميكنه؟ من كه ميگم نميكنه چون المان حقش بود كه حداقل جز 4 تيم باشه !
و خيلي بهتر از تيم هاي بزرگي مثل ايتاليا،انگليس،فرانسه و ... بازي كرد

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
کدوم 6 تا پنالتی؟؟؟؟؟؟؟:eek:
اتفاقا یه چیزم به داوری بدهکارین. گلتون به پرتقال آفساید بود ، گلی که پاراگوئه بتون زد هم سالم بود آفساید اعلام شد. هر 2 بازی هم 1-0 بردید. دیگه چی میخواین؟
دقیقا!!!
اسپانیا منو یاد کره جنوبی 2006 می ندازه! :دی (اصلا استحقاق فینالو نداشتن!)
البته دیگه بعد از قهرمانی هلند این حرفا رو نمی زنید دیگه! :دی

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
دقیقا!!!
اسپانیا منو یاد کره جنوبی 2006 می ندازه! :دی (اصلا استحقاق فینالو نداشتن!)

البته دیگه بعد از قهرمانی هلند این حرفا رو نمی زنید دیگه! :دی
توي جام جهانيه 2006 كه كره اصلا از گروهش صعود هم نكرد(بعد از سويس و فرانسه سوم شد)
فكر كنم منظورت جام جهانيه 2002 هست،جهت اطلاع ميگم همين كره اي كه ميگي ،با ناداوري سر
اسپانيا رو بريد(همونطور كه كه با ناداوري ايتاليا هم مقابل كره شكست خورد)
پس اونجا هم حقمون فينال بود كه داور نذاشت :دي

در مورد اون جمله ي دومت :
طرفداراي المان هم قبل بازي صحبت از 4 تا و 6 تا ميكردن كه نتيجش رو ديديم ;)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
له کردن آلمان پر ادعا با اون تیم فکثنیش ، عجیب حال داد . بخصوص که نامردا اشک مارادونا رو هم در آورده بودن :(
جالبه این آلمانی که خیلی ها جو گیر شدن و روش شرط بندی کرده بودن جلوی اسپانیا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و کل بازی رو 11 نفری دفاع میکرد غیر از چند تا ضد حمله .
کاش برزیل هم به تور اسپانیا میخورد تا به اون هم یه حال اساسی میدادیم .
من نمیدونم با این شیوه ی بازی و تسلط کامل به حریف ( حتی تو تک بازی که اسپانیا باخت) و آمار وحشتناک پاسهای صحیح و در اختیار داشتن توپ و ...... دیگه شکی در استحقاق اسپانیا برای رسیدن به فینال وجود داره ؟؟؟

به نظرم هلند امسال واقعا هلندی بازی نکرد ....

نمیدونید دیدن بازی اسپانیا تو آسایشگاه سربازخونه یواشکی دور از چشم افسر نگهبان چه حالی میده :lol::lol:

.

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
وای چه جالب بود اون ویدیوی ملکه پویول اب شد بیچاره از خجالت
دقت کردین ملکه چند بار نزدیک بود بخوره زمین بعد اومدن وسایل رو جمع کردن

ممنون

havij007

Registered User
لایک‌ها
0
eeeeeee.jpg

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
توي جام جهانيه 2006 كه كره اصلا از گروهش صعود هم نكرد(بعد از سويس و فرانسه سوم شد)
فكر كنم منظورت جام جهانيه 2002 هست،جهت اطلاع ميگم همين كره اي كه ميگي ،با ناداوري سر
اسپانيا رو بريد(همونطور كه كه با ناداوري ايتاليا هم مقابل كره شكست خورد)
پس اونجا هم حقمون فينال بود كه داور نذاشت :دي

در مورد اون جمله ي دومت :
طرفداراي المان هم قبل بازي صحبت از 4 تا و 6 تا ميكردن كه نتيجش رو ديديم ;)

هیچ فرقی نداره! چه 2002 چه 2006
از هر نظر شبیهن
چه 2006 : که حتی اسپانیا نباید از گروه خودش بالا می اومد ( اگه شیلی کم کاری نمی کرد کار به اینجا ها نمی رسید!) و ( البته اگه به تیم های قدر برخورد می کرد! که فقط می شه بگی با آلمان به عنوان تیم درست و حسابی بازی کرده ;) )
و چه مثل 2002 کره : که فقط با ناداوری بالا اومد !
در مورد جمله دومت هم:
زیاد دور نیست . ایشالله خودتون شاهدش هستید :happy:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
دفتر مطبوعاتی رافا نادال که حضورش در جایگاه ویژه ورزشگاه ساکر سیتی برای دیدار فینال جام جهانی قطعی شده است:«پس از سوت پایانی بازی نادال ممکن است به خیابان رفته تا این موفقیت را در جمع هواداران تیمش جشن بگیرد.»

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
ساندرو راسل: اسپانیا قهرمان جهان خواهد شد
سایت گل- ساندرو راسل، رئیس جدید باشگاه بارسلونا، معتقد است که تیم ملی اسپانیا با شکست دادن هلند در دیدار فینال ، فاتح جام جهانی 2010 خواهد شد.

او در مصاحبه با نشریه مارکا گفت:" من معتقدم که اسپانیا می تواند قهرمان جهان شود. تیم ملی، بارسلونا نیست اما پایه تیم را بارسایی ها تشکیل می دهند. بازیکنان دیگری نیز هستند که تیم را کامل می کنند و حضور آنها نیز تاثیر زیادی در موفقیت تیم دارد.

من به همین بازیکنان تیم به خاطر دستاوردهایشان در این تورنمنت تبریک می گویم. من با آنها در ارتباطم و آخرین بازیکنی که با او صحبت کردم، کارلس پویول بود. ما در مورد گلی که او مقابل آلمان به ثمر رساند؛ صحبت کردیم."

راسل که به آفریقای جنوبی سفر کرده، امشب در میهمانی شام فیفا شرکت خواهد کرد. او به آفریقای جنوبی رفته تا با آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، در مورد انتقال سسک فابرگاس به نوکمپ مذاکره کند.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
ولیعهد و ملکه اسپانیا در ساکر سیتی
سایت گل- ولیعهد اسپانیا و همسرش برای حضور در ورزشگاه ساکرسیتی و تماشای بازی تیم ملی اسپانیا مقابل هلند در دیدار فینال رقابتهای جام جهانی به ژوهانسبورگ سفر کرده اند.بدین ترتیب آنها در کنار ملکه اسپانیا در ورزشگاه سامر سیتی حاضر خواهند بود.

پادشاه اسپانیا که روز هشتم ماه می به دلیل مشخص ریوی مورد عمل جراحی قرار گرفته بود، هنوز اجازه سفر به خارج از کشور را نگرفته و از همین رو در مادرید مانده و بازی را از طریق تلویزیون تماشا خواهد کرد.

دن فلیپه و دنیا لتیسیا، ولیعهد اسپانیا و همسرش در اولین دیدار تیم ملی این کشور در رقابتهای جام جهانی که در آن اسپانیا با نتیجه 0-1 مغلوب سوئیس شده بود، در ورزشگاه حاضر بودند.آنها دیدار فینال رقابتهای یورو2008 را نیز از نزدیک تماشا کرده بودند.

در جریان برگزاری رقابتهای جام جهانی و پس از اولین دیدار اسپانیا مقابل سوئیس، دیگر خبری از مقامات سیاسی اسپانیا در ورزشگاه نبود، تااینکه در جریان دیدار مقابل آلمان،ملکه این کشور به ورزشگاه آمد.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
خوب دیگه رسیدیم به بازی،
میریم که با اقتدار جام رو فتح کنیم.
spain.gif

این دوست داشتنی ترین جام جهانی بوده برای من (البته بین جام های جهانی که شاهدشون بودم)

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
هیچ فرقی نداره! چه 2002 چه 2006
از هر نظر شبیهن
چه 2006 : که حتی اسپانیا نباید از گروه خودش بالا می اومد ( اگه شیلی کم کاری نمی کرد کار به اینجا ها نمی رسید!) و ( البته اگه به تیم های قدر برخورد می کرد! که فقط می شه بگی با آلمان به عنوان تیم درست و حسابی بازی کرده ;) )
و چه مثل 2002 کره : که فقط با ناداوری بالا اومد !
در مورد جمله دومت هم:
زیاد دور نیست . ایشالله خودتون شاهدش هستید :happy:

منو ياد قضيه 90 درجه مي اندازي كه مربوط ميشه به زاويه قائمه نه نقطه جوش آب.

فقط مي خواي يه چيزي بگي كه يه چيزي گفته باشي!:lol:

بدون شك زيباترين بازيهاي جام رو اسپانيا كرده و تنها تيميه كه شايستگي قهرماني رو داره.

Last edited:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
وای چه جالب بود اون ویدیوی ملکه پویول اب شد بیچاره از خجالت
دقت کردین ملکه چند بار نزدیک بود بخوره زمین بعد اومدن وسایل رو جمع کردن

ممنون
لينك از ويديوش ميذاري لطفا؟

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
کاناوارو جام را می آوردو ماندلا اهدا می کند
سایت گل- فابیو کاناوارو ، کاپیتان تیم ملی ایتالیا در رقابتهای جام جهانی 2006 آلمان فردی است که حمل جام در مراسم اهدای جوایز جام جهانی 2010 را عهده دار خواهد بود. کاناوارو پیش از آغاز دیدار فینال با جام قهرمانی وارد زمین مسابقه خواهد شد.

این بازیکن ایتالیایی که در حال حاضر بازیکن الاهلی امارات محسوب می شود، به عنوان کاپیتان ایتالیا،تیم قهرمان دنیا در سال 2006 مسئولیت معرفی جام را برعهده دارد و پیش از آغاز دیدار آن را به زمین مسابقه می آورد تا هواداران بتوانند پیش از ورود بازیکنان دو تیم به زمین مسابقه جام را ببینند.

کمیته برگزاری این رقابتها اعلام کرد که هنوز مشخص نیست که این جام را چه کسی به کاپیتان تیم قهرمان خواهد داد، هرچند که بلاتر رئیس فیفا در صحبتهایی اعلام کرده که علاقه زیادی دارد تا نلسون ماندلا، رئیس جمهور سابق آفریقای جنوبی که هنوز حتی حضورش در جایگاه ویژه نیز قطعی نشده است، این کار را انجام دهد.

بالا