• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوداران تيم ملي اسپانيا

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ایتالیا از اون دسته تیم هاست که معمولا جام رو بد شروع میکنه و هی با گذر جام اوج میگیره و خودش رو پیدا میکنه. بحث مسائل روحی و همبستگی هست. برعکسش اسپانیا.

دلیل اینکه یکی 4 بار قهرمان شده و یکی هنوز قهرمان نشده همینه.

ولی با این وجود، من هم فکر میکنم ایتالیا این دوره حرفی برای گفتن نداره و شانس اول رو هم اسپانیا میدونم.
اگه اسپانیا با این تیم قهرمان نشه، من نمیدونم میخواد با چه تیمی دیگه قهرمان بشه. به قول معروف it's now or never ئه!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ایتالیا از اون دسته تیم هاست که معمولا جام رو بد شروع میکنه و هی با گذر جام اوج میگیره و خودش رو پیدا میکنه. بحث مسائل روحی و همبستگی هست. برعکسش اسپانیا.

دلیل اینکه یکی 4 بار قهرمان شده و یکی هنوز قهرمان نشده همینه.

ولی با این وجود، من هم فکر میکنم ایتالیا این دوره حرفی برای گفتن نداره و شانس اول رو هم اسپانیا میدونم.
اگه اسپانیا با این تیم قهرمان نشه، من نمیدونم میخواد با چه تیمی دیگه قهرمان بشه. به قول معروف it's now or never ئه!

واقعا من هم به همین نکته توجه میکنم ... که اگه با این تیم اسپانیا قهرمان نشه دیگه کی میخواد قهرمان بشه . تکنیک ، تاکتیک ، تجربه ، جوانی ، مربی بزرگ ، بازیکنان تاپ .... همه چیز تو این تیم هست . در صورت عدم موفقیت فقط مربی رو باید تقصیر کار دونست چون خودش قبل چند ماه پیش گفته بود کارشناسایی که میخوان تیم منتخب جام رو انتخاب کنن زحمت نکشن ، تیم اسپانیا رو انتخاب کنن !!

.

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
VIVA SPAIN :thumbsup:

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
این تیم اسپانیا به قول دوستمون محسن همه چیز داره .
فقط باید بتونن هماهنگی و هارمونی یورو را بدست بیارند اونوقت مطمئنا هیچ تیمی نمیتونه جلوش ایستادگی کنه :دی
چه تیمیه که بازیکن نیمکت نشینش فابرگاس، ناواس باشه :دی
فقط امیدوارم تورس برسه که زیاد به لورینته نمیشه اعتماد کرد .
نگرانی بعدیم بابت دلبوسکه هستش به نظرم زمان اراگونس همبستگی تیم بیشتر بودش

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازی زیادی من از دلبوسکه ندیدم و این بازی کره رو هم ندیدم ولی ترکیب رو که دیدم خندم گرفت .... تقریبا تیم سوم اسپانیا بوده که کره رو برده (البته از دقیقه 58 چند تا تعویض بوده )

اما من هم یه مقدار نگرانم که از لحاظ تیمی اون هماهنگیه آراگونس و یورو 2008 توی تیم نباشه وگرنه اگر از لحاظ فردی باشه چند تا تیم دیگه هم هستن که اونها هم نفرات تاپی دارن ولی بارها دیدیم تیمهای گمنام میان و این تیمهای پر ستاره رو میبرن .
ظاهرا قراره 4-3-3- بازی کنن ولی دلبوسکه ویا و تورث رو با هم نمیگذاشت تو زمین . مثل اینکه قراره نفرات کناری هافبک-مهاجم باشن . اما حیفه چون ویا و تورث مکمل یکدیگه هستند ویا با فعالیت بیشتر و پرس روی مدافعین و تورث تحرک کمتر و شم گلزنی و تمام کنندگی .

بهر حال بازی اول جلوی سوییس (چهارشنبه 26 خرداد ساعت 18:30 ) همه ی این ابهامات رو از بین میبره .
گروه اسپانیا هم که انصافا از آسونترین گروههاست ولی دور بعد با برزیل یا پرتغال یا ساحل عاج باید بازی کنه که هر کدومشون باشن واقعا سخته .

2717373227-26052010112216.jpg

تو نظر سنجی های بین المملی(؟!!) هم اسپانیا و انگلیس امیدهای قهرمانی هستن .

.

Last edited:

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
تيم ريشه دار، محكم و پرمهره اي مثل اسپانيا اگر اسير نام برزيل نشه حتماً قهرمانه.

تو يورو 2008 خدا عمرش بده من از يكي از فاميلهاي فوتباليستمون كه كلي هم ادعاش ميشد سر قهرمانيش يه شام براي 12 نفر بردم.:happy: حدود 100 تومن شد.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
لهستان رو شل و پل كرديم ،6 تايي (واي كه چقدر من از اين كلمه خوشم مياد) شدن
ظاهرا اينيستا تو اين بازي تركونده
ماكه بازي رو نديديم تو كفيم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
لهستان رو شل و پل كرديم ،6 تايي (واي كه چقدر من از اين كلمه خوشم مياد) شدن
ظاهرا اينيستا تو اين بازي تركونده
ماكه بازي رو نديديم تو كفيم

اینیستا همیشه میترکونه ...کلا بارسایی جماعت اهل ترکوندن و 6 تایی کردنه !

الان داشتم فکر میکردم ....:eek:
بخوریم به برزیل و برزیل و دونگا !! رو حذف کنیم :D وای که چه حالی میده :rolleyes:

.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
6ed6ac53378b42a3bfca.jpg

Cesc Fabregas
سس فابرگاس در 4 مِی سال 1987 میلادی در آرنا دِمار ایالت کاتالونیای اسپانیا متولد شد.فوتبال حرفه ایش را از تیم ب بارسلونا شروع کرد.وی با تیم زیر 17 سال اسپانیا قهرمان جام جهانی زیر 17 ساله های جهان شده است.او در این جام به عنوان بهترین بازیکن و بهترین گلزن انتخاب شد.هنگامیکه او تنها 16 سال بیشتر نداشت با مبلغ قرارداد 2.25 میلیون یورو به انگلیس رفت تا فوتبال حرفه ایش را در آرسنال دنبال کند.او در حالیکه 16 سال و 177 روز داشت به عنوان جوانترین هافبک تاریخ باشگاه آرسنال به میدان رفت.او در اولین بازی اش که در تاریخ 23 اکتبر سال 2003 بود برای آرسنال خوش یمن بود و آرسنال در آن روز بعد از تساوی 1-1 موفق شد در ضربات پنالتی در جام حذفی انگلیس به پیروزی برسد.نبوغ بعدی وی هنگامیکه بود که پای وی در برد 5-1 آرسنال مقابل ولورهمپتون به گل باز شد.وی نگاه ها را هنگامیکه که در جام خیریه انگلیس در برابر منچستر یونایتد به میدان رفت به خود اختصاص داد.آرسنال در آن بازی 3 بر 1 پیروز شد.هنگامی او در لیگ برتر به میدان رفت تا جای خالی پاتریک ویرا را پر کند.در آن بازی آرسنال در خارج از خانه اورتون را 4 بر 1 در هم کوبید.سس به عنوان بازیکن فیکس در بازی بعد و بعد تر به میدان رفت.اولین گل لیگ برتری وی در مقابل بلک برن بود که آرسنال با نتیجه 3 بر صفر بازی را به سود خود به پایان رساند.متاسفانه پاتریک ویرا از بند مصدومیت رها شده به ترکیب اصلی بازگشت و جای سس جوان را گرفت و وی به نیمکت ذخیره ها روانه شد.اما چند بازی بعد وی در کنار پاتریک ویرا به میدان رفت.چند بازی بعد در حالیکه پاتریک ویرا غایب بود وی در جام باشگاه های اروپا در مقابل پاناتینایکوس به میدان رفت و آن باری با حساب 2-2 به پایان رسید و اولین بازی وی در جام باشگاه های اروپا انجام شد.وی در آن سال اولین جام قهرمانی خود به همراه آرسنال را در جام حذفی انگلیس کسب کرد.تابستان سال بعد پاتریک ویرا به یوونتوس پیوست و راه را برای این جوان اسپانیایی کاملاً باز گذاشت.وی با درخشش در بازی مقابل یوونتوس در جام باشگاه های اروپا که با گلزنی و گل سازی او برای آنری همراه بود، آرسنال را با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رساند و نگاه مردم و رسانه های جهان رو به خود جلب کرد.آرسنال در آن سال با بازی های او نائب قهرمان جام باشگاه های اروپا شد.وی به تیم ملی اسپانیا دعوت شد و اولین بازی اش را مقابل لیختنشتاین که با حساب 4 بر صفر به نفع اسپانیا به پایان رسید را انجام داد.سِس هم اکنون علی رقم سن کم ، از رکن های اصلی آرسنال به حساب می آید و همگان بر این باورند که آینده ای درخشان تر در انتظار اوست.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
49cbe4c620d445b08ab6.JPG

اصن ادم به این عکس نگاه میکنه با اسپانیا ایمان میاره! :دی
خداوکیلی تو هیچ پستی نیست که بازیکن کم داشته باشه یا بازیکن خوب نداشته باشه.
سعی میکنم در پست های بعدی بازیکن های عالی رو معرفی کنم(البته همه خوب هستن)
تو پست بالا هم در باره ی سسک فابرگاس توضیح دادم.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
اینیستا همیشه میترکونه ...کلا بارسایی جماعت اهل ترکوندن و 6 تایی کردنه !

الان داشتم فکر میکردم ....:eek:
بخوریم به برزیل و برزیل و دونگا !! رو حذف کنیم :D وای که چه حالی میده :rolleyes:

.

اسپانيا تيم اول گروه ميشه و به پرتقال مي خوره. البته اگر برزيل اول گروه بشه كه حتماً هم ميشه.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
شك نكنيد كه اسپانيا تو مرحله اول با 9 امتياز تيم اول صعود مي كنه.

بعد با پرتقال

در مرحله بعدي با ايتالياست

بعد هم آرژانتين (سخت ترين حريف اسپانياست)

و در فينال با هلند بازي خواهد كرد.

شك ندارم كه قهرمان ميشه.:hmm:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اسپانيا تيم اول گروه ميشه و به پرتقال مي خوره. البته اگر برزيل اول گروه بشه كه حتماً هم ميشه.

اسپانیا که اول میشه تو گروهش ... بحثی نیست .
ولی در اول شدن برزیل یه سری شک و شبهه وجود داره :upsided: :happy:

.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
يكر كاسياس هافبك شد

00008999.jpg

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال اسپانيا در تمرين ديروز اين تيم هافبک شد.

تمرين روز گذشته تيم ملي اسپانيا براي خبرنگاران آزاد بود. با توجه به اين مسئله نزديک به 2 هزار نفر خبرنگار و گزارشگر و عکاس از جلسه تمريني اسپانيا گزارش تهيه کردند.
اين مسئله باعث شد دل بوسکه سرمربي اسپانيا برنامه هميشگي تمريني خود را برگزار نکند تا برنامه هايش بر ملا نشود.
انجام نرمش و تمرين بازي مفرح در دستور کار بود که در اين نوع تمرين کاسياس هافبک شد و 3 گل هم به ثمر رساند.

نکته ی 1: خوشم میاد بازیکن های تیم اسپانیا تو هر پستی که برن ستاره هست!!
کاسیاس تو هافبکی هتریک کرده!!
نکته ی 2:دو هزار نفر خبر نگار برای تماشا ی تمرین تیم اومدن!!
فک کنم از تماشاگر های بازی های اصلی تیم های دیگه بیشتر باشه این تعداد :دی

خیلی خبر با حالی بود!

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
يكر كاسياس هافبك شد

00008999.jpg

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال اسپانيا در تمرين ديروز اين تيم هافبک شد.

تمرين روز گذشته تيم ملي اسپانيا براي خبرنگاران آزاد بود. با توجه به اين مسئله نزديک به 2 هزار نفر خبرنگار و گزارشگر و عکاس از جلسه تمريني اسپانيا گزارش تهيه کردند.
اين مسئله باعث شد دل بوسکه سرمربي اسپانيا برنامه هميشگي تمريني خود را برگزار نکند تا برنامه هايش بر ملا نشود.
انجام نرمش و تمرين بازي مفرح در دستور کار بود که در اين نوع تمرين کاسياس هافبک شد و 3 گل هم به ثمر رساند.

نکته ی 1: خوشم میاد بازیکن های تیم اسپانیا تو هر پستی که برن ستاره هست!!
کاسیاس تو هافبکی هتریک کرده!!
نکته ی 2:دو هزار نفر خبر نگار برای تماشا ی تمرین تیم اومدن!!
فک کنم از تماشاگر های بازی های اصلی تیم های دیگه بیشتر باشه این تعداد :دی

خیلی خبر با حالی بود!

بابا اين اسپانيا عجب تيمي شده. هيچ چيزي براي قهرماني كم نداره. بيصبرانه منتظر بازي اولش هستم و ببينم كه چه كولاكي مي كنه. هرجور حساب مي كنم هيچ تيمي در حد و اندازه اسپانيا نيست.:happy:

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
بابا اين اسپانيا عجب تيمي شده. هيچ چيزي براي قهرماني كم نداره. بيصبرانه منتظر بازي اولش هستم و ببينم كه چه كولاكي مي كنه. هرجور حساب مي كنم هيچ تيمي در حد و اندازه اسپانيا نيست.:happy:

آخرين خبرها و عكسهاي تيم ملي اسپانيا در آفريقاي جنوبي و مقايسه وضعيت در مقابل ساير تيمها و...

http://www.fifa.com/worldcup/teams/team=43969/index.html

اره تیم خدایی شده!
البته سخت ترین رقیبمون آرژانتین هست!بقیه ی تیم ها ماسن :دی
**

یه خبر از یک آرژانتینی:

ايگواين: اسپانيا بهترين تيم دنياست
00010377.jpg

مهاجم آرژانتين گفته اسپانياي بيسنته دل‌بوسکه بهترين تيم جام جهاني است و مدعي جدي قهرماني به شمار مي‌رود.

گونسالو ایگواین می‌گوید: «اسپانیا در حال حاضر بهترین فوتبال دنیا را بازی می‌کند. اما در هر حال جام جهانی چیز متفاوتی است. در هر حال اسپانیا را بخت کسب عنوان قهرمانی می‌دانم.»
ایگواین و آرژانتین امروز اولین دیدار خود در جام جهانی را مقابل نیجریه انجام خواهند داد. او می‌گوید: «امیدوارم پیروز شویم و جام را به آرژانتین ببریم. می‌دانم که کار سختی پیش روی ماست، چون بهترین تیم‌های دنیا در جام حضور دارند. هر کاری که انجام می‌دهیم باید بی‌نقص باشد تا بتوانیم به جام برسیم.»

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
اره تیم خدایی شده!
البته سخت ترین رقیبمون آرژانتین هست!بقیه ی تیم ها ماسن :دی
**

یه خبر از یک آرژانتینی:

ايگواين: اسپانيا بهترين تيم دنياست
00010377.jpg

مهاجم آرژانتين گفته اسپانياي بيسنته دل‌بوسکه بهترين تيم جام جهاني است و مدعي جدي قهرماني به شمار مي‌رود.

گونسالو ایگواین می‌گوید: «اسپانیا در حال حاضر بهترین فوتبال دنیا را بازی می‌کند. اما در هر حال جام جهانی چیز متفاوتی است. در هر حال اسپانیا را بخت کسب عنوان قهرمانی می‌دانم.»
ایگواین و آرژانتین امروز اولین دیدار خود در جام جهانی را مقابل نیجریه انجام خواهند داد. او می‌گوید: «امیدوارم پیروز شویم و جام را به آرژانتین ببریم. می‌دانم که کار سختی پیش روی ماست، چون بهترین تیم‌های دنیا در جام حضور دارند. هر کاری که انجام می‌دهیم باید بی‌نقص باشد تا بتوانیم به جام برسیم.»

اگر آرژانتين يا اسپانيا تيم دوم گروه خود صعود كنند، هر دو بجاي نيمه نهائي در فينال بازي خواهند كرد. حتي آرژانتيني ها هم معترفند كه اسپانيا شماره يك هست.

بالا