نه شما متوجه منظورم نشدیاون رو که گفتن هنوز کامل نیست و اطلاعاتش همین دانسته های بشری هست تا سال 2021، بر اساس اونا جواب میده. مثلا اگه درباره گوشی اس 23 بپرسی، نمیتونه جوابی بده.
فکر کنم منبع اطلاعات این ChatGPT کل اینترنت باشه... (یا حداقل قسمت Light WEB که توسط موتور جستجو ایندکس میشه)نه شما متوجه منظورم نشدی
هوش مصنوعی با اطلاعاتی که در اختیارش میدن میتونه جواب بده
اکثر هوش مصنوعی ها هم دانشنامه هارو توشون آپلود میکنن یعنی صرفا اطلاعات تخصصی ندارن بصورت مثال شما اگر ازش بپرسی چجوری یک باتری لیتیوم یونی درست کنم نمیتونه بهت جواب کامل بده یا کمکت کنه
نه کل وب رو بخونه که دری وری هم قاطی حرفاش میاد چون وب رو هرکسی میتونه توش بنویسه مثلا یه بنده خدایی قدیم توی پیتی اومده بود گفته بود نور uv بگیرید برای رشد گیاه!!! حالا کسی حرف اینو گوش کنه اولا لامپ یو وی گیاهو نابود میکنه دوما اصلا لامپ رشد نیست....دانشنامه هارو میخوانن من چند تاشو تا الان دیدم با حرف های ویکی پدیا شباهت داشتفکر کنم منبع اطلاعات این ChatGPT کل اینترنت باشه... (یا حداقل قسمت Light WEB که توسط موتور جستجو ایندکس میشه)
یعنی خودش میره اینترنت رو میخونه یاد میگیره.
به نظرم محتوی رو تولید میکنه صرفا موتور جستجو نیست. عکس غورباقه روی گیتار رو توی صفحه قبل ببین.نه کل وب رو بخونه که دری وری هم قاطی حرفاش میاد چون وب رو هرکسی میتونه توش بنویسه مثلا یه بنده خدایی قدیم توی پیتی اومده بود گفته بود نور uv بگیرید برای رشد گیاه!!! حالا کسی حرف اینو گوش کنه اولا لامپ یو وی گیاهو نابود میکنه دوما اصلا لامپ رشد نیست....دانشنامه هارو میخوانن من چند تاشو تا الان دیدم با حرف های ویکی پدیا شباهت داشت
چند سال پیش گوگل یه پروژه هوش مصنوعی تشخیص گربه زد چند هزار تا عکس گربه رو بهش دادن برای یادگیری دقتش ۷۵ درصد بود با اینکه یک بچه چهارساله براحتی میتونه گربه رو تشخیص بده
البته هوش مصنوعی در واقعیت دسترسی به اطلاعات بصورت اتوماتیک هست هوش نمیشه اسمشو گذاشت نوعی پایگاه داده به حساب میاد
ولی اگر حجم اطلاعات بالایی در اختیارش قرار بگیره و پایه و فرمول قوی داشته باشه (خوب برنامه نویسی شده باشه)میتونه بشدت قدرتمند باشه به خصوص اگر داخل یک روبات قرار بگیره که توانایی ساخت و ساز داشته باشه...
چند وقت پیش موتور هوش مصنوعی گوگل یک سوتی داد (یک جواب اشتباه داد به سوال) باعث شد سهام گوگل ۱۰۰میلیارد دلار ضرر کنه. حداقل توی اخبار اینطوری گفتن...چند سال پیش گوگل یه پروژه هوش مصنوعی تشخیص گربه زد چند هزار تا عکس گربه رو بهش دادن برای یادگیری دقتش ۷۵ درصد بود با اینکه یک بچه چهارساله براحتی میتونه گربه رو تشخیص بده
من چی گفتم؟نه شما متوجه منظورم نشدی
هوش مصنوعی با اطلاعاتی که در اختیارش میدن میتونه جواب بده
اکثر هوش مصنوعی ها هم دانشنامه هارو توشون آپلود میکنن یعنی صرفا اطلاعات تخصصی ندارن بصورت مثال شما اگر ازش بپرسی چجوری یک باتری لیتیوم یونی درست کنم نمیتونه بهت جواب کامل بده یا کمکت کنه
جالبه این سرویسی که شما ازش استفاده میکنین سایت هست یا یه نرم افزار؟هوش مصنوعی قرار نیست چیزهایی رو به ما بگه که انسان تا حالا کشف نکرده...کلا مطالب سطح اینترنت رو تحلیل میکنه و در اخر جواب مارو میده...واقعا درک خوبی داره...من خیلی سوالات رو امتحان کردم و خیلی خیلی کاربردیه...مثلا یه سوالی بود درباره یک تلویزیون داشتم که کل اینترنت رو زیرو رو کردم نتونستم به جوابم برسم اما این به راحتی جواب من رو داد.
اول باید درک کنیم قرار نیست هوش مصنوعی اطلاعات فرازیمنی بهمون بده و یا چیزهایی که انسان تا حالا کشف نکردرو در اختیارمون بزاره چون اگر اینچنین بود که دیگه علم به اخرش رسیده بود.
واقعا درک خوبی داره و شاید در اینده که اخبارش بیشتر پیچید و همگان استفاده کردن ، بهتر باهاش اشنا بشید...مطمئنا نسل بعدی ، نسل هوش مصنوعی خواهد بود.
جالبه این سرویسی که شما ازش استفاده میکنین سایت هست یا یه نرم افزار؟
بالا گفتم دیگه..سایته 2 تاش...میدجرنی تو دیسکورد و chatgptجالبه این سرویسی که شما ازش استفاده میکنین سایت هست یا یه نرم افزار؟
واقعاً تا این حد میفهمه !!!
کیه که خدمات پایدار میده چرا به ما نمیده
حالا اگر برعکسش رو ازش بپرسی میبینی بازم همینطوری جواب میده. ازش بپرس چرا کاربران پاتوق پرشین تولز اینقدر عقب افتاده و بی سواد هستند. ببین چی میگه...