• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوش مصنوعی !!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
برای ورفای، شماره از کجا آوردی؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سایت پرسیدن سوال که chatgpt هست.سایت ایجاد تصاویر هم میدجرنی تو دیسکورد...البته سایتهای زیاد دیگه ای هم هستن تصاویر میدن ..من با همشون کار کردم تقریبا..هوش و تصاویری که میدجرنی خلق میکنه خارق العادست...یکی دیگه از کارهاش که متن دادم بهش این تصویر رو تحویلم داد..متن من..یک پسر بچه گل به دست در صحرای بسیار خشک.

rasoolggh2154_A_small_boy_in_the_desert_desert_a_small_flower_i_7c1caa57-b874-4570-af02-b38d1e...png

شماره مجازی دارم من..قبلا یکی از بچها برام پی پال ساخت تو همین فروم..گوگول ویس...یا میتونی از شماره مجازی یکبار مصرف استفاده کنی.

Last edited:

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
قدیما به نظرمون خنده دار میومد ولی رفته رفته داره ترسناک میشه.
attachment-t2-rodney-king.jpg

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
اون رو که گفتن هنوز کامل نیست و اطلاعاتش همین دانسته های بشری هست تا سال 2021، بر اساس اونا جواب میده. مثلا اگه درباره گوشی اس 23 بپرسی، نمیتونه جوابی بده.
نه شما متوجه منظورم نشدی
هوش مصنوعی با اطلاعاتی که در اختیارش میدن می‌تونه جواب بده
اکثر هوش مصنوعی ها هم دانشنامه‌ هارو توشون آپلود میکنن یعنی صرفا اطلاعات تخصصی ندارن بصورت مثال شما اگر ازش بپرسی چجوری یک باتری لیتیوم یونی درست کنم نمی‌تونه بهت جواب کامل بده یا کمکت کنه

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
نه شما متوجه منظورم نشدی
اکثر هوش مصنوعی ها هم دانشنامه‌ هارو توشون آپلود میکنن یعنی صرفا اطلاعات تخصصی ندارن بصورت مثال شما اگر ازش بپرسی چجوری یک باتری لیتیوم یونی درست کنم نمی‌تونه بهت جواب کامل بده یا کمکت کنه
فکر کنم منبع اطلاعات این ChatGPT کل اینترنت باشه... (یا حداقل قسمت Light WEB که توسط موتور جستجو ایندکس میشه)
یعنی خودش میره اینترنت رو میخونه یاد میگیره.

ادیت: به یک چیز هم دقت داشته باشین. یک جایی خوندم نوشته بود این ChatGPT طوری طراحی شده که لحن جوابهاش بصورت قانع کننده باشه. یعنی ممکنه یک جواب اشتباه بده ولی طوری بگه که شما قانع بشید!!! الان که مشکلی نیست ولی چند سال آینده احتمالا باید به این دقت داشته باشیم

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
فکر کنم منبع اطلاعات این ChatGPT کل اینترنت باشه... (یا حداقل قسمت Light WEB که توسط موتور جستجو ایندکس میشه)
یعنی خودش میره اینترنت رو میخونه یاد میگیره.
نه کل وب رو بخونه که دری وری هم قاطی حرفاش میاد چون وب رو هرکسی میتونه توش بنویسه مثلا یه بنده خدایی قدیم توی پیتی اومده بود گفته بود نور uv بگیرید برای رشد گیاه!!! حالا کسی حرف اینو گوش کنه اولا لامپ یو وی گیاهو نابود می‌کنه دوما اصلا لامپ رشد نیست....دانشنامه هارو می‌خوانن من چند تاشو تا الان دیدم با حرف های ویکی پدیا شباهت داشت

چند سال پیش گوگل یه پروژه هوش مصنوعی تشخیص گربه زد چند هزار تا عکس گربه رو بهش دادن برای یادگیری دقتش ۷۵ درصد بود با اینکه یک بچه چهارساله براحتی می‌تونه گربه رو تشخیص بده

البته هوش مصنوعی در واقعیت دسترسی به اطلاعات بصورت اتوماتیک هست هوش نمیشه اسمشو گذاشت نوعی پایگاه داده به حساب میاد

ولی اگر حجم اطلاعات بالایی در اختیارش قرار بگیره و پایه و فرمول قوی داشته باشه (خوب برنامه نویسی شده باشه)می‌تونه بشدت قدرتمند باشه به خصوص اگر داخل یک روبات قرار بگیره که توانایی ساخت و ساز داشته باشه...

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
نه کل وب رو بخونه که دری وری هم قاطی حرفاش میاد چون وب رو هرکسی میتونه توش بنویسه مثلا یه بنده خدایی قدیم توی پیتی اومده بود گفته بود نور uv بگیرید برای رشد گیاه!!! حالا کسی حرف اینو گوش کنه اولا لامپ یو وی گیاهو نابود می‌کنه دوما اصلا لامپ رشد نیست....دانشنامه هارو می‌خوانن من چند تاشو تا الان دیدم با حرف های ویکی پدیا شباهت داشت

چند سال پیش گوگل یه پروژه هوش مصنوعی تشخیص گربه زد چند هزار تا عکس گربه رو بهش دادن برای یادگیری دقتش ۷۵ درصد بود با اینکه یک بچه چهارساله براحتی می‌تونه گربه رو تشخیص بده

البته هوش مصنوعی در واقعیت دسترسی به اطلاعات بصورت اتوماتیک هست هوش نمیشه اسمشو گذاشت نوعی پایگاه داده به حساب میاد

ولی اگر حجم اطلاعات بالایی در اختیارش قرار بگیره و پایه و فرمول قوی داشته باشه (خوب برنامه نویسی شده باشه)می‌تونه بشدت قدرتمند باشه به خصوص اگر داخل یک روبات قرار بگیره که توانایی ساخت و ساز داشته باشه...
به نظرم محتوی رو تولید میکنه صرفا موتور جستجو نیست. عکس غورباقه روی گیتار رو توی صفحه قبل ببین.
الان بهش زبونی میگن فلان برنامه رو میخوایم یک سورس کد دست و پا شکسته می‌نویسه و بهت تحویل میده. (توی یوتیوب فیلمهاش هست)
ادیت: در ضمن الزاما جواباش صحیح و دقیق نیست. ممکنه اشتباه هم بگه

چند وقت پیش موتور هوش مصنوعی گوگل یک سوتی داد (یک جواب اشتباه داد به سوال) باعث شد سهام گوگل ۱۰۰میلیارد دلار ضرر کنه. حداقل توی اخبار اینطوری گفتن...

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
ChatGPT
گفتن تا دوسال دیگه، سرنوشت گوگل (جستجو و سرچش) به سرنوشت یاهو دچار میکنه... :D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نه شما متوجه منظورم نشدی
من چی گفتم؟
از خودش که اطلاعات نداره مثلا نمی تونه بگه سرطان چطوری درمان میشه، چون براساس دانش بشری هست و بشر هنوز راه درمان سرطان رو پیدا نکرده. یا نمی تونه بگه کهکشان فلان در 100 میلیون سال نوری حیات درش هست یا نه.

chat gpt هنوز در مراحل ابتدایی هست

انسان با خوندن کتاب و مشاهدات و... دانش به دست میاره و مسائل رو حل می کنه و... این هم تا حدودی شبیه انسان رفتار می کنه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
هوش مصنوعی قرار نیست چیزهایی رو به ما بگه که انسان تا حالا کشف نکرده...کلا مطالب سطح اینترنت رو تحلیل میکنه و در اخر جواب مارو میده...واقعا درک خوبی داره...من خیلی سوالات رو امتحان کردم و خیلی خیلی کاربردیه...مثلا یه سوالی بود درباره یک تلویزیون داشتم که کل اینترنت رو زیرو رو کردم نتونستم به جوابم برسم اما این به راحتی جواب من رو داد.
اول باید درک کنیم قرار نیست هوش مصنوعی اطلاعات فرازیمنی بهمون بده و یا چیزهایی که انسان تا حالا کشف نکردرو در اختیارمون بزاره چون اگر اینچنین بود که دیگه علم به اخرش رسیده بود.
واقعا درک خوبی داره و شاید در اینده که اخبارش بیشتر پیچید و همگان استفاده کردن ، بهتر باهاش اشنا بشید...مطمئنا نسل بعدی ، نسل هوش مصنوعی خواهد بود.
جالبه این سرویسی که شما ازش استفاده میکنین سایت هست یا یه نرم افزار؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
جالبه این سرویسی که شما ازش استفاده میکنین سایت هست یا یه نرم افزار؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
من که چند موردی تست کردم سوتی میده یا اطلاعات ش غلطه . به پیستون میگفت شاتون .به فورد ماستنگ میگفت .شورولت ماستنگ

بعضا فیریز میکنه تا موقعی که تو سئوالت تغییری ندی همینجوری فیریز میمونه. یه جوری متوجه میشی که باید سئوالت رو عوض کنی چون نمیتونه جواب بده . و مثلا فیریزه خودشو زده به فیریزی 🤭

تو نژاد پرستی و سکسیسم و... که مشکوک میزنه . تو فضای وب ایران هیاهو داره ولی بین خارجیا راحت مچ شو میگیرن و بعضا ترول هم میشه

این یکی دیگه اسم ش تصادفی و اتفاقی و حتی رندوم هم نیست :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop: :poop:

Last edited:

XPgame

Registered User
لایک‌ها
52
اگه اشتباه نکنم کدنویسی هم میکرد! کلا هرچی تو اینترنت پیدا کنه
از چی استفاده می‌کنید؟ ChatGPT

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
حالا اگر برعکسش رو ازش بپرسی میبینی بازم همینطوری جواب میده. ازش بپرس چرا کاربران پاتوق پرشین تولز اینقدر عقب افتاده و بی سواد هستند. ببین چی میگه...
هر سوالی بپرسی اول منظورت رو متوجه میشه بعد در راستای تایید منظورت جواب میده
ادیت: حداقل پرشینتواز رو سرهم بنویس براش اشتباه نکنه

بالا