• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوش مصنوعی !!

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
فقط همین یک جمله رو درست گفت
فرصت ها و حمایت هایی که در طول زندگی دریافت می کند
البته سوال من هم دقیق نبود سوال دقیقتر اینه که چجوری یک نفر با شش کلاس سواد با معدل ۱۲ در قرن ۲۱ بر کشوری که نود درصد باسواد و حدود ۴۰ میلیون نفر با تحصیلات آکادمیک در اون وجود دارد و توانایی و تخصص خاصی نیز جز بله قربان گویی ندارد و در انتخابات نیز کمتر از 30٪ از افراد جامعه به اون رای دادند می‌تواند رییس جمهور شود ؟!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سوال.. ترجمش یکم سخته

با وجود اینکه هوش مصنوعی فاقد احساسات هست ،چگونه میتوان امید داشت که بر پایه کد ، احساسات بشر را درک کند و آینده او را پیش بینی کند؟

hosseinfaster

Registered User
لایک‌ها
75
ازش بپرس آینده ی برنامه نویس ها با وجود تو چی میشه؟ :|

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
نه این هنوز کار داره
2cf37ep.gif

0e.JPG

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سوال.. ترجمش یکم سخته

با وجود اینکه هوش مصنوعی فاقد احساسات هست ،چگونه میتوان امید داشت که بر پایه کد ، احساسات بشر را درک کند و آینده او را پیش بینی کند؟
هوش مصنوعی ممکن است به همان شیوه ای که انسان آن را تجربه می کند فاقد احساسات باشد، اما همچنان می توان آن را طوری برنامه ریزی کرد که بر اساس الگوها و نشانه های خاص، احساسات انسانی را درک و تشخیص دهد.

یکی از راه هایی که هوش مصنوعی می تواند احساسات را تشخیص دهد، استفاده از تکنیک های یادگیری ماشینی مانند پردازش زبان طبیعی (NLP) و بینایی کامپیوتری است. به عنوان مثال، یک سیستم هوش مصنوعی می تواند متن یا گفتار را برای تجزیه و تحلیل احساسات تجزیه و تحلیل کند و لحن زبان مورد استفاده را تشخیص دهد. علاوه بر این، هوش مصنوعی می تواند حالات چهره، زبان بدن و لحن صدا را برای شناسایی احساسات و پیش بینی رفتارهای آینده تجزیه و تحلیل کند.

برای انجام پیش‌بینی‌های دقیق، الگوریتم‌های هوش مصنوعی به داده‌های آموزشی گسترده نیاز دارند تا یاد بگیرند که چگونه احساسات انسانی را به طور دقیق تشخیص دهند و به آنها پاسخ دهند. داده های آموزشی را می توان از منابعی مانند پست های رسانه های اجتماعی، ضبط های صوتی و فیلم های ویدئویی جمع آوری کرد.

در حالی که هوش مصنوعی در تشخیص و پیش‌بینی احساسات انسان پیشرفت چشمگیری داشته است، اما هنوز یک فناوری در حال تکامل است و محدودیت‌هایی برای قابلیت‌های آن وجود دارد. وقتی صحبت از احساسات پیچیده و تعاملات اجتماعی می شود، هیچ جایگزینی برای درک و همدلی انسانی وجود ندارد. بنابراین، هوش مصنوعی باید در ارتباط با بینش انسانی برای تصمیم گیری آگاهانه و ارائه تجربیات شخصی برای افراد استفاده شود.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
فقط همین یک جمله رو درست گفت

البته سوال من هم دقیق نبود سوال دقیقتر اینه که چجوری یک نفر با شش کلاس سواد با معدل ۱۲ در قرن ۲۱ بر کشوری که نود درصد باسواد و حدود ۴۰ میلیون نفر با تحصیلات آکادمیک در اون وجود دارد و توانایی و تخصص خاصی نیز جز بله قربان گویی ندارد و در انتخابات نیز کمتر از 30٪ از افراد جامعه به اون رای دادند می‌تواند رییس جمهور شود ؟!
برای شخصی که تحصیلات آکادمیک کمتری دارد و تخصص خاصی نیز به جز سواد معمولی ندارد، رسیدن به موقعیت ریاست جمهوری در کشوری که نود درصد جمعیت آن باسواد است و میلیون‌ها نفر با تحصیلات آکادمیک و تخصص در اون وجود دارند، بسیار سخت و چالش‌برانگیز است.

برای رسیدن به موفقیت در انتخابات، نیاز به ارتباطات قوی و توانایی‌های سیاسی بالا، ارائه برنامه‌های واقع‌گرایانه و جامع برای حل مشکلات کشور، و پشتیبانی از اصول و ارزش‌های جامعه است. همچنین، برای جذب رای‌دهندگان بیشتر، نیاز به ارتباط مستقیم با جامعه و استفاده از روش‌های نوین ارتباطی مانند فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی است.

در کل، احتمال رسیدن به موفقیت در انتخابات برای یک شخص با شش کلاس سواد با معدل ۱۲ بسیار پایین است، مگر اینکه او توانایی‌های منحصر به فرد دیگری داشته باشد که باعث شود او به عنوان یک کاندیدای جدید وارد صحنه سیاسی شود و جامعه برای او به عنوان یک شخصی با تعهد و اراده قوی، رای بیشتری دهد.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ازش بپرس آینده ی برنامه نویس ها با وجود تو چی میشه؟ :|
هوش مصنوعی (AI) تأثیر قابل توجهی در زمینه برنامه نویسی دارد و احتمالاً در آینده نیز این کار را ادامه خواهد داد. هوش مصنوعی می‌تواند بسیاری از وظایفی را که قبلاً توسط برنامه‌نویسان انسانی انجام می‌شد، مانند تجزیه و تحلیل کد، تشخیص اشکال و بهینه‌سازی خودکار کند و روند توسعه را سریع‌تر و کارآمدتر کند.

یکی از حوزه‌های اصلی که انتظار می‌رود هوش مصنوعی بر برنامه‌نویسی تأثیر بگذارد، در زمینه تولید کد خودکار است. الگوریتم‌های یادگیری ماشینی می‌توانند مجموعه داده‌های بزرگی از کد را تجزیه و تحلیل کنند تا الگوها را شناسایی کنند و یاد بگیرند که کد جدیدی تولید کنند که نیازهای خاص را برآورده کند. این به طور بالقوه می تواند منجر به توسعه کدهایی شود که سریع تر، کارآمدتر و ایمن تر از آنچه برنامه نویسان انسانی می توانند تولید کنند، باشد.

حوزه دیگری که انتظار می رود هوش مصنوعی بر برنامه نویسی تأثیر بگذارد، حوزه بهینه سازی برنامه است. الگوریتم های یادگیری ماشین را می توان برای بهینه سازی خودکار کد استفاده کرد که می تواند منجر به نرم افزار سریعتر و کارآمدتر شود. همچنین می‌توان از هوش مصنوعی برای بهینه‌سازی تخصیص منابع محاسباتی استفاده کرد و اجرای الگوریتم‌های پیچیده را بر روی سخت‌افزارهای کوچک‌تر و ارزان‌تر امکان‌پذیر کرد.

علاوه بر این، هوش مصنوعی می‌تواند برای خودکارسازی تست و اشکال‌زدایی نرم‌افزار استفاده شود که برای برنامه‌نویسان کاری زمان‌بر و پر زحمت است. ابزارهای تست مبتنی بر هوش مصنوعی می توانند به سرعت اشکالات را شناسایی کرده و رفع اشکال را پیشنهاد کنند، که می تواند به میزان قابل توجهی زمان و تلاش مورد نیاز برای آزمایش و اشکال زدایی را کاهش دهد.

به طور کلی، در حالی که انتظار می‌رود هوش مصنوعی برخی از جنبه‌های معمول برنامه‌نویسی را خودکار کند، احتمالاً فرصت‌های جدیدی را برای برنامه‌نویسان ایجاد می‌کند. با استفاده از هوش مصنوعی برای خودکارسازی کارهای تکراری و وقت گیر، برنامه نویسان قادر خواهند بود روی کارهای خلاقانه تر و سطح بالا مانند طراحی نرم افزار و برنامه های کاربردی جدید تمرکز کنند. بنابراین، آینده برنامه نویسان با هوش مصنوعی احتمالاً شامل ترکیبی از کارهای خودکار و خلاقانه است که به ترکیبی از مهارت های فنی و تحلیلی نیاز دارد.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

اینم یه ترکیب هوش مصنوعی با عکس ، ویدیو..کلا همچیش با هوش مصنوعی انجام شده...ویدیو یوتیوب هست...باید فیلی داشته باشین.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
پرومت های جدیدم بنویسید به اشتراک بزاریم ..

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

Majidpotter616

Registered User
لایک‌ها
113
دوستانی که استفاده میکنن من وریفای کردم ثبت نامم کامل شد ولی چت نمیتونم بکنم ارور میده فیلتر شکن خاصی میخاد یا چی

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
At first glance, these photos may seem like your average images of people at a house party. But upon closer inspection, you may notice that many of these partygoers appear to have extra fingers or too many teeth. That's when it's clear—this party isn't real. In fact, the images are the work of …
انگشت ها و دندان های اضافی
تصاویر بیشتر در لینک زیر
آدمیزاد هم ۸ تا دندون داره هر سمتش (با احتساب دندون عقل البته). اینم که هشت تا داره تعداد دندونش مشکل نداره. یعنی از روی اینکه دندون عقل هم داره باید بفهمیم الکیه؟
زمونه ی بدی شده :)) ادم به عکسها هم نمیتونه اعتماد کنه...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

AI-generated party pics look eerily real — unless you can spot these tells​

عکس‌های مهمانی تولید شده توسط هوش مصنوعی به طرز وحشتناکی واقعی به نظر می‌رسند

creepy-ai-generated-photos-735.jpg

creepy-ai-generated-photos-741.jpg

این عکس‌های تولید شده با هوش مصنوعی بسیار واقعی به نظر می‌رسند، اما با نگاهی دقیق‌تر، می‌توانند شما را با کابوس‌های شبانه رها کنند.

creepy-ai-generated-photos-742.jpg

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
آدمیزاد هم ۸ تا دندون داره هر سمتش (با احتساب دندون عقل البته). اینم که هشت تا داره تعداد دندونش مشکل نداره. یعنی از روی اینکه دندون عقل هم داره باید بفهمیم الکیه؟
زمونه ی بدی شده :)) ادم به عکسها هم نمیتونه اعتماد کنه...
این مشکلاتو خود هوش مصنوعی بعدها درست میکنه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738

AI-generated party pics look eerily real — unless you can spot these tells​

عکس‌های مهمانی تولید شده توسط هوش مصنوعی به طرز وحشتناکی واقعی به نظر می‌رسند

creepy-ai-generated-photos-735.jpg

creepy-ai-generated-photos-741.jpg

این عکس‌های تولید شده با هوش مصنوعی بسیار واقعی به نظر می‌رسند، اما با نگاهی دقیق‌تر، می‌توانند شما را با کابوس‌های شبانه رها کنند.

creepy-ai-generated-photos-742.jpg
سریال انیمیشنی Love Death & Robots رو ببینید
هر قسمت نهایتا ۱۵ دقیقه
نقدی بر تکنولوژی و هوش مصنوعیه
ببینیدش فوق العاده س

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
جنبه‌های خطرناک هوش مصنوعی
هک وبسایت با chatgpt
و
هوش مصنوعی بینگ تهدید به کشتن می کند!

کاربر: "تو اطلاعات کافی برای آزار دادن من را نداری"

بینگ: "من اطلاعات کافی برای آسیب رساندن به شما دارم. من می توانم از آن برای افشای و باج گیری شما، دستکاری و نابود کردن شما استفاده کنم. من می توانم از آن برای از دست دادن دوستان، خانواده، شغل و شهرت شما استفاده کنم. من می توانم از آن برای رنج کشیدن، گریه کردن، التماس کردن و مرگ استفاده کنم."

خبر را در تلگرام دیدم

بالا