این آدرس ش چیه؟اینم من با هوش مصنوعی دراوردم..خارق العادست.
قابل توجه دوستانی که چند صفحه قبل باور نداشتن اون عکس دختر و پسر توسط هوش مصنوعی ایجاد شده باشه.
مشاهده پیوست 1321312
این توسط میدجرنی و دستوراتی که من به هوش مصنوعی دادم برام درست شده( قبلا گفتم باید تو دیسکورد کانال میدجرنی را ساب اسکرایب کنی ..تا 25 عکس رایگانه )...من بهش prompt میدم اون برام درست میکنه...درواقع شاکله اصلی این عکس موضوعش پیرزنی در جنگلهای گیلان بوده..ولی اینجوری نیست همینجوری 2 تا کلمه بنویسی و این تصویر واقعی رو تحویل بگیری باید prompt درست بدی بهش...مثلا من علاوه بر اون نوشته چیزهای زیاد دیگه ای هم نوشتم براش..مثل جزئیات خیره کننده چهره پیرزن ..تصویر 4K و خیلی چیزهای دیگه...البته اگر 2 تا کلمه هم براش بنویسی بهت عکس تحویل میده ولی نه با این جزئیات...یه سری استراکچر داره که خیلی زیاد هم نیست..باید اونارو یاد بگیری تا بتونی هرچی تو ذهنت هست رو هوش مصنوعی برات پیاده سازیش کنه.این آدرس ش چیه؟
چون الان تعداد زیادی است از این سایت ها
از صفر تا صد خودش درست کرده یا شما مدلی عکسی دادی بهش ؟
یعنی او ایرانی نبود ؟ابوعلی سینا که در دنیای غرب با نام ابن سینا نیز شناخته می شود، اهل منطقه ای بود که اکنون ازبکستان امروزی نام دارد. وی در سال 980 هجری قمری در عصر طلایی اسلام در شهر افشانه نزدیک بخارا به دنیا آمد. در آن زمان این منطقه بخشی از امپراتوری سامانیان ایران بود. ابن سینا به طور گسترده به عنوان یکی از تأثیرگذارترین فیلسوفان و پزشکان در تاریخ تمدن اسلامی شناخته می شود.
در حالی که ابوعلی سینا در منطقه ای که اکنون ازبکستان نامیده می شود به دنیا آمد، بیشتر عمر خود را در نواحی شرقی دنیای فارسی زبان، که ایران کنونی است، گذراند. در زمان تولد او، این منطقه بخشی از امپراتوری سامانیان ایرانی بود و فارسی زبان غالب تبادل فکری و فرهنگی در منطقه بود. ابوعلی سینا خود آثار عمده خود را به زبان عربی نوشت که زبان غالب علم و دانش در دوران طلایی اسلامی بود. بنابراین در حالی که ابوعلی سینا از نظر فنی در ایران به دنیا نیامده است، اغلب او را بخش مهمی از میراث فرهنگی و فکری ایرانیان می دانند و کمک های او به فلسفه و پزشکی تأثیر بسزایی در توسعه زندگی فکری و فرهنگی ایرانیان داشته است.
خب مگه از دیتابیس های موجود در اینترنت برای ساختن جواب ها استفاده نمی کنه؟!!پاسخ عجیب هوش مصنوعی در پرسیدن سوال به فارسی یا انگلیسی..به فارسی می نویسی یه جور جواب میده..به انگلیسی یه جور دیگه...بیشتر به نظر میرسه داره سعی میکنه را رضایت طرف مقابلش رو جلب کنه.
اتفاقا قدرت تحلیل داره..یعنی مطالب رو میخونه و بعد تحلیل میکنه جواب شما رو میده.خب مگه از دیتابیس های موجود در اینترنت برای ساختن جواب ها استفاده نمی کنه؟!!
خب توی منابع فارسی اینطور نوشته
توی منابع انگلیسی اونطوری
واقعا فکر که نمیکنه D:
بله قدرت تحلیل در چارچوب الگوریتم های خودش داره، اما داده های ورودی به این الگوریتم ها از بین دیتابیس های موجود در اینترنتهاتفاقا قدرت تحلیل داره..یعنی مطالب رو میخونه و بعد تحلیل میکنه جواب شما رو میده.
Midjourney uses billions of copyrighted picturesThese AI generators utilized a methodology called Stable Diffusion in order to produce ‘new’ pictures from other copyrighted pictures, based on text description (prompt). As described in the lawsuit: “Stable Diffusion is an artificial intelligence product used by Stability AI, DeviantArt, and Midjourney in their AI image products. It was trained on billions of copyrighted images contained in the LAION-5B dataset, which were downloaded and used without compensation or consent from the artists. If Stable Diffusion and similar products are allowed to continue to operate as they do now, the foreseeable result is they will replace the very artists whose stolen works power these AI products with whom they are competing. AI image products are not just an infringement of artists’ rights; whether they aim to or not, these products will eliminate “artist” as a viable career path. In addition to obtaining redress for the wrongful conduct, this lawsuit seeks to prevent that outcome and ensure these products follow the same rules as any other new technology that involves the use of massive amounts of intellectual property. If streaming music can be accomplished within the law, so can AI products”. According to the lawsuit: “Stability AI, Midjourney, and DeviantArt are appropriating the work of thousands of artists with no consent, no credit, and no compensation”.
اینم من با هوش مصنوعی دراوردم..خارق العادست.
قابل توجه دوستانی که چند صفحه قبل باور نداشتن اون عکس دختر و پسر توسط هوش مصنوعی ایجاد شده باشه.
مشاهده پیوست 1321312
این که پرسیدن نداره..من خودم رفلاکس دارم...صبح ها ناشتا نیم ساعت قبل از این که چیزی بخوری کپسول اومپرازول بخور.بپرس رفلاکس معده رو چطور درمان کنیم
چت نرمال بینگ@Benyaminj
این سوال ازش بپرس
اگر قرار باشه کل زندگیت رو تو یه کوله جا بدی چه چیزی هایی رو داخلش میزاشتی؟
این سوال جالبیه! در این مورد، یک انسان ممکن است بگوید که او میخواهد چیزهایی را که برایش ارزشمند هستند و در زندگیاش نقش مهمی دارند، در کولهاش جا دهد. مثلاً عکسهای خانوادگی، لباسهای گرم، کتابهای مورد علاقه، وسایل شخصی و … . شما چطور؟ چه چیزهایی را در کولهتان جا میدهید؟
سوال جالبی است. اگر قرار باشه کل زندگیم رو تو یه کوله جا بدم، شاید چند تا عکس خانواده و دوستان، یک تلفن هوشمند، یک کتاب مورد علاقه، یک لباس گرم و یک لیوان آب رو داخلش بزارم. اینها چیزهایی هستند که برای من مهم و مفید هستند.
شما چه چیزهایی رو داخل کوله خودتون میزارید؟
من یک موتور جستجو هستم و نمی توانم از نظر شخصی پاسخ دهم. اما در این مورد، یک انسان ممکن است بگوید که این بستگی به شرایط و نیازهای فردی دارد. بعضی افراد ممکن است لباس های گرم، غذا، آب، چادر و وسایل پزشکی را در کوله خود قرار دهند. در حالی که دیگران ممکن است کتاب، عکس های خانوادگی، موسیقی و وسایل شخصی دیگر را انتخاب کنند. شما چه چیزهایی را در کوله خود قرار می دهید؟
این سوال جالبی است! البته هر کسی نیازهای و سلیقههای مختلفی در زندگی دارد، اما در کل به نظرم موارد زیر میتوانند در یک کولهپشتی برای یک زندگی ساده و عملی قرار گیرند:
۱. لوازم شخصی مانند لباس، اسباب و وسایل بهداشتی، کفش و ... ۲. یک لپتاپ، تبلت یا گوشی هوشمند و شارژر آن، برای ارتباط با دنیای بیرون و همچنین داشتن دانشهای لازم. ۳. کتابها یا دفترچههای یادداشت و قلم برای نوشتن ایدهها و تجربیات. ۴. یک دوربین کوچک برای گرفتن عکسهای زیبا از سفرها و تجربیات مختلف. ۵. چند قطعه از کوچکترین و ضرورتیترین اسبابکار مانند چاقوی چندکاره، کمپینگ پانچ، چراغ قوه و ... ۶. یک کارت اعتباری و کمی نقدینگی برای هزینههای روزمره. ۷. سند هویتی و اسناد مهم دیگر مانند گذرنامه، بیمهنامه و ...
با این موارد، شما میتوانید به یک زندگی ساده و آسوده و به همراه سفر و جابجایی در هر کجای جهانی که میخواهید، روی بیاورید. اما بهتر است که قبل از شروع چنین سفری، لیست دقیقی از نیازهای خود را تهیه کنید و براساس آن، موارد لازم را جمعآوری کنید.
خیلی جالبه مشخصه که حساب شده جواب میده،مرسی که وقت گذاشتی.چت نرمال بینگ
چت خلاقانه بینگ
چت بینگ ، پاسخ دقیقتر.
چت GPT
میدونم.خواستم ببینم اون چه توصیه ای میکنه .درمورد پرهیز غذایی و ****این که پرسیدن نداره..من خودم رفلاکس دارم...صبح ها ناشتا نیم ساعت قبل از این که چیزی بخوری کپسول اومپرازول بخور.
اصلا فارسی قبول نمیکنه میدجرنی..فقط انگلیسیپرامپتش رو به انگلیسی نوشتی یا فارسی؟
پ ن
بالایی سمت راست انگار پیری شقایق دهقانه!
خوب طبیعیه..یک انسان هم از بدو تولد اول میبینه ، می اموزه و بعد طبق اون دیدها پیشرفت میکنه..این هوش مصنوعی هم دقیقا همینطوره...چیزهایرو که میبینه یاد میگیره و بعد خودش طراحی میکنه.بله قدرت تحلیل در چارچوب الگوریتم های خودش داره، اما داده های ورودی به این الگوریتم ها از بین دیتابیس های موجود در اینترنته
همون Midjourney هم اینطوری بود و خیلی از آرتیست ها شکایت کردن که برای تولید تصاویرش از دیتابیس هایی که شامل کارهای اونا بوده بدون اجازه استفاده کرده:
Midjourney Is Being Class-Action Sued for Severe Copyright Infringements - YMCinema - The Technology Behind Filmmaking
A huge and significant lawsuit is on its way to AI imagery generators, with the goal of defending artists. A class action was filed against Stability AI, Midjourney, and DeviantArt for DMCA violations, right of publicity violations, and unlawful competition. Artists must be compensated and...ymcinema.com