• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوش مصنوعی !!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
میدونم.خواستم ببینم اون چه توصیه ای میکنه .درمورد پرهیز غذایی و ****
رفلاکس معده یک بیماری است که در آن محتوای معده به مری و یا قسمت بالایی مری عقب می‌رود و می‌تواند علائم ناخوشایندی مانند سوزش معده، درد گلو، تهوع، استفراغ و دچار سوء هاضمه و گاز شدید شود. درمان رفلاکس معده معمولاً شامل ترکیبی از تغییر سبک زندگی، مصرف داروهای ضد حموضه و در صورت لزوم، جراحی است. در زیر توصیه‌هایی برای کنترل رفلاکس معده آمده است:

1. تغییر سبک زندگی: تغییراتی مانند کاهش وزن، توقف سیگار، جلوگیری از مصرف الکل، جلوگیری از خوردن غذاهای پرچرب و پراسیدی، خوردن وعده‌های کوچک و مکرر طول روز به جای وعده‌های بزرگتر، خوابیدن با سر بالا و جلوگیری از خوابیدن به معده می‌تواند به کنترل رفلاکس معده کمک کند.
  2. داروهای ضد حموضه: مصرف داروهای ضد حموضه مانند آنتاگونیست‌های گیرنده H2 و مهارکننده‌های پمپ پروتون می‌تواند به کنترل حموضه معده و کاهش رفلاکس معده کمک کند.
  3. جراحی: در صورتی که درمان با داروهای ضد حموضه و تغییر سبک زندگی موثر نباشد، جراحی ممکن است گزینه‌ای باشد. جراحی رفلاکس معده شامل تقویت عضلات بسته‌کننده مری و یا جراحی لاپاروسکوپیک با استفاده از یک دستگاه خاص می‌باشد.
در هر صورت، قبل از هرگونه درمان، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و برنامه درمانی مناسب

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
اینم بپرسید
1 کیلو آهن سنگین است یا 1کیلو پنبه
در اینستا دیدم جواب داده بود آهن نمیدونم شاید هم فان بود

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اینم بپرسید
1 کیلو آهن سنگین است یا 1کیلو پنبه
در اینستا دیدم جواب داده بود آهن نمیدونم شاید هم فان بود
به سوال شما، 1 کیلو آهن و 1 کیلو پنبه هر دو همان وزن را دارند، اما چگالی آن‌ها متفاوت است. چگالی یک ماده نشان می‌دهد که چقدر از آن ماده در حجم مشخصی جای می‌گیرد. آهن چگال‌تر از پنبه است، بنابراین حجم کمتری را اشغال می‌کند. پنبه کم‌چگال‌تر از آهن است، بنابراین حجم بیشتری را اشغال می‌کند. به همین دلیل، 1 کیلو پنبه بزرگ‌تر و فراخ‌تر از 1 کیلو آهن به نظر می‌رسد، اما وزن آن‌ها یکسان است

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
دوستان هر سوالی دارین بگین ازش بپرسم براتون بزارم ایجا..فقط سوالات شعر و ور نباشه..مثلا روح سگ ولگرد الان کجاست..سوالات خوب بپرسین.

جواب هایی که میده خارق العادست...واقعا درک خوبی داره.

سلام
اینا رو به انگلیسی جواب میده یا فارسی هم جواب میده؟

میتونید بگید ما هم چطوری استفاده کنیم ازش؟

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
دوستان هر سوالی دارین بگین ازش بپرسم براتون بزارم ایجا..فقط سوالات شعر و ور نباشه..مثلا روح سگ ولگرد الان کجاست..سوالات خوب بپرسین.

جواب هایی که میده خارق العادست...واقعا درک خوبی داره.

سلام

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
اگر باا هوش مصنوعی میدجورنی کار کرده باشید متوجه کارهای خارق العادش میشید..مثلا من بهش گفتم

یک گیتار خراب و پوسیده برام بکش در کنار پنجره ای چوبی و قدیمی که هوا بارونیه با اتمسفر غمگین ..در کنارش علف هرز هم باهاش باشه..فکر میکنید چی تحویلم داد ؟

مشاهده پیوست 1319041

یا بهش گفتم یک غورباقه که روی یک پیانو قدیمی و کثیف قرار داره برام طراحی کنم با موتور ue5 و اکتان رندر.

اینم شد نتیجش.
مشاهده پیوست 1319043

این عکس کاملا با هوش مصنوعی طراحی شده و نمونه این عکس در سطح اینترنت موجود نیست که فکر کنین عکس پیدا کرده کپی کرده...هوش مصنوعی خیلی داره خطری میشه ..از الان اگر یکسری از کسب کارها خودشون رو با هوش مصنوعی وقف ندن ، در اینده به شدت دچار مشکل میشن.

مهندس یه آموزش استفاده از این هوش مصنوعی بزار. دمت گرم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
سلام

بیا اینجا
آموزش چی میخوای؟ لینکی که بهت دادم بیا یه ربات تلگرام گذاشتم، نامحدود، بدوت تبلیغات، بدون ورفای شماره و... راحت روی تلگرام باهاش کار کن

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
بات تلگرامی بدون دردسر ثبت نام
سوالتو بپرس به هر زبانی خواستی حتی فارسی

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اونی که من برای پرسیدن سوال استفاده میکنم بینگ چت و chatgpt هست...بینگ که خیلی راحته فقط باید یه هات میل بسازی همین...chatgpt یکم داستان داره...این باته هم من الان تست کردم دقیقا همون chatgpt هست....بینگ چت فقط هنگام پرسیدن 3 تا مود مختلف داره...یکیش حالت بالانس یا نرماله...یکیش حالت خلاقانست و یکی دیگش حالت دقیتر هست که جواب هایی که میده تقریبا متفاوته.
-----

دررابطه با میدجرنی من بات خاصی ندیدم که عمل بکنه مثل اینها....سایتهای زیادی هم تست کردم که این کارو انجام میدن ولی قدرت میدجرنی رو ندارن...باید تو دیسکورد ثبت نام کنی و تا 25 عکس رایگانه...تو یوتویب بزن کلی اموزش میاد...کار سختی نیست.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
در ضمن بزرگترین ضعف chatgpt و این بات تلگرامی که همون chatgpt هست که کار کپی پیست رو بر عهده داره ، اینه که محدوده دانشش تا سال 2021 به روز هست و بعد از اون دیگه به روز رسانی نشده..اما بینگ به روز تره....مثلا اگر از chatgpt بپرسی یه نقد از فلان بازی که 5 ماه پیش ریلیز شده بنویس و نمراتش رو بگو ، دقیقا میگه اطلاعات من تا سال 2021 به روز شده و بیشتر از اون در دسترس نیست..اما بینگ کاملا به روزه.

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
اینکه هر سوالی می پرسیم از جواب دادنش طفره میره
یاد همون کلیپ معروف عمام افتادم که خبرنگار دو سه تا سوال کاملا واضح ازش پرسید عمام در جواب گفتن ، نمیدانم ، اطلاعی ندارم ...

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
اونی که من برای پرسیدن سوال استفاده میکنم بینگ چت و chatgpt هست...بینگ که خیلی راحته فقط باید یه هات میل بسازی همین...chatgpt یکم داستان داره...این باته هم من الان تست کردم دقیقا همون chatgpt هست....بینگ چت فقط هنگام پرسیدن 3 تا مود مختلف داره...یکیش حالت بالانس یا نرماله...یکیش حالت خلاقانست و یکی دیگش حالت دقیتر هست که جواب هایی که میده تقریبا متفاوته.
-----

دررابطه با میدجرنی من بات خاصی ندیدم که عمل بکنه مثل اینها....سایتهای زیادی هم تست کردم که این کارو انجام میدن ولی قدرت میدجرنی رو ندارن...باید تو دیسکورد ثبت نام کنی و تا 25 عکس رایگانه...تو یوتویب بزن کلی اموزش میاد...کار سختی نیست.
در ضمن بزرگترین ضعف chatgpt و این بات تلگرامی که همون chatgpt هست که کار کپی پیست رو بر عهده داره ، اینه که محدوده دانشش تا سال 2021 به روز هست و بعد از اون دیگه به روز رسانی نشده..اما بینگ به روز تره....مثلا اگر از chatgpt بپرسی یه نقد از فلان بازی که 5 ماه پیش ریلیز شده بنویس و نمراتش رو بگو ، دقیقا میگه اطلاعات من تا سال 2021 به روز شده و بیشتر از اون در دسترس نیست..اما بینگ کاملا به روزه.

خیلی ممنون بابت توضیحاتتون.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
گروهی از فعالان فناوری، متخصصان هوش مصنوعی و علاقه‌مندان به این حوزه ازجمله «ایلان ماسک»، مدیرعامل توییتر و «استیو وزنیاک»، هم‌بنیان‌گذار اپل در نامه‌ای سرگشاده از آزمایشگاه‌های هوش مصنوعی درخواست کرده‌اند که تا حداقل 6 ماه آینده توسعه مدل‌های قدرتمندتر از GPT-4 را متوقف کنند.

🔸طبق این نامه، این ابزارهای پیشرفته می‌توانند تغییر بزرگی را در تاریخ حیات در زمین ایجاد کنند و باید دقیق و با منابع کافی آن‌ها را مدیریت کرد. در بخشی از این نامه آمده که سیستم‌های هوش مصنوعی با هوشمندی قابل‌رقابت با انسان می‌توانند ریسک‌های بزرگی را متوجه جامعه و بشریت کنند.

🔸این نامه اضافه می‌کند: «متأسفانه این سطح از برنامه‌ریزی و مدیریت فعلاً به‌چشم نمی‌خورد، هرچند که آزمایشگاه‌های هوش مصنوعی در ماه‌های اخیر وارد رقابتی خارج از کنترل برای توسعه و پیاده‌سازی ذهن‌های دیجیتالی قدرتمندتری شدند»

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
گروهی از فعالان فناوری، متخصصان هوش مصنوعی و علاقه‌مندان به این حوزه ازجمله «ایلان ماسک»، مدیرعامل توییتر و «استیو وزنیاک»، هم‌بنیان‌گذار اپل در نامه‌ای سرگشاده از آزمایشگاه‌های هوش مصنوعی درخواست کرده‌اند که تا حداقل 6 ماه آینده توسعه مدل‌های قدرتمندتر از GPT-4 را متوقف کنند.
تکنولوژی با سرعت زیادی در حرکت هست.
40 سال پیش در فیلم های علمی و تخیلی هالیوودی و ژاپنی وعده این تکنولوژی ها و هوش مصنوعی را دادن و الان وقتش رسیده که به دنیای واقعی پا بزارند.
همین ایلان ماسک با ایده های اجرا شده و نا شده اش اگر کسی بهش میگفت این ایده ها برای بشر خطرناک هست آیا گوش می کرد؟
اونهایی هم که ایده هوش مصنوعی را عملی کردن الان که موضوع داغ شده نمیان که بیخیال بشوند، بالاخره پشت این آزمایشگاه ها هم افراد ثروتمند و یا قدرتمندی هستن که دارن ساپورت مالی می کنند.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
"ایلان ماسک و حدود هزار نفر از دانشمندان و پژوهشگران بزرگ جهان، در نامه‌ای به شرکت Open AI از آن خواستند تا فعلا به طور موقت برنامه توسعه نسل جدید هوش مصنوعی خود را متوقف کند و درباره مخاطرات ادامه این وضعیت برای آینده بشریت هشدار دادند. "

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
"ایلان ماسک و حدود هزار نفر از دانشمندان و پژوهشگران بزرگ جهان، در نامه‌ای به شرکت Open AI از آن خواستند تا فعلا به طور موقت برنامه توسعه نسل جدید هوش مصنوعی خود را متوقف کند و درباره مخاطرات ادامه این وضعیت برای آینده بشریت هشدار دادند. "
هیچ روی این پولدارا معلوم نیس
اصن بازی سیاسی خیلی پیچیده ای دارن
و اکثر حرفاشون به صورت زیرکانه ای فقط منفعت طلبانه س
ایلیان ماسک کلا در مورد ارزهای دیجیتال کم تو کاسه مردم نذاشت، یه موقع میومد میخرید و قیمتشو میبرد فرق آسمون
حتی در مورد تبلیغات ماشین هاش هم یه بار به صورت خیلی زیرپوستی فروششو چند برابر کرد (پرتاپ گوی به سمت شیشه تسلا برای تست ضد ضربه بودن شیشه هاش و شکستن شیشه)

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
این هوش مصنوعی فقط به صورت انلاین هست یا نرم افزارش هم هست؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
-----

ببخشید این بینگ چت ادرسش چی هست؟

بالا