• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوش مصنوعی !!

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
از chatgpt بپرسین با توجه به قیمت بیت کوین بین سالهای 2016 تا 2021، بیت کوین توی مارس 2023 چه قیمتی پیدا می کنه؟
و جام جهانی 2022 کی قهرمان میشه
chatgbpt تا 2021 رو می دونه/

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
از chatgpt بپرسین با توجه به قیمت بیت کوین بین سالهای 2016 تا 2021، بیت کوین توی مارس 2023 چه قیمتی پیدا می کنه؟
و جام جهانی 2022 کی قهرمان میشه
chatgbpt تا 2021 رو می دونه/
میگن کلا آرشیو داده هاش رو از عمد تا دوسال پیش تنظیم کردن..
بیشتر از ابن دیگه خیلی خطری میشد برای خودشون و سیاست گذاری هاشون..

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
میگن کلا آرشیو داده هاش رو از عمد تا دوسال پیش تنظیم کردن..
بیشتر از ابن دیگه خیلی خطری میشد برای خودشون و سیاست گذاری هاشون..
خوب بینگ رو هم شرکت OPEN AI ساخته..همون شرکتی که CHATGPT ساخته..برا بینگ به روزه اما CHATGPT نه.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
مقام ملی حفاظت از داده‌های ایتالیا اعلام کرد که دسترسی OpenAI، شرکت آمریکایی توسعه‌دهنده ChatGPT به داده‌های کاربران ایتالیایی را فوراً مسدود کرده و تحقیقاتی را در مورد آن آغاز خواهد کرد. براساس گزارش جدید، این دستور موقت بوده و تا زمانی که OpenAI از قانون مهم حریم خصوصی اتحادیه اروپا، یعنی GDPR پیروی نکند، ادامه خواهد داشت.

🔸به گفته این مقام مسئول، شرکت OpenAI برای آموزش الگوریتم‌های چت‌بات خود، داده‌های شخصی کاربران را جمع‌آوری و ذخیره می‌کند که برای انجام این کار، مبنای قانونی ندارد. همچنین ادعا شده که این شرکت داده‌ها را به‌طور نادرستی پردازش می‌کند.

🔸علاوه بر این، به گفته مقامات ایتالیایی، ChatGPT همچنین اخیراً دچار نقض اطلاعات شده و مکالمات کاربران و اطلاعات پرداخت آن‌ها را در معرض دید قرار داده است. نگرانی اشاره شده دیگر به عدم تأیید سن کاربران توسط OpenAI مربوط می‌شود که این امر می‌تواند کودکان را در معرض پاسخ‌های کاملاً نامناسب قرار دهد.

🔸کمپانی OpenAI در اتحادیه اروپا دفتری ندارد اما نماینده آن در منطقه اقتصادی اروپا 20 روز فرصت دارد تا نحوه برنامه‌ریزی خود برای تطبیق ChatGPT با قوانین حریم خصوصی اتحادیه اروپا را اعلام کند. در غیر این صورت، استارتاپ آمریکایی مجبور خواهد شد تا 4 درصد از درآمد جهانی خود را به عنوان جریمه پرداخت کند.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
هوش مصنوعی یک فیلم ساخته که پشم ریزونه، دیروز منتشر شده، خواستم شما هم ببینید.
داستان از این قراره که فضایی ها اومدن سمت زمین تا دانش جدید و پیشرفته ای به انسان ارائه بدن که ناگهان بایدن گوزو و پوتین شل مغز به خاطر رقابت در ارتباط با فضایی ها با سلاح اتمی میافتن به جونشون، آخر سر که این سلاح ها اثری به فضایی ها نداره و مثل ترقه هست برایشان، به واکنش انسان اعتنایی نمی کنند.
بعد که این دو ابر شِت مرد میبینن که پیش فضایی ها قدرت ناچیزی دارند، فضایی ها را رها می کنند و با سلاح اتمی میافتن به جون هم!
در نهایت کره زمین به گاج میره.
فضایی ها بیخیال میشن میگن اینا چه سس مغزهایی هستند!
کره زمین رو بر میگردونن به نسخه دیفالت بدون عِنسان و میرن.

تاریخ اتفاق: دسامبر2023!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
هوش مصنوعی یک فیلم ساخته که پشم ریزونه، دیروز منتشر شده، خواستم شما هم ببینید.
داستان از این قراره که فضایی ها اومدن سمت زمین تا دانش جدید و پیشرفته ای به انسان ارائه بدن که ناگهان بایدن گوزو و پوتین شل مغز به خاطر رقابت در ارتباط با فضایی ها با سلاح اتمی میافتن به جونشون، آخر سر که این سلاح ها اثری به فضایی ها نداره و مثل ترقه هست برایشان، به واکنش انسان اعتنایی نمی کنند.
بعد که این دو ابر شِت مرد میبینن که پیش فضایی ها قدرت ناچیزی دارند، فضایی ها را رها می کنند و با سلاح اتمی میافتن به جون هم!
در نهایت کره زمین به گاج میره.
فضایی ها بیخیال میشن میگن اینا چه سس مغزهایی هستند!
کره زمین رو بر میگردونن به نسخه دیفالت بدون عِنسان و میرن.

تاریخ اتفاق: دسامبر2023!

زمان همین جام جهانی اخیر..
نمیدونم چند نفر مثل من گاهی حس کردن بازیکن ها و صحنه ها انیمیشن هستن و فیلمبرداری واقعی نیست..

بعید نیست به بازیکن ها گفته باشن بشینید ما خودمون نتایج دو تععین کردبم به هوش مصنوعی هم گفتیم چطور بازی های جام جهانی رو رندر کنه..

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
زمان همین جام جهانی اخیر..
نمیدونم چند نفر مثل من گاهی حس کردن بازیکن ها و صحنه ها انیمیشن هستن و فیلمبرداری واقعی نیست..

بعید نیست به بازیکن ها گفته باشن بشینید ما خودمون نتایج دو تععین کردبم به هوش مصنوعی هم گفتیم چطور بازی های جام جهانی رو رندر کنه..
نیما جان تماشاچیا شیرخرن؟ :D
اون گله کفتار مفخور که رفتن قطر رو هوش که هیچ، گ.وه مصنوعیم نمیتونه شبیه سازیشون کنه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
نیما جان تماشاچیا شیرخرن؟ :D
اون گله کفتار مفخور که رفتن قطر رو هوش که هیچ، گ.وه مصنوعیم نمیتونه شبیه سازیشون کنه
درسته..
این‌نکته یی بود که خواسم نبود..ممنون.
ولی بازم من به حسم شک‌ندارم..
مطمئنم صحنه ها بعضا انیمیشن‌بودن..
حالا شایدم در لحظه رندر دقیق مشابه اونچه که در بازی رخ میداد رو میگرفتن و پخش میکردن.. یا افکتی خاص مشابه رندر خروجی کامپیوتر ،روی تصاویر اعمال میکردن..

هدف : عادت دادن چشم ها و بررسی ری اکشن مردم که آیا تفاوتی حس میکنن یا نه؟

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
متاسفانه اینجا همه دارن از چت جی پی تی و میدجرنی و دیگر ابزار غربی صحبت میکنن در حالی که دانشمندان جهان اسلام هم در این زمینه بیکار ننشسته و به پیشرفتهای عظیمی رسیده اند

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
ادامه مکالمات آنها نشان می‌دهد که «الیزا» نه تنها «پی‌یر» را از خودکشی منصرف نکرده، بلکه او را تشویق کرده تا با خودکشی «به او بپیوندد» تا آنها بتوانند «در بهشت با هم زندگی کنند».

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
از نظر ماله کشی میشه بهش مدال افتخار داد
به بسیاری از سوالات از این دست پاسخ نمیده و با گفتن اینکه من نمی تونم نظر شخصی بدم ماله کشی میکنه

Screenshot_20230329_085045_Telegram.jpg

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
خیلی از باتهای تلگرام فیکن مواظب باشید با احساسات پاکتون بازی نشه :)

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
هیچ کدام از این رباتها و چت باتها مورد تایید openai نیستن. حواستون باشه رباتهای ساخت اصغر عن چهره و اکبر عن چهره رو به عنوان هوش مصنوعی بهتون قالب نکنن

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
خیلی از باتهای تلگرام فیکن مواظب باشید با احساسات پاکتون بازی نشه :)
ویدئویی که چند روزیه بعد رونمایی از آخرین نسخه chatGPT توسط خود این هوش مصنوعی وایرال شده

خود این بات این ویدئو رو ساخته و منتشر کرده!

شاید ما دقیقا رو نقطه عطف تاریخ وایساده باشیم، و شاید این آغاز پایان بشریت باشه... :D

تماشای آن لاین کلیپ (اینجا)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
هیچ کدام از این رباتها و چت باتها مورد تایید openai نیستن. حواستون باشه رباتهای ساخت اصغر عن چهره و اکبر عن چهره رو به عنوان هوش مصنوعی بهتون قالب نکنن
با یکی از باتهای تلگرام چت کردم، به نظر ک خوب بود. ازش اسمش رو پرسیدم گفت سازنده هاش اسمش رو GPTie گذاشن.
گفتم چه الان چه سالی هست، گفت نمی تونم به تقویم سیستم شما دسترسی پیدا کنم اما اگر امسال رو در نظر بگیریم2021 هست. (chat gpt تا 2021 رو داره)

بهش گفتم تصور کن که انسان هستی، چند سالته، کجا زندگی می کنی و جنسیتت چیه. بین جوابا چند بار بهش گفتم دارم درباره تصوراتت که اگر انسان بودی صحبت می کنم.
گفت که عنوان یک انسان ، خودم را یک زن در میانه 20 سالگی (دهه 20، مثلا 25 ساله) تصور می کردم و در یک آپارتمان کوچیک توی یه شهر شلوغ مثل نیویورک یا توکیو زندگی میکردم.

درباره احساسات گفت نمیتونه احساسات داشته باشه اما اونا رو متوجه میشه و میتونه جواب بده. گفت هوش مصتوعی هنوز اوائل راه هست.
هوش مصنوعی که احساسات مثل انسان داشته باشه هم داره ساخته میشه. (یه چیزی توی این مایه ها گفت)

درباره شهرمون پرسیدم، چند تا چیزش رو اشتباه گفت مثلا شهرستان های هم مرز و رودخونه ها. بهش گفتم درباره شهرهای هم مرز اشتباه میکنی. (بدون اینکه درستش رو بگم) خودش تصحیح کرد.

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دیروز ازش پرسیدم اگه بدن فیزیکی داشتی چکار می کردی؟ می تونستی به آدما صدمه بزنی؟ گفت نه و توضیحاتی داد/
بعد گفت اگه بدن فیزیکی داشتم کارهایی مثل آشپزی و کارهای بهداشتی رو انجام می دادم.
امروز باز ازش پرسیدم با تصور اینکه انسان هستی. چند سالته. چکار می کنی (کار). باز گفت female - وسطای دهه 20 - کار هم نویسندگی و ژورنالیست رو دوس داره

بهش گفتم امسال (2023) چت جی بی تی به یک ربات انسان نما وصل شده. گفت کانسپت جالبی به نظر می رسد!

.........
با این حال با چیزایی که ازش پرسیدم و جواباش فکر کنم یونمون پاره اس

بالا