• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هیج سونی اریکسونی نیست که ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اما اینو بگم که بیشتر این حالم و میگیره که حسرت به دلمون موند ااگه 20 بار به یه سونی دار زنگ میزنیم

نمیگم عینه 20 بار ! اما 19 بار در دسترس باشه !

اين ديگه از اون حرفا بودا
مي توني تشريف بياري ببرمت يه جاي كور كه موبايلها به سختي آنتن ميدن
من مثل شما قضاوت نمي كنم كه اونجا مثلا نوكيا آنت ميده يا نه.ولي با اطمينان از برند محبوب خودم طرفداري مي كنم چون بارها با انواع گوشيهاي سوني تست كردم و اين در حالي بود كه همزمان گوشيهاي ديگه هم بودن.
كاري به گوشيهاي ديگه ندارم ولي سوني كم نياورد.

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست عزیز ! دلیلش اینه که دستگاههای مخابرات همه Nokia هستند !

شما مي توني يه توضيحي بدي كه اصلا اين جمله يعني چي؟
دلیلش اینه که دستگاههای مخابرات همه Nokia هستند

يادمه 5 - 6 سال پيش كه آلكاتل رو مي خواستن بفروشن مي گفتن بهترين آنتن دهي رو داره چون دستگاههاي مخابرات همه فرانسوي هستن و كاملا با آلكاتل سازگاري دارن

حالا هم كه دستگاهاي مخابران نوكيا هستن:blink:
من كلا ميخوام بدونم اين حرف يعني چي؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
کی همچین حرفی زده؟! کی میگه دستگاه های مخابرات نوکیا هستن! اصلا یعنی چی این حرف؟! یه بار پیش خودتون بگین، سعی کنین معنیش رو بفهمین، مطمئنا از حرف خودتون خنده تون میگیره!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
هيچ كاربر سوني اريكسوني نيست كه طرز بيرون آوردن پورت شارژ رو بلد نباشه:D
محض اطلاع بايد عرض بشه كه كابل شارژ . يا يو اس بي گوشيهاي سوني رو نبايد يهو بكشي بيرون.اگه يه خورده انكليسي بلد باشي ميبيني كه تو كاتالوگش هم گفته كه براي بيرون كشيدن كابل شارژ بايد اول اونو به سمت پايين فشار بدين .بعد ميبيني كه خودش به سادگي خارج ميشه.:p

احتمالا شما با كشيدن مستقيم كابل تا حالا دل و روده كا 800 بد بخت خودت رو كشيدي بيرون:lol:

روی جعبه سونی اریکسون باید نوشت شکستنی!!! همه اش هوش و حواست باید به گوشی باشه که درب و داغون نشه! جوی استیک دوربین صفحه نمایش حافظه فلش شارژ پورت و ....

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
مثل اینکه شما هنوز نفهمیدی که گوشی ه تازه وارد بازار میشه گرون هست و به تدریج قیمتش پایین میاد.
کدوم زود تر اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه ميدونم اخه يكي از دوستان كَفته بود كه سوني ها نسبت به امكاناتشون خيلي قيمتشون مناسبه ... من هم ميخواستم به ايشون عرض كنم که اصلا همجنین چیزی نیست ... وقتی که دبلیو 950 و ان 91 موزیک ادیشن با هم میان بازار و هر دو با یک قیمت عرضه میشن مشخصه که کدوم گوشی اصلا قیمتش به امکاناتش نمیارزه !!!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
روی جعبه سونی اریکسون باید نوشت شکستنی!!! همه اش هوش و حواست باید به گوشی باشه که درب و داغون نشه! جوی استیک دوربین صفحه نمایش حافظه فلش شارژ پورت و ....

روی گوشی های نوکیا چی باید نوشت؟.....:) این خیلی حرف بیهوده ای بود:blink:
الان هست که یکی بیاد بگه روی گوشی ها نوکیا بنویسید ..مصالح ساختمانی....اجر ..بیل ..کلنگ ...یا وسایل اشپزخانه..کتلت...گوشکوب ...گلابی...:D

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
من شنیده بودم سیستم های مخابرات ایران زیمنس هستند!!

rootewolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل از ما ایرانی هاست یه زمانی برای پیغام رسانی باید میرفتی توی صف عریض تلفن میستادی ولی الان طوری شده که اون روزها رو فراموش کردید
بابا حالا تغییری توی حال و احوال شما ها داره ولی در جواب دوستان باید بگم با توجه به اینکه من پایان نامه دوره کاردانی خودمو بعنوان تکنسین فنی توی کما(کارخانجات مخابراتی ایران itmc) گذروندم باید بگم ما اون زمان روی دکل های بی تس اس کار می کردیم که فرستنده های اون هم البته قدیم هاش طبق تحقیق رسمی بنده آلکاتل و زیمنس بودند و در حال حاضر شرکت نوکیا عهده دار این سوییچینگ هاست

طبق گفته های مهندسین قراردادی برای خرید دستگاههای فرستنده بی تی اس با شرکت سوئدی ژاپنی سونی اریکسون امضا شده بودکه بعدش بدلیل اینکه مهندسین اریکسون به این نتیجه رسیده بودند برای بازدهی مطلوب باید تمام دستگاههای فرستنده های موبایل ایران از نوکیا به اریکسون تغییر پیدا کنند ولی بخاطر هزینه های مالی زیاد ریاست مخابرات از این بودجه سر باز زد و قرارداد رو با طرف سوئدی لغو کرد
میشه گفت نوکیا تا بحال کلاه های بسیار بزرگی بر سر مخابرات موبایل ایران گذاشته است

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میدونی مشکل چیه؟

مشکل اینه که فکر میکنی چون نوکیا gps یا دوربین 5 مگاپیکسلی داره حتما باید سونی اریکسون هم دقیقا همون ها رو داشته باشه..

ببینم کی برای شما معنی کرده سونی اریکسون داره سر به سر با نوکیا رقابت میکنه؟

وقتی یه گوشی مثل w880 مثل آبنبات داره فروش میره یا وقتی گوشی مثل w850 اینهمه طرفدار داره شمای نوعی نمیتونی برای سونی اریکسون خط مشی تعیین کنی اقا رو گوشی هات این رو بزار اون رو بردار...وقتی استقبال در این حد بوده که 3 ماه اول امسال نوکیا 22 درصد رشد فروش داشته ولی سونی اریکسون 63 درصد این چی رو میرسونه؟

این که شما از این مارک بدت میاد؟ خب بیاد برو N95 بخر...نمیتونی برای بقیه نسخه بپیچی که...بقیه دارن تند تند میخرن ...حالا شما به جای 12 تا عیب 200 تا عیب رو اینجا لیست کن..مهم نیست ...مهم محبوبیت سونی اریکسون هست که هر روز داره بیشتر میشه...حتما یه دلیلی داره دیگه...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
روی گوشی های نوکیا چی باید نوشت؟.....:) این خیلی حرف بیهوده ای بود:blink:
الان هست که یکی بیاد بگه روی گوشی ها نوکیا بنویسید ..مصالح ساختمانی....اجر ..بیل ..کلنگ ...یا وسایل اشپزخانه..کتلت...گوشکوب ...گلابی...:D

اصلا نمیخواستم باز قاطی این بحثها بشم ولی خداییش گوشیهای جدید نوکیا اینجور نیستن؟ شما یه 6230 و ... دیدن فکر کردین همه اینطوریه! مثلا همین N71 که گفتم نو بود و رو شیشش خش افتاد ( حتی روویهای خارجی Gsmarena رو هم در این مورد بخونید;) ) یا مدلهای جدید دیگه!
دیگه زمان کشتی گرفتن با گوشیها گذشت!
ولی خداییش همین K750 به قول شما زپرتی! الان 14-15 ماهه که سر کار من ( خاک و خل و زمین خوردن و ... ) صحیح و سالمه:rolleyes:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خیلی وقت بود کل کل بین نوکیا و سونی اریکسون خوابیده بود

ولی به لطف این تاپیک دوباره شروع شد..............

منو از گود خارج کنید من چاکر همه برو بچ نوکیایی هستم....چون یوزر هر دو بودم و خواهم بود(بی تعصب).....
گوشی خوب خوبه دیگه حالا هر برندی که باشه....:cool:

jalinoor

Registered User
لایک‌ها
0
اینو یادت رفت بگی که هیچ گوشی تو دنیا نیست که کیفیت mp3 ش به سری w سونی برسه

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
حرف K750 اومد !!

هیچ گوشی نیست که دوتا فلش از دو سری مختلف بهش بخوره !

هیچ گوشی نیست که از سری Kamera تنها با 4 هزارتومن تبدیل به Walkman بشه !

به جرات می شه گفت که سونی اریکسون دنبال نیاز استفاده کننده بوده نه جیب خودش !!

به امید پیشرفت های بیشتر از سونی اریکسون

KINGTATu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این قضیه ی بین سونی اریکسون و نوکیا شده مثل پرسپولیس و استقلال !!!

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
هیچ سونی اریکسونی نیست که صاحب بدبختش مجبور شه دستشو دور اسپیکرش گرد کنه تا صداش دربیاد!!

هیچ سونی اریکسونی نیست که تا 6 ماه نشده "بردش" بسوزه و دست به دامن گارانتی بشی (6630 سابق من)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مثلا همین N71 که گفتم نو بود و رو شیشش خش افتاد ( حتی روویهای خارجی Gsmarena رو هم در این مورد بخونید;) ) یا مدلهای جدید دیگه!
دیگه زمان کشتی گرفتن با گوشیها گذشت!

:D :D ...باز دوباره یادمون آوردی:lol: :lol: ...خدا بگم چیکارت کنه!!!!:D :D :D

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
هیچ سونی اریکسونی نیست که صاحب بدبختش مجبور شه دستشو دور اسپیکرش گرد کنه تا صداش دربیاد!!

هیچ سونی اریکسونی نیست که تا 6 ماه نشده "بردش" بسوزه و دست به دامن گارانتی بشی (6630 سابق من)
شما بلا سر گوشيت آوردي چرا همه رو محكوم مي كني؟ همون كه دست به دامن گارانتي شدي خودش كليه. كدوم سوني اريكسوني رو ديدي كه خدمات پس از فروشش (خدمات پس از فروش؟!!!:lol:) با نوكيا برابري كنه؟ نوكيا حتي خدمات پس از فروششم سرتره.
يه افغاني هم اگه مي تونست ميومد يه برند گوشي مي زد به اسم «افغان آريكسون(!)» و بعد دوربين 5 مگاپيكسلي و GPRS و هزارتا كوفت ديگه مي ذاشت روش تا با 8800 نوكيا يا W1000 شماها برابري كنه بعد با قيمت 1100 مي فروخت و روشم با افتخار مي نوشت «Made In Afghanistan» نه اينكه افغانستان بده، نه. يه روزي همينا از ما جلو مي زنن، چون اونا به فكر پيشرفتن و ما به فكر كل كل با هم (خودمم ميگم كه يه تاپيك مخصوص اين كار ساختم!) اما فعلاً از ما رده پايينتري داره.

بله مشكل ما همين كج بينيمونه. همينه كه ما هميشه هميشه به فكر قيمتيم. گور باباي كيفيت.
بارها تو همين PT گفتم، بازم مي گم: «مي خوايد بخوايد، مي خوايد نخوايد. سوني اريكسون فقط تو ايران فروش داره و لا غير. تا ابد تو جهل به همين كه «SE بهترينه» بمونيد...»

--------------------------------------
پاورقي: خدا لعنت كنه اين نوكيا و سوني اريكسونو... آخرش سر اين قضيه بعد دو سال و دو ماه خاك پي تي رو خوردن بن مي شيم ميره!

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

هست:
اولي K700 دومي w700 باز هم هست البته نمونه گفتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا