بچه ها اگه سونی بیاد یه گوشی در حد N95 بزنه , خداییش شما کدومو انتخاب میکنید؟؟؟ ( گفتم خداییش)
یعنی واقعا امید داری سونی اریکسون به این زودیا بتونه یک گوشی در حد N95 بزنه؟! بابا آقای امیدوار!!!
یعنی واقعا امید داری سونی اریکسون به این زودیا بتونه یک گوشی در حد N95 بزنه؟! بابا آقای امیدوار!!!
يه افغاني هم اگه مي تونست ميومد يه برند گوشي مي زد به اسم «افغان آريكسون(!)» و بعد دوربين 5 مگاپيكسلي و GPRS و هزارتا كوفت ديگه مي ذاشت روش تا با 8800 نوكيا يا W1000 شماها برابري كنه بعد با قيمت 1100 مي فروخت و روشم با افتخار مي نوشت «Made In Afghanistan» نه اينكه افغانستان بده، نه. يه روزي همينا از ما جلو مي زنن، چون اونا به فكر پيشرفتن و ما به فكر كل كل با هم (خودمم ميگم كه يه تاپيك مخصوص اين كار ساختم!) اما فعلاً از ما رده پايينتري داره.
بله مشكل ما همين كج بينيمونه. همينه كه ما هميشه هميشه به فكر قيمتيم. گور باباي كيفيت.
بارها تو همين PT گفتم، بازم مي گم: «مي خوايد بخوايد، مي خوايد نخوايد. سوني اريكسون فقط تو ايران فروش داره و لا غير. تا ابد تو جهل به همين كه «SE بهترينه» بمونيد...»
--------------------------------------
ای کاش نوکیا 5 مگا پیکسلش واقعا 5 مگا پیکسل باشه اگر لنز ان95 کارل زایس باشه در غیر اینصورت زرشک
از دوستان سونی اریکسونی فروم خواهش میکنم از درگیری و بحث با اسپم نویس های نوکیا تو بخشها و تاپیک ها خودداری کنید. بدونید که بهترین راه برخورد با اینگونه افراد سیاست کم محلی و تحویل نگرفتن هست. تو گفتگوی آزاد جواب داده اینا که جای خود دارن. بحث الکی باهاشون نکنید. خودتون میدونید منظورم چی هست و چه کسانی رو میگم
N95 درسته گوشیه خوبیه ولی به هیچ عنوان شاهکار نیسمن نه تنها امید دارم بلکه اطمینان دارم سونی اریکسون یه گوشی با امکانات n95 میزنه . البته کیفیت آن گوشی 180 درجه با n95 تفاوت داره!
من نه تنها امید دارم بلکه اطمینان دارم سونی اریکسون یه گوشی با امکانات n95 میزنه . البته کیفیت آن گوشی 180 درجه با n95 تفاوت داره!
البته!! ولی شما کامل نخواندی نوشتم در آینده نزدیک! خوب اگر بخواهد 3 سال طول بده که هنری نکرده!
اونهایی هم که سیاست لالمونی در پیش گرفتند خوش باشند به سلامت
البته!! ولی شما کامل نخواندی نوشتم در آینده نزدیک! خوب اگر بخواهد 3 سال طول بده که هنری نکرده!
اونهایی هم که سیاست لالمونی در پیش گرفتند خوش باشند به سلامت