• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هیج سونی اریکسونی نیست که ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها اگه سونی بیاد یه گوشی در حد N95 بزنه , خداییش شما کدومو انتخاب میکنید؟؟؟ ( گفتم خداییش) :D :D :D

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
حالا بزار بزنه .. انتخابش کاری نداره !

ولی مطمئن باشید وقتی که سونی یه گوشی مثل ان 95 بزنه نوکیا ان 100 رو زده با دوربین 10 مگاپیکسل و صدتا تا امکانات دیگه !!!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها اگه سونی بیاد یه گوشی در حد N95 بزنه , خداییش شما کدومو انتخاب میکنید؟؟؟ ( گفتم خداییش) :D :D :D

یعنی واقعا امید داری سونی اریکسون به این زودیا بتونه یک گوشی در حد N95 بزنه؟! بابا آقای امیدوار!!!

20:30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای کاش نوکیا 5 مگا پیکسلش واقعا 5 مگا پیکسل باشه اگر لنز ان95 کارل زایس باشه در غیر اینصورت زرشک

20:30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوکیا هیچ وقت به این باور نمیرسه که چرا ان72 رو اورد بیرون در صورتیکه ان70 بهتران72 بود
یا مثلا برای ان90 میبره نذاشت احمقانه ترین کار این بود که کیفیت عکس های دبیلو 800 از ان90 بهتر بود

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
یعنی واقعا امید داری سونی اریکسون به این زودیا بتونه یک گوشی در حد N95 بزنه؟! بابا آقای امیدوار!!!

عجب حرفهای جالبی میزنی؟!!!!....بحث توانستن نیست....با این حساب یعنی هر کس زودتر تولید کنه تواناییش بیشتره:lol: :lol: :lol: :D :D :D

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
يه افغاني هم اگه مي تونست ميومد يه برند گوشي مي زد به اسم «افغان آريكسون(!)» و بعد دوربين 5 مگاپيكسلي و GPRS و هزارتا كوفت ديگه مي ذاشت روش تا با 8800 نوكيا يا W1000 شماها برابري كنه بعد با قيمت 1100 مي فروخت و روشم با افتخار مي نوشت «Made In Afghanistan» نه اينكه افغانستان بده، نه. يه روزي همينا از ما جلو مي زنن، چون اونا به فكر پيشرفتن و ما به فكر كل كل با هم (خودمم ميگم كه يه تاپيك مخصوص اين كار ساختم!) اما فعلاً از ما رده پايينتري داره.

بله مشكل ما همين كج بينيمونه. همينه كه ما هميشه هميشه به فكر قيمتيم. گور باباي كيفيت.
بارها تو همين PT گفتم، بازم مي گم: «مي خوايد بخوايد، مي خوايد نخوايد. سوني اريكسون فقط تو ايران فروش داره و لا غير. تا ابد تو جهل به همين كه «SE بهترينه» بمونيد...»

--------------------------------------

:D فعلا که نوکیا گوشی با دوربین 5 مگا داره...همه این مسائل چه ربطی به 8800 داشت؟(چه شباهتی داشتن به هم؟):lol: ...عزیزم این کشورها از ما جلو زدن کجای کاری؟!!! نمونش همین چین که شما (با اون تفکرات سنتی خودتون) فکر میکنن کشور سطح پایینیه .....جالبه خودت داری میگی خودت هم نقض میکنی اونا به فکر پیشرفتن ما به فکر کل کل ...اونوقت شما اومدی تاپیک کل کل زدی؟!!:lol: ....شما راهکار رو میگی بعد در راستای مخالفت با اون تاپیک میزنی؟!!!...اییول بابا شما دیگه کی هستی؟!!!....:lol:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ای کاش نوکیا 5 مگا پیکسلش واقعا 5 مگا پیکسل باشه اگر لنز ان95 کارل زایس باشه در غیر اینصورت زرشک

5 مگا پیکسلیش واقعی هست...ولی از همون سری لنزهایی که روی ن73 هست داره...این میدونی یعنی چی؟!!!....همون عکسهای آبرنگی:(

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بچه ها بسه دیگه....امضا من رو بخونید توش توضیحات کامل هست...ادامه ندین...اینا جای دیگه که پست نمیتونن بزنن چون 90 درصد بچه های اینجا طرفدار سونی هستنو تاپیک ها مربوط به سونی هست مجبورن تو همچین تاپیک هایی حمله کنن برای زدن پست...

vaziri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تنگنامیخواد پی990 رو استاد کنه
حال ببین کی گفتم وقتی قیمتش زیر 400 تومن شد

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
از دوستان سونی اریکسونی فروم خواهش میکنم از درگیری و بحث با اسپم نویس های نوکیا تو بخشها و تاپیک ها خودداری کنید. بدونید که بهترین راه برخورد با اینگونه افراد سیاست کم محلی و تحویل نگرفتن هست. تو گفتگوی آزاد جواب داده اینا که جای خود دارن. بحث الکی باهاشون نکنید. خودتون میدونید منظورم چی هست و چه کسانی رو میگم

:D :blush: :p ;) :wacko:

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من نه تنها امید دارم بلکه اطمینان دارم سونی اریکسون یه گوشی با امکانات n95 میزنه . البته کیفیت آن گوشی 180 درجه با n95 تفاوت داره! :D

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من نه تنها امید دارم بلکه اطمینان دارم سونی اریکسون یه گوشی با امکانات n95 میزنه . البته کیفیت آن گوشی 180 درجه با n95 تفاوت داره! :D
N95 درسته گوشیه خوبیه ولی به هیچ عنوان شاهکار نیس

گوشی با قابلیت Gps ای که تاچ اسکرین نیست!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

البته!! ولی شما کامل نخواندی نوشتم در آینده نزدیک! خوب اگر بخواهد 3 سال طول بده که هنری نکرده!

اونهایی هم که سیاست لالمونی در پیش گرفتند خوش باشند به سلامت:cool:

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته!! ولی شما کامل نخواندی نوشتم در آینده نزدیک! خوب اگر بخواهد 3 سال طول بده که هنری نکرده!

خیلی اسکولی....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: یعنی خیلیااااااا :lol: :lol: :lol: :lol: پستاتو میخونم تا 3 شب میخندم!

حتی از baHrain هم اسکول ترییییی:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
خوب شاید اگه بخوام بی طرفانه قضاوت کنم ( مثل همیشه )

اگه سونی یه گوشی با امکانات n95 بده ، در شرایط کنونی ! یعنی همین الان ! شاید به احتمال 90% سونی

رو انتخاب میکنم !

اما ! تا جایی که من یادم بوده ! دوره پیش بودن سونی در همون k750 خلاصه شد و پروندش بسته شد !

در حال حاضر نوکیا بد جوری در تکنولوژی پیشی گرفته ...

با سپاس

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
از اول هم معلوم بود عاقبت این تاپیک به اینجا میکشه...

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آخه عزیز من دیر یا زودش اونقدر مهم نیست که شما میگی
مهم کیفیته که سونی اریکسون حرف اولو میزنه
بعدشم سونی اگه طولش میده , حداقل یه چیزی میزنه که مشتری رو راضی نگه داره ( درست مثل نوکیا!!!!!!!!!!!! )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
هیچ سونی اریکسونی نیست ... فناوری تازه ای اشو به قیمت بالا تو پاچه مشتری کند !!! :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا