vaziri
کاربر تازه وارد
کیفیت ساخت محصولات نوکیا بهتره
دو کلمه از مادر عروس بشنو...
بندگان خدا رو هیچ جا حسابشون نمیکنن محلشون نمیزارن....این جور تاپیک ها که میشه با کله میان....
خیلی اسکولی....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: یعنی خیلیااااااا :lol: :lol: :lol: :lol: پستاتو میخونم تا 3 شب میخندم!
حتی از baHrain هم اسکول ترییییی:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
اینو خوب اومدیبا آیدی اصلیت پست بده عزیز جان
حرف حسابمن نمیدونم الان مگه ان 95 چه مشکلی داره که شما اینقدر بهش گیر دادید ؟ چرا فکر میکنید کیفیتش خوب نیست ؟ تا حالا کدومتون این گوشی رو تست کردید که راجع بهش بحث میکنید ؟؟!!
خداییش اگه نمیشناختمتون فکر میکردم بچه های یه مهد کودکید
خیلی باحالی.به نقل از [...];1133844 :حرف حساب
البته کاملا مشخصه که دوستان سونی اریکسونی این تاپیک رو محل تخیله کردن عقده های قدیمی خودشون قرار دادن...
طفلکی ها بس که تو اران مردم بیشتر دوس دارن نوکیا بخرن و محل سگ هم به گوشی های سونی نمی ذارن این دوستامون یکمی تو روحیه مبارکشون تاثیر گداشته...اخه یکی نیست بگه بابایی تو n95 داری که اینجوری حرف می زنی؟
سعی کنین هر وقت روتون فشار میاد از 1تا 10 بشمرین بلکه شفا بگیرین
خوب وقتی سونی داره دوربین فیلمبرداری چند مگاپیکسلی مستقل تولید میکنه دیگه چرا بیاد داره دوربین VGA رو گوشی هاش بذاره؟ خنده داره اگه بگیم ازش بر نمیاد این کار.خوب شاید اگه بخوام بی طرفانه قضاوت کنم ( مثل همیشه )
اگه سونی یه گوشی با امکانات n95 بده ، در شرایط کنونی ! یعنی همین الان ! شاید به احتمال 90% سونی
رو انتخاب میکنم !
اما ! تا جایی که من یادم بوده ! دوره پیش بودن سونی در همون k750 خلاصه شد و پروندش بسته شد !
در حال حاضر نوکیا بد جوری در تکنولوژی پیشی گرفته ...
با سپاس
طفلکی ها بس که تو اران مردم بیشتر دوس دارن نوکیا بخرن و محل سگ هم به گوشی های سونی نمی ذارن این دوستامون یکمی تو روحیه مبارکشون تاثیر گداشته.
اين كلمه يعني چی ؟ یه توضیحی بده !