• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هیج سونی اریکسونی نیست که ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
هیچ se نیست که طراحیش بد باشه
در عوض هیچ نوکیایی نیست که طراحیش خوب باشه

جناب bahrain جدیدا گوشیهایی که توسط نوکیا معرفی شدن دیدین؟!!.....عجب امکاناتی دارن....لول

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
این سری مدیرا خیلی باهاش راه اومدن
ببینم الان واسه تو صفات خانوادگیش رو پی ام نکرد!

پس این صفاتشو واسه بقیه هم پی ام میکنه...آخیییی...کاری باهاش نداشته باشین داره ابراز وجود میکنه:cool:

هیچ نوکیایی نیست دست تنگنا باشه!:D

چراهست .....گوشی زیبای ن90 :D :D :lol: :lol: :lol:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
هیچ سونی اریکسونی نیست که ضد آب و ضد ضربه و ... و در عین حال دو مگا پیکسل و سیمبیان باشه

پ.ن: پسر این سری با 42 تا پست بن شد!
کم کم داشتم نگران میشدم نکنه مدیرا....

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
جناب bahrain جدیدا گوشیهایی که توسط نوکیا معرفی شدن دیدین؟!!.....عجب امکاناتی دارن....لول

دوست عزیز اون نوکیا هایی که جدیدا معرفی شدند در حد متوسط هستند وقیمتشون هم بین 50 الی 130 تومن بیشتر نخواهد بود .

منم از اریکسون هایی که در سطح پایین معرفی میشن گله ندارم ... گله من از اریکسون هایی هست که در سطح بالا هستند وقیمتشون هم بالاست اما هیچ امکانات جدیدی ندارند .

دیروز رفته بودم بازار :
پی 990 ::: 199 دینار
دبلیو 880 ::: 199 دینار

خداییش کجای این دوتا گوشی امکاناتشون بهم شبیه هستند ؟؟؟

بعدش ان 95 که فولترین گوشی موبایل بوده تا حالا ::: 299 دینار .

بعد بگید که سونی قیمتهاشون نسبت به امکاناتشون ارزونتره .... شما فرق بین ان 95 و دبلیو 880 رو بخواهید حساب کنید فرقشون زمین تا اسمون هستش .... قیمتشون فقط 100 دینار فرق داره ، هردوشون هم تازه اومدن .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خوب خوبه جوابتون توی حرف خودتونه !

حرف منم همینه این کمپانیه معظم که میتونه ( و منم میگم که مطمینن میتونه ) چرا نمیکنه !؟

دیگه هر کسی اینو میتونه بفهمه !

چون اصلا واسش مهم نیست ملت از گوشی خوششون بیاد یا نیاد !

عوام ملت رو جذب میکنه ! اما فقط به فکر جیب خودشه !

چون اگه VGA بزاره روی گوشیش که دیگه کسی نمیره handycam هاشو بخره !...

واسه همینه که به مردم به چشم دستمال کاغذی نگاه میکنه ...

حالمو به هم میزنه با این سیاستشون ...

حداقلش اینه که نوکیا از این مسخره بازیها در نمیاره ... علتشم همیته که معلمومه کارخونه چیه !

سرمایشو گزاشته رو گوشی ! ... Focus Detail داره !
دوربین VGA با هندی کم های سونی قابل مقایسه است؟!
به قول یکی که همین جا گفته بود سونی فعلا داره خوب فروش میکنه و دلیلی نمیبینه که بخواد این کارو بکنه البته نهایتا سونی هم برای این که بازار رو از دست نده این کارو میکنه.
کیفیت فیلبرداری VGA هم آنچنان بالا نیست که تعداد زیادی بخوان براش این همه هزینه کنن. اکثرا ترجیح میدن دوربین جدا برای این کار بخرن و یک گوشی جدا.
البته من با نوکیا مشکلی ندارم فقط اگه امکانات اضافی رو حذف کنه و قیمتهاش رو کمی پایین تر بیاره خیلی عالی میشه.
اینم باید قبول کنید که کیفیت تصویر نوکیا اصلا به سونی اریکسون نمیرسه!!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شما مثل اینکه جناب اسمشو نیار (تنگنا) رو نمیشناسی!
چند تا از پستهاش ربط داره که این یکی ربط داشته باشه!!

دوست عزیز ! من تنگنا رو میشناسم و چند باری هم اوصاف خانوادگی و فامیلیش رو برام ارسال کرده ! شما چرا با اون دهن به دهن میشی یا جواب پستاشو میدی ؟!!! :blink:

تا یادم نرفته باید بگم که سایت آویزون دات کام یک سایت س.ک.س.ی هست!!!:D :D :blink:

میدونم ! چرا به گفته های ایشون اهمیت میدی که فکر کنه ... شخص مهمیه ؟!!! :D

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
72 کانال برای گوشی K800 i سونی اریکسون یک برگ بنده در پخش موزیک است 72 کانال یعنی تفکیک
سینتی سازیر یک موزیک میدونی یعنی چی یعنی مثل W900 i سونی اریکسون کافیه تو گوشی K800 i
سونی اریکسون یک موزیک midi گوش کنی فرقشو با گوشی N73 نوکیا میفهمی تفکیک صدا در گوشی
K800 i سونی اریکسون بسیارعالی است

دوربینش که واقعا دیگه حرف نداره 3.2 مگا پیکسل در بین بهترین های بازار بهترین هستش از لحاظ چهره ظاهری و خوش دستی هم هیچ گوشی به پای گوشی K800 i سونی اریکسون نمیرسه
مخصوصا رنگ مشکی مخملی اون

قدر زر را زرگر می شناسد

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
دوربین VGA با هندی کم های سونی قابل مقایسه است؟!
به قول یکی که همین جا گفته بود سونی فعلا داره خوب فروش میکنه و دلیلی نمیبینه که بخواد این کارو بکنه البته نهایتا سونی هم برای این که بازار رو از دست نده این کارو میکنه.
کیفیت فیلبرداری VGA هم آنچنان بالا نیست که تعداد زیادی بخوان براش این همه هزینه کنن. اکثرا ترجیح میدن دوربین جدا برای این کار بخرن و یک گوشی جدا.
البته من با نوکیا مشکلی ندارم فقط اگه امکانات اضافی رو حذف کنه و قیمتهاش رو کمی پایین تر بیاره خیلی عالی میشه.
اینم باید قبول کنید که کیفیت تصویر نوکیا اصلا به سونی اریکسون نمیرسه!!

کیفیت تصویر منظورتون کدون تصویره دوست عزیز ؟

اگه عکسه که به این راحتی و صراحت نمیشه گفت ...

اگه فیلمه ! که دیگه خودتون در جریان QCIF سونی هستین ! که اصلا فیلم حساب نمیشه ! که بخواد

کیفیت داشته باشه ...

.و اگه منظورتون تصویر LCD هست که k800 به N73 این قضیه رو واگزارکرده ...!

با سپاس از شما.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
72 کانال برای گوشی K800 i سونی اریکسون یک برگ بنده در پخش موزیک است 72 کانال یعنی تفکیک
سینتی سازیر یک موزیک میدونی یعنی چی یعنی مثل W900 i سونی اریکسون کافیه تو گوشی K800 i
سونی اریکسون یک موزیک midi گوش کنی فرقشو با گوشی N73 نوکیا میفهمی تفکیک صدا در گوشی
K800 i سونی اریکسون بسیارعالی است

دوربینش که واقعا دیگه حرف نداره 3.2 مگا پیکسل در بین بهترین های بازار بهترین هستش از لحاظ چهره ظاهری و خوش دستی هم هیچ گوشی به پای گوشی K800 i سونی اریکسون نمیرسه
مخصوصا رنگ مشکی مخملی اون

قدر زر را زرگر می شناسد

والا ما سال 1342 با گوشی N620 سامسونگ !MIDI گوش میدادیم ... مگه هنوزم

کسی هست که این فرمت رو گوش کنه ؟

در ثانی ، صدا اول باید شنیده بشه! بعد راجع به تفکیکش صحبت کنیم !

گزشت اون دورانی که k750 یکه تاز صدا بود ... اینو که دیگه همه معترفن که صدای N73

به مراتب بالاتر و برتر از 800 هست ...

اما خوب منصفانه بگم ، کیفیت hands free های sony به مراتب بهتر از Nokia هستن .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
والا ما سال 1342 با گوشی N620 سامسونگ !MIDI گوش میدادیم ... مگه هنوزم

کسی هست که این فرمت رو گوش کنه ؟

بعله عزیزم هست....جناب تنگنا...باید خدمت شما عرض کنم که توسط این موجود سر کار رفتی!!!:cool: ....خدمت جناب تنگنا هم عرض کنم که تا وقتی اسپم و پستهای سر کاری و شایعه و....بخوای اینجا بزنی با جواب اینجانب روبرو خواهی شد!!!:cool:

گزشت اون دورانی که k750 یکه تاز صدا بود ... اینو که دیگه همه معترفن که صدای N73

به مراتب بالاتر و برتر از 800 هست ...

با این حرف شما هم موافقم...ولی کیفیت رو با صدای بلند اشتباه نگیرید...به نظر من که هنوز se داره در کیفیت حرف اول رو میزنه....صدای بالاتر رو قبول دارم ولی برتر رو نه!!!!

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بعله عزیزم هست....جناب تنگنا...باید خدمت شما عرض کنم که توسط این موجود سر کار رفتی!!!:cool: ....خدمت جناب تنگنا هم عرض کنم که تا وقتی اسپم و پستهای سر کاری و شایعه و....بخوای اینجا بزنی با جواب اینجانب روبرو خواهی شد!!!:cool:

با این حرف شما هم موافقم...ولی کیفیت رو با صدای بلند اشتباه نگیرید...به نظر من که هنوز se داره در کیفیت حرف اول رو میزنه....صدای بالاتر رو قبول دارم ولی برتر رو نه!!!!
با اون حال كه يه نوكياپرست تير هستم، ولي اين حرفتونو قبول دارم.
تو كيفيت جدا سوني اريكسون برتر از نوكياس.
ولي تو صدا K800 جلوي 6270 كه يه جوجه نوكياس كم آورد.
از نظر تصويرم من (يه روزي N73، آخيييييييييييييي! ان73 عزيز!) و داييم (W700) كل كلمون گرفت از يه صحنه عكس گرفتيم. نكته جالب اين بود كه دبليو700 عكسش به سرخي مي زد، در حالي كه اونجا فقط مهتابي روشن بود!

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
هیچ سونی اریکسونی تا حالا خز نشده .
هیچ سونی اریکسونی شبیه کتلت 2 صفر نیست
هیچ سونی اریکسونی به اندازه نوکیا ناقص نیست
هیچ سونی اریکسونی دست آدمای زاغارت نیست .
هیچ سونی اریکسونی نسبت به امکاناتش گرونتر از همه نیست .
چرا دست آدماي زاغارت نيست؟؟؟
يه دونه از اون زاغارتا خودت كه سوني اريكسون داري
بچه ها من از اين جمع مي كشم بيرون چون وقت اينترنتم ارزشش از اين كل كلا بيشتره و تو پي تي هم كلي تاپيك بدرد بخور تر هست.
از زدن تاپيكم پشيمونم مثل ...
بذاريد هركي تو جهله كه سوني اريكسون برتره بمونه و هركي مي دونه كه نوكيا بهتره بازم بمونه...

و به عنوان آخرين حرف:
علت بزرگ پيشرفت سوني اريكسون رو گرفتم. من گوشيمو فروخته بودم و دنبال گوشي مي گشتم. تو هر موبايلي كه مي رفتم و مي گفتم مثلا 3250 يا ان 73 داريد يه گره گوري بغلم بود كه مي گفت چرا سوني اريكسون نمي خري و منم با توپ و تشر مي گفتم عمراً سوني اريكسون نخرم. بعد مي گفتم شما خودتون گوشيتون چيه مي گفت مثلاً ان70 يا 6600 يا 6670 (همه شون نوكيا داشتن، فقط يكيشون بود كه V3i داشت). من مي گفتم خوب چرا به من ميگي سوني اريكسون بخر؟ مي گفت گفتن گوشي خوبيه.
خداوكيليش همه جا اينطور بود. تو دهن مردم پر كرديد كه سوني اريكسون بهتره. نتيجه ش بهتر از اين نميشه.

وزيري جان، شما هم كه از بن شدن معلومه كي بودي!

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
...off topic

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
دوست عزیز ! من تنگنا رو میشناسم و چند باری هم اوصاف خانوادگی و فامیلیش رو برام ارسال کرده ! شما چرا با اون دهن به دهن میشی یا جواب پستاشو میدی ؟!!! :blink:

میدونم ! چرا به گفته های ایشون اهمیت میدی که فکر کنه ... شخص مهمیه ؟!!! :D
درست میگی من اشتباه کردم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا