هیچ گوشی نوکیایی نیست که صاحبش مدیر بخش مشکلات جنسی در سایت آویزون نباشه
داریوش جان با شما نبودما
خداوکیلی رو گرامر فارسی کار کن! فهمیدی چی نوشتی!
هیچ گوشی نوکیایی نیست که صاحبش مدیر بخش مشکلات جنسی در سایت آویزون نباشه
داریوش جان با شما نبودما
این سری مدیرا خیلی باهاش راه اومدن
ببینم الان واسه تو صفات خانوادگیش رو پی ام نکرد!
هیچ نوکیایی نیست دست تنگنا باشه!
آره داداش قبولت دارم ................
جناب bahrain جدیدا گوشیهایی که توسط نوکیا معرفی شدن دیدین؟!!.....عجب امکاناتی دارن....لول
بذار من ترجمه کنم:خداوکیلی رو گرامر فارسی کار کن! فهمیدی چی نوشتی!
بذار من ترجمه کنم:
هیچ گوشی نوکیایی نیست که صاحبش تو فوروم سایت www.A.v.i.z.o.o.n.com مدیر بخش مشکلات جنسی نباشه.
البته اینو من تایید نمیکنم فقط ترجمه میکنم!!
دوربین VGA با هندی کم های سونی قابل مقایسه است؟!خوب خوبه جوابتون توی حرف خودتونه !
حرف منم همینه این کمپانیه معظم که میتونه ( و منم میگم که مطمینن میتونه ) چرا نمیکنه !؟
دیگه هر کسی اینو میتونه بفهمه !
چون اصلا واسش مهم نیست ملت از گوشی خوششون بیاد یا نیاد !
عوام ملت رو جذب میکنه ! اما فقط به فکر جیب خودشه !
چون اگه VGA بزاره روی گوشیش که دیگه کسی نمیره handycam هاشو بخره !...
واسه همینه که به مردم به چشم دستمال کاغذی نگاه میکنه ...
حالمو به هم میزنه با این سیاستشون ...
حداقلش اینه که نوکیا از این مسخره بازیها در نمیاره ... علتشم همیته که معلمومه کارخونه چیه !
سرمایشو گزاشته رو گوشی ! ... Focus Detail داره !
شما مثل اینکه جناب اسمشو نیار (تنگنا) رو نمیشناسی!این چه ربطی به گوشی نوکیا داشت ؟!!! :blink: :blink: :blink:
تا یادم نرفته باید بگم که سایت آویزون دات کام یک سایت س.ک.س.ی هست!!! :blink:این چه ربطی به گوشی نوکیا داشت ؟!!! :blink: :blink: :blink:
شما مثل اینکه جناب اسمشو نیار (تنگنا) رو نمیشناسی!
چند تا از پستهاش ربط داره که این یکی ربط داشته باشه!!
تا یادم نرفته باید بگم که سایت آویزون دات کام یک سایت س.ک.س.ی هست!!! :blink:
دوربین VGA با هندی کم های سونی قابل مقایسه است؟!
به قول یکی که همین جا گفته بود سونی فعلا داره خوب فروش میکنه و دلیلی نمیبینه که بخواد این کارو بکنه البته نهایتا سونی هم برای این که بازار رو از دست نده این کارو میکنه.
کیفیت فیلبرداری VGA هم آنچنان بالا نیست که تعداد زیادی بخوان براش این همه هزینه کنن. اکثرا ترجیح میدن دوربین جدا برای این کار بخرن و یک گوشی جدا.
البته من با نوکیا مشکلی ندارم فقط اگه امکانات اضافی رو حذف کنه و قیمتهاش رو کمی پایین تر بیاره خیلی عالی میشه.
اینم باید قبول کنید که کیفیت تصویر نوکیا اصلا به سونی اریکسون نمیرسه!!
72 کانال برای گوشی K800 i سونی اریکسون یک برگ بنده در پخش موزیک است 72 کانال یعنی تفکیک
سینتی سازیر یک موزیک میدونی یعنی چی یعنی مثل W900 i سونی اریکسون کافیه تو گوشی K800 i
سونی اریکسون یک موزیک midi گوش کنی فرقشو با گوشی N73 نوکیا میفهمی تفکیک صدا در گوشی
K800 i سونی اریکسون بسیارعالی است
دوربینش که واقعا دیگه حرف نداره 3.2 مگا پیکسل در بین بهترین های بازار بهترین هستش از لحاظ چهره ظاهری و خوش دستی هم هیچ گوشی به پای گوشی K800 i سونی اریکسون نمیرسه
مخصوصا رنگ مشکی مخملی اون
قدر زر را زرگر می شناسد
والا ما سال 1342 با گوشی N620 سامسونگ !MIDI گوش میدادیم ... مگه هنوزم
کسی هست که این فرمت رو گوش کنه ؟
گزشت اون دورانی که k750 یکه تاز صدا بود ... اینو که دیگه همه معترفن که صدای N73
به مراتب بالاتر و برتر از 800 هست ...
با اون حال كه يه نوكياپرست تير هستم، ولي اين حرفتونو قبول دارم.بعله عزیزم هست....جناب تنگنا...باید خدمت شما عرض کنم که توسط این موجود سر کار رفتی!!! ....خدمت جناب تنگنا هم عرض کنم که تا وقتی اسپم و پستهای سر کاری و شایعه و....بخوای اینجا بزنی با جواب اینجانب روبرو خواهی شد!!!
با این حرف شما هم موافقم...ولی کیفیت رو با صدای بلند اشتباه نگیرید...به نظر من که هنوز se داره در کیفیت حرف اول رو میزنه....صدای بالاتر رو قبول دارم ولی برتر رو نه!!!!
چرا دست آدماي زاغارت نيست؟؟؟هیچ سونی اریکسونی تا حالا خز نشده .
هیچ سونی اریکسونی شبیه کتلت 2 صفر نیست
هیچ سونی اریکسونی به اندازه نوکیا ناقص نیست
هیچ سونی اریکسونی دست آدمای زاغارت نیست .
هیچ سونی اریکسونی نسبت به امکاناتش گرونتر از همه نیست .
درست میگی من اشتباه کردم.دوست عزیز ! من تنگنا رو میشناسم و چند باری هم اوصاف خانوادگی و فامیلیش رو برام ارسال کرده ! شما چرا با اون دهن به دهن میشی یا جواب پستاشو میدی ؟!!! :blink:
میدونم ! چرا به گفته های ایشون اهمیت میدی که فکر کنه ... شخص مهمیه ؟!!!