ظاهرا نفستون از جاي گرم بلند ميشه .... بي صبرانه منتظر هستم
فقط اميدوارم مثل يك ماه بيش نشه كه گفتين قراره سوني اريكسون K850i تا دو سه روزهاي آينده معرفي بشه وهنوز معرفي نشده !!! :blush:
بدو ببین معرفی شدن...تاپیکشون هم زدم...
ظاهرا نفستون از جاي گرم بلند ميشه .... بي صبرانه منتظر هستم
فقط اميدوارم مثل يك ماه بيش نشه كه گفتين قراره سوني اريكسون K850i تا دو سه روزهاي آينده معرفي بشه وهنوز معرفي نشده !!! :blush:
من خودم به شخصه طرفدار سوني اريكسون هستم ولي سوني اريكسون توي اين چند ماهه اخير برتريش رو داره از دست ميده، اولا كه جنس تقلبي ش توي بازار شديدا زياد شده و واقعا جنس تقلبي ش با اصلي قابل قياس نيست، دوم اينكه سوني اريكسون سابق بر اين شديدا بر طراحي برتر دوربينهاش مينازيد ولي الان خيلي از گوشي هاي سري N از نظر دوربين برتر از گوشي هاي سوني اريكسون هستند از نظر كيفيت صداي خروجي گوشي ها هم كه از قديم برتري با نوكيا بوده و هست و در فيلم برداري هم نوكيا بدون شك موفق تر از سوني اريكسون هست. شايد سوني اريكسون از نظر قيمتي و دسته بندي قيمتي هنوز كمي برتري داشته باشه.
نوکیا اوله چون چندین سال بدون داشتن رقیب داشته جولان میداده.حالا که رقبایی مثلSE داره.یواش یواش سوم چهارم هم میشه.مگه سونی اریکسون چند ساله شروع به زدن گوشی کرده؟بنظر شما حالا ما اشتباه میگیم ولی دنیا هم داره اشتباه میگه میگه نوکیا اوله بخاطر کیفیت محصولات و امکانات زیاد
نوکیا اوله چون چندین سال بدون داشتن رقیب داشته جولان میداده.حالا که رقبایی مثلSE داره.یواش یواش سوم چهارم هم میشه.مگه سونی اریکسون چند ساله شروع به زدن گوشی کرده؟
هیج سونی اریکسونی نیست که دوربینش 5 مگاپیکسل باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که کیفیت صفحه نمایشش 16 ملیون رنگ باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که TV OUT داشته باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که GPS داشته باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که که وای فای داشته باشه (به جز پی 990)
هیج سونی اریکسونی نیست که تی وی تیونر داشته باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که جاوا باشه و office document viewer داشته باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که با اندازه VGA فیلمبرداری کنه هیچی ...
هیج سونی اریکسونی نیست که CIF فیلمبرداری کنه :happy:
هیج سونی اریکسونی نیست که اندازه اسکرینش بیشتر از 240*320 بیکسل باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که UPnP technology داشته باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که هم EDGE داشته باشه وهم 3G (به جز Z750) .
دوستان این هم یک جین نقص در سونی اریکسون ... این ها رو گفتم که ببینید چقدر سونی اریکسون عقبه ... اگه چیزهای دیگه هم دارید لطفا بهش اضافه کنید تا یه طومار طولانی بشه :lol: :lol:
کاری به امکانات ندارم .. .هرکدوم مزایای خودش رو داره
اما من در عجبم ! تنها دلیل که باعث شد من k800 نگیرم این بود که آخه به هر کی بگی یه دوربین 3 mp حالت
فیلمبرداریش Qcif هست از خنده میمره ! ...
خود سایت gsmarena نوشته ، احتمالا میخواد یک گوشی عرضه کنه که این قابلیت رو داشته باشه تا از
k800 متمایزش کنه !! ببینم این یعنی چی ؟ یعنی به فکر جیب ملت بودن !
الان که دیگه افغانستان هم اگه گوشی بده بیرون CIF داره ، چه دلیل داره این کار جز اینکه میخواستن
ملت و بتیغن ...؟ من که اصلا خوشم نیومد ...
نوکیا هم سرعتش بد جور حال میگیره ...
اما اینو بگم که بیشتر این حالم و میگیره که حسرت به دلمون موند ااگه 20 بار به یه سونی دار زنگ میزنیم
نمیگم عینه 20 بار ! اما 19 بار در دسترس باشه !
الان جیگرت راحت شد این همه به سونی اریکسن فحش دادی؟
فعلا که سونی توی هر چیزی که به Media ربط داشته باشه حرف اولو میزنه.
کیفیت دوربین...کیفیت صدا...از همه مهمتر قیمت...
حالا نوکیا بره N95 بزنه که 5 مگاپیکسل دوربین داشته باشه که فیلم VGA بگیره و هزارتا کار دیگه بکنه با قیمت 1.5 ملیون....مگه مرز داری بری اونو بخری میری یه laptop مامان میخری!!
حالا گوشی چه ربطی داره به لپ تاپ که با هم مقایسه می کنی؟ مثل این میمونه که چرخ گوشت رو با ساعت مقایسه کنی !! کدوم لپ تاپی دوربین داره؟ (به غیر از وب کم) یا کدوم لپ تاپ رو میشه گذاشت تو جیب و باهاش موزیک گوشی کرد؟حالا نوکیا بره N95 بزنه که 5 مگاپیکسل دوربین داشته باشه که فیلم VGA بگیره و هزارتا کار دیگه بکنه با قیمت 1.5 ملیون....مگه مرز داری بری اونو بخری میری یه laptop مامان میخری!!
الان جیگرت راحت شد این همه به سونی اریکسن فحش دادی؟
فعلا که سونی توی هر چیزی که به Media ربط داشته باشه حرف اولو میزنه.
کیفیت دوربین...کیفیت صدا...از همه مهمتر قیمت...
حالا نوکیا بره N95 بزنه که 5 مگاپیکسل دوربین داشته باشه که فیلم VGA بگیره و هزارتا کار دیگه بکنه با قیمت 1.5 ملیون....مگه مرز داری بری اونو بخری میری یه laptop مامان میخری!!
دوستان عزیز گوشی پی 990 آی من مرتبا ریست میشه یعنی وقتی گوشی رو روشن میکنم خودش دوباره ریست میشه و این فرایند هم متوقف نمیشه میشه لطفا بفرمایید چطوری می تونم گوشی رو به تنظیمات اولیه برگردونم یا یه جوری روشنش کنم که خلاصه گوشی بالا بیاد ؟ ممنون
دوستان عزیز گوشی پی 990 آی من مرتبا ریست میشه یعنی وقتی گوشی رو روشن میکنم خودش دوباره ریست میشه و این فرایند هم متوقف نمیشه میشه لطفا بفرمایید چطوری می تونم گوشی رو به تنظیمات اولیه برگردونم یا یه جوری روشنش کنم که خلاصه گوشی بالا بیاد ؟ ممنون