• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هیج سونی اریکسونی نیست که ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ظاهرا نفستون از جاي گرم بلند ميشه :D .... بي صبرانه منتظر هستم:cool:

فقط اميدوارم مثل يك ماه بيش نشه كه گفتين قراره سوني اريكسون K850i تا دو سه روزهاي آينده معرفي بشه وهنوز معرفي نشده !!!:p :blush:

بدو ببین معرفی شدن...تاپیکشون هم زدم...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
مبارك باشه !!!!!

مازيار جان غيب كَوئي كردي ديروز ؟؟!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من خودم به شخصه طرفدار سوني اريكسون هستم ولي سوني اريكسون توي اين چند ماهه اخير برتريش رو داره از دست ميده، اولا كه جنس تقلبي ش توي بازار شديدا زياد شده و واقعا جنس تقلبي ش با اصلي قابل قياس نيست، دوم اينكه سوني اريكسون سابق بر اين شديدا بر طراحي برتر دوربينهاش مينازيد ولي الان خيلي از گوشي هاي سري N از نظر دوربين برتر از گوشي هاي سوني اريكسون هستند از نظر كيفيت صداي خروجي گوشي ها هم كه از قديم برتري با نوكيا بوده و هست و در فيلم برداري هم نوكيا بدون شك موفق تر از سوني اريكسون هست. شايد سوني اريكسون از نظر قيمتي و دسته بندي قيمتي هنوز كمي برتري داشته باشه.

در مورد اول اگر منظورتون سریال چینج هست که این گوشیها تقلبی نیستن اگر هم منظورتون اینایی هست که خیلی تابلوه مشکل مربوط به ایرانه ربطی به برند نداره

در باره مورد دوم اینکه اون خیلیهایی که میگین دو تا گوشی بیشتر نیست یکی ن73 و یکی ن93 (اگر هم منظورتون ن95 باشه باید صبر کنید تا 5 مگای سونی هم از راه برسه تا مقایسه کنید!!! هر چند اون خاصیت آبرنگی بودن عکسها همچنان در ن95 وجود دارد:blush: ) میریم سر اون دوتا ن93 که عکسهاش معلوم الحاله خیلی عکسهای ضعیفی میندازه اگر ندیدین برین ببینید تا متوجه بشین چی میگم....میمونه ن73 اونم عکسهای خوش آب و رنگی میندازه حتی از رنگ واقعی اونم خوش آب و رنگ تر....حتی زشت ترین آدمها هم وقتی با ن73 ازشون عکس میندازی به مثال یک حوری و پری نشون میده....شب هم وقتی عکس میندازی قربونش برم آسمونو همچین آبی نشون میده هر کس ندونه فکر میکنه ساعت 6 صبح عکس انداختی!!!...یک عکس خوب باید natural باشه!!!

....گفتین کیفیت صدای خروجی ...دیگه این روزها طرفداران دو آتیشه نوکیا هم قبول دارن که کیفیت صدای se بهتره...اگر منظورتون بلندی صداست که در این صورت حق با شماست نوکیا اسپیکرهاش صدای بلندی میده(بحث کیفیت رو با بلندی صدا قاطی نکنید!!!)

...در تنها موردی که با شما موافقم فیلمبرداری هست در این مورد نوکیا برتره مخصوصا ن93 ...

...کلا میبینید اینهایی که به عنوان برتری نوکیا ذکر کردین چندان هم صحت نداشت فقط حرفهای شما بود!!!...:blush: :cool:

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بنظر شما حالا ما اشتباه میگیم ولی دنیا هم داره اشتباه میگه میگه نوکیا اوله بخاطر کیفیت محصولات و امکانات زیاد
داشتن سیستم عامل بدونید که یک مزیت هست که اکثر گوشی های سونی اریکسون سری دبیلو و کا بی بهره هستند داشتن صفحه نمایش لمسی هم دردسر های خاص خودشو داره و زود به سود صفحه نمایش یا خط میوفته یا کثیف میشه
فعلا که نوکیا اوله جهان هم قبولش داره و داره حرف اولو میزنه

چرا ما باید با حرف های بند تومونی خودمونو از سونی اریکسون راضی نگه داریم
حقیقت را باید پذیرفت

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بنظر شما حالا ما اشتباه میگیم ولی دنیا هم داره اشتباه میگه میگه نوکیا اوله بخاطر کیفیت محصولات و امکانات زیاد
نوکیا اوله چون چندین سال بدون داشتن رقیب داشته جولان میداده.حالا که رقبایی مثلSE داره.یواش یواش سوم چهارم هم میشه.مگه سونی اریکسون چند ساله شروع به زدن گوشی کرده؟

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
نوکیا اوله چون چندین سال بدون داشتن رقیب داشته جولان میداده.حالا که رقبایی مثلSE داره.یواش یواش سوم چهارم هم میشه.مگه سونی اریکسون چند ساله شروع به زدن گوشی کرده؟

اتفاقا نوکیا در رقابت با برندهای دیگه به این نقطه رسیده و همیشه هم اول نبوده اما چند ساله که این موقعیت رو حفظ کرده که کار بزرگیه.

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من داریوش رو تحسین میکنم یه عمری بپای گوشی های بی ارزش جاوای سونی اریکسون سوختیم و ساختیم
آخرش دارم میفهمم داریوش چرا میگه همش نوکیا
موقعی که نوکیا رو اکثرا قبلو دارند چرا ما قبولش نکنیم

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
ولی خوب قبول بفرمایید که در این بین درصد زیادی هم مربوط میشه به سلیقه ...

یکی سفید میپسنده اون یکی سبزه ...

اینجا هم کلا یکی کیل داره به سونی و یکی نوکیا ..

درسته ؟

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیج سونی اریکسونی نیست که دوربینش 5 مگاپیکسل باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که کیفیت صفحه نمایشش 16 ملیون رنگ باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که TV OUT داشته باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که GPS داشته باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که که وای فای داشته باشه (به جز پی 990)
هیج سونی اریکسونی نیست که تی وی تیونر داشته باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که جاوا باشه و office document viewer داشته باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که با اندازه VGA فیلمبرداری کنه هیچی ...
هیج سونی اریکسونی نیست که CIF فیلمبرداری کنه :happy:
هیج سونی اریکسونی نیست که اندازه اسکرینش بیشتر از 240*320 بیکسل باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که UPnP technology داشته باشه .
هیج سونی اریکسونی نیست که هم EDGE داشته باشه وهم 3G (به جز Z750) .

دوستان این هم یک جین نقص در سونی اریکسون ... این ها رو گفتم که ببینید چقدر سونی اریکسون عقبه ... اگه چیزهای دیگه هم دارید لطفا بهش اضافه کنید تا یه طومار طولانی بشه :lol: :lol:

الان جیگرت راحت شد این همه به سونی اریکسن فحش دادی؟
فعلا که سونی توی هر چیزی که به Media ربط داشته باشه حرف اولو میزنه.
کیفیت دوربین...کیفیت صدا...از همه مهمتر قیمت...
حالا نوکیا بره N95 بزنه که 5 مگاپیکسل دوربین داشته باشه که فیلم VGA بگیره و هزارتا کار دیگه بکنه با قیمت 1.5 ملیون....مگه مرز داری بری اونو بخری میری یه laptop مامان میخری!!

clod122

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ سوني اركسوني نيست كه ويروس بگیره مثل نوكيا

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاری به امکانات ندارم .. .هرکدوم مزایای خودش رو داره

اما من در عجبم ! تنها دلیل که باعث شد من k800 نگیرم این بود که آخه به هر کی بگی یه دوربین 3 mp حالت

فیلمبرداریش Qcif هست از خنده میمره ! ...

خود سایت gsmarena نوشته ، احتمالا میخواد یک گوشی عرضه کنه که این قابلیت رو داشته باشه تا از

k800 متمایزش کنه !! ببینم این یعنی چی ؟ یعنی به فکر جیب ملت بودن !

الان که دیگه افغانستان هم اگه گوشی بده بیرون CIF داره ، چه دلیل داره این کار جز اینکه میخواستن

ملت و بتیغن ...؟ من که اصلا خوشم نیومد ...

نوکیا هم سرعتش بد جور حال میگیره ...

اما اینو بگم که بیشتر این حالم و میگیره که حسرت به دلمون موند ااگه 20 بار به یه سونی دار زنگ میزنیم

نمیگم عینه 20 بار ! اما 19 بار در دسترس باشه !

ااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!
چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟در دسترس نبودن به سیم کارت ربط داره نه به گوشی آقای استاد!!!
در ضمن W900 فیلم CIF میگیره...تو که خیلی cif دوست داری...گوشیم جاوا هست!!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
حالا نوکیا بره N95 بزنه که 5 مگاپیکسل دوربین داشته باشه که فیلم VGA بگیره و هزارتا کار دیگه بکنه با قیمت 1.5 ملیون....مگه مرز داری بری اونو بخری میری یه laptop مامان میخری!!

شما گویا قیمت به روز نداری از گوشی !

حالا ببینیم این p1 وقتی میاد قیمتش چقدره !!!! ... فکرکنم دویل امکاناتیش قیمتش باشه

این یک امر کاملا بدیهیه !

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
حالا گوشی چه ربطی داره به لپ تاپ که با هم مقایسه می کنی؟ مثل این میمونه که چرخ گوشت رو با ساعت مقایسه کنی !! کدوم لپ تاپی دوربین داره؟ (به غیر از وب کم) یا کدوم لپ تاپ رو میشه گذاشت تو جیب و باهاش موزیک گوشی کرد؟

mahmoudnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز گوشی پی 990 آی من مرتبا ریست میشه یعنی وقتی گوشی رو روشن میکنم خودش دوباره ریست میشه و این فرایند هم متوقف نمیشه میشه لطفا بفرمایید چطوری می تونم گوشی رو به تنظیمات اولیه برگردونم یا یه جوری روشنش کنم که خلاصه گوشی بالا بیاد ؟ ممنون

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

من کجا فوحش دادم ؟!

انتقادات کارشناسی که به سونی اریکسون وارد بود رو گفتم ... اشکالی داره ؟:happy:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوستان خبر خوب ، نقطه ضعف جدید کشف شد :::

- هیچ سونی اریکسونی نیست که Wi-Fi 802.11 b/g داشته باشه !!!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان عزیز گوشی پی 990 آی من مرتبا ریست میشه یعنی وقتی گوشی رو روشن میکنم خودش دوباره ریست میشه و این فرایند هم متوقف نمیشه میشه لطفا بفرمایید چطوری می تونم گوشی رو به تنظیمات اولیه برگردونم یا یه جوری روشنش کنم که خلاصه گوشی بالا بیاد ؟ ممنون

گوشی رو بفروش یه نوکیا بخر! :)

0+0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرق E61 i نوکیا با پی990 در چههست

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

دوست عزیز اینجا مطرح کن بهتر بهت جواب میدن...! http://forum.persiantools.com/t28535.html

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا