• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هیج سونی اریکسونی نیست که ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
کیفیت تصویر منظورتون کدون تصویره دوست عزیز ؟

اگه عکسه که به این راحتی و صراحت نمیشه گفت ...

اگه فیلمه ! که دیگه خودتون در جریان QCIF سونی هستین ! که اصلا فیلم حساب نمیشه ! که بخواد

کیفیت داشته باشه ...

.و اگه منظورتون تصویر LCD هست که k800 به N73 این قضیه رو واگزارکرده ...!

با سپاس از شما.
منظورم کیفیت lcd سونی هست که انصافا از نوکیا قویتره. البته باید تو یک رده قیمت با هم مقایسه بشن. فیلم هم درسته اصلا صحبتش نیست.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
امضاتون يه ايراد داره: هرجا نوشتي سوني اريكسون بكن نوكيا و بالعكس!
خودتم ايراد داري!
بدبخت سوني اريكسوني!

چی میگن؟ کافر همه را به کیش خویش پندارد....:p پست من که خطاب به شخص خاصی نبود ولی وقتی به خودت گرفتی معلوم شد که واقعا ایراد رو داری......

همون متن امضا 100 درصد راجع بهت صدق میکنه....خوش باش:p جز اسپمرها رفتی....

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ای کاش این تاپیک بسته میشد.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
همين ديكَه اينقدر مسخره بازي دراريد تا تابيك قفل بشه !

بابا مثل ادم بلد نيستيد كارشناسانه از سوني اريكسون انتقاد كنيد ؟ كي اسم نوكيا رو توي اين تابيك اورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقای سونی اریکسون ضمن ابراز هم دردی با شما باید خدمتتان بگم شما نوک کیا رو میچسبی ولشون کن بذار توی عصر جاهلیت نوکیا بمونند
تا حالا سونی اریکسون هیچ عیبی ازش ندیدیم بابا منطق اینو میگه در دستان مردم اگر با مصرف کننده مصاحبه کنید همینو میگه
سال 2007 سال دراومدن اشک شرکت نوکیاست
ببینید کی گفتم

این بحرین جان هم از اون عرباست ...

hamed_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
لطفا قیمت سونی اریکسون k810i

کسی چرا اطلاع دقیقی از آن در ایران نداره؟
میگن که اومده

با گارانتی باشه بهتره از جهت سریال اصلی بودن

k800 برای پخش mp3 به پای w810 میرسه؟ ؟
k800 با یک هدفون واک من اون و مموری ۲ گیگا بایتش چند میشه؟

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

میگن که اومده

اگه یه هندس فری HBH-DS970 واسه K800 بخری صداش با سری W مو نمیزنه شایدم بهتر باشه ( خودم امتحانش کردم)
هم میتونی یه دوربین 3.2 داشته باشی و هم یه MP3 Player مشتی

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
سال 2007 سال دراومدن اشک شرکت نوکیاست

بله كاملا مشخصه با ساخت گوشيهاي سوني اريكسوني مثل J120 در سال 2007 اشك نوكيا N95 دارها در اومد

اصلا حسرت داشتن اين گوشيها رو ميخورن

sonyericsson-j120.gif

حق دارن ... J120 با اين هيــبــت وعظمت كجا ؟؟ اون نوكيا N95 با اون دوربين ضايع 5 ميگابيكسليش كجا ؟؟!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوست عزیز اون نوکیا هایی که جدیدا معرفی شدند در حد متوسط هستند وقیمتشون هم بین 50 الی 130 تومن بیشتر نخواهد بود .

.

بله كاملا مشخصه با ساخت گوشيهاي سوني اريكسوني مثل J120 در سال 2007 اشك نوكيا N95 دارها در اومد

اصلا حسرت داشتن اين گوشيها رو ميخورن

sonyericsson-j120.gif

حق دارن ... J120 با اين هيــبــت وعظمت كجا ؟؟ اون نوكيا N95 با اون دوربين ضايع 5 ميگابيكسليش كجا ؟؟!!

دوست عزیز حالا حق بدین که بگیم شما غیر منطقی هستین....دو تا پستی که از شما کوت کردم رو ببینید...تو نوکیا گوشیهای به قول شما در حد متوسط تولید میشه...توی se هم گوشیهای در حد متوسط هست...حالا شما اومدین j210 رو مقابل ن95 قرار دادین...به نظر شما منطقیه؟!!!....شما صبر کنید وقتی اس ای گوشی 5 مگا داد بیرون اونوقت قضاوت کنید...به نظر من این پست دوم شما خیلی بی ربط بود...به بقیه بچه ها هم حق میدم اگر بگن شما بدون منطق هستین!!!!...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
علت بزرگ پيشرفت سوني اريكسون رو گرفتم. من گوشيمو فروخته بودم و دنبال گوشي مي گشتم. تو هر موبايلي كه مي رفتم و مي گفتم مثلا 3250 يا ان 73 داريد يه گره گوري بغلم بود كه مي گفت چرا سوني اريكسون نمي خري و منم با توپ و تشر مي گفتم عمراً سوني اريكسون نخرم. بعد مي گفتم شما خودتون گوشيتون چيه مي گفت مثلاً ان70 يا 6600 يا 6670 (همه شون نوكيا داشتن، فقط يكيشون بود كه V3i داشت). من مي گفتم خوب چرا به من ميگي سوني اريكسون بخر؟ مي گفت گفتن گوشي خوبيه.
خداوكيليش همه جا اينطور بود. تو دهن مردم پر كرديد كه سوني اريكسون بهتره. نتيجه ش بهتر از اين نميشه.

وزيري جان، شما هم كه از بن شدن معلومه كي بودي!

جالبه پس اکثر گره گوریها اینطوری که شما میگین نوکیا داشتن؟!!
با اون حال كه يه نوكياپرست تير هستم، ولي اين حرفتونو قبول دارم.
تو كيفيت جدا سوني اريكسون برتر از نوكياس.
ولي تو صدا K800 جلوي 6270 كه يه جوجه نوكياس كم آورد.
از نظر تصويرم من (يه روزي N73، آخيييييييييييييي! ان73 عزيز!) و داييم (W700) كل كلمون گرفت از يه صحنه عكس گرفتيم. نكته جالب اين بود كه دبليو700 عكسش به سرخي مي زد، در حالي كه اونجا فقط مهتابي روشن بود!
چه عجب بالاخره پستی که از سر تعصب نباشه از شما دیدیم!!!دایی جان شما وایت بالانس گوشیشو به حالت فلورسنت تغییر میداد مشکل عکسش حل میشد...ن 73 رو نمیگی که تو شب عکس میندازی رنگ آسمون رو آبی نشون میده؟!!!...لول

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام دوستان

میگن که اومده

شما دقیقا تاپیک مناسب رو برای طرح این سوال انتخاب کردید!!!

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوست عزیز حالا حق بدین که بگیم شما غیر منطقی هستین....دو تا پستی که از شما کوت کردم رو ببینید...تو نوکیا گوشیهای به قول شما در حد متوسط تولید میشه...توی se هم گوشیهای در حد متوسط هست...حالا شما اومدین j210 رو مقابل ن95 قرار دادین...به نظر شما منطقیه؟!!!....شما صبر کنید وقتی اس ای گوشی 5 مگا داد بیرون اونوقت قضاوت کنید...به نظر من این پست دوم شما خیلی بی ربط بود...به بقیه بچه ها هم حق میدم اگر بگن شما بدون منطق هستین!!!!...

علي اقا من اين رو براي مثال كَفتم .... خوب حالا بزار اسم جي 120 رو با دبليو 880 عوض كنيم ... اين كَوشي كه قيمتش در رده كَوشيهاي كَرون قيمته هيج امكاناتش به قيمتش نميارزه ، دبليو 880 تا الان مهمترين كَوشي اي بوده كه امسال سوني معرفي كرده ... ايا ميشه اون رو با ان 95 كه بهترين كَوشي نوكيا مقايسه كرد ؟؟؟

درسته كه هر برندي يه سري كَوشي معمولي داره ويه سري كَوشي رده بايين ويه سري هم كَوشي رده بالا .... اما خداييش انصافا امسال سوني هيج كَوشي در رده بالا نزده وهمش هرجي زده در رده متوسط وبائين بوده ... همين دبليو 880 يك كَوشي هست در رده بائين با امكاناتي كه داره اما قيمتش در حد يك كَوشي رده بالا هست ، الان نوكيا ان 95 يكماهه كه توي بحرين اومده وقيمتش از 450 دينار شده 275 دينار ، اما دبليو 880 هم از همون يكماه بيش تقريبا اومده قيمتش 199 دينار بوده هنوز هم توي بعضي از مغازه ها 199 دينار فروخته ميشه دقيقا قيمتش اندازه بي 990 !

حالا از وقتي كه كا 800 اومده هي ميكَن سوني قراره 5 مكَا رو بده بيرون ، اين خبر رو هم منبعش از وبلاكَهاي معمولي هست وفقط يك رويا براي طرفداران سوني هست وهيج سنديتي نداره .

با تشكر

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
علي اقا من اين رو براي مثال كَفتم .... خوب حالا بزار اسم جي 120 رو با دبليو 880 عوض كنيم ... اين كَوشي كه قيمتش در رده كَوشيهاي كَرون قيمته هيج امكاناتش به قيمتش نميارزه ، دبليو 880 تا الان مهمترين كَوشي اي بوده كه امسال سوني معرفي كرده ... ايا ميشه اون رو با ان 95 كه بهترين كَوشي نوكيا مقايسه كرد ؟؟؟

درسته كه هر برندي يه سري كَوشي معمولي داره ويه سري كَوشي رده بايين ويه سري هم كَوشي رده بالا .... اما خداييش انصافا امسال سوني هيج كَوشي در رده بالا نزده وهمش هرجي زده در رده متوسط وبائين بوده ... همين دبليو 880 يك كَوشي هست در رده بائين با امكاناتي كه داره اما قيمتش در حد يك كَوشي رده بالا هست ، الان نوكيا ان 95 يكماهه كه توي بحرين اومده وقيمتش از 450 دينار شده 275 دينار ، اما دبليو 880 هم از همون يكماه بيش تقريبا اومده قيمتش 199 دينار بوده هنوز هم توي بعضي از مغازه ها 199 دينار فروخته ميشه دقيقا قيمتش اندازه بي 990 !

حالا از وقتي كه كا 800 اومده هي ميكَن سوني قراره 5 مكَا رو بده بيرون ، اين خبر رو هم منبعش از وبلاكَهاي معمولي هست وفقط يك رويا براي طرفداران سوني هست وهيج سنديتي نداره .

با تشكر

مشکل شما اینه که مقایسه شما از نظر قیمت هست....اگر اینجوریه که ما هم بیایم مثلا 8800 رو با p990 مقایسه کنیم و بگیم چرا این 8800 که قیمتش بیشتره امکانات پی 990 رو نداره....در نظر بگیرید همون ن95 که شما دارین اینجوری ازش حرف میزنین مدتها معرفی شد ولی تولید نشد ملت تو کف موندن اینجوری بهتره یا اینکه نزدیک به تولید گوشی اونو معرفی کنن طوری که چند روز بعد از معرفی تو بازار باشه؟!!!...شما مشکلتون اینه که در هر زمان "حال" و اکنون رو در نظر میگیرین و قضاوت میکنید...این نوع قضاوت فکر نمیکنم منصفانه و منطقی باشه!!!:cool:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
منظورم کیفیت lcd سونی هست که انصافا از نوکیا قویتره. البته باید تو یک رده قیمت با هم مقایسه بشن. فیلم هم درسته اصلا صحبتش نیست.

خوب راستش من به نقل از سایت mobilereview گفتم که در review گوشی n73 در سطور آخر

ذکر کرده که کیفیت lcd گوشی N73 از k800 بهتره ...

با سپاس از شما دوست عزیز

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

با تشكر

حدود 24 ساعت دیگه یا یکم بیشتر نظرت عوض میشه...صبر کن..:)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
همین w880 که به چشم شما نمیاد توی این ماه پر فروش ترین گوشی بوده.
اگر اون رو با سری Ultra ی سامسونگ مقایسه کنید میبینید که معرکه هست.اونهایی که سامسونگ زده از لحاظ جنس بدنه که ول معطله .از نظر ظرافت هم w880 خیلی سایزش مناسبه.سامسونگ درسته که باریک زده ولی خیلی پهن و نافرمه.

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
حدود 24 ساعت دیگه یا یکم بیشتر نظرت عوض میشه...صبر کن..:)

ظاهرا نفستون از جاي گرم بلند ميشه :D .... بي صبرانه منتظر هستم:cool:

فقط اميدوارم مثل يك ماه بيش نشه كه گفتين قراره سوني اريكسون K850i تا دو سه روزهاي آينده معرفي بشه وهنوز معرفي نشده !!!:p :blush:

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من خودم به شخصه طرفدار سوني اريكسون هستم ولي سوني اريكسون توي اين چند ماهه اخير برتريش رو داره از دست ميده، اولا كه جنس تقلبي ش توي بازار شديدا زياد شده و واقعا جنس تقلبي ش با اصلي قابل قياس نيست، دوم اينكه سوني اريكسون سابق بر اين شديدا بر طراحي برتر دوربينهاش مينازيد ولي الان خيلي از گوشي هاي سري N از نظر دوربين برتر از گوشي هاي سوني اريكسون هستند از نظر كيفيت صداي خروجي گوشي ها هم كه از قديم برتري با نوكيا بوده و هست و در فيلم برداري هم نوكيا بدون شك موفق تر از سوني اريكسون هست. شايد سوني اريكسون از نظر قيمتي و دسته بندي قيمتي هنوز كمي برتري داشته باشه.

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
من خودم به شخصه طرفدار سوني اريكسون هستم ولي سوني اريكسون توي اين چند ماهه اخير برتريش رو داره از دست ميده، اولا كه جنس تقلبي ش توي بازار شديدا زياد شده و واقعا جنس تقلبي ش با اصلي قابل قياس نيست، دوم اينكه سوني اريكسون سابق بر اين شديدا بر طراحي برتر دوربينهاش مينازيد ولي الان خيلي از گوشي هاي سري N از نظر دوربين برتر از گوشي هاي سوني اريكسون هستند از نظر كيفيت صداي خروجي گوشي ها هم كه از قديم برتري با نوكيا بوده و هست و در فيلم برداري هم نوكيا بدون شك موفق تر از سوني اريكسون هست. شايد سوني اريكسون از نظر قيمتي و دسته بندي قيمتي هنوز كمي برتري داشته باشه.

100% كاملا تأييد ميشه ،،، حرف حساب جواب نداره

من كه اين تابيك رو زدم فكر كرديد جي ؟؟ من تاحالا يه گوشي نوكيا استفاده نكردم

من تعصب بيخودي ندارم ،،، خودم وقتي سوني اريكسون كا800 يا سوني اريكسون بي990 اومده بود خيلي طرفدار سوني اريكسون بودم ...

خوب وقتي الان افت كرده جرا بايد دروغ بگم كه سوني اريكسون از نوكيا بهتره ؟؟؟؟

كل حرف هايي هم كه زديد همش از روي تعصب هست ،، خودتون هم خوب ميدونيد كه . . . .

اصلا اگه اس اي بهتر باشه يا نوكيا جي به شماها ميرسه ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا