• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هیس! دخترها فریاد نمی زنند

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
بنده ندیده ام اما فیلمی تبلیغاتی و سیاه نما می باشد تا فضای جامعه اسلامی را فضایی مسموم و آلوده به هوس های منحرف جنسی به تصویر بکشد.
پیرو تایید سخن دوست بالایی عرض می کنم ؛

اصولا این چنین افرادی چشم هایشان را بسته اند و گوش هایشان را گرفته اند ، بنابراین هرگز چیزی جز تصورات خود نمی بینند و آن قدر در توهم خود شناور بمانند که متوجه نباشند چه چیز هایی در اطرافشان روی می دهد و همه چیز را بهشت برین بدانند.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
انتظار داری فیلمی که درباره تجاوز است مفرح و سرگرم کننده باشه؟! یا زیاد ناراحت کننده نباشه!

من در برنامه اردیبهشت شبکه 4 یک برنامه با حضور درخشنده و یک روان‌شناس دیدم که درباره موضوع تجاوز بود

در مجله‌ها هم در هفته‌نامه همشری جوان، همشهری تندرستی و همشهری مثبت و چلچراغ و هفته نامه سلامت در 2 هفته اخیر درباره این مسئله مطلب کار شده است و از سر و صدای روانشناس‌ها هم در آن‌ها خبری نبود!

ولی کلاً بهترین فیلم دنیا هم به نظر بعضی منتقدها فیلم‌های خوبی نیستند و دو نفر ممکنه یک فیلم را ببینند یکی خوشش بیاد یکی از دیدن‌اش پشیمان بشه!

یک مطلب دیگه اینکه معمولاً در فیلم‌های ایرانی یک واقعه تلخ را آنقدر بد نشان می‌دهند که بیننده ممکنه طاقت این همه تنش و فشار را نداشته باشه در صورتی که کمتر فیلم هالیوودی است که همچین خصوصیتی را داشته باشه! (نگی این حرف‌ات با جمله اول‌ات تناقض داره!)

ولی من کلاً وکیل مدافع این فیلم و هیچ فیلم دیگری نیستم و همه می‌تونند از این فیلم بدشان بیاد!
نه عزیزم درست متوجه نشدی . مسئله سرگرم کننده بودن که به عنوان هدف سینما مطرح می شه به معنای مفرح بودن یا زجه زدن مخاطب نیست .

باعث خرسندی ست که این فیلم باعث بشود که محتوای تلویزیون ایران فراتر از برنامه های تبلیغاتی ظروف و مبل و... برود .

من اتفاقا عکس چیزی که شما فکر میکنید با فیلم مخالف نیستم ، فیلم فیلم خوبی ست اما نقص شدیدی دارد . الزامی نیست مخاطب حقوق دان باشد که بداند قصاص انتهایی طبق قانون 208 مجازات اسلامی به هیچ عنوان اجرایی نمی شود که حتی اگر خانم فیلم ساز از مشاور حقوقی در فیلم استفاده می کردند متوجه می شدند قوانین دیگری هم وجود دارد که مانع اجرای این حکم می کند تا خانم وکیل به جای گریه برای موکل اش از کتاب قانون استفاده کند .

یقینا هیس بهترین فیلم جهان و حتی ایران نیست ، چون توهین بدی به کارگردان های بزرگی از جمله فورد ، هیچکاک و حتی فرهادی که مدت هاست مولفه ساز شده است .

فیلمنامه نویسان ایرانی به دلیل نیم خطی بودن سناریو هایشان و عدم پردازش درست به موضوع همیشه عادت کرده اند موضوعات را غلو آمیز مطرح کنند تا نقص های خود را پنهان کنند .

مسئله اینجاست موضوع اصلی هیس رو داخل همشهری یا هر روزنامه دیگری ، روی صفحه یک خبرگزاری هم مطالعه کنی همین احساس غم ، اندوه ، تاسف ، به فکر فرو رفتن و... به خواننده دست می دهد .
صحبت سر این است سینما که قدرت تصویر ساختن و جلوه و تدوین و موسیقی دارد ، هیچ کمکی به این اثر نکرده است . فیلم در حد همان کاغذ روزنامه مانده است!

هیس 90 دقیقه در سینما چیزی جز راش نیست ، اما همان طور که عرض کردم در محتوا ست که اثری ارزشمند ، هشدار دهنده و خوب است و در اصل در حد اندازه های 90 دقیقه نبود و به اندازه مستند 30 تا 40 دقیقه محتوا برای گفتن داشت و وقتی تمام شد شروع کرد به تحریف قانون ، بازی با جملات آقای بازپرس ، یافتن برادر معتاد (که چندی پیش ترک کرده) که یکباره اور دوز می کند و می میرد که به جای گریه در سکانس خنده دار شده است.

حوزه هنر و علی الخصوص سینما آن قدر گسترده است که این اختلاف نظر و عقاید زیبایی بیشتری به آن بخشیده است .

اینجا با هم درباره فیلم صحبت می کنیم ، نه برای اینکه بگوییم : من از تو بهتر فیلم را دیده ام ، من بهتر تحلیل می کنم و... . هدف فقط تبادل اندیشه و بازگو کردن عقاید است تا با یکدیگر هنر را بهتر بشناسیم.

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
بنده ندیده ام اما فیلمی تبلیغاتی و سیاه نما می باشد تا فضای جامعه اسلامی را فضایی مسموم و آلوده به هوس های منحرف جنسی به تصویر بکشد.

"هوس های منحرف جنسی " رو خوب فرمودین ... ترکیب بسیار بدیع و بکری هست

عزیزم شما که ندیده نظر دادی خب نقدش هم می کردی ... کار را که کرد ؟ ... آنکه تمام کرد !

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
من در این فیلم با بازیگر نقش مراد خیلی حال کردم..چون توی این مملکت در خیلی چیزهارو بستن اگه کمی به مردم دقت کنی اکثر مردم مثل همین مراد هستن...

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من در این فیلم با بازیگر نقش مراد خیلی حال کردم..چون توی این مملکت در خیلی چیزهارو بستن اگه کمی به مردم دقت کنی اکثر مردم مثل همین مراد هستن...
عجب مغلطه خوبی کردی:blink:اون وقت شما که اکثر مردم رو از دسته این شیطان صفت ها می دانی خودت رو داخل همین جامعه مردمی و از دسته مراد(ها) می دونی یا مستثنی از جامعه ؟

port80

Registered User
لایک‌ها
22
فیلمو دیشب دیدم چیزی جز واقعیت نیست.دست کارگردانش درد نکنه یه هشداری هست به تمام پدر مادرها و مشکلات اخلاقی و روانی پنهان بعضی مردم در جامعه. حتما ببینید. مخصوصا 10 دقیقه اخرشو...

dayi_morteza

Registered User
لایک‌ها
17
فیلم عالی و محشری بود خصوصا اینکه قانون و عرف غلط و مزحک کشور ما رو به نحو احسن به نمایش گذاشت.و پایان فیلم هم عالی بود و حداقل هندیش نکرد.همچین داستانی توی کشور ما بسیار اتفاق می افته.دست همه عواملش درد نکنه مخصوصا طناز جان

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
عجب مغلطه خوبی کردی:blink:اون وقت شما که اکثر مردم رو از دسته این شیطان صفت ها می دانی خودت رو داخل همین جامعه مردمی و از دسته مراد(ها) می دونی یا مستثنی از جامعه ؟

خودت چی فکر میکنی داداش؟؟؟
پ ن:همین سوالم از خودت بپرس داداش..

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
بسیار راغب هستم هر چه زودتر این فیلم رو ببینم.

یکی از دوستان چشم بسته غیب گفت! ایشون گفت خانم درخشنده فمنیست هست! فقط موندم این موضوع رو تنهایی کشف کرده یا از کسی هم کمک گرفته!
sharmandegi.gif

یک جوری هم میگن طرف فمنیسته انگار که دارن فحش میدن! خب معلومه که هست، مگر شک داشتید؟!

سخن حق رو باید گفت، هتا اگه به نفع خودمون نباشه

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
شما پاسخ بده من هم حتما جواب خواهم داد .

داداش من نمیتونم راجع به خودم قضاوت کنم...فقط تلاشمو میکنم مثل لقمان که میگه ادب از کی یاد گرفتی در جواب میگه از بی ادبان..تلاش میکنم از کارها و حرفهای بد دوری کنم و به کسی آسیب نرسونم..ولی نمیتونم در مورد خودم قضاوت کنم چجور آدمی هستم دادا...

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
داداش من نمیتونم راجع به خودم قضاوت کنم...فقط تلاشمو میکنم مثل لقمان که میگه ادب از کی یاد گرفتی در جواب میگه از بی ادبان..تلاش میکنم از کارها و حرفهای بد دوری کنم و به کسی آسیب نرسونم..ولی نمیتونم در مورد خودم قضاوت کنم چجور آدمی هستم دادا...
اگر شما نمی توانی درباره خودت قضاوت کنی چطور توقع داری من بتوانم درباره شما قضاوت کنم هر چند که در سطح قضاوت فردی نیستم.

برای من عجیب است پس چطور می توانید به این راحتی اکثر مردم را در دسته مراد(ها) قرار دهید؟این هم از دروس لقمان است؟

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
اگه کمی به مردم دقت کنی اکثر مردم مثل همین مراد هستن...

عزیزم ببخشید
با توجه به فرمایشی که فرمودین

شما اونوقت اکثر وقتتون رو پارک خاصی هستین ؟!:blush: یا اینکه اتفاقا خودش نزدیکه ؟!:D:D:D

دلاور
گرفتم که دلت پره :(ولی آخه تا این حد ؟!

ارادت:heart:

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
بعد چند سال رفتیم سینما این فیلمو دیدیم واقعا عالی بود توصیه میکنم از دست ندینش

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
فیلم توپی بود! دو هفته پیش دیدم! از نظر احساسی و مضمون فیلم واقعا عالی بود! و یکی از هشدار های جدی به این جامعه و پدر مادر ها ......

کاری به کارگردانی و ... ندارم . در کل فیلم خوب بود و ارزششو داشت 3 تومن پول بلیط بدم :)

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
من فکر میکنم هدف فیلم سیاه نمایی در مورد شرایط جامعه ترویج بی بند و باری جنسی و همجنسبازی و خدمت در جهت اهداف صهیونیستی است.

یکی بیاد داستان فیلم رو توضیح بده+لینک دانلود لطفا

Last edited:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
من فکر میکنم هدف فیلم سیاه نمایی در مورد شرایط جامعه ترویج بی بند و باری جنسی و همجنسبازی و خدمت در جهت اهداف صهیونیستی است.

یکی بیاد داستان فیلم رو توضیح بده+لینک دانلود لطفا

شما با این قوه تخیلی که داری یک مقدار دیگه فکر کنی داستان فیلم و اهداف روی پرده و پشت پرده‌اش را متوجه میشی!

فضانوردهای این تاپیک زیاد شده‌اند!

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
شما با این قوه تخیلی که داری یک مقدار دیگه فکر کنی داستان فیلم و اهداف روی پرده و پشت پرده‌اش را متوجه میشی!

فضانوردهای این تاپیک زیاد شده‌اند!
مطمعنم که تخریب فرهنگ ایرانی ،اسلامی و همین طور ترویج شبکه های ماهواره ای معاند با **** و تبلیغ و ترویج چند همسری و صیغه هم از اهداف پنهان بوده.
و شک ندارم که این فیلم به سفارش مشترک من و تو و بی بی سی فارسی ساخته شده.
عدم توجه به حقوق زنان و استفاده ابزاری از زنان هم دستاورد این فیلم بوده است.

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
اگر شما نمی توانی درباره خودت قضاوت کنی چطور توقع داری من بتوانم درباره شما قضاوت کنم هر چند که در سطح قضاوت فردی نیستم.

برای من عجیب است پس چطور می توانید به این راحتی اکثر مردم را در دسته مراد(ها) قرار دهید؟این هم از دروس لقمان است؟

داداش شما کمی با دقت به گشت ارشاد نگاه کن متوجه میشی(مامور اجرایی با هیزی نگاه میکنه وای بحال بقیه جامعه)

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
مطمعنم که تخریب فرهنگ ایرانی ،اسلامی و همین طور ترویج شبکه های ماهواره ای معاند با **** و تبلیغ و ترویج چند همسری و صیغه هم از اهداف پنهان بوده.
و شک ندارم که این فیلم به سفارش مشترک من و تو و بی بی سی فارسی ساخته شده.
عدم توجه به حقوق زنان و استفاده ابزاری از زنان هم دستاورد این فیلم بوده است.

دوست عزیز شما هنوز فیلم رو ندیدی چطوری مطمئنی؟ :wacko:

درباره استفاده ابزاری هم ببین جایگاه یک زن در فرهنگ غرب کجاست و ما هنوز تو کجاها گیر کردیم که زن یک موجود با جیره و مواجب اندک هست که نظافت و آشپزی و بچه داری و البته در شرایط اقتصادی امروز کار روزانه هم از وظایفش محسوب میشه!

بالا