مطمعنم که تخریب فرهنگ ایرانی ،اسلامی و همین طور ترویج شبکه های ماهواره ای معاند با **** و تبلیغ و ترویج چند همسری و صیغه هم از اهداف پنهان بوده.
و شک ندارم که این فیلم به سفارش مشترک من و تو و بی بی سی فارسی ساخته شده.
عدم توجه به حقوق زنان و استفاده ابزاری از زنان هم دستاورد این فیلم بوده است.
من مطمعنم ،چون حدس میزنم .از طرفی از کامنتها هم فهمیدمدوست عزیز شما هنوز فیلم رو ندیدی چطوری مطمئنی؟ :wacko:
درباره استفاده ابزاری هم ببین جایگاه یک زن در فرهنگ غرب کجاست و ما هنوز تو کجاها گیر کردیم که زن یک موجود با جیره و مواجب اندک هست که نظافت و آشپزی و بچه داری و البته در شرایط اقتصادی امروز کار روزانه هم از وظایفش محسوب میشه!
حوادث 11 سپتامبر و حمله شیمیایی در سوریه بهانه ای است برای گرانی دو باره اجناس در پی تی.درست میفرمایید داداش خوادث 11 ستامبر و زدن بمب شیمیایی در سوریه از اهداف این فیلم بوده..کلا میخواستن ایران و آمریکا و سوریه خراب کنن..فیلم خیلی خوبی برای بچه ها هم پیشنهاد میشه دیدنش..
از نخستین نفراتی بودم که گشت ارشاد رو در اولین اکران دیدم ، از نخستین نفراتی هم بودم که از این فیلم بیزار شدم!داداش شما کمی با دقت به گشت ارشاد نگاه کن متوجه میشی(مامور اجرایی با هیزی نگاه میکنه وای بحال بقیه جامعه)
من مطمعنم ،چون حدس میزنم .از طرفی از کامنتها هم فهمیدم
من خودم خیلی به حقوق زنان احترام میزارم .در ممالک کفر زن ابزاری است برای هوس بازی های جنسی و یک کالای دست دوم و معیوب است.ولی
در ممالک اسلامی زن کالایی است چینی.
بالاخره زن زنه دیگه، هر جا میخواد باشه .شما به حرف های شبکه من و تو زیاد توجهی نکنید.
فیلم رو ندیده میگم توش سعی داشته که زنان رو قشری مظلوم و گرفتار جامعه ای با نابرابری های اجتماعی با مردان گرگ و هوس باز و بی غیرت نشون داده.من کلاً حالم از من و تو و اون لوس بازی هاش بهم میخوره (نظر شخصی) ولی خوب وقتی یه چیزی میگیم باید حداقل یه معنی درستی رو برسونه دیگه. شما اول فیلم رو نگاه کن بعد نقدت رو بنویس چون حدس با اطمینان جور در نمیاد. اگر ببینی میشه اطمینان که باز اون هم نظر شخصی شماست چون این فیلم رفته وزارت ارشاد مجوز گرفته.
فیلم رو ندیده میگم توش سعی داشته که زنان رو قشری مظلوم و گرفتار جامعه ای با نابرابری های اجتماعی با مردان گرگ و هوس باز و بی غیرت نشون داده.
والا چی بگم .دختر ها ی این زمونه همش خودشون مقصرن که این طور باهاشون رفتار میشهاین شد یه چیزی... لااقل نگفتی مطمئن هستم.
حالا اگر اونم گفته باشه زیاد بیراه نگفته. الان جوون ها ازدواج که نمیتونن بکنن. اگر هم بخوان مستقل زندگی کنن برای یه دختر خیلی از یه پسر سخت تر هست بتونه سالم زندگی کنه.
من کلاً حالم از من و تو و اون لوس بازی هاش بهم میخوره (نظر شخصی) ولی خوب وقتی یه چیزی میگیم باید حداقل یه معنی درستی رو برسونه دیگه. شما اول فیلم رو نگاه کن بعد نقدت رو بنویس چون حدس با اطمینان جور در نمیاد. اگر ببینی میشه اطمینان که باز اون هم نظر شخصی شماست چون این فیلم رفته وزارت ارشاد مجوز گرفته.
والا چی بگم .دختر ها ی این زمونه همش خودشون مقصرن که این طور باهاشون رفتار میشه
خدا وکیلی من و تو برنامه های علمیش خیلی عالیه..حالا شبکه برای هر کسی میخواد باشه ولی از نظر برنامه علمی و مستنداتش بی نظیره..
اون که آره داداش جدا مسخرست مخصوصا چرا که نه..البته شعر یادت نره باز بد نیست ولی یک کسی که برنامه علمی دوست داره تنها شبکه خوب همین من و تو و نشنال جغرافی..دیگه برنامه علمی چیه که توی ایران ما محروم هستیم من نمیدونم..درسته اما مستندهاش که تولید من و تو نیست... منظورم برنامه های تولیدی خودشون بود مثل آکادمی و بفرمایید شام.
اون که آره داداش جدا مسخرست مخصوصا چرا که نه..البته شعر یادت نره باز بد نیست ولی یک کسی که برنامه علمی دوست داره تنها شبکه خوب همین من و تو و نشنال جغرافی..دیگه برنامه علمی چیه که توی ایران ما محروم هستیم من نمیدونم..
قبول داری سیاه نمایی بود؟فیلمو دیدم و خوشم نیومد
قبول داری سیاه نمایی بود؟
ایران سینما نداشته که بخواد چرت بشه.آری
واقعا ولی من چ.ن رفتم سینما پشت سر هم ،هم جا ب جا رو دیدم هم اینو بازم این قابل تحمل تر شده
ولی سینمای ایران داره چرت میشه
کیمیایی که قبلا فیلماش خوب بودن الان خودشم یه جورایی تموم شده سوژه هاش.به نظر من تو این سینما کمال تبریزی خوب کار میکنه نسبت به بقیهتعداد بسیار بسیار کمی فیلم خوب داریم که بیشتر توسط کیمیایی و حاتمی کیا خلق شده اند .
پ.ن: روز ملی سینما مبارک باشد:wub:
درسته .خیلی وقته که کارهاش تکراری شده که مجبور می شه تصویر سیاه و سفید کنه و... .کیمیایی که قبلا فیلماش خوب بودن الان خودشم یه جورایی تموم شده سوژه هاش.به نظر من تو این سینما کمال تبریزی خوب کار میکنه نسبت به بقیه
from samsung galaxy