• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هیس! دخترها فریاد نمی زنند

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119
چيزي كه اين فيلم داشت فقط مربوط به زنان و دختر بچه ها نمي شد، منتهاش از زن به عنوان يك قدرت مظلوم نمايي استفاده كرده بود تا بهتر احساسات رو به مخاطب منتقل كنه..

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
مطمعنم که تخریب فرهنگ ایرانی ،اسلامی و همین طور ترویج شبکه های ماهواره ای معاند با **** و تبلیغ و ترویج چند همسری و صیغه هم از اهداف پنهان بوده.
و شک ندارم که این فیلم به سفارش مشترک من و تو و بی بی سی فارسی ساخته شده.
عدم توجه به حقوق زنان و استفاده ابزاری از زنان هم دستاورد این فیلم بوده است.

درست میفرمایید داداش خوادث 11 ستامبر و زدن بمب شیمیایی در سوریه از اهداف این فیلم بوده..کلا میخواستن ایران و آمریکا و سوریه خراب کنن..فیلم خیلی خوبی برای بچه ها هم پیشنهاد میشه دیدنش..

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
دوست عزیز شما هنوز فیلم رو ندیدی چطوری مطمئنی؟ :wacko:

درباره استفاده ابزاری هم ببین جایگاه یک زن در فرهنگ غرب کجاست و ما هنوز تو کجاها گیر کردیم که زن یک موجود با جیره و مواجب اندک هست که نظافت و آشپزی و بچه داری و البته در شرایط اقتصادی امروز کار روزانه هم از وظایفش محسوب میشه!
من مطمعنم ،چون حدس میزنم .از طرفی از کامنتها هم فهمیدم
من خودم خیلی به حقوق زنان احترام میزارم .در ممالک کفر زن ابزاری است برای هوس بازی های جنسی و یک کالای دست دوم و معیوب است.ولی
در ممالک اسلامی زن کالایی است چینی.
بالاخره زن زنه دیگه، هر جا میخواد باشه .شما به حرف های شبکه من و تو زیاد توجهی نکنید.

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
درست میفرمایید داداش خوادث 11 ستامبر و زدن بمب شیمیایی در سوریه از اهداف این فیلم بوده..کلا میخواستن ایران و آمریکا و سوریه خراب کنن..فیلم خیلی خوبی برای بچه ها هم پیشنهاد میشه دیدنش..
حوادث 11 سپتامبر و حمله شیمیایی در سوریه بهانه ای است برای گرانی دو باره اجناس در پی تی.
اگه داستانشو میدونید بزارید.لطفا

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
داداش شما کمی با دقت به گشت ارشاد نگاه کن متوجه میشی(مامور اجرایی با هیزی نگاه میکنه وای بحال بقیه جامعه)
از نخستین نفراتی بودم که گشت ارشاد رو در اولین اکران دیدم ، از نخستین نفراتی هم بودم که از این فیلم بیزار شدم!

ما در فضای رئال زندگی می کنیم ، نه در فضای موهوم فکری سعید سهیلی!

شما اگر با دقت بیشتر و بدون جانب داری از هر خط فکری/سیاسی/اجتماعی در هر مسئله ای اقدام به بررسی کنید ، یقینا جامعه را با دید بهتری خواهید دید.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
من مطمعنم ،چون حدس میزنم .از طرفی از کامنتها هم فهمیدم
من خودم خیلی به حقوق زنان احترام میزارم .در ممالک کفر زن ابزاری است برای هوس بازی های جنسی و یک کالای دست دوم و معیوب است.ولی
در ممالک اسلامی زن کالایی است چینی.
بالاخره زن زنه دیگه، هر جا میخواد باشه .شما به حرف های شبکه من و تو زیاد توجهی نکنید.

من کلاً حالم از من و تو و اون لوس بازی هاش بهم میخوره (نظر شخصی) ولی خوب وقتی یه چیزی میگیم باید حداقل یه معنی درستی رو برسونه دیگه. شما اول فیلم رو نگاه کن بعد نقدت رو بنویس چون حدس با اطمینان جور در نمیاد. اگر ببینی میشه اطمینان که باز اون هم نظر شخصی شماست چون این فیلم رفته وزارت ارشاد مجوز گرفته.

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
من کلاً حالم از من و تو و اون لوس بازی هاش بهم میخوره (نظر شخصی) ولی خوب وقتی یه چیزی میگیم باید حداقل یه معنی درستی رو برسونه دیگه. شما اول فیلم رو نگاه کن بعد نقدت رو بنویس چون حدس با اطمینان جور در نمیاد. اگر ببینی میشه اطمینان که باز اون هم نظر شخصی شماست چون این فیلم رفته وزارت ارشاد مجوز گرفته.
فیلم رو ندیده میگم توش سعی داشته که زنان رو قشری مظلوم و گرفتار جامعه ای با نابرابری های اجتماعی با مردان گرگ و هوس باز و بی غیرت نشون داده.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
فیلم رو ندیده میگم توش سعی داشته که زنان رو قشری مظلوم و گرفتار جامعه ای با نابرابری های اجتماعی با مردان گرگ و هوس باز و بی غیرت نشون داده.

این شد یه چیزی... لااقل نگفتی مطمئن هستم.
حالا اگر اونم گفته باشه زیاد بیراه نگفته. الان جوون ها ازدواج که نمیتونن بکنن. اگر هم بخوان مستقل زندگی کنن برای یه دختر خیلی از یه پسر سخت تر هست بتونه سالم زندگی کنه.

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
این شد یه چیزی... لااقل نگفتی مطمئن هستم.
حالا اگر اونم گفته باشه زیاد بیراه نگفته. الان جوون ها ازدواج که نمیتونن بکنن. اگر هم بخوان مستقل زندگی کنن برای یه دختر خیلی از یه پسر سخت تر هست بتونه سالم زندگی کنه.
والا چی بگم .دختر ها ی این زمونه همش خودشون مقصرن که این طور باهاشون رفتار میشه

payamb

Registered User
لایک‌ها
434

خدا وکیلی من و تو برنامه های علمیش خیلی عالیه..حالا شبکه برای هر کسی میخواد باشه ولی از نظر برنامه علمی و مستنداتش بی نظیره..

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
والا چی بگم .دختر ها ی این زمونه همش خودشون مقصرن که این طور باهاشون رفتار میشه

داداش اگه وقت کردی ارزش داره بری سینما این فیلم ببینی...از خیلی از فیلمهای آشغالی که اکران شده مثل دهلیز و جا به جا بهتره...نمیتونی همه تقصیرهارو گردن دخترها بندازی..چون جامعه ای که الان داخلش هستیم بی تاثیر نیست..این فیلم از نظر این ارزشمنده که داره واقعیت جامعه نشون میده..ده سال پیش روزنامه ها جرات نداشتن حرف از تجاوز و تعرض بنویسن..اما الان دارن خودشون اقرار میکنن..

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
خدا وکیلی من و تو برنامه های علمیش خیلی عالیه..حالا شبکه برای هر کسی میخواد باشه ولی از نظر برنامه علمی و مستنداتش بی نظیره..

درسته اما مستندهاش تولید من و تو نیست، اینها فقط دوبله کردن... منظورم برنامه های تولیدی خودشون بود مثل آکادمی و بفرمایید شام.

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
درسته اما مستندهاش که تولید من و تو نیست... منظورم برنامه های تولیدی خودشون بود مثل آکادمی و بفرمایید شام.
اون که آره داداش جدا مسخرست مخصوصا چرا که نه..البته شعر یادت نره باز بد نیست ولی یک کسی که برنامه علمی دوست داره تنها شبکه خوب همین من و تو و نشنال جغرافی..دیگه برنامه علمی چیه که توی ایران ما محروم هستیم من نمیدونم..

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
اون که آره داداش جدا مسخرست مخصوصا چرا که نه..البته شعر یادت نره باز بد نیست ولی یک کسی که برنامه علمی دوست داره تنها شبکه خوب همین من و تو و نشنال جغرافی..دیگه برنامه علمی چیه که توی ایران ما محروم هستیم من نمیدونم..

شما همه شبکه های فارسی زبان رو لیست کن. اونهایی که 24 ساعت موزیک پخش می کنن رو بذار کنار... اونهایی که بیشترش سرگرمی هستن مثل منوتو رو هم بذار کنار... امثال بی بی سی فارسی هم که 4 تا راست میگن تا وسطش اون یه دونه دروغ بزرگه رو باور کنی هم بذار کنار... همه اینها رو که گذاشتی کنار یه چند تا کانال می مونه که واقعاً ارزش داره هر کدوم رو یه روز نگاه کنی ببینی اگر خوشت اومد ادامه بدی.

البته نه اینکه دوست داشته باشم برنامه های خاص تماشا کنم... نه... من اگه اروپا بودم و یه شغل و زندگی مثل آدم داشتم مثل خیلی ها همون برنامه های سرگرمی و تفریح رو تماشا می کردم و انرژی و فکرم رو میذاشتم رو کارم.

P E R S I A N

Registered User
لایک‌ها
343
فیلمو دیدم و خوشم نیومد

P E R S I A N

Registered User
لایک‌ها
343
قبول داری سیاه نمایی بود؟

آری
واقعا ولی من چ.ن رفتم سینما پشت سر هم ،هم جا ب جا رو دیدم هم اینو بازم این قابل تحمل تر شده
ولی سینمای ایران داره چرت میشه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
آری
واقعا ولی من چ.ن رفتم سینما پشت سر هم ،هم جا ب جا رو دیدم هم اینو بازم این قابل تحمل تر شده
ولی سینمای ایران داره چرت میشه
ایران سینما نداشته که بخواد چرت بشه.

تعداد بسیار بسیار کمی فیلم خوب داریم که بیشتر توسط کیمیایی و حاتمی کیا خلق شده اند .

پ.ن: روز ملی سینما مبارک باشد:wub:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
تعداد بسیار بسیار کمی فیلم خوب داریم که بیشتر توسط کیمیایی و حاتمی کیا خلق شده اند .

پ.ن: روز ملی سینما مبارک باشد:wub:
کیمیایی که قبلا فیلماش خوب بودن الان خودشم یه جورایی تموم شده سوژه هاش.به نظر من تو این سینما کمال تبریزی خوب کار میکنه نسبت به بقیه

from samsung galaxy

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
کیمیایی که قبلا فیلماش خوب بودن الان خودشم یه جورایی تموم شده سوژه هاش.به نظر من تو این سینما کمال تبریزی خوب کار میکنه نسبت به بقیه

from samsung galaxy
درسته .خیلی وقته که کارهاش تکراری شده که مجبور می شه تصویر سیاه و سفید کنه و... .
متروپل یا همون کلید شکسته گویا متفاوت است . امیدوارم فیلمی متفاوت و خوب باشه . تبریزی نوع فکری خوبی داره اما همیشه خوب کار نکرده ، بنظر میاد فیلم قبر دو طبقه که در حال ساخت داره
با توجه به فیلم نامه نویسی پیمان قاسم خانی اثر خوبی باشه.

بالا