• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هی زندگی : عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
عسل بدیعی که بدلیل مسمویت دارویی در بیمارستان لقمان بستری شده بود ساعاتی پیش درگذشت.
رضا داود نژاد در گفتگو با خبرنگار ایلنا با اعلام این مطلب افزود:قارا است اعضائ بدن وی بر اساس خواسته خود مرحومه اهدا شود .رمان تشییع بدیعی همجنان مشخص نیست.
بدیعی از روز گذشته پس از مسمومیت دارویی در بخش i.c.u بیمارستان لقمان بستری و تحت نظارت تیم پزشكی قرار داشت.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
تاییک تکراری > http://forum.persiantools.com/t377265.html#post6859678

قوانین را رعایت کنید
157fs837411.gif

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
چقدر شبیه بازیگر hayat تو فیلم hayat devam ediyor هست .

واسه چی مرد ؟ خودکشی کرد ؟

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
اینم شد زندگی هی زندگی با این سبکت
عمو نیمه پره لیوانو نیگا کن :D
عمو حالا قصه نخور خوشال باش بازم کلی فصله جفت گیری هنوز تا آخره عمرت مونده که استفاده کنی :lol:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بعد از یازدهمین بار تبعید به جزیره امروز دوباره آزاد شدم . یا جزیره را بیارید P.T یا اینکه P.T را ببرید جزیره . رفت و آمد بسیار سخت است مسیرش تاکسی خور نیست

با کشتی

untitled.JPG

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
آیا کشتی پرواز می کند ؟

در نص صریح کتاب چیز خاصی ذکر نشده اما از روایات به ما رسیده
از کشتی یوگی و دوستان یاد شده و در سند قیلم ملک سلمیان (پرواز آن حضرت را با کشتی بوسیله باد در آسمان) شاهدیم

آیا پرواز کردن با کشتی کار خوبیست ؟

اگر مقسده ای نداشته باشد در حد نیاز اشکالی ندارد اما برای نسوان مکروه و احتیاط واجب در ترک آن است

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
یعنی اگه زشت بود حیف نبود؟
در حقیقت فرقی ندارن ولی اونی که زشته کمتر دل آدمو رفتنش می سوزونه ... دنیا قوانین ت*می داره ...

یک مثال :
نه دیگه بی تعارف اگه یه پیره مرده زشتو بوگندو که تو خیابون گدایی می کرد اگه بود شما به شخمتم نبود ... همونطور که هزاران نفر آدمه مختلف تو اینورو اونوره دنیا می میرن و کسی به شخمش نیست ... کسی تا نزدیک بهش نباشه نه این دختره رو میشناسه نه اون پیره مردی که تو جوب زندگی می کنه رو ... کسی نمی تونه بگه کی ارزشش بیش از اون یکی هست ... شاید پیره مرده تو جوبم نکات و هنرای خاصی داشته باشه ... از اون جایی که دلیل هر حسی رو بنده تو خودم پیدا کردم با خودم تعارف ندارم اگه الان حیفم اومد ایشون فوت شد نه میشناختمش نه از زندگی هنریش خبر داشتم چون فقط خوشگل بود حسه رفتنش ناراحتم کرد وگرنه فک نمی کنم بیش از یه پیره مرده خیابونی با ایشون آشنایی داشته باشم ... هزاران تا دختره دیگه خوشگل هم می تونم از هزار تا کشوره دیگه بیارم برات و یه داستان غم انگیزه مرگ برات درست کنم و شما قصه بخوری ولی کمتر کسی هست برای آدمایی که همه ازشون متنفرن یا چندششون می شه ناراحت بشه ... هر وقت به این مفهوم تو زندگی کسی رسید همه آدما واقعا براش یه مقدار ارزشه انسانی دارن از مادره خودش گرفته تا یه گدای بدبخت ... این ایده ای بود که من همیشه دنبالش بودم و بهش در خودم رسیدم ...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
در حقیقت فرقی ندارن ولی اونی که زشته کمتر دل آدمو رفتنش می سوزونه ... دنیا قوانین ت*می داره ...

یک مثال :
نه دیگه بی تعارف اگه یه پیره مرده زشتو بوگندو که تو خیابون گدایی می کرد اگه بود شما به شخمتم نبود ... همونطور که هزاران نفر آدمه مختلف تو اینورو اونوره دنیا می میرن و کسی به شخمش نیست ... کسی تا نزدیک بهش نباشه نه این دختره رو میشناسه نه اون پیره مردی که تو جوب زندگی می کنه رو ... کسی نمی تونه بگه کی ارزشش بیش از اون یکی هست ... شاید پیره مرده تو جوبم نکات و هنرای خاصی داشته باشه ... از اون جایی که دلیل هر حسی رو بنده تو خودم پیدا کردم با خودم تعارف ندارم اگه الان حیفم اومد ایشون فوت شد نه میشناختمش نه از زندگی هنریش خبر داشتم چون فقط خوشگل بود حسه رفتنش ناراحتم کرد وگرنه فک نمی کنم بیش از یه پیره مرده خیابونی با ایشون آشنایی داشته باشم ... هزاران تا دختره دیگه خوشگل هم می تونم از هزار تا کشوره دیگه بیارم برات و یه داستان غم انگیزه مرگ برات درست کنم و شما قصه بخوری ولی کمتر کسی هست برای آدمایی که همه ازشون متنفرن یا چندششون می شه ناراحت بشه ... هر وقت به این مفهوم تو زندگی کسی رسید همه آدما واقعا براش یه مقدار ارزشه انسانی دارن از مادره خودش گرفته تا یه گدای بدبخت ... این ایده ای بود که من همیشه دنبالش بودم و بهش در خودم رسیدم ...

ما اونی که فکر میکنیم. هستیم,نیستیم!
فقط یک توهمه... از شخصیت ایده آلی که دوست داریم باشیم...

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425

یک مثال :

بله متاسفانه

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
ما اونی که فکر میکنیم. هستیم,نیستیم!
فقط یک توهمه... از شخصیت ایده آلی که دوست داریم باشیم...
نه اینطور نیست به نظره من ... البته به طوره صد در صد هم یک شخص نمی تونه ادعا بکنه به یه دستاوردی فکری کامل رسیده ...
ولی اینکه کی یا چه معیاری هست که منه نوعی رو می زاره وسط می گه با فکرم فرق دارم و اون چیزی که فکر می کنم توهمه می تونه شخصه خارجی باشه که مطمعنا اون شناختش به من کمتر از خودمه ...
بله متاسفانه
آره متاسفانه ... گاهی اوقات قوانینه *خمی دنیا آدمو هم می خندونه هم ناراحت می کنه ...

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
خبر ناراحت کننده ای بود :(

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
عمو نیمه پره لیوانو نیگا کن :D
عمو حالا قصه نخور خوشال باش بازم کلی فصله جفت گیری هنوز تا آخره عمرت مونده که استفاده کنی :lol:

گاهی یه بستنی چوبی به همه دنیا میارزه مگه نه؟
گاهی وقتا بالای ابرم که باشی دلت از غصه میمیره مگه نه؟

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
به قول natars:

فصل جفت گیری که برسه همه این چیزا بی معنی میشه!!!

Orpheus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
هي لوله گاز....

يادش به خير اولين بار تو فيلم دست هاي آلوده ديدمش

بالا