• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هی زندگی : عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت

tabotekhali

Registered User
لایک‌ها
3

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
رضا داودنژاد( بازیگر سینما)که همسر خواهر عسل بدیعی است : برای مدیریت مسجد جامع شهرک غرب متاسفم ؛مسجد جامع شهرک غرب اجازه‌ی برگزاری مراسم ختم عسل بدیعی را نداد
ما سپس برای گرفتن مسجد جامع شهرک غرب که به منزل نزدیک‌ است، به این مکان مراجعه کردیم و آن‌ها اعلام کردند که ساعت 16 تا 17:30 می‌توان برنامه را ترتیب داد، اما تا فهمیدند که می‌خواهیم مراسم ختم عسل بدیعی را آنجا برگزار کنیم، مخالفت کردند و گفتند که ما به دلیل شلوغی در برگزاری مراسم مرحوم ناصر حجازی خیلی سختی کشیدیم و به همین دلیل از رزرو سالن برای ما امتناع کردند و جالب است که وقتی روی برگزاری مراسم در این مسجد پافشاری کردیم، علی‌رغم سخنان قبلی‌شان گفتند که آن‌ ساعت رزرو شده است!

پس از این اتفاق، به آقای کفاشیان (رییس فدراسیون فوتبال) که در همسایگی‌مان زندگی می‌کند و رابطه خوبی با هیات امنای مسجد دارد، موضوع را گفتیم، اما ایشان هم در کمال ناباوری نتوانستند کاری کنند و خودشان هم از این رفتار هیات‌امنا به‌شدت متاسف شدند

پ.ن:وصف این شهرک غرب زیاد شنیدیم؛براستی همین طوریه؟

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
من که بعد از مرگ حتی راضی نیستم عورتم رو هم به به این مردم اهدا کنم!!!بدن ادم خوراک سوسک و موش و جونور شبشه بهتره تا برسه دست یه مشت قدر نشناس که با همون عضو اهدایی تو برن به دزدی و چپاول اموال بقیه مردم ادامه بدن

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
من که بعد از مرگ حتی راضی نیستم عورتم رو هم به به این مردم اهدا کنم!!!بدن ادم خوراک سوسک و موش و جونور شبشه بهتره تا برسه دست یه مشت قدر نشناس که با همون عضو اهدایی تو برن به دزدی و چپاول اموال بقیه مردم ادامه بدن

آورین عمو:)

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
من بدونم چرا انقد اینو گنده کردن!
این همه آدم مردن, فقط این...

Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458