چقدر شبیه بازیگر hayat تو فیلم hayat devam ediyor هست .
واسه چی مرد ؟ خودکشی کرد ؟
hayat کدوم خريه
بايد بگي اون بازيگره hayat چقدر شبيه عسل بديعي بود
چقدر شبیه بازیگر hayat تو فیلم hayat devam ediyor هست .
واسه چی مرد ؟ خودکشی کرد ؟
hayat کدوم خريه
بايد بگي اون بازيگره hayat چقدر شبيه عسل بديعي بود
آره همینه دقیقا رفیق ...گاهی یه بستنی چوبی به همه دنیا میارزه مگه نه؟
گاهی وقتا بالای ابرم که باشی دلت از غصه میمیره مگه نه؟
من از قیافه ش خوشم نیومد
چه زشت چه خوشگل چند روز دیگه این قیافه خوراک جانوران زیر خاک میشه و از بین میره انگار نه انگار که از اول تو این دنیا بوده
رضا داودنژاد همسرخواهر عسل بدیعی، روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا ، اظهار داشت: مشکل تنفسی روز گذشته این بازیگر باعث شد که وی را به سرعت به بیمارستان منتقل کنیم . وی به خاطر مشکل قلبی ناشی از دشواری تنفسی و در نهایت مرگ مغزی در بخش ای سی یو بیمارستان لقمان بستری شد.
وی که به دلیل شدت تاثر ناشی از این واقعه، به سختی گفت و گو می کرد، افزود: متاسفانه شایعات و اکاذیبی مبنی بر مسمومیت دارویی بدیعی در رسانه ها منتشر شده که صحت ندارد و وی تنها به خاطر مشکل تنفسی به بیمارستان منتقل شد.
رضا داودنژاد همسرخواهر عسل بدیعی، روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا ، اظهار داشت: مشکل تنفسی روز گذشته این بازیگر باعث شد که وی را به سرعت به بیمارستان منتقل کنیم . وی به خاطر مشکل قلبی ناشی از دشواری تنفسی و در نهایت مرگ مغزی در بخش ای سی یو بیمارستان لقمان بستری شد.
وی که به دلیل شدت تاثر ناشی از این واقعه، به سختی گفت و گو می کرد، افزود: متاسفانه شایعات و اکاذیبی مبنی بر مسمومیت دارویی بدیعی در رسانه ها منتشر شده که صحت ندارد و وی تنها به خاطر مشکل تنفسی به بیمارستان منتقل شد.
باشه بش مبگم.
صد در صد بوداره :thumbdown:
______
ارسال از طریق موبایل با کمک تپتاک
زن سابق فریبرز پور عرب بود الانش رو نمیدونستمازدواج کرده بوده؟
زن سابق فریبرز پور عرب بود الانش رو نمیدونستم
ولی من میگم دروغ 13 بوده کلآ اگه بوده باشه دروغی کثیف بیش نبوده و لعنت به سازنده دروغ
جدی گفت؟چي دروغ 13 بوده مرگش؟ اخبار ساعت 21 اعلام كرد
زن سابق فریبرز پور عرب بود الانش رو نمیدونستم
ولی من میگم دروغ 13 بوده کلآ اگه بوده باشه دروغی کثیف بیش نبوده و لعنت به سازنده دروغ
فریبرز عرب نیا نه فریبرز عرب پور !! :hmm: