• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واحد طرح فیلمنامه

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
جدا از بچه های اینجا کسی علاقه مند به فیلم سازی هست؟

من حقیقتا چند بار بهش فکر کردم... در مورد فیلم های خانوادگی هم خودم کلی کار ویرایش انجام دادم ... اما در
مورد پروژه های جدی سینمایی با اینکه خیلی مشتاقم الان وقت آزاد ندارم ... فعلا روزی 10 ساعت کار می کنم و
حتی برای اینکه روزی دو ساعت بیام روی شبکه ( که یکساعتش هم در پی تی می گذره ) از وقت کاری ام می زنم.

کلا ما شدیم مثل این نویسندگان مطبوعات ورزشی یا مفسرهای فوتبال که همه جیک و پیک اون ورزش یا این هنر رو
می دونن اما ترجیح میدن بیرون گود بشینن و عملا کار نکنن... برای موقعی که وقت آزاد داشته باشم و موضوع فیلم
جالب باشه و بچه های خوبی در پروژه باشن می تونی رو من هم حساب کنی.

bathtime.gif

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
من حقیقتا چند بار بهش فکر کردم... در مورد فیلم های خانوادگی هم خودم کلی کار ویرایش انجام دادم ... اما در
مورد پروژه های جدی سینمایی با اینکه خیلی مشتاقم الان وقت آزاد ندارم ... فعلا روزی 10 ساعت کار می کنم و
حتی برای اینکه روزی دو ساعت بیام روی شبکه ( که یکساعتش هم در پی تی می گذره ) از وقت کاری ام می زنم.

کلا ما شدیم مثل این نویسندگان مطبوعات ورزشی یا مفسرهای فوتبال که همه جیک و پیک اون ورزش یا این هنر رو
می دونن اما ترجیح میدن بیرون گود بشینن و عملا کار نکنن... برای موقعی که وقت آزاد داشته باشم و موضوع فیلم
جالب باشه و بچه های خوبی در پروژه باشن می تونی رو من هم حساب کنی.

bathtime.gif

میتونم بپرسم کار شما چی هست؟ هیچ ارتباطی به فیلمسازی داره؟

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
میتونم بپرسم کار شما چی هست؟ هیچ ارتباطی به فیلمسازی داره؟

چون نمی خوام دروغ بگم پس نمی گم . اما یه کار مدیریت دولتی تقریبا حساس که هیچ ربطی هم به فیلم سازی نداره.
فقط همینقدر بگم که اگر حقیقت رو بگم نصف بچه های این بخش باهام دشمن خونی می شن. :cool:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
.... اما یه کار مدیریت دولتی تقریبا حساس...
فقط همینقدر بگم که اگر حقیقت رو بگم نصف بچه های این بخش باهام دشمن خونی می شن. :cool:
نصفشون که همین الان دشمن خونی ات هستن
mafia.gif
... منظورت اون یکی نصفه ای باقی مونده اس؛ درسته ؟
sardonic.gif

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
اینجا یه سرقت هنری رخ داده .... :eek:

فیلمنامه من دیروز اینجا بود الان نیست :wacko:

اگر ایراد شرعی داشته حداقل بگید کار کدوم مدیر بوده ؟!

شاید رفته بفروشتش. همین الان بگم که فیلمنامه با نام the forum که درباره احسان بود کپی رایتش ما منه :
f34r:

Last edited:

pandora7

Registered User
لایک‌ها
24
منم علاقه مندم اگر گروهی جمع شدن بینشون باشم .
کس دیگه ای نیست ؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
منم علاقه مندم اگر گروهی جمع شدن بینشون باشم .
کس دیگه ای نیست ؟

کار گروهی برای فیلمنامه نویسی؟!

فکر خوبی هست اما احتمال عملی شدنش تو فروم خیلی بعید هست مگر اینکه یک اراده قوی پشتش باشه

در مورد نمایشنامه the forum هم ممیزی تشخیص داده با اسمهای غیر واقعی فعلآ قابلیت ادامه دادن رو داره! ;)

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
در مورد نمایشنامه the forum هم ممیزی تشخیص داده با اسمهای غیر واقعی فعلآ قابلیت ادامه دادن رو داره! ;)

پس کار تو بود بروتوس ؟! :(

بابا اون یه فیلمنامه مستند و واقعی بود ...:blush: حالا اگر اصلش موجوده PM کن تا نسخه اصلاح شده اش رو بذارم
2 تا قسمت دیگه اش هنوز مونده بود.

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
به نام الله پاسدار حرمت خون شهیدان و آنها که با خون خود درخت اسلام را آبیاری کردند فیلمنامه خود را آغاز می
کنم. هر چه می خواهم قلم بر کاغذ برم و از خوبی های احسان (مدیر فروم ) بگویم نمی شود. اگر تمام درختان قلم
و تمام دریاها جوهر شوند باز از نوشتن تمام خوبی های او ناتوان هستند اما با همه این معضلات هر جور شده به
سختی فیلمنامه خود را با اجازه ایشان آغاز می کنم:

THE FORUM

فروم

این فیلمنامه بر اساس واقعیت نوشته شده است. برخی اسامی ساختگی است.

به سبک نریشن ( گفتار بر روی تصویر ) بخوانید.

فیلم با تصاویر سیاه و سفیدی از یک اتاق نیمه تاریک با نورپردازی اکسپرسیونیستی شروع می شود.
محیط اتاق شبیه به دفتر کار دکتر کاکیگاری است... دوربین ضمن چرخش در اتاق به تدریج به فردی که
پشت کامپیوتر نشسته نزدیک می شود...

یکی بود یکی نبود ... غیر از هوشنگ ... هیچکس نبود...

هوشنگ یک پسر خوب با آرزوهای بزرگ بود که می خواست یک فروم مجازی روی شبکه اینترنت راه اندازی کنه.
یک تالار گفتگو که اوقات فراغتش رو در اون بگذرونه. چون خودش فضای هاست می فروخت پس هزینه زیادی براش
نداشت.

.... چق چق تیک چق .... ( صدای تایپ کی بورد و کلیک ماوس توسط هوشنگ ) .... دی دین .... ( آهنگ شروع )

هوشنگ ( ضمن اینکه خستگی در می کند ) : آخیش بالاخره تموم شد. پدرم در اومد.... حالا باید منتظر بشم کاربر بیاد..

نمای نقطه نظر (pov) از یک نفر که از پشت به هوشنگ نزدیک می شود ... (به سبک هیچکاک) ...
و آرام آرام دستش را به پشت گردن او نزدیک می کند :

گلشیفته : هنوز داری کار می کنی ؟ ( و دستش را آرام روی شانه هوشنگ می گذارد)

هوشنگ: الان تموم میشه.

نریشن: گلشیفته نامزد هوشنگ است که خانمی وبلاگ نویس و طراح است. دختری زیبا با موهای قهوه ای و مهربان.

ادامه دارد ...

توضیح فیلمنامه نویس:

این فیلمنامه در ابتدا توسط مدیر بخش (زندگی برای چه) توقیف شد و پس از تغییر نام کاراکترها و
اصلاح برخی موارد مطابق میل مسئولان رده بالای ارشاد پی تی دوباره نویسی و تایپ شد.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
این تاپیک باعث شد که بالاخره بعد مدتها یه پست بزنم ... من یه طرح دارم که اونو به قیمت دویست میلیون تومن می فروشم
طرح : پسری عاشق یه دختری می شود ...پسر پولداره و دختر فقیر (یا برعکس) ...خانواده ها با ازدواجشون مخالفت می کنن تا اینکه ...
(در صورت حضور گلزار و مهناز افشار بزگشت سرمایه صد در صد تضمینی است)
............................................................................................

حالا جدا از شوخی باید بگم خیلی ها از ما میگن ما طرح داریم ولی وقت عمل که می شه و میگیم خب تعریف کن به پته پته میفتن ... البته خیلی ها هم هستن که طرح های معرکه ای می دن که ناشی از ذهن فعالشونه ... یادمه یه منتقد در مورد فیلم جان مالکوویچ بودن گفت که هنوز سینما می تونه از طرح های نو و جدید استفاده کنه .

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
منظورم فیلم سازیه...با اچ دی ساده ترین راهه

با اچ دی ساده ترین و تنها ترین راه هست... اگه یه گروهی تشکیل بدیم خیلی خوبه منتها قبل از اون باید روی یه فیلمنامه به توافق برسیم... بعدش که ساخته شد میفرستیم این جشنواره ها و جوایز رو درو میکنیم.

pandora7

Registered User
لایک‌ها
24
با اچ دی ساده ترین و تنها ترین راه هست... اگه یه گروهی تشکیل بدیم خیلی خوبه منتها قبل از اون باید روی یه فیلمنامه به توافق برسیم... بعدش که ساخته شد میفرستیم این جشنواره ها و جوایز رو درو میکنیم.

به این سادگی ها هم نیست فکر کنم ...شما تجربه عملی داشتید ؟

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
به این سادگی ها هم نیست فکر کنم ...شما تجربه عملی داشتید ؟

آره خب...فیلمسازی کار سخت و پر دردسر اما فوق العاده لذت بخشی هست...
اگه کسی واقعا هدف داره وارد این کار بشه بلاخره باید از یک جایی شروع کنه...

بالا