کلیه دوستانی که ایده یک فیلم کوتاه رو دارن می تونن اینجا به صورت یک فیلمنامه بنویسن تا بقیه لذا ببرن.
موضوع می تونه موضوعات اجتماعی سیاسی روز باشه یا اینکه یک چیز کاملا تخیلی.
نکاتی که دوستان باید رعایت کنن تا هم تاپیک جذاب بشه و هم دیگران رغبت کنن مطلبشونو
بخونن این دو نکته است:
1. تا اونجایی که میشه داستان کوتاه و مختصر و دارای کلمات فصیح و رسا باشد.
2. موضوع ترجیحا دارای بار طنز یا پیام مفید یا انتقاد باشد.
خب . من فکر می کنم این شروع یک تاپیک زیباست ...
برای افتتاح خودم شروع می کنم ...
--------------------------------------------------
:f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r:
اینا هم تماشاچیان .!!!
شروع:
نوشته تیتراژ: داستان این فیلم واقعی است.
صدای نریشن( به سبک شروع بدنام هیچکاک) : ساعت 2 نیمه شب جمعه 11 خرداد ماه یک منزل ناشناس ...
- دوربین یه کاربر بدبخت از اقشار آسیب پذیر رو از پشت سر نشون میده که با پول تو جیبی اش یه کارت اینترنت
هزار تومنی گرفته و حالا به دور از چشم پدر و مادر می خواد به اینترنت وصل بشه.
- حالا دوربین ( به سبک فیلم پنجره عقبی هیچکاک) روی وسایل داخل اتاق حرکت می کنه تا میرسه به یه قبض
تلفن که مبلغ 50 هزار تومن روش نوشته ... حالا ما می فهمیم که چرا بچه دزدکی به اینترنت وصل شده !
- بعد از کلی شماره گیری و سرو کله زدن با اینترنت گازوییلی وطنی تازه کار اصلی شروع شده. حالا یک فیل تر شکن
خفن و کلی صبر ایوب بازی و عمر نوح صرف کردن باعث میشه که بالاخره صفحه بخش هنر پرشین تولز ظاهر بشه !
بچه فلک زده که تازه آدرس این سایت رو از دوستش کش رفته می خواد یه فیلم خوب پیدا کنه اما
با این تاپیک های موازی روبرو شده:
بهترين فيلم هایی که تاحالا ديده ايد ( 1 2 3 4 5 ... Last Page)
بهترین فیلمهایی که دیدم
معرفی بهترین فیلمهای جهان ( 1 2 3 4)
بهترین فیلم های دهه 80 و 90
آخرين فيلمی که ديدم و باحال بود...(معرفی..) ( 1 2 3 4 5 ... Last Page)
معرفي فيلم براي دانلود ( 1 2 3 4 5 ... Last Page)
معرفی و درخواست فیلم ( 1 2 3 4 5 ... Last Page)
کاربر کمی سرش را می خاراند و مجبور می شود که تک تک این تاپیک های مشابه را چک کند
- دوربین روی ساعت مانده است ... - یک افکت فید -.. ساعت یک ساعت بعد را نشان میدهد
یک نمای کلوز آپ از روبر چشمان قرمز و باد کرده کاربر را نشان می دهد که آخرین نفس هایش را میزند !
اما کاربر همچنان در حال کار است اما هنوز تاپیک سوم را تمام نکرده که ... تق ..... ازتباطش قطع می شود..
عبارت زیر قبل از نوشته the end در پایان فیلم حک می شود:
کارت اینترنت شما تمام است !
موضوع می تونه موضوعات اجتماعی سیاسی روز باشه یا اینکه یک چیز کاملا تخیلی.
نکاتی که دوستان باید رعایت کنن تا هم تاپیک جذاب بشه و هم دیگران رغبت کنن مطلبشونو
بخونن این دو نکته است:
1. تا اونجایی که میشه داستان کوتاه و مختصر و دارای کلمات فصیح و رسا باشد.
2. موضوع ترجیحا دارای بار طنز یا پیام مفید یا انتقاد باشد.
خب . من فکر می کنم این شروع یک تاپیک زیباست ...
برای افتتاح خودم شروع می کنم ...
--------------------------------------------------
اینا هم تماشاچیان .!!!
شروع:
نوشته تیتراژ: داستان این فیلم واقعی است.
صدای نریشن( به سبک شروع بدنام هیچکاک) : ساعت 2 نیمه شب جمعه 11 خرداد ماه یک منزل ناشناس ...
- دوربین یه کاربر بدبخت از اقشار آسیب پذیر رو از پشت سر نشون میده که با پول تو جیبی اش یه کارت اینترنت
هزار تومنی گرفته و حالا به دور از چشم پدر و مادر می خواد به اینترنت وصل بشه.
- حالا دوربین ( به سبک فیلم پنجره عقبی هیچکاک) روی وسایل داخل اتاق حرکت می کنه تا میرسه به یه قبض
تلفن که مبلغ 50 هزار تومن روش نوشته ... حالا ما می فهمیم که چرا بچه دزدکی به اینترنت وصل شده !
- بعد از کلی شماره گیری و سرو کله زدن با اینترنت گازوییلی وطنی تازه کار اصلی شروع شده. حالا یک فیل تر شکن
خفن و کلی صبر ایوب بازی و عمر نوح صرف کردن باعث میشه که بالاخره صفحه بخش هنر پرشین تولز ظاهر بشه !
بچه فلک زده که تازه آدرس این سایت رو از دوستش کش رفته می خواد یه فیلم خوب پیدا کنه اما
با این تاپیک های موازی روبرو شده:
بهترين فيلم هایی که تاحالا ديده ايد ( 1 2 3 4 5 ... Last Page)
بهترین فیلمهایی که دیدم
معرفی بهترین فیلمهای جهان ( 1 2 3 4)
بهترین فیلم های دهه 80 و 90
آخرين فيلمی که ديدم و باحال بود...(معرفی..) ( 1 2 3 4 5 ... Last Page)
معرفي فيلم براي دانلود ( 1 2 3 4 5 ... Last Page)
معرفی و درخواست فیلم ( 1 2 3 4 5 ... Last Page)
کاربر کمی سرش را می خاراند و مجبور می شود که تک تک این تاپیک های مشابه را چک کند
- دوربین روی ساعت مانده است ... - یک افکت فید -.. ساعت یک ساعت بعد را نشان میدهد
یک نمای کلوز آپ از روبر چشمان قرمز و باد کرده کاربر را نشان می دهد که آخرین نفس هایش را میزند !
اما کاربر همچنان در حال کار است اما هنوز تاپیک سوم را تمام نکرده که ... تق ..... ازتباطش قطع می شود..
عبارت زیر قبل از نوشته the end در پایان فیلم حک می شود:
کارت اینترنت شما تمام است !