sandmanx
Registered User
- نوشتهها
- 591
- لایکها
- 69
جسارتا این مورد پلمپ هست قربان ؟ قیمت ؟ شامل خود بازی هم هست ؟درواقه نسخه کالکتور گیم هست ؟The Elder Scrolls Online - Imperial Edition
جسارتا این مورد پلمپ هست قربان ؟ قیمت ؟ شامل خود بازی هم هست ؟درواقه نسخه کالکتور گیم هست ؟The Elder Scrolls Online - Imperial Edition
جسارتا این مورد پلمپ هست قربان ؟ قیمت ؟ شامل خود بازی هم هست ؟درواقه نسخه کالکتور گیم هست ؟
دوستان کالکتور بلادبورن نایتمر چه قیمت؟
سلام
دوست عزیز واسه بازی های ps3 هم سفارش کالکتور قبول میکنید ؟
بازی های GTA V . GTA IV . KILLZONE. . RESISTANCE. . GRAN TURISMO 6 . GRAN TURISMO 5
ممنون میشم اگه بگید که میتونین تهیه کنید یا خیر . و هزینه اش چقدر در میاد .
تو سایت AMAZON هم موجود هست .
اگه لازم شد لینک دقیق بدم خدمتتون .
ممنون .
سلام...
امکانش هست یه عکس هم از داخل استیل بوک کالکتور بتمن بزارید؟
به اینصورت که استیل بوک رو باز کنید و بعد از داخل قابش عکس بگیرید که واضح هم باشه
با تشکر...
سلام
بازی Blood born اونی ک توی پست اول گزاشتین رو موجود دارید؟
قیمت؟
ممنون.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون حتمادرود بر شما
ما سورس های زیادی و دسترسی به هزاران ایتم مختلف داریم و غیر ممکن هست بتونم لیستی ازش درست کنیم ولی هر چیزی که نیاز دارید میتونید تلفنی - SMS - پیام خصوصی از ما استعلام بگیرید هیچ محدودیتی وجود نداره موارد ارسالی توسط مشتری چک میکنم در صورتی که موجود باشه بعد از قیمت و هماهنگی های لازم براتون تهیه میکنم
سلام من يه فرمون g29 ميخواستم چون g27 به ps4 نميخوره خواستم شرايط و قيمتشو بدونم اصلا مياريد؟
سلام خسته نباشید
بازی last of usقاب فلزی موجود داری؟
قیمت؟
اگه پرسیدم موجود داری اون تعدادی که تحویل فوری بودرو پرسیدم که هست یا نهوقت بخیر
دوست گرامی شما چندین دفعه امار همین ایتم گرفتید بنده همه چیز واضح و شفاف توضیح دادم , بله موجوده میتونید سفارش بدید به امید تحویل فوری هم نباشید چون نمیارم