S.A.M.U.R.A.I
Registered User
سلام داداش گلم.
پک فانتوم پین اگه ریجن 2 اروپا هست من خریدارم. لطفا پخ بدید.
وقت بخیر
نسخه PS4 ریجن 2 , و نسخه X1 ریجن ۱
Last edited:
سلام داداش گلم.
پک فانتوم پین اگه ریجن 2 اروپا هست من خریدارم. لطفا پخ بدید.
ببخشيد آنچارتد رو موجود داريد يا براي پيش فروش گزاشتيد؟؟؟؟؟؟
سلام. ببخشید Christopher Nolan Director's Collection هنوز موجوده؟
سلام. خسته نباشید. کاش ممکن بود یک بار دیگه Bloodborne Nightmare Edition رو موجود کنید. این بسته خیلی خیلی خواهان زیاد داره و بذون شک خودتون خیلی فروش میکنید. خود بنده یکی از خریداران 100% این بسته هستم و راستش ترجیح میدم هرجور شده از خود شما بخرم بنا بر رضایت دوستانم که ازتون خرید کردند و همینطور سابقه تون. خواهشا این بسته رو دوباره سفارشی بیارید با بیعانه. حتما این بسته رو میخوام، شدیدا دنبالشم.
واقعا حیف شد. بازم اگر درصدی احتمال داشت این بسته زیر دستتون بیاد ممنون میشم یه ندایی بدید. اتفاقا بله برای یک بسته که در آینده قراره ریلیز بشه خودمو آماده کردم حتما ازتون میخرم.وقت بخیر
بله موجود هست
وقت بخیر
این ایتم فقط 1 هفته اول عرضه موجود بود که برای دوستان اوردم الان هم دیگه کلا نیست به همین دلیل امکان پیش خرید ایتم ها در دسترس هست که خیلی از کاربرا چند ماه قبل از عرضه شدن بازی مورد علاقشون برای پیش خریدش اقدام کنند ولی خب 80% افراد توقع دارن روز عرضه موجود بشه که به سادگی تهیه کنن این اتفاق نه الان میوفته و نه در اینده پیشنهاد بنده هم اینه خودتون برای ایتم هایی که در اینده میاد اماده کنید
ناگفته نمونه ما میتونیم پیدا کنیم ولی به چه قیمتی ؟ مواردی که ما در فروردین ماه اودیم تحویل دادیم قیمتش حوالی 700 تومن بود ولی الان چون هیچ جایی نیست یا هرجایی هم که هست از انگشت دست کمتر دارن قیمتاشون فوق العاده بالا هست ( که اونا هم مخصوص اشخاصی هست که داشتن اون کالکتور در اولویت هست حالا به هر قیمتی که پیدا بشه بخرن براشون مهم نیست ) به نظرتون میصرفه بابت این کالکتور الان 1.370.000 هزینه کنید ؟ اگر بله بفرمایید تا براتون بیارم
که پیشنهاد من اینه این ایتم کلا اسکیپ کنید
این مورد به همه دوستان میگم اگر خواهان کالکتوری هستید وقتی موجود بود سریعا برای خریدش اقدام کنید منتظر باشید ببینید در اینده چی میشه که نمونش بالا توضیح دادم و یه مورد دیگه کالکتور ویچر 3 بود که ما تا 1.100 هم فروختیم ولی الان بخوایم تهیه کنید حدود 350 تا 400 هزار تومن قیمتش بیشتر میشه , الان همین اتفاق برای عنوان های جدید که طرفدار زیاد داره میوفته
سلام. این کنسول رو میارید؟؟؟؟؟ با تشکر
با سلام
کالکتور اخییرا رونمایی شده از تامب رایدر جدید احیانا قابل تهیه هست ؟
سلام.
آیا امکان تهیه ی Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition برای Xbox 360 هست؟
یعنی هیج راهی برای تهیش برای Xbox 360 نیست؟
سلام
Uncharted 4: A Thief’s End Libertalia Collector’s Edition رو میارید؟۱۲۰ دلاره