Khalaji San
Registered User
عزیز این استیل بوک چقدر میشه تقریبا؟؟؟از The Last Of Us فقط استیل بوک PS4 قابله تهیه هست بازی قدیمیه موقع لانچ نسخه پی اس 3 هرچی بوده فروش رفته
عزیز این استیل بوک چقدر میشه تقریبا؟؟؟از The Last Of Us فقط استیل بوک PS4 قابله تهیه هست بازی قدیمیه موقع لانچ نسخه پی اس 3 هرچی بوده فروش رفته
سلام
شما كالكتور اديشن Halo The Master Chief Collection رو داريد؟
توي عكس هاي پست اولتون هست،من تا حالا چيزي راجع به اين كالكشن نشنيده بودم،ولي يه هم چين كالكشني بسيار ارزشمند و شگفت انگيزه.
مرسي از جوابتون.
قيمتتون خيلي خوبه ولي كمي اگر تخفيف بدين خودم مشتريشم.چون من اين بازي رو بصورت ديجيتالي تهيه كردم قبلاً ولي خوب اين نسخه ي ارزشمنديه،و در آينده كنار اديشن ليميتد هيلو ٥ ارزشش ٢ چندان ميشه.
با تخفيف چه قدر حساب ميكنيد،البته قيمتتون خيلي خوبه ولي يكمي هم تخفيف به من بدين.
خواهش میکنم
ما چون اجناس خاصی جهت سفارش داریم و البته فروشمون اصلا در حد قابل توجهی هم نیست سعی کردیم قیمت پایین نگه داریم که برای همه افراد قابل تهیه باشه ولی بنده این مورد نهایتا 375 تومن تقدیمتون میکنم
ممنون.
پس مشتريتون شدم.
فقط اين كالا موجود هست الان يا بايد سفارش بديم تا بياد؟
چه جوري من هزينه رو پرداخت كنم؟من تهران هستم.
سلام
باندل فالوت 4 برا پی سی هم میارید
bloodborne nightmare edition موجوده براي خريد
كاليكتور الان جي موجود داريد
خواهش میکنم
ما این نوع ایتم ها رو تحویل فوری نمیاریم مگر موارد به خصوصی چون فروشش برامون سخته و ممکنه بعد از چند ماه هم فروش نره
نحوه سفارش هم : مبلغ واریز میکنید - مشخصات فردی پیام خصوصی میکنید موقعی که کالا رسید هماهنگی میکنم برای ارسال
وقت بخیر
بازی معمولی اورجینال پی سی مد نظر هست ؟
وقت بخیر
تموم شده
تجهیزات برند Nyko - اگر استقبال بشه تحویل فوری هم موجود میکنم ( این محصولات همگی به صورت تک توسط ما خریدای میشه و اگر تعداد زیاد ازش تهیه بشه قیمت به صورت قابل توجهی افت میکنه , فعلا به صورت ازمایشی لیست میکنم )
نخیر منظورم باندل pibboy هست و قیمت
date bank رو هم می تونید بیارین ؟