سلام داداش 3ds هم داريد؟يا باندلي چيزي مياريد واسه 3ds?
جناب اشوری عزیز یک سوال داشتم ببخشید :
کسانی که در این چند روزه سفارش خرید PS4 میدن زودترین زمانی که کنسول به دستشون میرسه چه روزی هست ؟؟
ممنون میشم.
ببخشید خیلی مزاحم شدم.
از کدوم سایت ایرانی میتونم بخرم؟
سول دیگه اینکه داشتم ممکه بعضی از دوستان هم براشون پیش بیاد :درود بر شما
دوست گلم تاریخ از نیمه دوم تا اواخر اردیبهشت هست تا کمتر از 1 هفته دیگه هم سفارشات میبندم بعد از اون افرادی که سفارش دادن کنسول با همون قیمت تقدیمشون میکنم فروش فوری هم در همون تاریخ دارم ولی قیمت بالاتر از سفارشی هست , قیمت فروش فوری هم نهایتا 20 تومن زیر بازاره !
سول دیگه اینکه داشتم ممکه بعضی از دوستان هم براشون پیش بیاد :
اگر کنسول رو از طریق تیباکس برای ما ارسال کنید هزینه کرایه تیباکس رو حضوری باید به مامور تیباکس پرداخت کنیم ؟؟ درسته ؟؟ معمولا برای تهران چقدر هزینه میشه ؟؟
ببخشید معمولا خود مامور تیباکس میاره بسته رو تحویل میده یا باید بریم دفتر تیباکس تحویل بگیریم ؟؟بله سوال خیلی خوبی بود
بله هزینه به دفتر یا حالا مامور تیپاکس پرداخت میکنید , معمولا تعرفه ارسال به تهران ارزونتر از همه جای ایرانه کیلو 1500 ولی شهرستان کیلو 3 تا 3500
جناب اقاي اشوري اگه توجه كنين من خيلى ريلكس و مؤدبانه از شما چند سؤال پرسيدم و در اخر سؤال اول هم نوشتم بد برداشت نكنين ولي فك كنم شما اشتباه متوجه شديد من فقط پيشنهاد دادم. ياعلي
میشه بگین رجیون های ps4 هرکدوم برای کدوم مناطق هست ؟
ببخشید معمولا خود مامور تیباکس میاره بسته رو تحویل میده یا باید بریم دفتر تیباکس تحویل بگیریم ؟؟
شما گفتی برای تهران کیلو 1500 تومان ! حدودا این کنسول PS4 چند کیلو هست و چقدر میشه نهایت نهایت هزینه تیباکس برای تهران ؟؟
مثلا یه wiiu هزینه پستش چقدر در میاد؟ واسه اهواز
سوال مهم دیگه اینکه روی کنسول PS4 که شما میارین اکانت هدیه نیست ؟ اکانت یک ماهه رایگان ؟ یا هر اکانت رایگان دیگه ؟؟
راستی شما حتما کنسول رو برای ارسال بیمه میکنید ? شرکت تیپاکس بیمه میکنه ? چقدر هزینه اضافه میشه ?
Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar