• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واسه خرید گوشی با تجربه ها کمک کنن

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها

من یدونه 6630 می خوام بگیرم بدون گارانتی .
این سوالرو از شما ها عزیزان داشتم که موقع خریدن به چه چیزاش باید دقت بکنم .
مثلا من این نکات پایینی رو می دونم موارد دیگه ای هم باشه اگه بگین ممنون میشم .
1- ال سیدیش نباید پیکسل سوخته داشته باشه !
2- موقع عکس گرفتن خال سیاه نندازه !
3- با مموری کارت مشکل نداشته باشه !
4- اصل باشه ! (از کجا باید بدونم که اصله یا نه ؟؟؟)
5- دکمه هاش مشکلی نداشته باشه !
6- دیگه چی ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

خواهشا شما که در این مورد تجربه دارید به من که اولین گوشیمه کمک کنید .
مرسی از همتون ممنونم.

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
.
كسي از قميت تازه ي 6630 خبري داره ؟!؟
.
.
مرسي (با گارانتي و بدون گارانتي )
.
.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از arash_a :
.
كسي از قميت تازه ي 6630 خبري داره ؟!؟
.
.
مرسي (با گارانتي و بدون گارانتي )
.
.
حدود 390 تا 400 تومن بدون گارانتي و گارانتي اتصالات هم حدودا 50 تومان اگه اشتباه نكنم آب ميخوره

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
حدود 390 تا 400 تومن بدون گارانتي و گارانتي اتصالات هم حدودا 50 تومان اگه اشتباه نكنم آب ميخوره
دوستم بدون گارانتي سالم خريد 300. اشتباه كردي :hmm:

Danial-Dabiri

Registered User
لایک‌ها
1
فكر ميكنم از 260- 320 باشه

ميگن بايد ساخت فنلاند باشه و رو باطريش هم هلوگرام باشه

رو بسته اي هم كه من خريدم، هدست و کابل usb و مموری 64 روش بود، احتمالا اینام جزء ملحقاته

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از kingehp :
دوستم بدون گارانتي سالم خري 300. اشتباه كردي :hmm:
اشتباه لپي بود :D 290 تا 300 تومان بدون گارانتي . خر هم خودتي ;)

soltek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام!
من تعصبي روي مارك گوشي ندارم ولي واقعيت اينكه شركت نوكيا هيچ گوشي ندارد كه كامل باشد و تمام نيازهاي مشتري را تامين نمايد ولي يك چيز خوب دارد كه در ايران بسيار مهم است و اون آنتن دهي خوب و قوي است و براي حرفم هم دليل دارم به طور مثال شما نمي توانيد گوشي نوكيايي پيدا كنيد كه ام پي تري پلير استريو داشته باشه يا اگر داشته باشه چيز ديگري ندارهمثل 6230ه كه ام پي تري پلير استريو داره ولي سيم بين روش نصب نميشه

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
من میگم nokia رو ول کن بیا یدونه k750i مال sony ericsson بگیر ضرر نمی کنی!!
K750i امكانات فوق العاده اي داره ولي سيمبين نيست كه امكان نصب برنامه رو به ما نميده و اين يك اشكال بزرگه .
حال بايد خريدار ببينه چقدر ميخواهد براي 0.7 مگاپيكسل پول بيشتر بده ولي برنامه رو بزاره كنار

soltek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام!
من تعصبي روي مارك گوشي ندارم :eek: ولي واقعيت اينكه شركت نوكيا هيچ گوشي ندارد كه كامل باشد و تمام نيازهاي مشتري را تامين نمايد :( ولي يك چيز خوب دارد كه در ايران بسيار مهم است و اون آنتن دهي خوب و قوي است :cool: و براي حرفم هم دليل دارم به طور مثال شما نمي توانيد گوشي نوكيايي پيدا كنيد كه ام پي تري پلير استريو داشته باشه يا اگر داشته باشه چيز ديگري ندارهمثل 6230ه كه ام پي تري پلير استريو داره ولي سيم بين روش نصب نميشه

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از soltek :
دوستان سلام!
من تعصبي روي مارك گوشي ندارم ولي واقعيت اينكه شركت نوكيا هيچ گوشي ندارد كه كامل باشد و تمام نيازهاي مشتري را تامين نمايد ولي يك چيز خوب دارد كه در ايران بسيار مهم است و اون آنتن دهي خوب و قوي است و براي حرفم هم دليل دارم به طور مثال شما نمي توانيد گوشي نوكيايي پيدا كنيد كه ام پي تري پلير استريو داشته باشه يا اگر داشته باشه چيز ديگري ندارهمثل 6230ه كه ام پي تري پلير استريو داره ولي سيم بين روش نصب نميشه
شما اطلاعاتتون ناقصه به دليلي كه در بالا بولد كردم :rolleyes:
البته هيچ عيبي نداره و من ميگم :
6630 هم سيمبينه هم ام پي تري پلير استريو داره هم دوربين مگاپيكسلي . شما چه چيز ديگري ميخواين ؟
سيمبين رو هم اگر سيم بين ننويسين زيباتره :)

soltek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
شما اطلاعاتتون ناقصه به دليلي كه در بالا بولد كردم :rolleyes:
البته هيچ عيبي نداره و من ميگم :
6630 هم سيمبينه هم ام پي تري پلير استريو داره هم دوربين مگاپيكسلي . شما چه چيز ديگري ميخواين ؟
سيمبين رو هم اگر سيم بين ننويسين زيباتره :)

ببين دوست عزيز
رزولشن 6230اي 208×208 است ولي 6630 176×208 كه اين جاي تعجب دارد كه چرا يك گوشي سري 40 رزولشن با لا تر از سري 60 دارد

ضمنا 6630 ام پي تري پلير استريو ندارد انو با مرا جعه به سايتش بخون هد ست استريو دارد ولي ام پي تري پلير استريو ندارد و اين واقعيتي است! :hmm:

متاسفانه دوستان در موقع خريد به اين آيتم توجهي ندارند ولي بعنوان مثال مي توانند صداي خروجي يك اس ايكس وان زيمنس را با يك گوشي كه ام پي تري پلير مونو مقايسه كنند

باز هم مي گويم تعصب به خرج ندهيد :cool: :cool:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از soltek :
ببين دوست عزيز
رزولشن 6230اي 208×208 است ولي 6630 176×208 كه اين جاي تعجب دارد كه چرا يك گوشي سري 40 رزولشن با لا تر از سري 60 دارد

ضمنا 6630 ام پي تري پلير استريو ندارد انو با مرا جعه به سايتش بخون هد ست استريو دارد ولي ام پي تري پلير استريو ندارد و اين واقعيتي است! :hmm:

متاسفانه دوستان در موقع خريد به اين آيتم توجهي ندارند ولي بعنوان مثال مي توانند صداي خروجي يك اس ايكس وان زيمنس را با يك گوشي كه ام پي تري پلير مونو مقايسه كنند

باز هم مي گويم تعصب به خرج ندهيد :cool: :cool:
دوست عزيز اين اطلاعات ناقص رو از كجا مياري تحويل ملت ميدي ؟
كي كجا اين اراجيف رو بهم بافته ؟ شما مي خواي كل كل كني برو گفتگوي آزاد يا اگر هم مي خواي حرفت به كرسي بشينه
از روي چيزي كه وجود داره صحبت كن نه اطلاعاتي كه حتي اونها رو هم اشتباه مي دوني .
اين مشخصات رو از سايت نوكيا كپي مي كنم :
نوكيا 6230
Display and User Interface
27.3 mm x 27.3 mm display
Active TFT color display
Supports up to 65,536 colors within 128 x 128 pixels
5 lines for text in basic mode with 16-pixel font
Three soft keys with five-way scroll including select function
User configurable right and left soft keys
List and grid menu

نوكيا 6630
Display and User Interface
Bright active matrix TFT color display
Automatic backlight adjustment
65,536 colors
176 x 208 pixel resolution
Series 60 platform
Graphical user interface with selectable themes
5-way navigation key
7 personalizable shortcuts to applications in idle mode

خوب حالا بچه هاي خوب خاله به من بگين 176 گنده تره يا 128 ؟ :lol:

صداي خروجي اسپيكر هر دو تا هم استريوئه داداش . شما كم اطلاعاتي پست بزن , نميگيم نزن ولي بعد كه مي خوايم
بگيم داري اشتباه مي كني , هيچ كسي مسخرت نميكنه اگه بگي من در اشتباه بودم . شما كه ميگي صداي 6630
استريو نيست :lol: لينك بده كه نیست چون ما هر چي گشتيم پيدا نكرديم . گوشمون هم ديگه مي تونه صداي
مونو رو از استريو تشخيص بده :lol:

Memo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا دعوا مي كنيد هم ديگه رو ماچ بكنيد :D
اينقدر هم آب به آسياب دشمن نريزيد يادمون باشه همه گوشي هايي كه ساخته ميشه ساخت كشور هاي كفر است :f34r:
بجز صا ايران (س) :p

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Memo :
چرا دعوا مي كنيد هم ديگه رو ماچ بكنيد :D
اينقدر هم آب به آسياب دشمن نريزيد يادمون باشه همه گوشي هايي كه ساخته ميشه ساخت كشور هاي كفر است :f34r:
بجز صا ايران (س) :p

صا ايرانو بنداز دور بابا اشغاله!!

soltek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
tintin جان ناراحت نشو عزيزم ميدونم بالاي گوشيت پول زيادي دادي منم خودم طرفدار نوكيا هستم رو هوا كه حرف نمي زنم ميگي http://www.nokiamena.com/english/phones/models/6230i/features.htm و http://www.nokiamena.com/english/phones/models/6630/features.htm را نگاه كن
حالا يكي از دوستان قاضي بره ببينه كلمه استريو تو هر كدوم از لينكهاي بالا چند بار اومده :happy:
ضمنا استريو بودن هندس فري را با استريو بودن ام پي تري پلير اشتباه نگيريد

دوست عزيز تعصب به خرج نده واقع بين باش! ;) اينها كلكهايي است كه شركتهاي تجاري براي فروش به ملت مي زنند

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
منم موافقم!!

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از soltek :
tintin جان ناراحت نشو عزيزم ميدونم بالاي گوشيت پول زيادي دادي منم خودم طرفدار نوكيا هستم رو هوا كه حرف نمي زنم ميگي http://www.nokiamena.com/english/phones/models/6230i/features.htm و http://www.nokiamena.com/english/phones/models/6630/features.htm را نگاه كن
حالا يكي از دوستان قاضي بره ببينه كلمه استريو تو هر كدوم از لينكهاي بالا چند بار اومده :happy:
ضمنا استريو بودن هندس فري را با استريو بودن ام پي تري پلير اشتباه نگيريد

دوست عزيز تعصب به خرج نده واقع بين باش! ;) اينها كلكهايي است كه شركتهاي تجاري براي فروش به ملت مي زنند
دوست عزيز من اصلا ناراحت نشدم چون گوشيم فعلا آي-ميته و آي-ميت كجا و 6630 كجا :lol: :lol: :lol:
شما كه خيلي حرف از استريو ميزني اول جواب منو تو صفحه نمايش بده . ديدي حرفتو رو هوا زدي ؟
كلمه ي استريو هم شما براي من كپي كن تا ببينم . من قشنگ مثله آدم برات كپي كردم ولي شما چي ؟
بنده هم استريو بودن هندز نه هندس فري رو با ام پي تري پلير اشتباه نكردم . من اصلا رو نوكيا متعصب نيستم و اگر هم
بنا به تعصب باشه آنلي اس-اي ! :)

بالا