جناب Rezaquest صحبتهای شما رو اکثرا قبول دارم . باید احترام قدیمی ترها و مدیرا رو نگه داشت . باید به تازه وارد ها هم میدون داد
باید اشتباه خودمونو هم بپذیریم . من اگه جایی اشتباه کنم میپذیرم ولی شاید یک ماه رو یک موضوع بحث کنم و اونوقت بپذیرم . اگر تازه واردی
میاد ، قدمش رو چشم بیاد یک خودی نشون بده . چند تا کار بکنه . اگه سوالی داره بپرسه و ... ولی اگر با یک تازه وارد یا با یک قدیمی
یا با یک مدیر بحثش شد فکر نکنه اینجا سرگردنست و ما هم نفس کشهای دوره قاجاریم . حالا اگه ما قدیمی هستیم مگه چند
وقته اینجا عضو شدیم ؟
یکسال . نه بیشتر نه کمتر ولی تو این یکسال شاید 6-7 ماهشو فقط و فقط و صرفا خواننده ی مطالب بزرگان بودیم و بس . نه تنها اینجا
بلکه در همه ی سایتهای مربوط به موبایل . و حالا با کوله باری از اون اطلاعات و تست هایی که خودمون رو گوشیها انجام دادیم اومدیم
داریم یا اطلاع رسانی میکنیم یا جواب شما رو میدیم
برای پرونده های آفیس تا اونجا که من اطلاع دارم ( که البته فکر کنم کمی در این مورد کم اطلاعاتم ) فقط گوشیهای پاکت پی سی و
سری سیمبین UIQ هستند که توان خوندنشون رو دارن . پس در نتیجه برای خوندن آفیسی که بدرد بخوره و بتنونین راحت بنویسین و
بخونین زیر 300 تومن فقط گوشی P800 موجوده که دیگه فرسوده شده و P900 هم الان دیگه داره از رده خارج میشه و در پاکت پی سی
ها هم که زیر 550 تومن فکر نکنم بتونی چیزی پیدا کنی. حالا هر جور میدونی باز هم بگو تا ببینیم دقیقا چی می خوای