• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واسه خرید گوشی با تجربه ها کمک کنن

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از soltek :
در مجموع هر نوع سخت افزاري كه داراي قابليتهاي بسيار زياده باشد به هر حال در يكي از قابليتها داراي محدوديت مي باشد و شما نمي توانيد حداكثر استفاده را از آن ببريد بطور مثال همين گوشي هاي تلفن همراه نه به كيفيت ام پي تري پخش مي كنند ولي نمي توان همانند يك ام پي تري پلير در وسط آهنگ به عقب و جلو رفت :)

چرا اقا نميشه در وسط اهنگ عقب جلو رفت؟ k750i SE راحت عقب وجلو ميبره و مشكلي نداره و همينطور W800i

soltek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
چرا اقا نميشه در وسط اهنگ عقب جلو رفت؟ k750i SE راحت عقب وجلو ميبره و مشكلي نداره و همينطور W800i

به استثنا اين مدلهايي كه دوستمان گفت ولي يك ام پي تري پلير 50000 هزار توماني كه سرعت انتقال اطلاعاتش بالاتر است و ساخته شده براي اينكار مقرون به صرفه تر است تا اينكه لا اقل 100000 هزار تومان بيشتر پول بپردازيم تا اين گوشي اين قابليت را داشته باشه ! ضمنا كول ديسك هم مي باشد در مجموع همانند اين مي باشد كه شما بخواهيد از كامپيوتر بعنوان تلويزيون استفاده بكنيد :) درست است كه مي توان از كامپيوتر به عنوان تلويزيون استفاده كرد ولي ايا اولا مقرون به صرفه است؟ دوما به راحتي يك تلويزيون معمولي مي توان استفاده كرد؟ سوما بطور جنريك قابل استفاده مي باشد؟

البته اين مطالبي را كه بنده مي نويسم صرفا عقايد بنده است و هر عقيده اي ممكن است نقص داشته باشد ! :rolleyes:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ولی خب با این کار هم mp3 player همیشه داری هم دوربین خوب و هم گوشی موبایل

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
جناب Rezaquest صحبتهای شما رو اکثرا قبول دارم . باید احترام قدیمی ترها و مدیرا رو نگه داشت . باید به تازه وارد ها هم میدون داد
باید اشتباه خودمونو هم بپذیریم . من اگه جایی اشتباه کنم میپذیرم ولی شاید یک ماه رو یک موضوع بحث کنم و اونوقت بپذیرم . اگر تازه واردی
میاد ، قدمش رو چشم بیاد یک خودی نشون بده . چند تا کار بکنه . اگه سوالی داره بپرسه و ... ولی اگر با یک تازه وارد یا با یک قدیمی
یا با یک مدیر بحثش شد فکر نکنه اینجا سرگردنست و ما هم نفس کشهای دوره قاجاریم . حالا اگه ما قدیمی هستیم مگه چند
وقته اینجا عضو شدیم ؟
یکسال . نه بیشتر نه کمتر ولی تو این یکسال شاید 6-7 ماهشو فقط و فقط و صرفا خواننده ی مطالب بزرگان بودیم و بس . نه تنها اینجا
بلکه در همه ی سایتهای مربوط به موبایل . و حالا با کوله باری از اون اطلاعات و تست هایی که خودمون رو گوشیها انجام دادیم اومدیم
داریم یا اطلاع رسانی میکنیم یا جواب شما رو میدیم
برای پرونده های آفیس تا اونجا که من اطلاع دارم ( که البته فکر کنم کمی در این مورد کم اطلاعاتم ) فقط گوشیهای پاکت پی سی و
سری سیمبین UIQ هستند که توان خوندنشون رو دارن . پس در نتیجه برای خوندن آفیسی که بدرد بخوره و بتنونین راحت بنویسین و
بخونین زیر 300 تومن فقط گوشی P800 موجوده که دیگه فرسوده شده و P900 هم الان دیگه داره از رده خارج میشه و در پاکت پی سی
ها هم که زیر 550 تومن فکر نکنم بتونی چیزی پیدا کنی. حالا هر جور میدونی باز هم بگو تا ببینیم دقیقا چی می خوای

بالا